marți, 30 martie 2010

UN INTERVIU ÎN MONEY EXPRESS

„Era cât pe-aci să rămânem dispăruți“ – iată un lucru pe care Irina Schrotter îl recunoaște pentru prima dată când vorbește despre Romanian Fashion Week, cel mai vechi eveniment de modă din țară, anulat anul trecut din lipsă de bani. „O să-l susțin până în pânzele albe“, face o promisiune Schrotter; e o promisiune care arată fie orgoliul unui fondator neîmpăcat cu gândul la posibilul faliment al unui proiect de suflet, fie certitudinea că Iașul va putea face rost de-acum încolo, anual, de cei circa 250.000 de euro de care are nevoie pentru păstrarea unei tradiții de 11 ani. Fie amândouă.



Un interviu dat celor de la Money Express

18 comentarii:

  1. Moaaaaaaaaaaamă, ISCHROTTER ÎN ALBASTRU!!!!
    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo!Succes!
    Te sustinem!

    RăspundețiȘtergere
  3. Blue? habar n-am daca e bine sau de rau...sa-mi aduc aminte in ce culori am vazut-o: ................oops! nu-mi amintesc ! :(

    on topic: am un feeling ca daca RFW va avea loc anul asta, nu va pupa nici un cent de la CL sau CJ. Dar nu e o noutate, vede oricine si inca cu ochiul liber...si totusi ar fi solutii...prietenii stiu de unde ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Uuuuuuuuuuuuups, nah că dispăru!...ALBASTRUL!
    Hihihi

    RăspundețiȘtergere
  5. Un sfert de milion de euro? Mulţi bani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un fleac! Cărpănosule!

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina Schrotter emana o feminitate greu de egalat- de fiecare data totul e armonios,in echilibru, tinutele sunt rafinate,dar comode in acelasi timp;fiecare accesoriu parca ar fi creeat pentru a fi unde este. E femeie ,e frumoasa, e intelienta(nu stiu daca nu "inteleapta" ar fi cuvantul mai potrivit) dar atat de dura... Din femeile de succes din Romania doar cu Monica Tatoiu as putea-o compara.(Paradoxul este ca odata cu trecerea anilor parca arata din ce in ce mai bine)
    Abia astept sa vina festivalul si imi doresc nespus sa pot face rost de o invitatie pentru a resimti atmosfera. E dificil, dar cine stie, poate am noroc.
    Irina Schrotter a avut mereu gusturi bune si la muzica ,iar formatiile invitate m-au surprins mereu : Zdob&Zdub(2004-fenomenal!),Firma(2007),Ivan Kupala(2008-ce spectacol!);recunosc ca sunt foarte curioasa de ce surpriza vom avea parte la aceasta editie.

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica Tatoiu "Doamnă de fier"?....fugi dom'le că nu te cred! Logica matematică nu va suplini niciodată logica vieţii!
    Hihihi

    PS1 Nu văd "paradoxul" la aia cu "trecerea anilor"! Hihihi....e vorba doar de educaţie, instrucţie şi intelegenţă!....adicălea: CLASĂ!

    PS2 Din categoria "Filosofeli Demenţiale" capitolul "Bube şi Bubiţe":

    "Clasa e chestia aia pe care ţoapele, oricât de mulţi bani ar avea sau oricât de bogat ar fi "sponsorul", nu au de unde s-o cumpere!"

    Haides paides, moldovenilor! Auzi, la ei:
    .......Zdob&Zdub!
    Pitiţi-i babei toba, că iar se apucă zăluda să bată în ea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai pentru faptul ca I. Schrotter are ceva ce nu se poate cumpara(oricat de multi bani s-ar pune la dispozitie), merita sa fie admirata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Io i-aş trage vreo doi pumni virtuali direct în nas ca altă dată să nu mai aibe încredere în loaze! Dar deh.....aşa-i în tenis, după partidă mulţi comentează!

    RăspundețiȘtergere
  11. Repet recomandarea de a vizita liceul internat, singura, fara ca macar sa te intereseze coloanele din marmura incrustata; ceea ce vei simti este (previzibil) mult diferit de ceea ce ti se serveste ca acceptare a democratiei...
    Nu-mi doresc sa repeti... ci doar sa faci ceea ce stii mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  12. Va salut si va transmit sincere felicitari pentru ceea ce sunteti si ceea ce faceti. Chiar acum ma uit la emisiunea in care apareti la Realitatea Tv, si mi se pare ca sunteti singura persoana care are un punct de vedere concret si realist, in vreme ce altii sustin orice idee e anti-Basescu. Va felicit inca odata si va doresc multa forta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, one of the best read posts so far.

    RăspundețiȘtergere