joi, 31 ianuarie 2008

Unde ne sunt parcurile?


Revin astazi cu o noua problema pe care mi-au semnalat-o foarte multi dintre voi. Este vorba despre spatiile de joaca. Despre cele 80 de parcuri promise de primarul Nichita in 2004 care sunt astazi distruse si ingropate de gunoaie. Mi se pare ingrijorator faptul ca din 210 “parcuri” existente, doar cinci respecta normele Uniunii Europene. Mi se pare ingrijorator ca ne vedem copiii fortati de imprejurimi sa se joace in locuri murdare, dar mai ales foarte periculoase.

Ce este si mai grav este ca cei mici isi pun chiar viata in pericol in situatia in care sunt nevoiti sa se joace pe unde apuca.

De asemenea, nu mi se pare firesc sa ne ducem copiii din CUG, Dacia sau Tatarasi tocmai pana in Copou pentru a avea un spatiu de joaca cat de cat sigur si bine amenajat. Toti suntem contribuabili si toti trebuie sa beneficiem de ceea ce ni s-a promis.

In viata, intotdeauna vine clipa in care trebuie sa dai socoteala pentru actiunile tale. Aceasta este clipa, domnule Nichita! Noi toti va cerem socoteala pentru promisiunile facute!

Unde ne sunt parcurile?


Irina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu