miercuri, 23 ianuarie 2008

COMUNICAT DE PRESA


Irina Schrotter ii cere primarului Nichita explicatii cu argumente legale.


Irina Schrotter ii solicita primarului Gheorghe Nichita sa explice cu argumente legale ce a vrut sa spuna prin afirmatiile potrivit carora amplasarea unor panouri publicitare cu marca „Irina Schrotter” reprezinta un „comportament incorect, care se bazează pe interpretarea si răstălmăcirea legilor”.


Se considera ca o campanie publicitara care promovează brandul ce-i poarta numele se inscrie intru totul in prevederile legislatiei in vigoare.


In numele respectului pentru ieseni, Irina Schrotter ii mai cere lui Gheorghe Nichita sa defineasca legal expresiile „la limita legii” si „e posibil sa fi gasit o chichita in lege”, menite sa denigreze vadit o actiune de promovare perfect legala.


Irina Schrotter considera ca acesta este un exemplu elocvent despre cum a inteles actualul primar sa interpreteze legea dupa bunul sau plac.


Biroul de Presa

al doamnei Irina Schrotter

7 comentarii:

  1. Irina draga, iarta-ma ca ma adresez astfel insa modul tau de a comunica cu noi pare unul familiar, ceea ce mie imi place f mult. Te admir pentru ce faci si, zic eu, a venit timpul schimbarii la Iasi. Ma bucur ca ai luat initiativa cu panourile publicitare, e o miscare extrem de inteligenta. Ma astept de la tine la multe asemenea "mutari" care sa te ajute sa ii invingi cu armele lor. Nu te lasa intimidata, sint disperati si de aceea vor recurge la cele mai josnice metode. Tu nu te lasa ! Esti desteapta, ai forta, iti doresc si multa sanatate sa rezisti. Iasiul are nevoie de un om ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...miscare de nota 10...felicitari!!!!M-am amuzat copios gandindu-ma cum ar suna Gheorghe Nichita - marca inregistrata. =)))). Si ca tot veni vorba de Nichita...poate gasiti o explicatie la urmatoarea actiune pe care am vazut'o asta seara pe la ora 21: se spalau strazile din Pacurari...la ora 21 pe o temperatura de maxim un grad, temperatura accentuata de vantul puternic la aproximatv -2 grade. Sunt eu nebuna sau cei din primarie? Stiu ca patinoarul nu mai este....dar totusi...eu am cauciucuri de iarna la masina nu patine. Dumnezeu cu mila!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. p.s: imi pare rau ca nu am avut camera la mine sa imortalizez tandemul masinilor de la Citadin

    RăspundețiȘtergere
  4. Traficul este infernal, acest lucru este cert, dar ce s-ar putea face? sunt din ce in ce mai multe masini, in cativa ani traficul din Iasi va ajunge ca cel din Bucuresti. Ar fi interesant sa castigati cursa pentru fotoliul primariei, ca sa vedem de ce sunteti in stare. Cu toti ne dorim un primar de calitate, lipsit de imoralitate si de coruptie, ceea ce cu siguranta nu este domnul Nichita. Vrem sa invatam mai mult decat ceea ce ne ofera scoala. Vrem sa invatam sa traim. Sa traim adevarat! Majoritatea dintre noi suntem obisnuiti ca primarul sa-si faca treaba doar in campania electorala si doar atat. Dar primarul orasului presupune mult mai mult decat insusirea unor cunostinte si promisiuni nerespecate, presupune dobandirea unor valori, unor principii de viata. Stiu ca sunt un idealist dar cu totii suntem. Cu totii vrem sa facem lumea un loc mai bun (oricat de Miss World ar suna), asa este. Cu totii vrem sa schimbam ceva, sa aducem ceva lumii. "Doua lucruri umplu sufletul de o admiraţie şi o veneraţie mereu crescândă şi nouă, în măsura în care reflecţia şi le întipăreşte şi se ataşează de ele: cerul înstelat deasupra mea şi legea morală din mine". Immanuel Kant (Critica ratiunii pure)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fara a avea pretentia ca pot schimba lucruri, cred totusi ca pot influenta ca directia in care vor fi luate deciziile in Iasi sa mearga in tandem cu interesele iesenilor..
    Sigur ca nu ma veti auzi niciodata promitind ca pot rezolva toate lucrurile importante pentru noi,dar cu siguranta veti intelege ca ceea ce voi propune sunt idei si proiecte eficiente,lucrate cu profesionisti, iar solutiile vor putea fi explicate pe intelesul tuturor,vor fi discutate si prezentate intr_un mod transparent,..pentru ca nu cred ca vreunul din noi poate acoperi toate fatetele unei probleme si cred ca impruna vom rezolva mult mai multe decit de unii singuri..
    Impreuna...de fapt acesta e cuvantul cheie...numai impreuna putem sa_i facem atenti pe iesenii care si_au pierdur speranta si care nu mai cred ca ar putea fi mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mi se pare normal ca exact in an electoral toata lumea sa fie mai catolica decat Papa. De ce pana acum nu i-a cerut nimeni "socoteala" actualului primar? Exact acum se observa ca Iasul a ajuns un oras deprimant, daramat si urat?

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa afirm din start ca am inceput sa urmaresc cu atentie primele aspecte ale candidaturii Irinei Schrotter pentru ca am multe dezamagiri in ceea ce priveste Iasul, care in ultima vreme s-a umplut de supermarketuri, malluri, agentii bancare, show-roomuri auto, agentii imobiliare, astfel ca partea industriala, lucrativa, generatoare de locuri de munca in masa a fost sugumata, lasand pe drumuri cartiere intregi de salariati, in care disperarea, deznadejdea si grija zilei de maine a devenit sport de masa.Cireasa pe tort a fost megaproiectele ce slutesc zona metropolitana si disconfortul inerent din care cetateanul de rand, platitorul de taxe, nu are nimic de castigat.Pe acelasi palier imi aduc aminte ca dumneavaostra ati avut posibilitatea de a deschide noi capacitati de productie in domeniul textil si ati oferit de munca multor familii.Vor spune carcotasii ca si dl. Fenechiu construieste, si asociatii primarului actual utilizeaza forta de munca locala, dar sunt convins ca d-stra nu ati avut afaceri cu statul si aveti un argument serios in fata oricarei suspiciuni de coruptie.
    Pe mine, ca iesean ma intereseaza direct ca primarul si Consiliul local sa foloseasca corect resursele bugetare locale, in folosul omului de rand si nu la echipa de fotbal sau la carpaceli de gropi cu garantia de o zi.
    Ne trebuie un primar independent si nesantajabil, capabil sa se lupte cu inregimentatii politici corupti si cu toate neamurile lor.
    Daca veti fi conectata la aceste idealuri, aveti modestul meu sprijin asigurat.Petru.

    RăspundețiȘtergere