vineri, 23 mai 2008

Cand Garcea intra in campanie

Voluntarii din echipa mea l-au cunoscut astazi pe Garcea.

Faptele: Tinerii, coordonati de echipa mea, imparteau la afisaje ca de obicei, regulamentar, fara sa incalce vreo regula. Au fost luati pe sus de politisti, speriati, intimidati si dusi la sectia 2 Pacurari, unde li s-au pus in fata declaratii pentru semnaturi. De ce erau retinuti? De ce erau pusi sa dea declaratii? Abia acum incepe absurdul si ar fi putut continua, daca nu m-as fi dus personal, impreuna cu presa, sa le explic politistilor cum incalca legea.

Dialogul purtat cu polististii a fost, de fapt, de-a dreptul o lectie despre absurd.

Intreb daca tinerii au aflat care sunt drepturile lor si pentru ce anume trebuie sa dea declaratii.

Raspuns din partea politistului sef: “Nu stiu, poate le-o fi spus cineva?” Adica cine? Mister.

In cele din urma aflu. “Baietii au fost retinuti pentru ca exista imagini inregistrate cu o echipa PD-L care lipeste afise in locuri nepermise.” Intreb daca vreunul dintre tinerii retinuti de politisti se regaseste pe caseta, la care acesta ridica din umeri. Nu stia. Adica cum? Chiar asa! Politistii retinusera la intamplare pe cine intalnisera portocaliu pe strada, fara sa faca o legatura logica intre chipurile celor de pe caseta si pe cei care ii retinusera. Asa lucreaza politia romana. Garcea e un baiat inteligent si mai bine intentionat.

Sunt mama si cred ca m-as pierde cu firea sa-mi vad baiatul luat de pe strada de politie, fara nici un motiv, numai pentru ca avea afise in mana cu PDL, care erau folosite conform legii. Un asemenea comportament din partea politistilor trebuie penalizat de superiorii lor. Ma intreb daca asa lucreaza de obicei politia romana sau a fost pusa sa “sperie” putin echipele PD-L. Daca este asa, nu mai vorbim de incompetenta, trebuie sa vorbim de implicare politica.

Ceea ce pot sa garantez este ca politia locala isi va recapata demnitatea dupa ce Dumitru Oprea va deveni primar. Toata nebunia de acum vine din faptul ca actualul primar confunda institutiile locale cu mosia proprie. Gheorghe Nichita isi innebuneste si umileste subordonatii doar pentru a ramane el la putere. Dupa alegeri, veti vedea un alt fel de primar.

Irina

17 comentarii:

  1. INCREDIBIL,
    Se mai poate intimpla asa ceva azi in RO?
    Chiar dc. Politia locala in principiu este platita de primarie, are datoria sa-si pastreze independenta si sa fie aplolitica...
    Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiti pe pace....in acelasi timp in care PD-Listii erau umflati, in CUG politistii le mai "recomandau" celor de la PSD unde ar mai putea pune niste afise. II informau chiar unde au mai aparut si alte afise, asa ca sa mearga sa le acopere...sa nu le fie frig.
    Daca asa simt ei sa-si faca meseria....doar sunt politisti, nu? Daca stiau sa gandeasca si sa faca si ei ceva.....aveam mai multi doctori sau ingineri.....
    Intrebare: "Bodyguar-zii" de la diverse firme de paza si protectie pot sa se transfere la politie direct sau trebuie sa astepte doi ani sa mai uite din ce stiu...pentru a lua examenul?

    RăspundețiȘtergere
  3. cine a avut de-a face cu militia de la sectia 2 stie ca sint niste idioti. domnu zanfirescu, alo...faceti ceva cu timpitii aia care la sectia 2 strica imagina politiei. si asta zi de zi

    RăspundețiȘtergere
  4. Am doua camasi portocalii...cum vremea permite promit ca incepand de maine sa le port vreme de o saptamana - pe rand, evident :))...poate ma aresteaza si pe mine...:))))
    Domnilor politisti, stau prin Tatarasi, daca vedeti vreun nebun in portocaliu, sa stiti ca eu sunt !!! A! si mai am si niste tricouri cu I.S....e drept masura XXXL nu s-a gasit si pentru mine, dar il iau pe Jr alaturi !!!

    P.S.1 Daca o fi sa se intample ma scoti si pe mine, nu? Macar asa poate mai am ocazia sa te intalnesc..:)))

    P.S.2 As fi preferat sa fiu arestat pentru culorile alb-rosu...:((((((

    RăspundețiȘtergere
  5. nu credeam ca se va ajunge la asa ceva. e de-a dreptul uluitor ce poate face nichita cand e speriat

    RăspundețiȘtergere
  6. pt gabriel: eu zic ca la intrebarea ta raspunsul e simplu: trebuie sa mai astepte vreo 5 ani sa uite tot, apoi sa faca 3 ani de cursuri de "spalare de creier" si apoi sunt buni de meseria de politisti comunitari. o alta conditie, pentru a fi admis din prima, e sa ai maxim 8, sau de preferat 4 clase

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate ne explica domnul Dan mare sustzinator al Irinei ce cauta pe blogul liberalei Diana Tusa din Braila ?...intr-un judetz sustzine PD-L-ul, in alt judetz PNL-ul, PSD-ul in ce judetz il sustzii mah polipoliticule ? Ia d-aci :

    "Te rog nu intelege gresit interpelarea mea, m-a deranjat faptul ca ai asociat chiar out of context, situatia grea a Brailenilor in general cu acele corturi care numai de oras nu sint bune, ba nici macar de sat. Atit.
    Eu sint nascut si cresut in Bucuresti si de la 36 de ani trait in Canada, deci pot spune ca am vazut ambele fete ale monedei, am rude si interese in Braila si inca odata o spun dc. ar fi sa ma intorc in tara la Braila m-asi stabili. acest oras se aseamanaq cu orasul unde stau eu acum in Ontario, Windsor.
    Eu am o solutie de constructie de locuinte f fiabila, ecologica, mai ieftina decit tot ce e pe piata azi in Ro. dar nu o pot aplica deocamdata ptr ca lotul pe care il am in jurul Brailei nu e intr-o pozitie vandabila, multumita lui Iliescu, Nastase and comp.
    Mai astept si vom vedea.
    Dar iata ca a aparut pe registrul politic brailean un politician tinar, chiar dc. e din Bucuresti si care vrea sa faca treaba in Braila, jos palaria , trebuie sustinut sa-si puna in aplicare strategia care poate e in fasa, dar se va dezvolta pe parcursul timpului.
    Nu trebuie uitat ca are contacte in lumea politica bucuresteana acolo unde se iau hotaririle si de unde se dau fonduri ptr. anumite proiecte locale.
    Oricum sper sa nu alunece total spre politica sectanta din ziua de azi. sa nu uitam ca PD-L este un partid tot de centru dreapta ca si liberalii, numai orgoliile sefilor si unele neintelegeri care trebuiau rezolvate in spatele usilor inchise au dus la dezbinarea de azi care nu e benefica curentului de dreapta.
    Cu stima."

    "cauta-ma la dtudor88@yahoo.com
    mess: dtudor88
    Skype: same

    Cu stima"

    este curios la acest individ DAN ca apare cu comentarii numai pe blogurile candidatelor expunandu-shi agresiv asha zisul proiect (metgetzi la Carlan pe blog ca sa cititzi mai detaliat )...se pare ca ca este un adevarat agatzator-excroc de profesie !

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare cine poate fi mai prost decat taranul de oras(Nichita),politistul comunitar(sclavii lu Nichita in frunte cu futul in gura seful lor,HORDILA,care e bun ca berea ,rece si pe masa).asta e treziti-va ieseni sa scapam de comunistii astia jegosi ca e naspa.veniti la vot si votati NR.1 OPREA-primar e singura speranta.
    100% IESEAN

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule ,politistii astia comunitari sunt de o nesimtire foarte mare.Ar trebui trimisi la batalionul disciplinar.Iar despre politai de cartier de la sectia 2 am auzit,ca pe raza lor au cele mai multe furturi .Oare de ce ?Oare din cauza ca sunt profesionisti?Sau poate ca nu mai fac fata la cererile lui domn primar Robinet.
    Am auzit ca pe timpul lui Ceasca seful sectie 2baga la mititica femeile care faceau avorturi.Si oare sa fie si un betivan notoriu dupa cum se vorbeste prin oras?

    RăspundețiȘtergere
  10. O noua lectie de profesionalism din partea dl.Oprea azi la teleM.E o asa de mare diferenta intre acest candidat si restul incat ... poate suna pueril, poate sunt in urma cu noile curente in democratie, moralitate, transparenta ... mi se face frica de o anumita situatie (si asta in contextul in care in utlimele zile am asistat de doua ori la o discutie politica a carui final a fost "oricum castiga cine trebuie").
    Pentru ca zarurile au fost aruncate iar lumea incepe sa observe diferenta ... cum ne ferim de frauda electorala?

    p.s. pana si un eveniment precum o campania electorala e mai "cu cap" derulat in cazul dlui. Oprea decat cea a contra-candidatilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. domnilor....imi este rushie...dar nu ma pot abtzine.....ei in loc sa cautate infractorii ei consuma benzina....pt contraventzie...putea sa faca pe loc pv....nu la sectzie...is mri natarai....

    TICCCCCCC-TAACCCCCCCCCC

    8 ZILE....192 DE ORE....11520 MINUTE...11520 SECUNDE...

    TIC-TACCCCCCCCCCCC

    PACAT PETRU CELE 7 COLINE!!!!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  12. Dorim sa cunoastem parerea doamnei Irina Schrotter privitoare la homosexualitate !

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru anonim,
    Homosexualitatea este un aspect care tine de felul in care unii dintre noi au decis sa traiasca.
    Vizibila sau invizibila,asumata sau neasumata, e optiunea fiecaruia, care trebuie respectata!
    Din acest punct de vedere fiecare este liber sa-si traiasca viata cum doreste,atita timp cat nu deranjeaza pe altii.
    Cred ca nimeni nu are dreptul sa judece sau sa condamne!
    Traim intr-o tara libera!
    Iar libertatea trebuie respectata din toate punctele de vedere!

    RăspundețiȘtergere
  14. Vag si european raspunsul !

    -cei cu boli venerice ii ducem la dermato-venerice
    -cei cu boli psihice ii ducem la psihiatrie
    -cei cu boli coronariene ii ducem la cardiologie

    De ce doamna Irina ne obligatzi ca prin raspunsul dumneavoastra vag si european sa ducem homosexualii in Parlament? Parlamentul este spital pentru homosexuali ?....

    SAU ESTE ?

    De ce doamna irina ne obligatzi ca prin raspunsul dumneavoastra vag si european sa accepta a ne conduce indivizi dezaxatzi de genul lui Nastase si Oprescu ?
    ( stiu ca atzi studiat medicina deci cunoastetzi faptul ca homosexualitatea de fapt este o boala !)

    Suntem ce suntem deoarece nu am vrut si nu am fost capabili sa impunem albul sau negru .....nu griul shi nuantele sale !

    Acest mod de acceptare a facut ca astazi pe REALITATEA sa ne fie prezentat nemernicul comunist ILIESCU sarutand icoanele in biserica .Oare cat de mare este degradarea spirituala in ROMANIA ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Revin ca am uitat ceva sa spun :

    Am credintza ca acest copil dulce.... Adomnitzei care atunci cand il vedeam ma pufnea automat zambetul, asha cum a shtiut sa demonstreze ca este un candidat care poate face tur de fortza shi sa aiba o prezentare exceptzionala ( afishaj stradal, prezentza pe sticla, mesaj coerent, comportament absolut decent fatza de contracandidatzi )o sa shtie sa-shi caleze electoratul in cazul neaccesarii turului doi catre OPREA ...shi daca o sa fie sa ajunga in turul doi ...hmmmm ashi fi incantat de acest lucru dar shi ingrozit de faptul ca jegoasa pocitanie Fenechiu revine in cartzi !

    RăspundețiȘtergere
  16. @Circotila,
    Amice denigrator de persoane care nu-ti sustin limbajul tau murdar,
    ca sa nu spun caracterul tau urit ca nu sti ce e aia...
    Eu am sustinut si sustin in continuare ca inclinatia mea politica este de centru-dreapta, dc. sti ce e aia...
    Asta insemna ca pot sustine atit un independent de dreapta, un PD-L-ist si/sau un liberal.
    Atit si nimic mai mult.
    Nu uita ceva ,in toate partidele politice de la noi din Ro. cit si de aiurea , sint uscaturi, asta nu inseamna sa respingi politica acelui partid.
    Ptr. mine Irina cind am ales s-o sustin (aici in Canada ii se spune
    ,sa devin fun al ei,dc. poti mata intelege ce e aia), situatia era de alta natura, ea se declara independenta de dreapta. Eu ii citisem in prealabil din ziare si net trecutul politic si am considerat ca a ajuns la o maturitate politica si independenta
    economica care o ridica deasupra partidelor si altor candidati. Cind alegi sa te bati cu intregul esicher politic ca independent chiar dc. esti bogat, mai mult iti bati cuie in talpa, dar eu am zis ca Irina are taria de a lupta cu greul. Inca o data tu in loc sa discuti idei si principii la un nivel civilizat te iei de unul sau de altul si faci caterinca...
    Du-te amice si vezi cine candideaza la primarie din partea PD-L si poate numele iti spune ceva
    legat de represiunea revolutiei la Arad...
    In alta ordine de idei partidele de dreapta trebuie sa aiba un adversar politic pe esicherul romanesc, acesta fiind PSD.
    Ura noastra fata de PSD este legata nu neaparat de politicile partidului ci de trecutul politicienilor din PSD de puterea lor de a influenta inca esicherul romanesc datorita reminiscentelor comuniste aferente, datorita metodelor lor folosite (vezi Nichita si politia),etc.
    Sper ca ai citit in ziare ca PSD-ul
    are inca cei mai multi bani strinsi din donatii in actuala campanie ptr locale, iar PD-L+ PNL
    au reusit sa primeasca donatii impreuna cit PSD-ul singur.
    Intelegi de aici vine pericolul, Psd-ul este o primejdie prin puterea banului care vine de la fosti comunisti de frunte care la adapostul diferitelor functii pe care si le-au perpetuat de pe vremea comunistilor...
    Baiatule, eu sint patit si am o lupta inca cu aceasta sleahta care inca mai rezista, tocmai datorita pozitiilor pe care le detine in diferite organisme guvernamentale de decizie. Asa ca nu ma judeca tu pe mine , pune-ti abilitatile in dezbaterea ideilor spre mai bine.
    In legatura cu celelalte acuzatii nu are rost sa-ti raspund ca tu nu ai invatat inca principiul, genul nu conteaza ci doar mintea in politica si aiurea. Sa-ti mai spun ceva eu am prieteni si in PMR si in PN-G, oameni buni care nu neaparat aproba toate declaratiile sefilor lor de partid...
    Si cu asta sa incheiem discutia de subiectul DAN si divulgarea murdara a datelor personale pe acest blog, de altfel eu m-am deconspirat odata amice caci nu am nimic de ascuns, DAR TU...?!
    Este usor sa acuzi si sa improsti din obscuritatea circotelilor tale,
    mai invata ce e decenta si calitatea de om, amice POPA SEBASTIAN.
    Cu Stima tuturor, mai putin acestui circotas de duzina.

    RăspundețiȘtergere
  17. foarte buna observatia lui valym. asa cum procedeaza dl Oprea in ac campanie se vede ca, de departe, e un om de calitate. Garcea n-are cum sa-l inteleaga. ...n-ai cu cine, ba !...

    RăspundețiȘtergere