duminică, 21 februarie 2010

NICHITA SAU ARTA TRĂDĂRII

  • Iulie 2008: Ion Solcanu demisionează, chiar înainte de a fi exclus de către „recunoscătorul” Nichita. Era cel care i-a negociat lui Gheorghe Nichita intrarea în PSD şi şansa de a câştiga primăria Iaşi. Solcanu ar putea reveni în PSD sau ar putea merge în noua construcţie a lui Oprescu şi Cozmâncă.
  • Septembrie 2009: Simirad este exclus, de acelaşi Nichita, din PSD. Era cel care acceptase să plece ambasador în Cuba şi ni l-a lăsat „moştenire” ca primar interimar. Mai mult, l-a ajutat să-şi obţină şi al doilea mandat. Simirad va merge fie înapoi în PSD fie în noul partid al independenţilor.

Sunt oamenii care l-au făcut pe Nichita ceea ce este şi a căror mână a muşcat-o imediat ce i-a fost la îndemână. Îl vor mai credita cu încrederea lor vreodată, ei sau partidele lor? Nu cred.

ÎN CE RELAŢII ESTE NICHITA CU NOUA ECHIPĂ LA VÂRFUL PSD?

  • Gheorghe Nichita despre Victor Ponta: L-am invitat pe Ponta în echipa Geoană. I-am spus «mai ai timp de învăţat». Nu vreau experimente în PSD
  • Gheorghe Nichita despre Miron Mitrea: „Mitrea a trădat. Sunt trist si dezamăgit pentru congresul pe care l-am avut. A fost multă manipulare. Voi spune mai multe zilele care urmează”
  • Gheorghe Nichita despre Năstase: „Prin retragerea sa a fost eliminat riscul ca partidul sa fie tras în jos.”

Când trădarea şi lipsa de recunoştinţă ţi-au caracterizat evoluţia şi ai ajuns deja să nu mai ai pe cine trăda, cine te va mai băga în seamă? E un răspuns în funcţie de care se poate analiza, inclusiv, maturitatea noii conduceri a PSD. Dar şi a celorlalte partide. Aud totuşi că liberalii îşi caută lider local... cine ştie?!

E drept că politica e arta compromisului, dar totuşi, unele compromisuri ar fi de-a dreptul compromiţătoare. Un lucru ştiu: toată lumea iubeşte trădarea, dar detestă trădătorii!

Irina

5 comentarii:

  1. Ghici ce gandea Ponta as'noapte cand ii turna apa in pahar lu' Nichita?

    RăspundețiȘtergere
  2. "Aud totuşi că liberalii îşi caută lider local... cine ştie?!"

    ISchrotter fugi repede la doctorul ORL-ist că auzi prost! Nu se caută lider local PNL deorece el există. Este Relu Fenechiu! Speranţa jigodiei depravato-comuniste Stolojan şi a libidinoasei sale slugi şarpele Stoica de a pune mâna pe PNL este o chestie utopică! Deci ciocul mic şi joc de glezne deoarece jocurile sunt făcute şi parafate!
    Şi nu uita.....spune cu cine te înhaiţi ca să-ţi spun cine eşti!....Stolojan, Săftoiu, Stoica! Mai vrei exemple? Io zic să nu mai vrei exemple deoarece scot ţignalul şi fluier pinalti!

    Hai să te văd dacă ai tupeul să dai ok-ul la acest comentariu sau ai acelaşi comportament pe care-l aveai când erai sub influenţa altui trădător de profesie bifundist, ce umblă cu fundul în două luntrii ...când la PNL, când la PD-L! Ştii tu de cine vorbesc! Ciracul beizadelei comuniste Tismăneanu! Prostovanul cu P de la profesor, ăla de tot latră prin gazete că noi românii suntem antisemiţi!
    Haides paides!

    Care pe care!

    PS Vezi că acum am scos doar o gheară!
    PS Nu mă semnez că mi-e lene dar cei ce vor citi postarea (dacă bineînţeles o să "ai sânge" să o postezi) ştiu cine mi-s şi ştiu că nu prea fitilesc din boschetul cu bălării!

    Dacă brusc te enervezi, înghite un extraveral, bea un pahar de apă, trage aer în piept şi numără până la 10!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Ion
    Ponta gândea:
    -Bea Nichito acum, că foarte curând nici după ce să bei apă n-o să mai ai!
    Pui pariu că asta gândea?

    Care pe care.

    RăspundețiȘtergere
  4. ;))
    informatii eronate complet!
    si nu e prima oara cind cineva ....face asta!
    precum vezi am postat...
    fiecare cu parerea lui , cu gindurile si cu faptele lui
    h-p

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate puneam botu' la vrăjeala cu "eronatele" dacă în timp ce jucaţi, tot voi cântaţi! Atât timp cât însă voi jucaţi şi alţi-s cu cântatul
    ....mă îndoi! PRECUM TRESTIA ÎNCOTRO BATE VÂNTU!
    La bucata cu "părerile şi gândurile" sunt de acord dar la aia cu "faptele" pardon nu pot fi de acord! Nu de alta dar în România asta majoritatea ne dăm cu părerea şi gândim dar extrem de puţini FĂPTUIM!
    Io-s mai neam de slugă la caracter şi ştiu că dacă am un stăpân, este totdeauna mai bine ca eu să las stăpânului dreptul de a gândi şi eu să-mi rezerv doar dreptul de a făptui!
    Extrapolând, mătăluţă ai avut o dată şansa să fii stăpân (primar) dar ai pus botu' la zona liberală a PD-L-ului şi la promisiunile lor mincinoase, aşa că upssssssss, ai ajuns slugă! (hihihi şi asta-i eronată sau e adevărată?
    ...vrei să mai scot de la dosare şi arhive?
    ....ia cată la arhiva blogului şi vezi cum erai sfătuită să fii atentă cum te vinzi şi pe ce te vinzi dacă renunţi la candidatură, că PD-L-iştii sunt nişte mincinoşi şi promit marea cu sarea până când îşi văd rezolvată parcarea! Ai fost atentă?....neeeeeee, ai fost sluga lui Oprea care după câte îmi aduc io aminte, acum vreo ceva luni în urmă ţi-a cam tras-o din voleu ca la fotbal! Să continui?)
    :D (rânjesc precum hiena!)

    Hihihi

    PS de remarcat că nu mai ai apucături de comunist îngălat care atunci când nu-i convine ceva harşti bagă dop la ţeava comentariilor!
    :D (rânjesc...tot ca hiena)

    Haides paides şi nu uita....Relu Fenechiu!
    Dacă brusc te enervezi, mai înghite un extraveral, mai bea un pahar de apă, mai trage încă o dată aer în piept şi nu mai număra că şi-aşa nu o să te ajute!

    RăspundețiȘtergere