marți, 15 aprilie 2008

De ce nu pleaca Gheorghe Nichita la Polul Nord?

Liviu Negoita este primarul care poate pleca la Polul Nord dupa ce-si depune candidatura la primaria sectorului 3. Sau isi poate permite sa-i fie sef de campanie colegului Blaga. N-are nevoie de nici o zi de propaganda electorala. Are 83 % din intentia de vot a bucurestenilor fiindca a facut aproape tot ce a promis. Iar putinele promisiuni neonorate nu sunt uitate, ci se afla in diverse faze de executie.

Gheorghe Nichita ar trebui sa depuna acatiste, in care sa-l roage pe Dumnezeu sa-i permita imposibilul: sa ingrase porcul in ajunul Craciunului, iar ziua sa aiba 48 sau 72 de ore. N-a facut mai nimic vreme de 4 ani, iar acum ar vrea sa carpeasca tot ce se poate carpi, sa bage gunoiul sub pres, ca timp de treaba gospodareasca nu mai are. Numaratoarea inversa a inceput.

Prima dorinta din acatist ar trebui sa fie: “Du Doamne ploile in alte meleaguri, ca sa pot asfalta la iute-iute, zi si noapte, strazi, trotuare si scuare!”.

Dumnezeu pare a avea lucruri mult mai bune de facut decat sa-i pese de cei fara de frica Lui, care-si amintesc de El la anaghie. Deocamdata, afara ploua si, probabil, va mai ploua, ca asa e primavara si toamna inca de cand nu existau campanii electorale.

Dar sa zicem ca Dumnezeu s-ar indupleca la rugile fiului ratacitor, i-ar indeplini dorinta si ar exila norii din Iasi pana pe 1 iunie. Gheorghe Nichita n-ar termina lucrarile incepute nici daca ar cere regiilor si firmelor sa lucreze zi si noapte, 7 zile din 7.

Intre noi fie vorba, orele peste program necesita plati suplimentare, iar sambetele si duminicile de lucru se platesc dublu. Cine achita nota de plata? Ieseanul. Noul primar ar trebui sa-i impute aceste sume actualului locatar de la Palatul Roznovanu.

Daca Gheorghe Nichita ar fi fost un gospodar adevarat, nu ar fi ajuns la mila Domnului si a iesenilor. Ar fi stiut ca porcul nu se ingrasa in ajun de Craciun, nici daca are pofta de mancare, nici daca are cine sa i-o dea.

Un gospodar si un manager adevarat ar fi calculat toate posibilitatile, inclusiv aceea ca porcului sa nu-i fie foame, si ar fi gasit solutii.

Ar fi avut ce taia la alegeri si ar fi putut pleca la Polul Nord linistit. Sau i-ar fi facut campanie lui Cristian Diaconescu la Bucuresti, mandrindu-se ca detine marca Nichita, marca primarului care stie ce face, face la timp, fara costuri suplimentare si, mai ales, bine.

In schimb, Gheorghe Nichita sta acasa, da acatiste si ingrasa porcul in ajun de alegeri.

27 de comentarii:

  1. Am studiat putin statisticile trafic.ro pentru acest spatiu web.Un numar acceptabil de vizitatori pe zi dar nu spectaculos.Mai mult,numarul de vizitatori unici nu este in crestere.Asta inseamna ca acest site este vizitat de aceleasi persoane.Printre care ma numar si eu.
    Atunci, recomand sa micsorati spatiul alocat criticilor si nerealizarilor administratiei Nichita (care sunt evidente oricarui iesean cu ochii deschisi si deci a tuturor celor care va viziteaza blogul) si sa incepeti sa mariti spatiul dedicat proiectelor dvs. prin care Iasul va deveni un important centru de cultura, un important centru de afaceri capabil sa atraga investitii etc.
    (partea cu nerealizari ar trebui prezentata in mediul nevirtual)
    Mi-ar placea ca acest spatiu sa se transforme, si dintr-un mediu de tip forum sa devina (aproape) un portal informational unde fiecare post sa fie lansarea spre dezbatere a unor proiecte sau idei de revigorare a Iasului. Comentariile vor fi atunci intr-adevar utile pentru ca ele vor reprezenta puncte de vedere din partea unor aproape ... 300 de consilieri.
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. draga valym
    inca putina rabdare
    nu acum e momentul pentru proiecte
    toate echipele lucreaza la programele electorale si ideile se fura foarte repede..
    multumesc pentru intelegere

    RăspundețiȘtergere
  3. @ valym : solutii si proiecte...un bob zabava...mai sunt 2 saptamani pana incepe campania...

    Deci....porcu' e porci si sunt de mai multe feluri (ma voi referi la cei cu drept de vot) :
    - cruzi,tineri (18-30 ani) - cam 10% localnici la care mai putem adauga cativa (adica vreo 25.000, poate mai multi) studenti - ingrasati cu abonamente RATP full option de 12 lei;
    - ceva mai copti (31-45 ani) - cam 32% - ingrasati cu evitarea retrogradarii lui Poli in B (cei de mai sus tin cu Steaua si nu intra in calcul);
    - maturi 46-60 - tot vreo 32% - ingrasati cu tichete (care tichete?), a! tot alea, azi sunt, maine nu-s, poimaine vad ca iar sunt...
    - over 60 cam 26% - de asemeni ingrasati cu abonamente RATP.
    ...si cu siguranta vor mai veni si altele...ca daca-i promiti omului ca-i repari strada, ii strangi gunoaiele, strangi cainii, etc...s-ar putea sa nu-l sensibilizezi ca e o facilitate la comun ("da' pentru mine? pentru mine ca individ, ce face dom' primar?")...asa ca strategia consta in incercarea de a satisface probleme individuale. (io' personal, nu beneficiez de nimic : nu-s nici student, nici prea in varsta, etc.)
    Ce vad io' de aici? ca RATP e o afacere buna, mai ales in preajma alegerilor, echipa de fotbal, de asemeni. Unii sunt de parere ca transportul cu tramvaiul trebuie desfiintat. Uite motivatia pentru care nu se intampla asta !! Ca echipa de fotbal ar trebui sa fie privata pentru a face performanta...ei, ash! cui ii trebuie performanta? scopul e altul, ce stim noi !!...
    Cat despre Negoita...este o rara avis...e PDL? Ei, si? Daca omul isi face treaba poa'sa fie si PSD si PCR...numai ca astia, cu partidu' in spate, trebuie sa mai asculte si de sefii de la centru : "vezi ca vine ala, rezolva-l pe celalalt, pune-i talpa lui x-ulescu", etc. Asa, pe un independent cine-l bate la cap ? Va raspunde doar in fata celor care-l aleg si daca nu va reusi sunt convins ca avea bunul simt si se va da singur deoparte...
    Asa ca, dom' primar, sa-mi fie cu iertare, da' nu vreau sa fac parte din porcii dumneavoastra...anul asta am alta optiune...ca asa mai bate un wind of change [uind åf cengi]......

    @carcotash : bere inca nu le da ...asta e AS-ul din maneca :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Raspuns pentru valym/15.04.2008 13:42 :

    Inca nu a venit vremea discutziilor serioase privind proiectele.....hai inca sa ne mai forumim un pic shi atunci cand ISCHROTTER o sa depuna candidatura shi o sa expuna oficial programul sau, o sa devenim sobri comentand ...poate pro , poate contra, dar sigur precum spui tu UTIL !
    Revin la vorba aceea binecunoscuta : sa nu punem caii inaintea carutzei shi nici scurgerii apei sa nu-i schimbam sensul !....adicalea :

    FIECARE LUCRU TREBUIE FACUT LA TIMPUL SAU !

    Carcotesc ,carcotesc ,carcotesc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Mdap cand ieri spuneam :

    PAZEA NICHITO C-AI SUPARAT PLUTONIERUL MAJOR AL PRESEI !... POATE AI LUAT-O-N GLUMA .....ETE GLUMA:

    NAH BELEA DE TEMA !.....

    DE FAPT ASTA NU-I TEMA ....ESTE TOT EXECUTZIE CU SANGE RECE DAR DE DATA ASTA AICI PE BLOG !

    ....si spun acest lucru deoarece tema miroase de la doua poshte a productzie "bicefala" shi anume :

    TANDEMUL : ISCHROTTER-NSAVIN

    adicalea mai pe romaneshte, doua femei intelegente au pus la comun neuronii shi ...trag in tine ca-n poligonul de la CINCU !

    HAI SA DETALIEZ PE CAPRARII :

    1. CAPRARIA PSD / CAPRAR NICHITA GHEORGE :

    ...caprarul Nichita infam cum il shtim, ce-a zis el : ia sa blochez io accesul lui ISCHROTTER la instrumentul numit MEDIA
    ..SHI A FACUT-O! EMBARGOU TOTAL !
    ..dar precum spune vorba romaneasca :

    "UNDE DAI SHI UNDE CRAPA !"

    ... nea NICHITA i-a dat in cap lui ISCHROTTER pe plan local shi iata ca toate belele shi gafele lui pre-electorale au inceput sa crape prin MEDIA centrala.......adica nu era de ajuns sa shtie doar Iasul ca eshti o hahalera politica si un natarau congenital, de acum incolo o sa shtie toata ROMANIA !!!! ...sincer am o simtziriciune intensa ca ai sa devii mare subiect de presa !

    2.CAPRARIA PNL / CAPRAR RELU FENECHIU :

    Aici este simplu..... adica treaba cu CHICATUL !..... shi chiar daca ma repet reiau :
    .....A CHICAT CIUARIU , A CHICAT CIOROIANU ...DECI LOGIC URMEAZA LA CHICAT ADOMNITZEI !.....CA MATALE NEA RELULE CHICI ULTIMUL ! DA O SA CHICI TARE..... CA DEH ASHA-I CAND TE PEDEPSESHTE "CEL DE SUS " SHI BEHAI CA PROSTANU' DESPRE SUBIECTUL MIHAILEANU' !

    3. CAPRARIA PDL / CAPRAR OPREA DUMITRU :

    ....hmmmmm aici ma abtzin la comment-uri shi pe fatza o spun ca ma abtzin total interesat....ceva de genul :

    HAIDE NAIBII SA LASAM ORGOLIILE DE-O PARTE! SA PUNEM MANA DE LA MANA SHI UMAR LANGA UMAR SA URNIM BOLOVANUL PSD-IST DIN PRIMARIE !!!!

    La CATEGORIA MONDEN mentzionez :

    4.CAPRARIA PNG ( aici se potrivea mai bine STANA PNG )/ OITZA SHEFA GABRIELA BOCA :

    ....un singur comment :

    MOAAAAAAAAAAAAAMA MEA CE BUNACIUNE-I CANDIDATA !!!!!!
    ....DOAMNA DIRECTOAREEEEEEEE PENTRU DUMNEAVOASTRA CONSTRUIESC UN ORASH SHI VA NUMESC PRIMAR PE VIATZA AL ORASHULUI MEU- VA DAU SHI CHEIA DE LA APARTAMENTUL PERSONAL !

    Mdap cam atata am avut de spus ...oricum "ORIGINAL POST"-ul este impecabil doar ca io carcotash cum mi-s, ashi face o singura corectura :
    -notiunea de "PORC INGRASHAT IN AJUNUL CRACIUNULUI" ashi fi substituit-o cu notziunea de "PORC ELECTORAL INGRASAT IN AJUNUL ALEGERILOR "

    Cat despre legatura directa NICHITA-BISERICA......NU-I ! cine a mai auzit de comunist care sa creada in Dumnezeu asha ca degeaba "fiul ratacitor" ar inaltza rugi !!!!

    DACA NU CREZI IN EL NU TE AJUTA !


    Carcotesc ,carcotesc ,carcotesc ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Irina, trageti aer adinc in piept !Independentii incep sa prinda aripi acum cind alegatorul are ce vedea. Se toarna si se maninca unii pe altii. Rabdare si mult curaj doamna Schrotter !

    RăspundețiȘtergere
  7. Am gasit raspunsul la intrebarea :

    DE CE NU PLEACA NICHITA LA POLUL NORD ?

    deoarece :

    A VENIT IN BUCURESHTI LA B1-TV CA SA BATA CAMPII PE POST IN DIRECT !

    Bleaaaaaah !

    RăspundețiȘtergere
  8. "Nichita in direct" la B1. Rusinos ! Primarul acestui oras m-a facut sa-mi fie rusine ca sint iesean. A cita oara? Nu pot sa-mi explic cum poate minti atit de grosolan si cu atita seninatate? In plus. Dezacordurile, repetitia imbecila, frazele nearticulate, propozitiile trunchiate, cuvintele schilodite, ideile ilogice, limbajul primitiv, toate impachetate intr-un discurs lipsit de consistenta. Un "smecher" ce a repetat de 28 de ori expresia "in clipa de fata"(sincer, eu asta am facut:am numarat cu pixul si hirtia in fata).Si mai e ceva: rinjetul.Mi-a ramas pe retina rinjetul acela perfid, dusmanos, pe care l-a afisat marele nostru primar cind Radu Moraru i-a amintit de contracandidatul Irina Schrotter. Doamna Schrotter mare cruce aveti de dus ! Va rog eu luati-i din timp un bilet doar pentru dus la Polul Nord acestui sarlatan cu pretentii de mare dregator.
    P.S.Am vazut ca si Iulian Micu a fost pe faza la aceasta emisiune. Ma bucur "frate" ca ai sesizat multe si ca le-ai postat aproape in timp real.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu v/ati saturat sa tocati zi de zi cu aceleasi texte putin schimbate si cu ironii de trei lei un om? Chiar nu aveti ce face? Mai ganditi si la altceva!!!! Riscati sa va inecati cu propriul venin!! Si nu mai lasati D-na Schrotter toti frustratii astia penibili liberi pe blog!!!. De aia nu va mai viziteaza lumea blogul!!! Din cauza frustratilor astia penibili stefan junior si carcotasul vesel care sunt vai de capul lor!! Cred ca au fantezii erotice inainte de a se apuca de rupt tastatura cu neputintele lor!!! Nu le mai permiteti doamna sa scrie ineptiile alea, doar pentru a va sugestiona ca fac campanie anti Nichita!!! Ce dumnezeu!!!!Nu le mai publicati visele erotice si nevrotice!! Pentru ca va stirbiti grav din autoritate si figura publica!! Daca suportati o critica si nu va imbatati cu apa rece!! Si va rog!! Nu mi veniti cu texte gen liberatea de exprimare, pentru ca daca ar fi asa imbecilii astia doi si+ar declina identitatea. Nu si ar ascunde genialitatea lor falimentara dupa niste porecle!!!

    Gabi Cohut

    RăspundețiȘtergere
  10. aseara l-am urmarit pe Nichita la B1 tv . Cata nerusinare poate avea acest om! Nu se oprea din laude , iar cifrele le inmultea mereu ! huuuuuoooooooooooo! Rusine sa-ti fie!

    RăspundețiȘtergere
  11. @ valym
    Sunt de acord cu punctul tau de vedere, si de data asta in dezacord cu Irina S.
    Si asta pentru un motiv foarte simplu, anume ca am convingerea ca un candidat la
    fotoliul de primar VREA si TREBUIE sa fie util comunitatii si sa se puna in slujba ei.
    Iar pentru asta in mod sigur AR TREBUI SA RENUNTE LA VANITATE, LA ORGOLIUL PROPRIEI IDEI.

    "... se fura idei"...si ce daca"
    Daca ele sunt fezabile si sunt si puse in practica in folosul obstii, care-i problema?
    Putin i-mi pasa mie de paternitatea ideii. Nu de alta, dar idei avem cu totii, dar asta nu ne face
    competenti pentru a candida la primarie.

    M-am cam saturat sa primesc prin posta scrisori cu maretele realizari ale primarului,
    o monstra am primit-o ieri, realizari care nu ar fi fost , vezi doamne, posibile fara
    aportul managerial, de o inestimabila valoare teoretica si practica a tov. Primar.

    'Toate la timpul lor." Ar putea fi corecta afirmatia, dar poate nu ar strica sa ne aruncam un
    ochi si aupra TIMPULUI NOSTRU ca al LOR ESTE PE SFARSITE.

    PS. Ma felicit ca nu am prins decat sfarsitul emisiunii de la B1 cu tov. Primar.

    RăspundețiȘtergere
  12. D-nului Gabi Cohut : gasiti adresa mea de mail (profil), ne putem intalni , unde doriti intr-un loc public si putem discuta...oricand, dar DUPA ALEGERI. Aveti dreptul de a nu fi de acord cu mine...asa cum mie nu-mi place de d-nul Nichita, asa si d-voastra aveti dreptul sa nu fiti de acord cu mine. Va respect punctul de vedere si nu-mi permit sa jignesc pe nimeni indiferent de opinie. Mai ales cand nu-i cunosc. Iar daca se intampla sa fabulez si sa scriu/gandesc prostii sunteti liber sa veniti cu contraargumente. Dupa cum vedeti mesajul dumneavoastra a fost publicat deci nu se pune problema unei cenzuri.
    Dar tare mi-e teama ca am gresit cu vreun "adevar" si am deranjat pe cineva din cealalta barca....

    p.s. io' sunt pasnic ,da' daca intrati in gura carcotashului.....

    RăspundețiȘtergere
  13. scuze , am ignorat faptul ca s-ar putea sa ma adresez doamnei Gabriela Cohutz...

    RăspundețiȘtergere
  14. @tibipop:
    corecta obsevatia. daca e generozitate/dragoste adevarata pt iasi, iti prezinti ideile bune cu scopul de a le impune. daca n-o faci, pari egoist, vanitos. in cazul de fatza daca nu o faci, trece primavara...si cu o luna inainte de alegeri esti la sub 20%(cum erai si acu 3 luni), iar primarul e la peste 30%(cum era si pana acum). mai ai un adversar de la PDL, cel mai popular partid din RO, si uite asa esti tot pe locul 3. ai fost pe locul 3 si acu 3 luni. nu ai facut nimic notabil si ai ramas pe locul 3. greseala fatala...s-a terminat. pe bune. nu ai sanse sa castigi. ai pierdut martie si aprilie aiurea.
    de la un om de afaceri, antreprenor, milionar self-made te poti astepta la egoism, la o abordare "my way". s-a vazut asta. nu ai dat impresia ca ai o echipa de ieseni in jurul tau,nu ai cerut localnicilor mai mult decat votul lor, tot timpul ti-ai folosit resursele tale, masinile tale,avocatii tai, banii tai, numele tau. iesenii nu au avut impresia ca pot participa alaturi de tine la proiectul asta. a fost o campanie Irina Schrotter, cu irina s., pt irina s., despre irina s. ai fost doar tu si cu banii tai. ai fost pe cont propriu, ca in afaceri, din reflex...nu prezinti un program la alegeri pt ca pt tine e o competitie personala pe care vrei sa o castigi si nu poti iesi cu idei care sa le ia concurenta. ca asa e in afaceri.sau poate nu esti pregatita si joci la cacealma. sau poate nu crezi ca e important sa prezinti un program serios unei populatii majoritar saraca si ingnoranta.
    sansa ta era sa fii candidatul "altfel", serios si altruist, venit din afara spatiului politic clasic. ai pierdut sansa asta.
    ai mimat o campanie morala care nu ti se potrivea.a iesit un populism ieftin.
    au ramas aranjamentele de sustinere in turul 2 pt un alt candidat si negocieri ale unor afaceri locale. pt ca Primaria ai pierdut-o. poate nici nu ai vrut sa o castigi formal.

    RăspundețiȘtergere
  15. Porcul nu se ingrasa in ajun de Craciun, da macar moare satul.

    RăspundețiȘtergere
  16. RASPUNS PERSONAL PENTRU MADAMA GABI COHUTZ :

    TOT TOANTA, TOT VENINOASA, TOT "TELECTUALA IGNORANTA AI RAMAS SHI TOT PSD-IST GANDESHTI .......

    SHI IA AICI O ZICERE CA POATE ASHA O SA INTUIESHTI CINE ESTE DE FAPT CARCOTASULUI_VESEL :

    "Era tarziu si era toamna .......ramai sanatoasa cucoana, ca-mi iau geamantanul si plec!"

    In concluzie "CIOCUL MIC" ca ma enervezi shi le spun celor de p-acilea cum ma alergai cu patul prin orash !...CE POATE SA FACA DRAGOSTEA DINTR-O FEMEIE DOM'LE !


    SOARILI VIETZII TALI !

    RăspundețiȘtergere
  17. Mincinos rau fostul nostru primar !

    RăspundețiȘtergere
  18. este prima oara cand postez si eu un mesaj. pana acum am tot citit. pentru ca ma intereseaza si vreau sa stiu ce se intampla in orasul asta in care traiesc si muncesc.
    am 42 de ani lucrez ca inginer structurist intr-o companie romano-austriaca si fac case.
    mie imi place Nichita, cred ca e un primar bun, de asemenea cred ca cei mai multi dintre cei care posteaza mesaje impotriva lui Nichita sint doar niste catelusi din diverse tabere adverse care latra si ei pe banii stapanilor in directia care li se spune. cea mai buna dovada ca astia care il critica asa de efervescent pe domnul primar sint de fapt doar simpli latrareti e faptul ca nu aduc nici un argument, doar injura. si ar mai fi faptul ca orice mesaj in favoarea lui Nichita este imediat taxat ca vine de la primarie. ei bine eu sint acum acasa, am liber saptamana asta, nu sint angajat nici la primarie si nici nu am contractul de munca depus la itm in romania. cu toate astea imi place Nichita. imi place Iasul si ceea ce se s-a facut. stiu cat de greu este sa obtii fonduri europene si stiu ce inseamna sa muncesti pe astfel de proiecte. intr-un oras austriac de la granita cu italia (klangenfurt) s-a construit o baza de agrement pe lacul Worther. a fost un proiect cu finantare europeana, documentatia si studiile de impact au durat 3 ani si constructia 18 luni. asa ca doar incompetentii si rauvoitorii mai afirma ca in iasi nu s-a facut nimic in ultimii patru ani.
    dar cel mai mult si mai mult imi place in iasi modul in care in acest an, datorita investitiilor facute de primarie, a fost facuta toaletarea vegetatiei si amenajarea spatiilor verzi. acest lucru, grija fata de spatiul verde, a crescut in fiecare an, e o dovada a faptului ca Nichita e un bun gospodar, iar eu, inginer de 42 ani casatorit cu o femeie frumoasa si desteapta, 3 copii, cu un salar marisor, il voi vota pe Nichita.
    Mihai Chiosac, iasi, aprilie 2008

    RăspundețiȘtergere
  19. Am dat si eu de curiozitate o cautare dupa ip-ul de pe trafic.ro al anonimului de la 15.59, care zice ca e dintr-o companie romano-austriaca si ca il place pe Nichita. Ei bine, omul nu e din compania multinationala, ci... de la RAJAC. Cu asta se ocupa cu ciracii platiti din bani publici de la RAJAC, sa il proslaveasca pe Nichita si sa indruge minciuni. Iasi IP-ul RAJAC: IP address193.226.101.26, Hostname: mail2.rajaciasi.ro, ISP Soros Foundation for an Open Society - Iasi, Romania Country Romania

    RăspundețiȘtergere
  20. ptr anonimul(15.59) ce zice ca lucreaza in strainatatzuri:

    1.Daca dumitale iti place asa de mult dl.Nichita si el e asa de bun in Iasiul asta, de ce ai plecat afara? Crezi ca dl. primar nu are nevoie de oameni care sa "faca case"?
    2.Tot dumneata vrei argumente de la cei care indraznezc, vezi Doamne, sa-l critice pe prea iubitul dumitale primar. Asadar:
    -personal, nu fac parte din nici una dintre categoriile de oameni pe care presupui dumneata ca ar posta pe acest blog,prin urmare, a va adresa intr-un spatiu mediatic public intr-o maniera jignitoare (latrareti)imi confirma supozitia ca nu dau pe dinafara calitatile din dumneavoastra.
    Cit despre obtinerea fondurilor europene, lasati-o mai usor, nu sinteti singurul care sa aiba habar despre asa ceva. Foarte multe comune, sate, mici si mari orase au reusit sa absoarba fonduri importante cu care au schimbat fata localitatilor. Dar stiti de ce? Pentru ca acolo exista oameni competentzi.Fondurile de acest tip trebuiau atacate cu trei ani in urma pentru ca la 1 ian 2007 proiectele sa fie in regula si banii veneau.
    -Cind vorbiti despre toaletarea vegetatiei eu zic sa-i lasi pe specialisti sa-si spuna parerea ca daca dumneata faci case si iti place cum au fost schingiuitzi arborii din Iasi nici nu e vina dumitale, ci a valorilor la care va raportazi. Daca tot aveti timp ca sinteti "liber saptamina asta" va fac o invitatie: faceti niste poze arborilor "toaletati" anul trecut din fata Teatrului National si care acum s-au uscat. Arbori de peste 50 de ani.Plimbati-va , o singura data, pe bd.din fata Iulius Mall, unde onorata primarie a taiat toti arborii, si veti vedea ce aer curat veti respira.
    Cit despre spatiile verzi, iertati-ma domnule inginer constructor, habar nu aveti cu ce se maninca:
    -daca a planta pini in Iasi in cele mai inadecvate locuri
    - daca a planta lalele inflorite fortat la care dupa o zi a disparut inflorescenta (vezi straturile din fata Directiei Agricole)
    - daca a monta pansele in vase suspendate in loc sa fie asezate direct pe gazonul din Piata Unirii pentru efectul petei de culoare
    -daca toaletarea arborilor se face cu drujba o data la 4 ani de catre niste taietori de lemne
    -daca cele citeva straturi cu flori puse la repezeala in centrul orasului fara sa se tina cont de specii vecine, inaltimi, culori, curenti de aer
    -daca Piata Unirii (cea mult laudata de dl.primar) are vreo legatura cu simetria si bunul gust
    -daca... mai doriti argumente? Eu mai am. Daca toate astea va fac sa va simtiti mindru de primarul acestui oras eu nu pot decit sa repet ca valorile la care va raportati dv. sint la inaltimea adevarului ce emana din rindurile dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru George/16.04.2008 16:41 :

    Amice GEORGE , te rog taci malc deocamdata pe aceasta tema ....eu am o lista mai lunga shi mai ciudata...... culmea ca in aceasta lista apar shi prieteni buni a lui ISCHROTTER !

    Shi in fond acum sincer ...poate oricine din orice tabara sa posteze .......daca postarea este cu bun simtz shi civilizata ( cum este postarea lui Mihai Chiosac - postarea care ai scanat-o) o citim shi daca ne convine ...bine ! daca nu ne convine ....tot bine !

    ASTA-I JOCUL DEMOCRATZIEI !

    ....de multe ori sa shtii ca este indicat sa invetzi shi de la adversar ...mai mult chiar .....daca ISCHROTTER (sau orice candidat) o sa ajunga primar o sa trebuiasca sa fie primarul tuturor nu numai primarul celor care l-au sustzinut !....daca nu face acest lucru atunci sincer inseamna ca iar am luat o tzeapa electorala !

    ACELASHI DEBIL CARCOTASH !

    RăspundețiȘtergere
  22. mihai chiosac pentru george.
    draga prietene, ma bucur ca ai acces la serviciile de server ale acestui blog. totusi nu e frumos sa mintesti ca sa ma exprim astfel.
    intamplator, pur intamplator, eu folosesc internetul de pe un notebook care face accesarea printrun modem gsm cu anonymus incorporat. se poate ca ip-ul meu sa fie de new zeeland sau de america sau de rajac, eu nu am de unde sa stiu. citind mesajul tau am scanat si eu sa vad ce IP am. din 3 incercari m-am stabilit la iasi, munich si milano. modemul gsm e cumparat din austria si abonamentul este pentru europa. da stiu, e greu cu tehnica asta. ce sa ii faci.
    totusi, pentru a zice ceva important, daca ai acces la optiunile de admin inseamna ca esti in echipa platita a doamnei schrotter ceea ce descalifica mesajul tau, mai mult decat atat mi se pare lipsa de bun simt sa afirmi ca un mesaj care nu iti convine este in mod automat dintr-un loc incriminabil ca fiind partizan.
    asa ca ori minti ori incerci sa manipulezi.
    intrebare: mesajul asta de la ce IP iti apare? mie imi zice in IP loger ca sint undeva prin bulgaria, tie?
    concluzie: in locul doamnei candidate te-as da afara pentru incompetenta. nu spui ca ala e prieten al dusmanului si de aia il lauda, incearca domnule niste argumente ca de injuraturi sint satul.

    RăspundețiȘtergere
  23. amice, te-am cules de pe trafic.ro, ca acolo apar ultimele 20 de ip-uri. le vede toata lumea. si ghici ce? imi apare tot rajac. eu zic sa o lasi moarta. nu am nici in clin nici in mineca cu irina schrotter, nu ma dau in vint dupa ea, cred ca mai are multe de dovedit. o urmaresc atent, doar. si acum ii raspund si circotasului. evident, oricine are drept la opinie, dar mi-ar place sa isi asume ce spune. nu sa spuna ca este nu stiu cine, cind este cirac de-al lui nichita, platit sa dea bombe pe net. altfel este luat drept opinie a cetateanului obisnuit ceea ce spune un simbrias jalnic. eu imi dau numele si adresa George Dorobantu gdorobantu@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  24. Pt dl George care isi da numele si adresa :)
    Joi, 17.04.2008 09:09:59 80.237.152.53
    Internet Explorer 6.x
    Your IP address is 80.237.152.53
    City: Koeln Nordrhein-westfalen
    Country: Germany
    Continent: Europe
    dupa cum spuneam .. utilizez un modem gsm pentru europa.
    daca vrei si esti interesat il rog pe fiul meu care are 16 ani si este pasionat de retelistica sa iti explice toate aceste lucruri.
    in esenta insa un lucru este clar. singura modalitate de a combate mesajele care nu va convin este sa le atribuiti o forma clara de partizanat. nu aveti argumente veridice si nici limbajul de a le folosi macar pe alea inventate. asa dl George oricine ai fi, nu uita ca ip-ul dumitale este din iasi, de pe Canta, din acelasi server care da IP real si postarilor doamnei Schrotter, de unde rezulta ca ce? ... ca nimic as ziceu eu. dar altii ... ei altii ar putea interpreta altfel.

    RăspundețiȘtergere
  25. Da domnule, sint din Iasi, nu am negat acest lucru, dar sint din Copou, nu din Canta si, inca o data, nu am nici o treaba cu Schrotter. Pe cind mata cred ca ai o treaba cu Nichita, ba cred ca iei bani de la el. Gata, m-ai plictisit, nu ai decit sa te prostituezi cu cine vrei.
    Sa-ti traiasca fiul (si sa nu-l pui sa faca prostii ca tine, ca nu are discernamint la virsta lui)
    George Dorobantu

    RăspundețiȘtergere
  26. Hmmmmmmm batetzi campii pe un subiect idiot ....ma enervatzi shi va articulez ! ip-ishtii lui peshte prajit !....numnai bazaconii trantitzi !



    Carcotesc iritat !

    RăspundețiȘtergere
  27. OK doamna Irina, astept! Sper sa nu fie in zadar!

    RăspundețiȘtergere