joi, 25 februarie 2010

CE LEGĂTURĂ ARE NICHITA CU CARTEA?

Nici una, după părerea Realității TV. Priviți și rușinați-vă! Aveți răbdare până la final! Merită!


7 comentarii:

  1. Deşi eu cred că un punct de desfacere suveniruri este util, poate chiar undeva la intrarea în curtea palatului Parlamentului, ca să nu tulbure liniştea creatoare a aleşilor, nu m-am prins ce treabă are dl. Gheorghe Nichita cu semnele de carte. Domnia sa este scriitor?

    Eu credeam că de la magazinul de suveniruri se pot lua steguleţe cu partidele politice şi stema senatului, postere cu parlamentarii, cărţile parlamentarilor... de ce numaidecât căni, macrameuri şi brelocuri?

    RăspundețiȘtergere
  2. - Scriitor NU, dar raportor DA! A nu se înţelege raportor NATO, ONU sau UE. Doamne fereşte! Gigi nu este untrădător, Gigi a fost totdeauna un patriot! El a raportat numai şi numai ofiţerului operativ căruia îi era arondat!

    - Postere cu parlamentari? Hmmmmmm, mdeap este o idee! Vreau şi io un poster cu Adriana Săftoiu! Să-l pun în baie! Ca să mă inspire în momentele sigurătăţii şi unicităţii mele......
    atunci când sunt doar "eu cu mine"!

    Semnat:
    Care pe care.

    PS1 Eu, sincer, nu magazin de suveniruri aş deschide la Parlament, ci un sex-shop! Te apucă amocul brusc de vrei să-ţi bagi ceva în vreun parlamentar, pac te duci, cumperi
    "gonflabilul Antonescu" sau "gonflabila Turcan" (de exemplu), te răcoreşti şi gata! Ar fi benefic! N-ar mai fi cetăţenii atât de nervoşi şi irascibili! Ca să nu mai pun la socoteală înfocatele membre de partid! Oare câte din ele nu s-ar "răcori" cu vibratorul Iliescu sau vibratorul Stoica sau super-vibratorul Prigoană?....ăsta e dat dracului! Super-tehnologie! Dur precum lemnul de cireş şi başca dacă-l cumperi primeşti şi-un plici! Ofertă! Bonus!
    Iaca pont de afacere profitabilă pe timp de criză ce vă dau ieşenilor! Care-i deştept şi deschide linie de fabricaţie pentru
    "gonflabilul Nichita" în Iaşi, milionar ajunge! Garantat! Recunoaşteţi că mulţi dintre voi cetăţenii Iaşului, aţi avut viziuni erotice perverse cu primarul vostru Nichita! Io de câte ori am venit la Iaşi, pe mulţi i-am auzit: "Băga-mi-aş puncte, puncte în Nichita!" sau "Da-i-aş puncte, puncte lui Nichita!"
    Eeeeeeeeeeeee?
    Apropo de vise, iaca ce visează primarul vostru:
    http://www.youtube.com/watch?v=RLz9ddoSgt8

    RăspundețiȘtergere
  3. Iaca ştire:
    IASI: Consilierii PSD vor sa-i faca un bust primarului Nichita; Primarul il acuza pe pe Simiriad ca are interese imobiliare in zona aeroportului; iar Consilierii locali PD-L s-au opus contractului cu Luxten

    http://www.domnuleprimar.ro/IASI-Consilierii-PSD-vor-faca-bust-primarului-Nichita-Primarul-acuza-Simiriad-are-interese-imobiliare-zona-aeroportului-iar-Consilierii-locali-opus-contractului-Luxten-dpe-s-1-a7862.htm

    Au înebunitără consilierii PSD măăăăăăăăăăăăi!
    Chelului tichie de mărgăritar îi trebuie şi lu' Nichita Gheorghe statuie! Pardon: BUST!

    Tot eu: Care pe care.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Maestru
    Nu mă inerva că mi-s labil psihic! Contrast era dacă unii îl înjurau şi alţii-l aplaudau! Asta cu bustul intră la altă categorie: ŢICNEALĂ ACUTĂ! Faceţi rapid referedum şi votaţi de urgenţă controlul psihiatric al consilierilor PSD! Nu are rost să-i aduceţi pentru control la noi la NR9, băgaţi-i la voi la Socola! Faceţi economie la bâjet!
    :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. vi-l puteti imagina pozind pentru mareatza statuie a minusculului primar?
    cred ca as ride toata viata numai imaginindu-mi faza...
    oricum...buna diversiunea!!dar pea mult folosita de toata lumea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu vreau să par golan şi hahaleră, dar io am o mare nedumerire!
    Că este vorba de un BUST, am înţeles! Ceea ce nu am înţeles, este, cum o să fie? Adicălea o să fie la BUSTUL GOL sau la BUSTUL PLIN? Ups, pardon am greşit! Am vrut să spun ÎMBRĂCAT!
    În fond ce tot mă dau pe după plop atât:
    BUSTUL LUI NICHITA O SĂ FIE ÎMBRĂCAT ŞI CU PĂLĂRIE PE CAP PRECUM BUSTUL LUI CARAGIALE SAU O SĂ FIE DEZBRĂCAT PRECUM BUSTUL LUI NAPOLEON?
    Aştept urgent lămuriri!

    Semnat:
    Care pe care

    RăspundețiȘtergere