luni, 14 iunie 2010

COLECȚIILE IRINA SCHROTTER PREZENTATE LA ROMANIAN FASHION WEEK

Iată colecțiile irina schrotter prezentate la RFW 2010.


irina schrotter men, colecția toamnă-iarnă 2010-2011


irina schrotter, colecția toamnă-iarnă 2010-2011
partea I



partea II

Urmează colecția prezentată împreună cu Andreea Raicu.

duminică, 13 iunie 2010

AU PLECAT ULTIMII INVITATI...


S-a mai încheiat o ediţie a Romanian Fashion Week..
.

Căldură îngrozitoare ! Aş putea spune, inuman de cald. Cu toate acestea, în backstage şi în sală, toată lumea a rezistat până la ultimul moment al evenimentului.

Acum nu pot decât să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături: echipa foarte mică a RFW, partenerilor, designerilor, publicului, ieşenilor!

Toti aţi fost minunaţi!

Fără dorinţa reală a tuturor ca această ediţie să se încheie cu bine, nimic nu ar fi fost la fel!..

luni, 7 iunie 2010

IRINA SCHROTTER ŞI FINLANDIA VODKA DAU STARTUL FESTIVALULUI ROMANIAN FASHION


Iaşi, 9 iunie 2010 - Startul săptămânii de modă de la Iaşi va fi dat de cunoscutul designer Irina Schrotter, care își va prezenta cele mai noi colecții vestimentare, pe ritmurile electrizante de pop și electro jazz, interpretate live de trupa N.O.H.A., adusă în exclusivitate pentru festival de către Finlandia Vodka, sub cea mai nouă platformă de fashion, Finlandia Pure Vision.

Ajuns la cea de-a 12 ediție, Romanian Fashion Week surprinde și anul acesta cu o apariție originală și plină de energie. Irina Schrotter și Finlandia Pure Vision și-au reunit forțele pentru al patrulea an consecutiv și le-au pregătit iubitorilor de moda o prezentare ce se anunță a depăși barierele convenționale.

Partener îndelungat al festivalului și susținător constant al industriei de fashion din România, Finlandia Vodka vine în sprijinul tinerilor designeri printr-un concept unic și neconvențional: Finlandia Pure Vision. Una dintre cele mai cunoscute trupe internaționale de electro pop, N.O.H.A., cunoscută și sub numele de Noise Of Human Art, va susține un recital special în timpul prezentării celei mai noi colecții semnate Irina Schrotter.

Prima zi de Romanian Fashion Week se va încheia cu un after party exclusivist, în cadrul căruia invitații se vor putea bucura de prestația celor de la N.O.H.A, în clubul The Office din Iași.

După succesul înregistrat pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică din Europa cu piesele “Tu Cafe”, “Dive in your life” și “Pijama”, N.O.H.A. a captat atenția publicului din întreaga lume cu sound-ul eclectic de drum&bass, flamenco, pop și breakbeat. Odată cu lansarea noului album “Respect the menu”, N.O.H.A. își continuă evoluția pe scena muzicii electronice cu beat-uri complexe, care vor lua prin surprindere pe toți iubitorii genului experimental.

Abordarea fresh și captivantă a contribuit semnificativ la evoluția brand-ului Finlandia Vodka, prin proiectele dedicate exclusiv sprijinirii industriei de modă, alături de evenimentele create special pentru designerii romani. Legătura puternică dintre atributele brand-ului și noul de val de tendințe, a dus la crearea unui nou concept în materie de fashion: Finlandia Pure Vision.

Romanian Fashion Week este cel mai longeviv și cunoscut eveniment de modă din Romania. Festivalul a fost înființat și este susținut în continuare de către Irina Schrotter, prezentând în fața publicului de specialitate colecțiile celor mai importanți designeri din Romania, alături de creațiile unor designeri internaționali.

Cu mai mult de 4000 de angajați în întreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de băuturi spirtoase și vinuri la nivel mondial. În Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord și bourbon-ul Woodford Reserve.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:
Brown Forman
Fady Zaidan
Country Manager
E-mail: Fady_Zaidan@b-f.com
Tel: + 4 021 223 4079

joi, 3 iunie 2010

VALI BĂRBULESCU & RFW


Cunoscutul DJ și fotograf Vali Bărbulescu își unește forțele cu cel mai important eveniment de modă din România, lansând proiectul "Inside Romanian Fashion Week".

Este vorba despre o serie de fotografii realizate în timpul și în backstage-ul evenimentului care se desfășoară pe 9 și 10 iunie la Iași. Fotografiile vor urmări să surprindă esența RFW, ceea ce înseamnă sufletul unui adevărat eveniment de modă.

Tot Vali Bărbulescu este cel care va mixa și muzica pentru cunoscutele petreceri organizate de Romanian Fashion Week, petreceri care vor avea loc la The Office Lounge din Iași. Muzica rezultată va fi cuprinsă în prima compilație „Romanian Fashion Week” - Disc 1, disponibilă pe piața începând cu luna iulie 2010.
Irina

ROMANIAN FASHION WEEK PREZINTĂ „IAȘI - SHANGHAI”

Romanian Fashion Week lansează cel mai mare proiect internațional de modă: RFW@ EXPOZIŢIA MONDIALĂ DE LA SHANGHAI.

În acest an, România va fi prezentă în cadrul Expoziţiei Mondiale Shanghai 2010 și cu un eveniment organizat între 9 şi 15 iulie sub titulatura de Săptămâna Modei Româneşti. Acesta este organizat de către Asociaţia FIT (Future In Textiles), în cooperare cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Ministerul Afacerilor Externe.

Asociaţia FIT a propus, iar Ministerul Economiei a acceptat ca ediţia a XII-a a Romanian Fashion Week de la Iaşi să funcţioneze ca un eveniment pregătitor pentru Săptămâna Modei Româneşti din cadrul Expoziţiei Mondiale Shanghai 2010. Astfel, colecţiile participante la Romanian Fashion Week în 9-10 iunie 2010 vor fi şi cele prezentate, într-o defilare comună, pe podiumul din cadrul Greenopolis, pavilionul României la Shanghai. În acest sens se vor alege câte 3-4 piese din creaţia fiecărui designer pentru a fi incluse într-o defilare de modă ce se va realiza de 3 ori pe zi în fiecare din cele 7 zile alocate evenimentului. De asemenea, cel mai creativ outfit al fiecărui designer va fi selectat în vederea reproducerii sale pe material natural alb, accesorizarea lui rămânând la latitudinea designerului. Vor fi realizate astfel circa 30 de ţinute ce vor respecta conceptul creativ general al pavilionului românesc Greenopolis. Ţinutele vor fi incluse într-o expoziţie permanentă care va fi inaugurată pe data de 9 iulie şi vor rămâne expuse până la sfârşitul expoziţiei. Dintre participanti ii amintim pe : Adelina Ivan, Alina Lăţan, Andra Cliţan, Andreea Muşat, Andreea Tincu, Cristina Nichita, George Hojbotă, Irina Marinescu+twenty(2)too, Irina Schrotter, Jolidon, Kinga Varga, Lena Criveanu, Lucian Broscăţean, Lucian Pop, Mihaela Glăvan, Mircea Bărbulescu, Mirela Diaconu, Papucei, Răzvan Ciobanu, Stephan Pelger si Violeta Gaburici.

Se va realiza, de asemenea, un film care va prezenta o radiografie la zi a industriei de fashion din România prin prisma celui mai important eveniment al său: Săptămâna Modei Româneşti de la Iaşi, 9-10 iunie. Acest film va rula în toate perioadele aferente intervalului 9-15 iulie, pe toate ecranele de prezentare. Filmul va fi însoţit de comentarii în limba chineză şi engleză şi va cuprinde de asemenea şi scurte saluturi ale designerilor romani participanţi la acest eveniment, saluturi în limba chineză.

Alături de aceste evenimente, Romanian Fashion Week propune și o expoziție colectivă de fotografie, semnată de cei mai cunoscuți fotografi români: Cosmin Bumbuț, Cosmin Gogu, Alexandru Paul, Marius Bărăgan, Gabriel Hennessey, Alex Gâlmeanu și Tibi Clenci având ca temă «Ecologia».

"Este șansa noastră de a arată ceea ce putem noi face cel mai bine: o modă creativă, o modă modernă, o modă de calitate. De fapt, acest eveniment vrea să atragă atenția asupra meseriilor creative din România, să ieșim astfel din zona de «exclusiv lohnisti» cum suntem, în continuare, în mod eronat percepuți".

Irina Schrotter