luni, 7 iunie 2010

IRINA SCHROTTER ŞI FINLANDIA VODKA DAU STARTUL FESTIVALULUI ROMANIAN FASHION


Iaşi, 9 iunie 2010 - Startul săptămânii de modă de la Iaşi va fi dat de cunoscutul designer Irina Schrotter, care își va prezenta cele mai noi colecții vestimentare, pe ritmurile electrizante de pop și electro jazz, interpretate live de trupa N.O.H.A., adusă în exclusivitate pentru festival de către Finlandia Vodka, sub cea mai nouă platformă de fashion, Finlandia Pure Vision.

Ajuns la cea de-a 12 ediție, Romanian Fashion Week surprinde și anul acesta cu o apariție originală și plină de energie. Irina Schrotter și Finlandia Pure Vision și-au reunit forțele pentru al patrulea an consecutiv și le-au pregătit iubitorilor de moda o prezentare ce se anunță a depăși barierele convenționale.

Partener îndelungat al festivalului și susținător constant al industriei de fashion din România, Finlandia Vodka vine în sprijinul tinerilor designeri printr-un concept unic și neconvențional: Finlandia Pure Vision. Una dintre cele mai cunoscute trupe internaționale de electro pop, N.O.H.A., cunoscută și sub numele de Noise Of Human Art, va susține un recital special în timpul prezentării celei mai noi colecții semnate Irina Schrotter.

Prima zi de Romanian Fashion Week se va încheia cu un after party exclusivist, în cadrul căruia invitații se vor putea bucura de prestația celor de la N.O.H.A, în clubul The Office din Iași.

După succesul înregistrat pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică din Europa cu piesele “Tu Cafe”, “Dive in your life” și “Pijama”, N.O.H.A. a captat atenția publicului din întreaga lume cu sound-ul eclectic de drum&bass, flamenco, pop și breakbeat. Odată cu lansarea noului album “Respect the menu”, N.O.H.A. își continuă evoluția pe scena muzicii electronice cu beat-uri complexe, care vor lua prin surprindere pe toți iubitorii genului experimental.

Abordarea fresh și captivantă a contribuit semnificativ la evoluția brand-ului Finlandia Vodka, prin proiectele dedicate exclusiv sprijinirii industriei de modă, alături de evenimentele create special pentru designerii romani. Legătura puternică dintre atributele brand-ului și noul de val de tendințe, a dus la crearea unui nou concept în materie de fashion: Finlandia Pure Vision.

Romanian Fashion Week este cel mai longeviv și cunoscut eveniment de modă din Romania. Festivalul a fost înființat și este susținut în continuare de către Irina Schrotter, prezentând în fața publicului de specialitate colecțiile celor mai importanți designeri din Romania, alături de creațiile unor designeri internaționali.

Cu mai mult de 4000 de angajați în întreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de băuturi spirtoase și vinuri la nivel mondial. În Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord și bourbon-ul Woodford Reserve.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:
Brown Forman
Fady Zaidan
Country Manager
E-mail: Fady_Zaidan@b-f.com
Tel: + 4 021 223 4079

10 comentarii:

  1. Dacă nu distribuie Chivas şi Bordeaux tot degeaba bre!
    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  2. sau Peroni...parca si ei au fost parteneri la ultima editie...

    Succes! (sic!) :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Beiiii Ăl Mic, BEREA E NEMŢEASCĂ SAU CEHEASCĂ! Peroni e ceva pe care serveşte doamnele când sparg între dinţişori sâmburi de bostan şi joacă table! Unele joacă în timpul campaniilor electorale (deh, stresul fire-ar al dracu'!) şi altele, tot "dame", precum Videanu, joacă pe plajă la ...ştiţi voi unde! Deh....e dame şi dame! Regii cam lipsesc!
    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim: cunoastem....doar am trait "live" parte din momente...am spart samburi cot la cot :))) deh! a trecut!...

    RăspundețiȘtergere
  5. Până la urmă... unde sunt pozele?

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar dacă mă repet:

    SĂ FIE STRĂLUCITOR!
    SĂ FII STRĂLUCITOARE!

    ......

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari irinei pentru colectia extraordinar din finalul primei seri !nu sunt un mare cunoscator da mi s a parut exceptionala !

    RăspundețiȘtergere
  8. Am văzut şi eu un piculeţ din prezentare la TVR...

    RăspundețiȘtergere