vineri, 18 ianuarie 2008

Prin Iasi nu se trece!

Cam asa arata Iasul dezghetat: brazdat de santuri urate, cu trotuare sparte si strazi pline de gropi adanci. Iar peste tot, mult, mult noroi. Oamenii pe unde ar putea sa treaca? Cum sa ajunga la serviciu fara sa se murdareasca? Cum sa mearga copiii la scoala fara sa se stropeasca? Cum sa tii masina curata in parcare?

Oare ce-si imagineaza Primaria, ca vom invata pana la urma sa zburam?

Irina

13 comentarii:

  1. bine zis....am aflat ca se recruteaza tineri pt campania electorala....numai ca nu stim cu cine sa luam legatura...daca imi puteti da mai multe detalii...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,suntem in campanie de recrutari voluntari
    Daca ne lasi o adresa de mail sau un nr de telefon te vom contacta noi
    Multumesc,Irina

    RăspundețiȘtergere
  3. Puteti sa luati legatura cu mine pe adresa de email: irina@pentruiasi.ro.
    Astept,
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ca ai pus punctul pe I, asa este santuri, santuri parca am fi in primul razboi mondial la Oituz.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase poze, adevarate, ne prezentati ceva ce STIM cu totii. Bun, si?

    RăspundețiȘtergere
  6. vai vai vai... ultima oara cand am iesit in oras nu erau asemenea santuri. vai, doamna irina, ce noutati ne aduceti.... vedeti ca ati intrat cam devreme in campanie. iar pe de alta parte, ma indoiesc ca dumneavoastra in persoana ati facut fotografiile astea. de fapt, momentul cand ati vazut fotografiile a fost cand ati accesat propriul blog. si pentru livia: vezi ca pentru asemenea lucruri candidatii au nevoie de voluntari in campania electorala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina Schrotter: "Nu ma pot imagina pe mine fara ieseni si fara sprijinul tuturor celor care au fost alaturi de mine. Fara sa ma repet neaparat, sincer va spun, ca nu imi mai pot imagina Iasul fara primarul Gheorghe Nichita."

    http://www.nichita.ro/main.php?meniu=6

    RăspundețiȘtergere
  8. Problema nu e ca nu stim ce se intampla in Iasi, ci asa cum spuneam in primul meu mesaj, cred ca Iasul merita mai mult, mult mai mult!
    Toate acestea sunt probleme care se afla in directa administrare a primarului...
    Asadar, de ce va suparati pe mine, care constat, ca si voi, dezastrul in care se afla orasul nostru, si nu il intrebati pe primar ce face acolo in primarie?
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Mihnea,
    mesajul pe care l-ai postat pe blog era parerea mea din anul 2004, cand in competitia pentru Primaria Iasi erau 3 candidati importanti: Ghe. Nichita, Dan Cirlan si Relu Fenechiu.
    La acel moment credeam sincer ca e varianta cea mai buna.
    Astazi insa, dupa 4 ani de mandat, intelegem cu totii, cei care l-am votat ca ne-am inselat.
    Este cel mai RISIPITOR primar pe care l-a avut Iasul vreodata!
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca in ultimii ani ar fi aparut constant articole despre starea infrastructurii din Iasi poate ca astazi nu ne-am rupe masinile pe strazile acestui oras. Daca... si....daca. Niciodata nu e prea tarziu sa se faca ceva si pentru noi...prostimea...Insa...dupa cum bine vad sindromul Iliescu inca nu a disparut din cest oras. A ajuns un oras de toata jalea....imi plang si le plang de mila celor din jur.Va doresc succes in campanie chiar daca stiu ca nu veti avea prea multe sanse de a castiga...conservatorismul si sindromul sus-amintit vor fi de vina...dar intotdeauna alternativa este binevenita. Va doresc inca o data succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Melenas,
    Simplul fapt ca mi-ai scris inseamna ca sanse exista...
    Inseamna ca am reusit sa ajung pina la tine si impreuna incepem sa gindim,sa actionam si in primul rind sa ne adunam...
    Cred ca nimeni si nimic nu se poate opune vointei colective
    Iti multumesc pt ganduri si sugestii,le vei vedea aplicate si daca mai ai si alte idei,te rog sa mi le comunici
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  12. Irina, incerc sa fiu si sa raman o persoana obiectiva, praful si noroiul e o problema mare in Iasi, dar uite am vazut o mare noroi si in dreptul firmei pe care o administrezi din Bucuium, oamenii cand ies de acolo cu masinile inevitabil duc noroiul pe soseaua Bucium si se face mazga. Vremea urata trece vine Soarele totul se usuca si apoi se face praf. Ce poti sa zici despre asta? Dupa aia mai este un aspect fiecare proprietar ar trebui sa isi spele trotuarul din fata casei sau afacerii sale, de ex unde lucrez eu se spala periodic cu turbojetul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce frumos ar fi ca in loc de lupta asta pentru putere sa vedem si noi strazi si trotuare mai curate,tramvaie cu care sa poti circula decent,si cate o bicicleta doua pe strazi ca sa nu ne mai facem atatea griji ca se blocheaza semafoarele ca nu sunt sincronizate ,ca nu stiu ce si nu stiu cum.Nu se face nimic pentru ca oamenii care ajung la putere se umplu de lene si de dezinteres.Iar daca pe langa toate astea mai rasar si bani din pamant, pentru ce sa te complici?Credeti ca aceste obiceiuri vor muri odata cu venirea dumneavoastra la carma Iasului?Ehe,radacinile sunt foarte puternice si "cu o floare nu se face primavara"...Va doresc succes in campanie,dar ca orice roman mi-am cam pierdut increderea in "oamenii" care guverneaza pe meleagurile acestea si sincer cred ca teatrul ramane acelasi,doar actorii se mai schimba...

    RăspundețiȘtergere