luni, 14 iunie 2010

COLECȚIILE IRINA SCHROTTER PREZENTATE LA ROMANIAN FASHION WEEK

Iată colecțiile irina schrotter prezentate la RFW 2010.


irina schrotter men, colecția toamnă-iarnă 2010-2011


irina schrotter, colecția toamnă-iarnă 2010-2011
partea I



partea II

Urmează colecția prezentată împreună cu Andreea Raicu.

75 de comentarii:

  1. Altă viaţă... Aşa da. Nişte imagini fac cât o mie de cuvinte.

    Priveam colecţia dumneavoastră toamnă-iarnă şi... oricât sunt eu de cârcotaş, căci sunt foarte cârcotaş, nu am putut găsi nimic de reproşat. Cel mult mi-au atras atenţia cele două fete care şi-au purtat rochiile în mâini... dar oricât de nefiresc a fost gestul, era totuşi ceva senzual în gest şi un simbol cinematografic. Chiar mă gândeam că cel mai mare compliment pe care aş putea să-l fac la un asemenea "defileu" este senzaţia că te poţi îndrăgosti de o femei numai pentru că poartă asemenea vestimentaţie. Ca să am totuşi o cârcotelă/sugestie, aş fi pus pe la mijloc un roşu cardinal pentru a rupe, cu voluptate şi frivolitate, senzaţia de erotism sobru, în negru şi... nu-mi dau prea bine seama de pe ecran... cred că era culoarea nisipului în crepuscular spre galben pai. Fragrant Mix cumva?
    Show-ul a fost şi el la înălţimea marilor prezentări de modă... Apropo, Chevy, MC-ul de la Noise Of Human Art, era fascinat de ce vedea pe scenă... :D Nu ştiu dacă aţi observat...

    Pe cât de mult mi-a plăcut prezentarea doamnelor, pe atât mi-a displăcut prezentarea lui Răzvan Ciobanu pentru domni. Deşi am descoperit câte ceva interesant, croiala defectuoasă, conceptul dinspre metrosexual spre gay... cu greu am putut privi. În afară de un sacou şi două trei chestii interesante (dar luate disparat, nu ca întreg) nu mi-a plăcut absolut nimic... asta ca să nu spun că mi-au displăcut total. Poate nu sunt eu la curent (şi cu siguranţă că nu sunt) cu ultimele tendinţe în modă, dar...

    Vă sugerez o imagine a brand-ului pentru domni. Nu are şcoală de foto-model, dar e actor în devenire...

    http://web3.protv.ro/assets/protv/2009/09/21/statederomania_statederomania_cori.jpg

    RăspundețiȘtergere
  2. ... am recitit şi mă gândesc că poate am fost cam aspru cu dl. Răzvan Ciobanu. Pe de altă parte, a fost cu cele mai bune intenţii... tocmai că îmi place "despre" domnia sa şi ceea ce face.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos. Multe felicitari!
    cercetashul

    RăspundețiȘtergere
  4. Ete ce să spun apăruşi şi p-aci securistă mică!
    Hihihi

    Dom' bebleotecaru particula
    antiparticularităţii mele, mă bagi în ceaţă ca pe măgarul lui Buridan, care săracu neştiind în ce traistă să bage botul a crăpat de foame!
    Pe de-o parte îl articulezi pe Ciobanu cu:
    "croiala defectuoasă, conceptul dinspre metrosexual spre gay..."
    pe de altă parte îl mângâi după creştet cu:
    "tocmai că îmi place "despre" domnia sa şi ceea ce face."
    PĂI ORI ESTE ALBĂ ORI ESTE NEAGRĂ! ADICĂ ORI INGER ORI DIAVOL!....că aşa-s ăştia cărora le plac în alb şi negru! Pot fi şi îngeri şi diavoli!
    hihihi...antibibliotecarul sunt dar mi-e lene să mă loghez

    RăspundețiȘtergere
  5. @ antibibliotecarul
    Nu am avut nimic de reproşat colecţiei "Rochia 9" de anul trecut a domnului Ciobanu, cel mult poate pentru că, pe alocuri, a fost un pic prea "glamuroasă" pentru a fi un prêt-à-porter veritabil, destul de rar în ziua de astăzi. Stilul anilor postbelici, eleganţa eternă, un pic din atitudinea Chanel, cu o mare lipsă totuşi în zona pălăriilor cu boruri largi şi panglici. Ce am văzut însă anul trecut a fost foarte OK şi, repet, cele două modele în stil "baby doll" chiar sunt un prêt-à-porter de foarte bun gust la o recepţie, o nuntă, o cumetrie (ca să şi glumesc un pic).
    Colecţia din iarna 2009 "irina schrotter gold" a fost şi ea, dacă nu extraordinară, atunci reuşită în orice caz. Poate un pic cam afectată de stilul "sărbătoresc" al nunţilor de astăzi, cu funde la spatele scaunelor şi materiale lucioase, poate cu rochii scurte un pic prea mult aduse spre "hostesele" de emisiuni TV, dar nu a fost nimic care să-mi displacă, ba, în cea mai mare parte, mi-a şi plăcut.

    Colecţia masculină pe care am văzut-o mai sus însă pare neterminată, prinsă doar însăilat, neretuşată pe manechin. Nu numai că nu există nici pe departe (iată ce concentrare de negaţie) acel couture înalt la care te-ai aştepta la un designer, dar aici nivelul nu este nici măcar de croitoreasa gospodină amatoare...

    Croiala este defectuoasă pentru că acei domni par îmbrăcaţi cu haine croite pentru femei. De altfel sunt convins că acea colecţie ar fi stat mult mai bine pe femei. Strălucitorul, luciosul, asimetricul puternic, acel tur al pantalonilor căzut, aşa numitele "burlane" ce învăluie gâtul, care sunt luate din celebritatea lor de acum 20 de ani şi adaptate pe principiul vechiului pieptar şi a protecţiei de zale (altfel una dintre ideile bune, numai că nepotrivită în context).
    De exemplu, acel pantalon cu vipuşcă interioară, inspirat de pantalonii de călărie, are cele două dungi strălucitoare într-un strigăt de sexualitate, dar deloc masculină, cămaşa în falduri... De fapt nu am văzut nimic masculin, nimic cuprins de virilitate, doar o preţiozitate căutată (de aici metro-sexualismul) şi uşor lascivă, efeminată... Mie îmi pare că totul a fost făcut pe fugă, la număr, să existe un moment masculin. Nu există nici măcar clasica scuză că un "expozeu" trebuie să fie în zona haute couture şi nu să iasă omul cu ele pe stradă, pentru că pur şi simplu nu sunt deloc haute couture, dimpotrivă aş spune.

    Eu tot aştept de la moda masculină să pot lua un costum de haine la fel de bun ca şi Hugo Boss dar la preţ de Apaca. La un moment dat a avut Cătălin Botezatu o tentativă de costume din denim, foarte reuşită şi... speram la mai mult... dar nu s-a repetat. Este absolut deranjant că moda se concentrează excesiv pe femei, bărbaţii putând alege falduri...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot respectul pentru echipa IRINA SCHROTTER ,care a reusit in aceasta editie a RFW sa prezinte trei colectii in loc de una . Efortul a fost mare , dar s-a meritat.

    Cat despre colectia Irina Schrotter men, as putea spune urmatoarele : moda este o arta , pe care nu o intelege intotdeauna toata lumea ( degeaba as incerca sa descriu croielile extravagante, combinatiile de paiete sau mai stiu eu ce alte chestii , pentru ca as da-o in bara ); colectiile prezentate pe podium adesea nu sunt prete-a-porter. Hainele facute pentru vanzarea in serie preiau doar unele elemente de baza din hainele "ciudate" pe care le vedem pe podium:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si? A căpătat si notoriul cersetor "măgar", Bibliotecar sau Anti invitatia aia de care se cersea atat ca să îşi vadă "preferatii" defilând pe podium? Că doar atât i-a rămas, in afară de a comenta inutil pe aici pe blog! Il vedem la produs la Operă? Imbracat, evident in creatiile Irinei Schrotter? Toate repsectele doamnă!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stimabile anonim! Faţă de tine care te-a fătat ma-ta la capul tarlalei CAP-ului, mama m-a fatat la maternitate direct in trusou Rifle! Că-s măgar recunosc! Că-s cerşetor nu recunosc! Returnez EXACT ceea ce primesc!
    :)

    PS1 Cât despre "produsul la Operă" ce să mai zic....EŞTI UN "ANONIM" HAIOS TARE! ZÂMBESC!
    PS2 Vezi că te dau de gol ghilimelele! şi nu fi "inconsecvent": ORI FOLOSEŞTI DIACRITICE PENTRU TOT TEXTUL, ORI NU FOLOSEŞTI!
    PS3 Dacă foloseai termenul "defilând pe catwalk" poate te luam în serios, dar cu "defilatul pe podium".....mă faci să zâmbesc!
    :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Re 15 iunie 2010, 11:30
    Antibibliotecarul pidosnic? Esti cumva vreo "parasita" sau vreun "gelos"?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mulţumesc superbă doamnă!....fiţi liniştită şi nu vă agitaţi! Este un biet "anonim".....
    piatra de după gard! Hihihi

    PS1 Rog daţi-i de veste "particulei antiparticularităţii mele" că a fost atacat la orgolii! Să bage el un "drept la replică"
    ...elegant şi tranşant!
    PS2 Vezi cum stă treaba anonimule? Eu şi ai mei postăm asumat! SUNTEM CUNOSCUŢI! ....TU RĂMÂI UN NECUNOSCUT!
    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  11. DACA AR FI TOTI BARBATII CA ANTIBIBLIOTECARUL VIATA AR FI MAI FRUMOASA!

    RăspundețiȘtergere
  12. Antibibliotecarul la Opera?.. daca esti femeie treci la proba daca esti barbat trimite-ti femeia la proba! : )))))))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Antibibliotecarul la Opera?.. daca esti femeie treci la proba daca esti barbat trimite-ti femeia la proba! : )))))))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Bre anonimule ce patisi de te iei aiurea de antibibliotecarul?

    RăspundețiȘtergere
  15. Gata hooooo! Lăsaţi anonimul în pace să spună ce-o vrea...că d-aia-i democraţie!

    PS Anonimule să ne crezi că suntem clone! Nici măcar din acelaşi oraş! Asta noi putem proba! deoarece nouă NU NE FRICĂ DE BAU-BAU! Ştii de ce?....deoarece noi suntem BAU-BAU!
    Hihihi...nu mă mai loghez că-i soare afară şi am o leneeeeeeeeeeee de mă doare!
    :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Auzi anonimule vrei femeie la proba?Dar pe care vrei sa ti-o trimita ca el are multe rau de tot si bune mmmmmmm.......un adevarat harem!Le are grupate dupa varsta,culoarea parului a ochilor si nu in ultimul rand dupa rezistenta fiecareia...un singur lucru au comun toate....sunt INTELECTUALE.Pricepusi ba anoni mule ca de nu te......sa pricepi

    RăspundețiȘtergere
  17. Uite ca eu nu-l las in pace am sa-l hartuiesc!Ce-o sa faca o sa ma dea in judecata sau o sa-si lege un piatra de gat si o sa se arunce in lac!Bre anti tu ce ai sa-i faci o sa-i arunci un colac de salvare sau una din amantele tale?Hii.hiiii.......ce proba vor face acolo in apa!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu înţeleg de ce nu postează replică educatul ăla de Biblio! Particulaaaaaaa mea VREAU REPLICAAAAAAAAA!ŞI GATA!

    ISCHTOTTER, A FOST STRĂLUCITOR, AI FOST STRĂLUCITOARE PUNCT!
    (iţi dai seama cât de mult mi-am călcat eu pe caracterul meu cârcotaş ca să spun aşa ceva!)
    :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  19. Abra o sa-mi arunce colacul binenteles si odata cu el si pe tine!=)

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Anonim 15 iunie 2010, 11:30
    Eu ceream poze şi filmuleţe şi nimic altceva. Nu mi-aş fi permis să cer invitaţii şi, chiar dacă m-ar fi invitat cineva, nu m-aş fi dus. Filmuleţele le-am primit, fotografiile nu, tot e bine. La restul comentariului nu ştiu ce să vă răspund...

    RăspundețiȘtergere
  21. Anti, ti-a sarit tot haremul in aparare! Hmmmm, se poate sa lipsesc eu? hihii
    cercetashul

    RăspundețiȘtergere
  22. @ Antibibliotecaru
    Am rămas, a doua zi consecutiv, fără curent... Probabil de la căldură...

    Altfel, dacă aş avea bani, nu m-ar deranja să produc un spectacol de Operă... poate Baron Britten - A Midsummer Night's Dream. Există posibilităţi fantastice pentru costume şi scenografie... :D Ştiu că doamna Schrotter a mai colaborat cu Opera Română pentru realizarea unor costume, la Olandezul Zburător.

    Din (ne)fericire nu sunt dintre "moguli"... :(

    RăspundețiȘtergere
  23. Pup eu nasucul tau de cercetash!

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu te pup Stefy!
    cercetashul

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonimule de ce nu te semnezii tu mataluta?Pe mine sa ma arunce in lac?Nope....nu fac parte din haremul lui!

    RăspundețiȘtergere
  26. Upssssss am sa ma arunc singura in lac......a cazut motiunea!Nu stiu sa inot!Ajutorrrrrr!

    RăspundețiȘtergere
  27. Da, şi dacă nu mă înşel pentru Olandezul Zburător acum vreo două luni (sau o lună) se dăduse ok-ul pentru a fi din nou pe scena Operei Române!

    STF, Biblio de atâtea ori, noi, prietenii tăi, am vrut să te ajutăm iar tu neam de măgariu îndărătnic ai refuzat! Deci să n-aud musca-n front PSD-istule! Dacă nu te-oi trezi tu o dată cu mine la uşă să-mi spui DEMENTULE! Ce n-a reuşit Febleţea am să reuşesc io!
    Hihihi

    RăspundețiȘtergere
  28. Şarle uşărnice, toată ziua aţi bântuit ograda asta! Gata, s-a inserat, opoziţia iar a fost prinsă de marinar cu budigăii în vine.....în ogradă acasă FUGA MARŞ!

    RăspundețiȘtergere
  29. Ete ca nu vrem sa plecam de acilea!

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu sunt fetita ascultatoare si fug repejor in ograda mea ca mi-e tare frica de BAU-BAU!

    RăspundețiȘtergere
  31. FRANK ZAPA[KING]16 iunie 2010 la 11:46

    Haaaaaaaaaa,moama ce demonstratie de fortzaaaaaaaaa pe bietul ANTI........... .
    Bey anti se poate,ai luat lectii de la Dan Diaconescu in direct:
    ,SCULATI-VA PRIETENII NEAMURILE,RUDELE,CATELUL,PURCELUL SI CE-O MAI FI,CA NICI NU STITI CE PIERDETI'
    Se poate ,una ca asta,adicatelea ti-au slabit balamalele si scoti la inaintare artileria grea?FRUMESTE DE BLOGGERITZE.....
    Ai ,SCOS toata ,FLOAREA'DE BLOGGERISTE,SA-TI APERE ONOAREA?
    Mai sa fie,asta nu e de bine,VIRILITATEA UNUI BARBAT ADEVARAT SE SUBINTELEGE-nu se explica prin intermediul ALTORA[PRECUM FUMATORUL FARA TIGARI,VESNIC]
    Uffffffffffffffff,mai ANTI-DACA GUVERNUL ASTA,BOC ar fi avut niste piciorute cu incheituri ca ale tale-ASTAZI ERA ISTORIE
    HAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    WOW CE-MI PLACEEEEEEEEEEEEEEE

    P.S.-cer scuze gazdei,pt acest mic intermezzo,LINGVISTICO-EDUCATIV.
    SUS-NUMITUL,ANTI,prezinta in ultima vreme o mica cocoasa,plina de slabiciuni-TREBUIE USOR FRECTIONAT PT A-SI REVENII LA FORMA INTIALA.
    Asa ca inca o data,va rog sa ma scuzati ca am indraznit sa fac aceste ,nevinovate remarci ,s-ar parea ca am ramas bine dispus,dupa jocurile politice de ieri.
    Colectia mi-a placut,o parere a unui om neavizat,simplu privitor,si atit.

    RăspundețiȘtergere
  32. Zapooooooooo ai baut prea multa sampanie,te-ai ticnit rau de tot!

    RăspundețiȘtergere
  33. Las' ca o sa ne vina si randul nostru la sampanie si no sa va dam nik voua!Zgarcitilor puteati sa ne invitatii si pe noi,acu s-a vazut ce fel de prieteni suntetii!......savurati ultima picatura .....cu aia veti ramane!

    RăspundețiȘtergere
  34. FRANK ZAPA[KING]16 iunie 2010 la 12:18

    Mda,ciudata intrebare venita de la o doamna,DACA M-AM TICNIT'?
    Nu,nu m-am ticnit,asta este pozitia mea normala.

    RăspundețiȘtergere
  35. ZAPA MUCLES! Tu bagă flotări nu te opri până nu zic stop. Altă dată când eu spun că Teo Trandafir este o manelistă grasă şi mahalagioaică, tu să spui: Da să trăiţi! Am înţeles! ....nu să comentezi şi să faci campanie scroafei oportuniste!
    hihihi

    PS Atenţie! Precum eu nu-s nebun ci doar dement, Zapa nu-i ţicnit ci doar sonat! Vă rugăm nu sconfuzaţi termenii!
    PS I-auzi bre Zapa ce vrea neterminatul ăla de Geoană: cică se vrea la guvernare! Şi el şi cretinii ăia liberali! Bre Zapa ....io zic că ăştia e autişti! Tu ce zici?
    PS Doamna stăpână a blogului este adevărat că porcul de Blaga l-a îmbârligat pe fratele lui Oajdea de la PNL adică pe Oajdea de la PDL ca să facă scandal la Iaşi? Vreo bârfă ceva de pe la Iaşi nu aţi auzit? Nu ne spuneţi şi nouă?
    Hihihi....mă duc să beau o cafea! Uneori cafeaua se bea din plăcere alte ori din obligaţie!

    RăspundețiȘtergere
  36. Beeeeeeeeeei Sonatule, tu n-ai înţeles că pe mine mă doare-n şpiţ de Piticul Atomic? Eu pe Blaga îl vreau la tavă rumenit şi cu mărul în gură....şi garantez că aşa o să fie!

    RăspundețiȘtergere
  37. Aaaaaaaaaaaaaa şi am uitat! Am înţeles că prostălanul ăla de Oajdea vrea el să facă noul PD! Spuneţi-i fraierului că marca este deja arvunită la oficiu de mărci! Cât despre plecarea lui în PNL sper că Fene nu a făcut insolaţie pe canicula asta!....cred că ar trebui să se mai gândească un pic! Nu-şi dă seama că dacă vine şpăgarul de Blaga la PNL o să-l aibă spin în fund pe Oajdea care-i omul poplăcarului? Eeeeeeee?

    RăspundețiȘtergere
  38. Frank Zapa[king]16 iunie 2010 la 13:17

    Offfffffffffff,ofticosule,vezi ca ti-am trimis in ograda ta,un pomelnic,de nu ma uiti,dupa care am asa o prsimtireDE HOOOOOOOOOOOOOOOO,HAAAAAAAAAA.
    Un pic de IZITIR,cu tine nu strica,asta asa ca sa nu uitam ,CINE-I SEFUL.
    DOI-bietul JIOANA-mda,va ramine in faza de SPERANTA VESNICA,FRECIND BANCA[NU EXIMBANK]banca de rezerva piiiiiiiiiiiiiiina la adinci batrinetze,filingul meu imi spune ca si AMARASTEANUL GINERE PONTA E ANTRENAT TOT CA SA RAMINA O TINARA SPERENTZA NECONFIRMATA.
    TREI-intra la CRISTIAN PREDA PE BLOGG,mai gasesti ceva explicatii,inteligente.

    patru-mda,poate doamna Irina,o adevarata doamna,pe care o stimez,o apreciez,si care ori de cite ori apare in spatiul public,IMI AMINTESTE DE UN FILM-nu spun care pt ca ,asa e trebuie,ar fi bine sa ne dea o informatiein acest sens,daca ea exista pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  39. Ntz iar eşti in urmă cu îmbârligăturile!
    Futilescu cel mic îi trage din plin la gioale mentorului său Adrian! Încet şi sigur va deveni el insuşi "băsescul" partidului său!
    Am fost la Cristi şi am postat, dar la cât l-am bălăcărit eu pe năsos precis nu o să aprobe! Că este naşparliu şi chitros! Rămân însă la părerea mea: Experimentul lui Cristi a fost pe deplin reuşit! Asta o recunosc! Dar în rest aşa cum nu faci din rahat bici, nici dintr-o putoare manelistă şi oportunistă nu faci politician!

    RăspundețiȘtergere
  40. FRANK ZAPA[KING]16 iunie 2010 la 13:55

    Daca aici vrei sa dezbatem ANTI BINE-
    dupa ce l-am sapunit binee pe DL PREDA-am vazut ca a reactionat imediat,,onest,omul a recunoscut ca a gresit,cestiune care ii aduce din partea mea o bila MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE ALBA.
    Doi,micul futilescu NU POATE BEY ANTI-tu nu poti intelege ca dintr-un TZUCALAR ,UN TZUTER NU POTI FACE NICIODATA LEADER.
    Ce dreak esti om inteligent uns cu toate alifiile pamintului,NU ARE TRAIECTORIA GENETICA HARAZITA UNUI LEADER.
    e in linia mediocritati,a celor care au inceput de la a CARA GENTILE CELOR MARI-IN GENUCHI TE-I DEZVOLTAT IN GENUCHI DISPARI-PUNCT.
    Ponta n-are singe in el de RAZBOINIC-iar lectia pe care ar fi trebuit sa o primeasca de la ...........MAZARIN-CLERRICUL CARE A FURAT COLIERUL REGINEI....................nu are cine sa i-o predea.
    TRAIAN BASESCU NU CRESTE SERPI DINTRR-ASTIA LA SIN.

    RăspundețiȘtergere
  41. Aha...se pare că de pe cele coclauri pe unde umblă, ĂL MARE i-a dat ordin lui ĂL MIC să-i ia la ştangă pe PDL-işti! Iaca că s-a dus acum în parlament să-i execute! Hihihi!

    RăspundețiȘtergere
  42. Upssssssss premierul Emil Boc ii baga pe ministrii in maratonul sedintelor!

    RăspundețiȘtergere
  43. Sigur va urma remanierea Guvernului!

    RăspundețiȘtergere
  44. Aşa se numeşte acum sexul în grup?
    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  45. FRANK ZAPA[KING]16 iunie 2010 la 15:17

    ABRAMBURICA-zici ca sunt zgircit,bon,uite demonstreaza-mi ca tu ai SUFLET MARE-invita-ma la o SAMPANIE-sa vezi ce bine te vei simti printre cei neutrii.
    si promit sa nu fac nici un maraton cu tine in jurul mesei.

    RăspundețiȘtergere
  46. Invită-l că o plătesc eu, dar treci inainte cu sticla pe la mine ca să injectez în ea nişte.......nişte ceva! Ştiu io ce!
    hihihi (nu mă loghez că-s undercurver)

    RăspundețiȘtergere
  47. Anul 2010 luna iunie,ziua 16 in comuna AGAS,jud BACAU.
    Astazi de mai sus mentionata avand in vedere autorizatia de perchezitie nr 9 din 16.06.2010 emisa de JUDECATORIA MOINESTI CU CARE S-A AUTORIZAT efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta numitei MAXIM DANIELA NE-AM DEPLASAT LA FATA LOCULUI UNDE IN PREZENTA MARTORILOR ASISTENTI……..am constatat urmatoarele………..
    Aceasta nu s-a opuspatrunderea si verificareatuturor incaperilor dependentilor dupa cum urmeaza
    imobilul este situat in comuna AGAS si este situat pe 3 nivele…….in partea din spate se afla o locuinta……in aceeasi curte se afla o altaconstructie………din declaratia verbala a acesteia rezulta ca mai detine un apartament la o distanta de 100 de m de primul imobil…..

    RăspundețiȘtergere
  48. Deci azi am fost scotocita in toate cele 3 locuinte……..de ce oare?ce am facut?pana si dresurile si lenjeria intima mi-a fost verificata?de ce?

    RăspundețiȘtergere
  49. Azi cei din PDL au decurs la cea mai josnica intimidare……in baza autorizatiei de perchezitie nr 9 din 16.06.2010 emisa de JUDECATORIA MOINESTI mi-au fost perchezitionate toate cele 3 locuinte…….
    De ce mi s-a intamplat acest lucru?Din ordinul cui mi-au fost vrafuite toate casele?

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest primar a ajuns datorita campaniei facute de mine!Ursii de la PD-L, impreuna cu primarul, viceprimarul si consilierii au atacat un magazin al unor simpatizanti PSD din comuna Agas, Bacau. In seara zilei de marti 07.12.2009, orele 20.50, viceprimarul a venit sa transmita mesaje de amenintare si intimidare unor simpatizanti PSD. Cerendu-le retragerea din partid si vazand ca nu au succes, acestia au recurs loviturii si amenintari.
    Deci asta mi-a fost rasplata dupa campania facuta!

    RăspundețiȘtergere
  51. Fain tare, parca-s canibali din jungla amazonului cu blanurile alea pe ei. Uite de aia rade o lume intreaga de noi, ca suntem cu sute de ani in urma. Asa se face politica la noi, cu bata. Ce doctrina, ce ideologie, ce dezbatere civilizata ? Vine seful de trib cu pene in cap si cu blana pe el, da cu bata si gata convingerea. Acuma dati-i pe canibali in judecata sa-i bage la zdup si sa sara cu banu. Pana nu dam ca exemplu niste lepadaturi bagate la racoare, nu-i astampara dracii.

    RăspundețiȘtergere
  52. o membra a organizatiei PSD din localitatea Agas, Daniela Maxim, afirma ca a doua zi dupa alegeri s-a trezit ca primarul comunei, Doru Merlusca (PDL), si viceprimarul Florinel Rata (PDL) au dat buzna in magazinul lor, impreuna cu alti opt tineri imbracati in piei de urs, pentru a le cere socoteala ca fac politica PSD. “Pur si simplu ne-am trezit cu ei aici inauntru. Am aflat ca «vizite» de astea au facut pe la mai multi membri din PSD pentru a transmite un mesaj de intimidare. Au inceput sa ne vorbeasca urât, sa ne jigneasca si ameninte. Mereu spuneau ca or sa ne dea foc la casa si ca o sa ne inchida magazinul. Si ca, daca patim noi ceva, o sa ne creasca ei copiii”, a afirmat Daniela Maxim. Femeia mai afirma ca in magazinul lor a inceput brusc o harmalaie provocata de cei opt tineri imbracati in piei de urs, care s-au apucat sa joace si sa bata tobele. “In harmalaia asta, viceprimarul m-a tras afara si a zis ca daca nu ies din PSD o sa ma termine. Apoi, imi da foc la casa si eu o sa fiu nevoit sa plec din comuna”, a afirmat sotul acesteia, Mihai Maxim. Femeia a mai spus ca apoi, viceprimarul a intrat in magazin si a inceput sa o ia la rost, ba chiar i-a si dat cu pumnul in gura. “Eu am inceput sa il intreb ce cauta in magazinul nostru si vicele mi-a dat cu pumnul in gura. Apoi, a venit primarul si m-a tras intr-o parte si mi-a spus ca am facut rau ca am intrat in PSD si ca trebuie sa parasesc acest partid”, a mai spus Daniela Maxim.

    “Si-au indeplinit misiunea”

    RăspundețiȘtergere
  53. Am crezut ca misiunea a fost terminata……..azi am fost controlata si in lenjeria intima!La ce sa ma mai astept de acum!Asasinarea mea!

    RăspundețiȘtergere
  54. Mona Pivniceru ca magistrat are ceva de spus?
    Acesta este link-ul cu întâmplarea:

    http://www.youtube.com/watch?v=MWGiZI6QqW8&feature=player_embedded

    VASILE BLAGA EŞTI MINISTRU DE INTERNE! CE PĂRERE AI DESPRE CEEA CE FAC OAMENII TĂI DIN PDL?
    Rog pe toţi blogerii să rostogolească acest filmuleţ pentru ca România să vadă ce fac în teritoriu oamenii lui Vasile Blaga! Mafioţii lui Vasile Blaga! Demisia VASILE BLAGA!

    RăspundețiȘtergere
  55. FRANK ZAPA[KING]17 iunie 2010 la 11:06

    Cred ca s-a mers mult prea departe cu hartuirea pe care personaje ajunse vremelnic intr-o functie sunt dispuse sa o practice.
    Cred ca e cazul ca cineva sa-i opreasca,sa-i scoata din circuitul puterii pe care o folosesc discretionar pt a-si platii polite personale.
    Este halucinant ce se poate intimpla,asemenea metode securistice am crezut ca sunt de domeniul trecutului.
    Ma intreb,magistratul,s-au magistrata care a eliberat autorizatia de perchezitie,a avut motive intemeiate pt a face acest lucru?
    Razbunarile personale,ambalate in HAINE POLITICE IN CIRDASIE CU NISTE MAGISTRATI LOCALI ESTE CU ATIT MAI CONDAMNABILA.
    Aceste abuzuri pe care le credeam istorie trebuie SA INCETEZE,IAR CEI CARE SE FAC VINOVATI DE ACESTE PRACTICI SA-SI PRIMEASCA BINEMERITATA PEDEAPSA-ADICA SA STEA ACOLO UNDE ESTE LOCUL UNOR PERSONAJE PRIMITIVE,CU MENTALITATI TRIBALE .
    ALOOOOOOOOOOOOOOOOO, JUSTITIE ROMANEASCA-DE CIND FACI POLITICA PARTIZANA?

    RăspundețiȘtergere
  56. Ce sa facem …? Asta este hal de tara unde se face legea cu pumnul? Unde este Democratia?. .. PD-L vrea sa schimbe toate principiile aceste tari si ai locuitorilor …. In Agas se practica legea intimidarii , dar va rog fiti tari sa le aratam ca suntem uniti , sa nu ii lasam sa ne calce in picioare … Doru Merlusca cel mai mare hot din Comuna AGAS posesor a unei ambarcatiuni cu motor in Delta Dunarii o vila de vacanta nu dau numele localitatii si o cabana de vanatoare unde el si acoliti sai Florin Rata si multi altii … pun la cale hatii la un nivel mare si oameni ca Daniela Maxim , Marian Nicodim , Nela Craciun … cei de alta culoare politica decat ei … le stau in cale si recurg la lucruri josnice , amenintari la adresa familiei si a copiilor … Eu unu nu o sa permit asa ceva … de ce numai oamenii lor au privilegii in comuna Agas …? Dc ? Oare cineva imi va putea la acest set de intrebari ….? foarte putin probabil . Daca o sa fie nevoie o sa imi fac dreptate prin ori ce mijloace .. ei ne stramtoreaza pe noi ne ia dreptul la opinie pentru ca nu suntem cu ei …. NICIODATA nu o sa fiu membru PD-L asta nu inseamna ca mi-am pierdut speranta si trebuie sa plec din comuna ca sa imi fac o afacere in alta localitate …. Eu propun sa ne unim toti cei care intra pe acest blog si sa o ajutam pe MAXIM DANIELA!

    RăspundețiȘtergere
  57. frank Zapa[king]18 iunie 2010 la 13:30

    Mare liniste prin zona asta,lucru curios.din cite am vazut prin alte parti cosmarul pt femeia hartuita de un primar PD-L continua.
    Oare de ce ,pedelistii cinstiti nu se exprima mai ferm in fata abuzurilor pe care un primar le comite fara a avea nici o urma de remuscare?
    pt ca a fi la putere nu este egal cu a impune regula pumnului,ci dimpotriva,a fi la putere inseamna sa-i protejezi pe cei care au alte optiuni politice,pt asa se defineste democratia si statul de drept-doar dictatura cultiva ,OPRESIUNEA SI HARTUIREA ADVERSARULUI.

    RăspundețiȘtergere
  58. Trec printr-o perioada foarte grea!

    RăspundețiȘtergere
  59. Deoarece sunt blocaţi de mafia lui Vasile Blaga! Ce dreak beiiiiii Zapa tot o arzi în întrebări retorice pe aici?

    RăspundețiȘtergere
  60. De ce crezii antibibliotecarule ca au emis acel mandat de perchezitie ?Ce au urmarit cu acest mandat?Crezi ca mi-au pus microfoane?Ce au vrut sa demonstreze cu acest mandat?

    RăspundețiȘtergere
  61. 1. D-AIA!
    2. SĂ ŢI-O TRAGĂ!
    3. FUGI LA GINECOLOG, FĂ UN CONTROL! DACĂ NU GĂSEŞTE NIMIC, ATUNCI NEXAM MICROFOANE!
    4. CĂ ÎN ROMÂNIA PUTE PROSTIA!
    Mulţumită?

    RăspundețiȘtergere
  62. Alina Mădălina hotărăşte-te ce sex ai! Eşti "o ea" sau eşti "un el"?
    :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  63. Superb!Linia simpla,lunga,pune foarte bine in valoare personalitatea fiecarei creatii.Marturisesc ca eu sunt un "iubitor" al culorilor "inchise",deci pentru mine a fost fabulos!Incaltamintea de asemenea a fost super!
    Incet,incet ajungrm acolo unde ne este locul:in elita mondiala a marilor creatori de moda!Bravo Irina,deja esti!

    RăspundețiȘtergere
  64. Iote neamu lu' mitraliere că-şi dădu şi el cu o părere! Nah ce le bagă din top: "linie simplă", "pune în valoare", "creaţii".....
    Auziiiiiii bei to'aşu gradu'! Fuga marş la rastel şi bagă un curăţat la arma aia, că dacă vin io şi-mi rămâne deştu' negru după ce-l bag pe tubul de gaze, arunc cu închizătorul după tine!
    Al naibili de urs....a început să mormăie pe lângă borcanul de miere!.....zîîîîîîîîît d-aci din ogradă că sperii stăpâna!
    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  65. Multumita de raspunsurile tale anti!Mda......si eu am impresia ca acea alina madalina este de fapt un 'el' si nu o 'ea'! O Dduminica frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  66. MMaximeaso, Duminica vine după Sâmbătă! DDuminica după ce vine? BBâlbâito!
    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  67. De ce ma ataci anonimule?Sunt sigura ca jubilezii ca am necazurii acum!

    RăspundețiȘtergere
  68. HAZ de NECAZ:
    - Bună ziua, mătuşică.
    - Lapte acru-n putinică.
    - Ce mai este nou prin sat?
    - Am avut, dar l-am vărsat.
    - Matuşică, eşti cam surdă?
    - N-are, n-are baba urdă.
    :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  69. Femei puternice-din universul feminin-scriu pe bloggul unei femei cu adevarat puternica,IRINA SCHROTTER,care de-a lungul timpului a dovedit din plin ca este o ,FEMEIE ADEVARATA.
    Sigur,nu este un caz izolat,sunt in tara asta milioane de femei puternice,care in fiecare zi isi arata hotarirea si determinarea,demonstreaza tenacitate si siguranta de sine.
    Dar cele mai expuse sunt femeile care intra in politica,ele au si mai multe vulnerabilitati,pt ca mediul social-politic romanesc,imbibat de misoginism,si aroganta masculului dominant nu poate accepta ca o femeie ii este superioara.
    Si atunci,masculul ALFA,trece la masuri de-a dreptul josnice-HARTUIRE SEXUALA,HARTUIRE JUDICIARA SI AMENINTARI.
    In asemenea situatii societatii nu-i ramine altceva de facut decit sa sanctioneze dur acestA TIPOLOGIE MASCULINA-si trebuie sanctionata cu mijloacele cele mai dure,pt ca asemenea indivizi care au razboie personale cu femei puternice ,n-au alta varianta decit sa piarda.
    Nu sunt adeptul discriminarii pozitive,dimpotriva sunt pt ,EGALITATEA DE SANSE-tocmai de aceea ii urasc pe masculii,care intimplator ajung si in anumite functii,trec la hartuirea femeilor care nu accepta sa se plece in fata lor.
    RESPECT FEMEILE PUTERNICE,LE APRECIEZ SI LE SUSTIN.
    COMENTARIU AFISAT DE FRANK ZAPA[KING]

    RăspundețiȘtergere
  70. @ Irina Schrotter
    Şi... despre ce ne mai vorbiţi?

    RăspundețiȘtergere
  71. @ Zapa
    Woaliuuuuuu ce mamă de hahaleră-mi eşti Zapo!
    Luaşi subiectul de la mine din ogradă şi deoarece n-ai avut tupeu să faci ciocul mare acolo că ţi-o furai, zdup cu el aici! Maaaaaare poamă parşivă eşti! Las că pun io gheara pe tine! Vezi că la Febleţea, colonelul
    cu ghilimele a dat zvon că cică te-ar fi luat potopul inundaţiei! Ţin-te bine de gonflabilă ca să nu te-neci!
    Hiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaa

    @ Particula antiparticularităţii mele, stăpâna ogrăzii nu ne poate vorbi decât despre modă, deoarece la politică este Tufă de Veneţia! Nu prea se pricepe la jocul cu măştile........ veneţiene!
    Hihihi

    PS Anonimule care tot mi-o tragi la gioale pe aici, vezi că astăzi sunt în poziţia "LA CICLU", deci dacă te-mpinge Michiduţă să te amesteci în hârjoana mea cu ai mei amici, te spurc de nu te spală tot Bahluiul!

    RăspundețiȘtergere
  72. Ce "tare" în gură mai eşti tu, "mică nebunatică" ce eşti!!! Eu credeam ca eşti deja la locul de muncă, in tufisurile de la Operă si cand colo tu o faci pe "viteza" aici, pe blogul doamnei Schrotter. Păi se poate? Treci inapoi la muncă uşărnico şi bârfitoare ce eşti!!! La produs e locul tău, nu mai sta la barfă pe bloguri ca pierd bani de pe urma ta. Nimic nu eşti în stare să faci ca lumea!!! Nici macar sa injuri ca lumea nu eşti "capabilă"!!! Că şi clienţii se plâng de tine!!!! Aşa ca nu mai pierde vremea si vezi ca diseară iau si biciul cu mine, nebuno!!! Să nu care cumva sa nu vii ca vezi tu după aia!"!!! Si mai usor cu spurcatul!!! Nu te-a invăţat nimeni ca nu e politicos să vorbeşti cu gura plină? Hai să trăieşti Ştefane, răutăcioasă mică ce eşti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  73. Aaaaaaaaaaaaa, deziluzionant! Mă aşteptam la mai mult! ŞI NU ÎNŢELEG CE ARE AIA A LU' CALU' CU VÂRFUL LU' DEALU'?.....adicălea:
    "Hai să trăieşti Ştefane, răutăcioasă mică ce eşti!!!!"

    RăspundețiȘtergere
  74. @ Irina Schrotter
    Stimată doamnă,
    Chiar nu mai spuneţi nimic?

    RăspundețiȘtergere