vineri, 5 februarie 2010

UN INTERVIU PE money.ro

Despre brandul personal, despre afacerile şi despre investiţiile mele la bursă şi în imobiliare, într-un interviu acordat money.ro


15 comentarii:

  1. Comentariu Trilogie-seria I
    Wooooooooow schimbare bruscă în abordare? În loc să ne uităm în curtea vecinului (ex: nea Nichita) şi să ne dorim intens a-i muri capra, promovăm ceea ce facem noi bine în curtea noastră?
    Hmmmmmmmm, vai, vai dar cum se face că aţi abandonat păguboasa mentalitate a trădătorilor Săftoiu al căror unic algoritm de promovare este atacul? Te pomeni că acum la sfârşitul bâlciului electoral, trăgând linie, aţi reuşit în sfârşit a înţelege că cei de teapa lui Stolojan, Săftoiu, Stoica, Ştefan şi alte multe astfel de loaze pseudo-liberale cu pseudo-rădăcini în pseudo-liberalismul patriciano-românesc sunt de fapt nişte looseri bi-fundişti ţopăitori din barcă-n barcă foncţie de enteresu' burdihanului?
    Oare cât o să vă ţină?....a daaaaaa, răspunsul deja îl am! Până la apariţia "CIFRE SECI"- partea a doua, că deh, ţelul vieţii dumneavoastră este să-i trageţi la gioale şi să-l lucraţi la emagine pe dom Nichita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariu Trilogie-seria II
    Mdeap, hai s-o dau în cârcoteală că la asta mă pricep cel mai bine:
    1. văd că aţi amintit de duduiala economiei din vremea dezastrului liberal! Cred că trebuia să fiţi mai răspicată şi să nominalizaţi numele cârtiţei libidinoase ce l-a minţit fără să clipească pe marinar, atunci când acesta l-a intrebat câţi firfirei mai sunt în sacul naţiunii şi cum merge economia. Mă refer la Varujan Vosganian! Acest imbeciloid personaj caţavencist era să ne lase fără marinar, care bietul de el când a aflat din raportul-radiografie al FMI-ului cum stă treaba pe bune cu "duduiala", era să facă infarct!
    - amintiţi ceva de "acoperirea cu acte şi de cât mai multe semnături" a celor ce din administraţia de stat! Păi într-o ţară de nebuni unde legea se aplică cum, unde şi când vrea Măria Sa Judecătoru'(hai să fiu galanton şi să nu mă iau de febleţea mea Mona, care ţipă toată ziua după fonduri şi drepturi pentru judecători, dar să le bată obrazul acestora şi să-i întrebe de ce tot amână judecata baragladinei Patriciu, ne le bate), într-o ţară în care algoritmul "acum când suntem noi la putere, vă arestăm noi pe voi şi când veniţi voi la putere, ne arestaţi voi pe noi" a devenit normalitate, trebuie să fii inconştient ca lucrând în administraţia de stat, când te taie burta, înainte s-o zbugheşti la budă, să nu te acoperi de hârtii, aprobări şi super aprobări! (a se vedea cazul S.Plăcintă, care în loc să stea liniştită pe curul iei, a avut mâncărici ş-a vrut fotoliu de ministru!)
    - Andreea Marin om de afaceri?...hihihi hai bre chiar aşa? Singura ei afacere a fost să ne surprindă pe noi săptămânal cu falsitatea şi ipocrizia tipică neamului prost! Culmea este că o mai făcea şi pe banii noştri!
    - Mi-a plăcut aia cu: "Să nu te întinzi mai mult decât plapuma!"....hmmmm, bun sfat, dar ce naiba te faci atunci când sfătuitul nu are plapumă? Eeeeeeeeeee?
    - Sper ca românaşii noştri să bage la cap ce ai spus referitor la credite! Să înţeleagă ce înseamnă a lua un credit şi a-l băga în tot felul de non-investiţii ( hihihi aici io mi-s Stan-Păţitul şi dacă voi mai auzi în viaţa mea că cineva îmi propune a lua credit de la bancă sau că vreun prieten de-al meu vrea să ia credit de la bancă am să-i trag un mare, mare pumn REAL direct în nas! Bleahhhhh bine că am scăpat!)
    - Wooooow basarabeniiiiiiii? Basarabeniiiii ca basarabeniiiiiiiii dar basarabenceleeeee? Eeeeeeeee? Cum puteţi spune că basarebencele nu-s în pas cu moda, când este plină Iuropa de ele! Marea majoritate a impo-potentaţilor financiari au în panoplia trofeelor de vânătoare şi câte-un cap de basarabeancă! (aici efectiv fac eforturi demenţiale a nu nominaliza!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Comentariu Trilogie-seria III
    Mda deci de încheiere pot spune că-i bine, că-i foarte bine, deci las-o-aşa că-i "bine" aşa! Fă-te cunoscută prin promovara curăţeniei şi bunei ordini din ograda ta, nu prin promovarea mizeriilor şi dezordinii din ograda vecinului! ograda vecinului!

    Acid şi răzbunător, acelaşi
    Care pe care.

    PS1 Că veni vorba de "care","pe care": cum staţi cu conjugarea verbului "A FI"...nu că aţi fi Vangelie, dar aţi clarificat-o? Deh, dacă dascălu-i prost, nătărău e şi elevul!

    PS2 Beiiiiiii Admin! Măreşte numărul de semne aceptate de HTML că io când dau în taste apoi dau nu mă încurc! Mie îmi place să enervez şi să bălăcăresc amplu, nu scurt şi concis!

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi fi anonimul NR. DOI-deci frank[king]pt curiosii incorigibili.
    asadar dupa moda celor mai multe personalitati,iata ca am ajuns si pe bloggul dv-Dizainer,creeator etc.
    stiam de interesul dv pt politica,dealtfel orice om de afaceri cit de cit serios,macar LOBBY,daca nu chiar politica angajanta trebuie sa faca.
    va voi spune ca sunt un fan,doar fan PD-L,asa ca in aceasta cheie va rog sa cititi si sa interpretati spusele mele.
    deocamdata atit,pe viitor om mai vedea,dar daca o sa va limitati la subiecte punctuale,de interes stric local....PRIMARUL IASULUI,....
    mi-aduc aminte,vag disputele dv cu BARONETII LOCALI ROSII,asa ca astept pe viitor mai multa PASIUNE.

    RăspundețiȘtergere
  5. bun venit!
    sper sa nu va plictisiti si sa deveniti interesat si de problemele locale...obiceiurile proaste se nasc peste tot si capata puterea exemplului cu o viteza incredibila...mai ales cind vorbim de solutii pentru furat banii publici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimate ''Care pe care'' ...
    - Pai bine stimabile ... Schrotter in sus, Schrotter in jos ... dar Schrotter se uita in curtea altuia si doreste sa-i moara capra?
    - Dumneavoastra ce ati pazit? Sau Schrotter nu a fost ascultatoare?
    Tot eu ... cercetashul_vesel :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonim NR DOI!
    Bună seara Zapa baci! Dară oiţele unde-s bre? S-au rătăcit pi drum sau iar au dat-o-n bârfe cu lovinmăgarul turmei?

    Salutare de la
    Care pe care

    PS Dau trei bre Zapa baci, nu doar una!...că nu-s chitros bre, precum zice unele persoane!
    PS Vezi că-i şi bebleotecarul p-aci! E cavaler mare! hihihi

    @stăpâna blogului
    "solutii pentru furat banii publici"
    Nu c-aş vrea să par impertinet dar întreb respectuos şi extrem de sobru:
    - Soluţiile astea se vând la flacon, bidon sau damingeană?...nu de alta dar aseară piticul atomic sătul de atâtea miştouri vis-a-vis de capabila-i consilieră Vass, s-a hotărât s-o dea afară şi mi-a oferit mie postul ei! Deci trebuie să mă prezint pregătit la post!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ cercetashul_vesel
    N-a fost cercetaşule în parohia mea! ISCHROTTER cu leprele lui Stolojan a defilat
    ...al-de Săftoii şi alţi liberalo-pinalişti! Bagabonţi d-ăştia de umblă cu curu-n două luntrii şi pentru un pumn de arginţi şi-ar trăda şi mamele şi partidul şi şeful!

    RăspundețiȘtergere
  9. Auzi la el ... ''lovinmăgarul turmei''!!!
    - Dom'le, acum pi buni ... Lovinu nostru are cel mai grozav blog ... ograda bine pazita, dar foarte populata cu diverse si active animali! Eu ii raman fidela pentru ca am mancat fidea, cand am fost mica ... nah, ca ti-am furat expresiunea!
    - Salut stapana blogului si o rog sa introduca rubrica pentru nick ... altfel trebuie sa ma semnez de fiecare data!
    cercetashul_vesel

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma enerveaza nick-ul asta ''Care pe care'', cand toata ziua te stresez sub alt nick.

    Cat despre indivizii care le ascund sefilor problemele existente, nu pot decat sa spun ca i-as executa pe loc!!!
    Culmea este ca unii sefi ii executa pe cei care le semnaleaza problemele.
    Candva, demult, cineva zicea ''cateii care dau din coada - stau in casa la caldura si sunt bine hraniti, pe cand cei care latra - stau in ger si nehraniti!!''

    cercetashul_vesel

    RăspundețiȘtergere
  11. Waw, ce revenire spectaculoasă! Sunt unele solutii pe care dumneavoastră le aveţi doamna Schrotter. Cel putin din punct de vedere economic cred că ar fi indiscutabil bune pentru un Iasi care e condamnat la încremenire in uitare şi un nemeritat anonomiat. Experienţa dumneavoastră ca om de afaceri ar fi chiar benefică. Poate reusiti sa stabiliti totusi un dialog cu conducătorii Iasiului. Bun, am inţeles, primarul Nichita nu e un personaj cu care să iniţiaţi un dialog. Dar poate cei din PDL, care reprezintă Iaşiul la nivel de Bucureşti, mă refer la parlamentari, s-ar putea implica mai mult. Pentru că aportul lor e egal cu zero. Nu se mobilizează decât când vine preşedintele la Iasi. De liberali ce să mai vorbim? Poate aici ar trebui lucrat. Dacă pista Nichita nu mai poate fi accesată, poate cei de la PDL vor reusi să găsească o cale. Intrebarea e: se implică ei în aşa ceva? Sau sunt prea fericiti ca au ajuns în niste fotolii călduţe şi Dumnezeu cu mila? Ce vreau să spun că poate această strategie, de a da in Nichita, nu mai e productivă. Poate că abordarea unui alt punct de vedere, pe care să se plieze experienţa dvs. de indiscutabil valoros om de afaceri ar putea scoate Iasiul din anonimatul acesta păgubos. Se mai întâmplă şi minuni, nu?

    RăspundețiȘtergere
  12. voi lua serios in considerare punctul dvs de vedere..
    ce vreau sa va spun insa e ca un primar ales poate fi si dat jos din functie inainte de termen.
    la asta v-ati gindit?
    in rest voi reveni cu detalii
    va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Hă, hă, hă!
    Cine-s parlamentarii "care reprezintă Iaşiul la nivel de Bucureşti" (vezi că ai umflat Iaşul cu un "I")??????????
    Cârlaaaaan care tocmai l-a băgat pe Preşedinte în rahatul cu TVR-ul condus de proaspăt-homosexualul Sasu?
    hă, hă, hă!
    Cârlaaaaan care a propulsat-o pe beşniţa de Mungioaica? (altă deviată sexual)
    hă, hă, hă!
    N-AI SĂ VEZI!

    Semnat:
    Care pe care.

    PS Bre matale stăpâna blogului, vei "lua serios in considerare punctul dvs de vedere"?
    hă, hă, hă
    Hai meiiiiii, ce spui tu? Vrei s-o iei în serios? Ntz, ntz, ntz! Şi marinarul ce zicea?
    Cumva: hă, hă, hă?
    Auzi dar pun o întrebare perversă! EXTREM DE PERVERSĂ! Iaca întrebarea:
    - Dar matale din ce poziţiune vorgheşti şi iei lucrurile în serios? Eşti deputat? Eşti senator? Eşti euro-parlamentar?
    hă, hă, hă....NU EŞTI! Nici prima, nici a doua nici a treia! Eşti un simplu cetăţean cu drept de vot PUNCT! Ai votat! Gata! Ciocul mic patru ani!.....pentru tine vorbesc cei care au fost aleşi! PUNCT!
    hă, hă, hă...
    deh, aşa-i în dimocraţie!

    RăspundețiȘtergere
  14. asa e in democratia pe care si-o imagineaza ei...
    in afara de suspendarea presedintelui care a fost o mare porcarie rezolvata de populatie in cele din urma, cetatenii nu si-au incercat niciodata puterea de a da jos un ales care actioneaza in mod constant impotriva intereselor lor
    dar NICIODATA NU E PREA TIRZIU

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi s-a parut un interviu foarte interesant ! Poate si pentru ca ma ocup de branduri de o gramada de ani. Cei care se vor angaja la restaurarea valorii in Ro, vor avea terbil de mult de munca in viitorii douazeci de ani. Si vor incasa multa ... indiferenta. :)) Felicitari ! Mi-am permis sa-l preiau pe blog. Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere