duminică, 11 aprilie 2010

A DOUA SCRISOARE PIERDUTĂ


Pentru că domnul primar al Iașului nu a considerat de cuviință să răspundă nicicum unei scrisori oficiale ce îi era adresată - scrisoare ce venea după o luare publică de poziție a domniei sale referitoare la Romanian Fashion Week - consider că este firesc să fac publică adresa cu pricina:

„Către: Primăria Municipiului Iași
ref.nr. 57/2010
în atenţia Domnului Primar Gheorghe Nichita
Ref: Romanian Fashion Week 2010 Irina Schrotter

Stimate Domnule Primar Gheorghe Nichita,

Ne-am bucurat să aflăm, din presă, despre interesul pe care adresa noastră oficială l-a stârnit. Deși considerăm că mult mai potrivit ar fi fost un răspuns oficial la o adresare oficială, ne conformăm modului dumneavoastră de lucru şi la o interpelare publică vă răspundem printr-o nouă adresă oficială.

În situația în care interesul dumneavoastră pentru acest eveniment este sincer, vă propunem să avem, la un loc şi un moment ales de dumneavoastră, o întâlnire lămuritoare despre acest proiect. În astfel de condiții vă vom pune la dispoziție, din bugetul nostru, acele capitole ce au rămas descoperite, în speranța că împreună vom reuşi să găsim soluții de finanţare. Totuşi, vă rugăm să aveţi în vedere că timpul este scurt şi nouă nu ne place să organizăm evenimente în pripă. Până atunci însă, vă rog aflaţi că acceptăm cu plăcere oferta publică pe care ați făcut-o de a ne oferi soluții de cazare ce vă stau la îndemână.

În ceea ce priveşte acea „parte a doua” a adresei noastre precedente, vă rugăm să aveţi în vedere că nu am făcut decât să luăm în calcul reflectări în presă ale evenimentelor menționate acolo. Considerațiile din adresa noastră, deşi nu erau între ghilimele, citau aproape fidel, titluri din presa locală de la momentele la care făceam referire. E motivul pentru care vă rugăm să nu luați acele remarci drept personale.

Asigurându-vă de întreaga noastră consideraţie,
Cu respect,
Mihai Lupu
30 mar. 2010
Director Executiv FIT”

2 comentarii:

  1. Ce ar fi să ne puneţi nişte poze cu cele mai recente creaţii ale dumneavoastră. Haideţi să uităm un pic de politică. Acum că vine norul şi noi stăm şi aşteptăm să vină... parcă politica nu mai pare atât de importantă.

    RăspundețiȘtergere