luni, 3 mai 2010

RĂSPUNS PROMPT


Iată răspunsul Asociației FIT la tragerile de timp și atitudinea șmecherească a funcționarilor publici din subordinea primarului Nichita:

„Către: Primăria Municipiului Iași
ref.nr. 85/2010
în atenţia Domnului Primar Gheorhe Nichita
spre știință Domnului Director al Direcției de Programe și Servicii pentru Comunitate
spre știință Domnului Șef Birou Cultură, Sport, Culte și ONG-uri

Ref: Romanian Fashion Week 2010 Irina Schrotter

Stimate Domnule Primar Gheorghe Nichita,

Dat fiind faptul că au fost necesare 30 de zile pentru ca aparatul aflat în subordinea dumneavostră să procedeze la oferirea unui răspuns adreselor noastre oficiale, răspuns ce prin natura sa își propune prelungirea încă și pe mai departe a comunicării ineficiente;

Dat fiind faptul că timpul rămas până la debutul efectiv al ediției din 2010 a Romanian Fashion Week este foarte scurt, respectiv alte 30 de zile necesare elaborării din partea instituției pe care dumneavoastră o conduceți a unui eventual nou răspuns non-lucrativ, la care se adaugă încă 9 zile;

Dat fiind faptul că planul de acțiuni şi bugetele aferente Romanian Fashion Week 2010 trebuie explicitate şi lămurite prin comunicare directă pentru a elimina orice confuzii şi pentru a da o șansă colaborării noastre efective;

Revenim cu solicitarea noastră neechivocă:

În situația în care interesul dumneavoastră pentru acest eveniment este sincer, vă propunem să avem, la un loc și un moment ales de dumneavoastră, o întâlnire lămuritoare despre acest proiect. În astfel de condiţii vă vom pune la dispoziţie din bugetul nostru, acele capitole ce au rămas descoperite, în speranța că împreună vom reuşi să găsim soluții de finanţare.

În caz contrar, vă propunem să ne dedicăm fiecare dintre noi, Primăria Municipiului Iași pe de o parte și Asociație FIT de cealaltă parte, activităților cu adevărat lucrative pentru fiecare dintre organizațiile noastre și să nu comunicăm doar din complezență.

Asigurându-vă de întreaga noastră consideraţie,

Cu respect,
Mihai Lupu
30 apr. 2010
Director Executiv FIT

4 comentarii:

  1. Domnule Mihai Lupu chiar nu-ţi dai seama că eşti hilar? Dumneata nu realizezi că la nişte bazaconii, inepţii şi miştocăreli de doi lei pe care tu le semnezi, Nichita Gheorghe îţi răspunde conform legii? Ai citit cu atenţie răspunsurile primite? Ai observat că ele sunt clare, concise şi perfect legale?

    ISCHROTTER îmi pare rău că am fost nevoit să scriu aceste lucruri dar asta este. De fapt mă hotărâsem să nu mai intru prin această ogradă! Prietenia ce ţi-o port însă, o prietenie adevărată, mă obligă să-ţi atrag atenţia că tu acum greşeşti! Pentru a nu ştiu câta oară nişte "no-name"-uri îţi târăsc numele în mijlocul bălţii cu lături! Asta este! Nu ţin neapărat să publici ce am scris aici dar ţin neapărat să stai o clipă şi să gândeşti la rece. Tu nu vezi că România este nebună? Tu nu vezi că totul este distrus sistematic? Tu de ce te zbaţi? Te zbaţi ca să plăteşti taxe la buget pentru ca Boc să aibă bani pentru salariul Andreei Vass? Tu nu vezi că Boc habar nu are ce face? Tu nu vezi că Videanu vrea să aducă ruşii în ţară din nou? Tu nu vezi că Blaga din salariul lui de ministru şi amploiat la partid şi-a cumpărat vilă în mijlocul Bucureştiului?

    Hmmmmmm.... du-te fată în cele lumi, că deocamdată copii noştri nu au niciun viitor aici!
    Bleah, nici nu mă mai semnez că nu mai are rost. Sunt cel ce am fost, cel ce sunt şi cel ce-am să fiu mereu....

    RăspundețiȘtergere
  2. ''sa nu uiti darie''..
    cine ride la urma ride mai bine...
    ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci când alţii nu mai credeau, tu ştii prea bine că eu am fost printre cei puţini ce au crezut! ACUM NU MAI CRED! Una-i să vinzi mâncare stricată, diamante false sau promisiuni politice şi alta-i să-ţi vinzi ţara!
    Sincer îţi doresc să râzi.....doar că tot sincer eu nu prea văd motive de râs în viitorul foarte apropiat! Hmmmmm şi dacă nu ai motiv şi te pui de râs.....înseamnă că nu stai bine cu rotiţele la mansardă!
    TRĂIM ŞI VEDEM!

    RăspundețiȘtergere
  4. fii linistit
    totul se plateste fix pe lumea asta
    traim si vedem

    RăspundețiȘtergere