luni, 9 iunie 2008

Avem toate sansele sa castigam!

In seara aceasta, am vazut meciul Romania - Franta in cartierul Dacia

Am stat alaturi de sute de ieseni pasionati de fotbal

Pentru un cartier uitat de autoritati, in care nu s-a intamplat nimic
de ani de zile, ziua de ieri a fost deosebita

O parte din galeria de la Poli a venit alaturi de noi
pentru a incuraja echipa nationala
Oamenii au redescoperit bucuria de a trai emotiile impreuna


Irina

14 comentarii:

  1. FOARTE TARE
    Ma gindesc ca si pe viitor sa faceti asa ceva.O actiune frumoasa.
    Keep up the good work.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incercati sa castigati electoratul lui Becali???

    RăspundețiȘtergere
  3. Da..., iesenii sint oameni minunati si au nevoie de un om destept care sa le administreze orasul nu de un smecher care si cind respira emana minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti praf. Care electorat al lui Fecali? Era echipa nationala, era zona electoratului nichitean + ca electoraulul lui Fecali nu are decat 0,x la Iasi.

    Asa ca ar trebui sa gandesti de 2 ori inainte sa scrii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este emotionant tabloul unirii iesenilor pentru un ideal national. Sint convinsa ca semenii nostri trebuie incurajati in a constientiza ca merita mai mult si ca viata, prin micile bucurii, devine mai frumoasa. Important e ca aceasta multime sa capete incredere in cei care-i conduc si sa simta, in traiul de zi cu zi, ca si viata lor si a copiilor lor e pretzuita de cei din jur.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare stimata doamna ca inca nu intelegeti ca ati pierdut.
    Cu multa stima
    r.f.

    RăspundețiȘtergere
  7. poza cu catelul e prea tare !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-o vreme circula o vorba ...si era pe post de injuratura "P-D-S-R-istule"...asta de pe vremea cand partidul naviga prin "meandreale concretului" incercand sa-si gaseasca o identitate...nu e mai simplu PCR? Ce sa ne mai ascundem dupa atatea initiale ?
    Si punctual tovarasului Relu Fenechiu - asta de pe blog ( ca cel adevarat n-are timp de bloguri ca e (pre-)ocupat de afacerile cu banii publici) : n-am jucat la fel de murdar ca pedeseristii, (adica mult mai putin, ca sa nu existe loc de interpretare) iar de va fi sa pierdem prefer ca noi, astia de ne dam de dreapta, sa pierdem frumos decat sa castigam urat !!!

    Despre Relu cel adevarat : ...refuz sa comentez, ar insemna sa-i dau mai multa importanta decat merita - oi fi eu un paduche, dar macar sunt curat si pot dormi linistit noaptea!! chiar n-are rost...il stie toata lumea...nu inteleg ce-i cu sageata aia de pe sigla : nu cumva trebuie pusa in oglinda si inversata? e cel mai corect si mai aproape de realitate.

    Am fost off-topic? Sorry!

    RăspundețiȘtergere
  9. V-am dedicat un articol pentru un joc politic impecabil, pe blogul meu: http://daniel-matasaru.ro
    Rog adminul sa actualizeze si linkul din blogroll. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca ar trebui sa castigam,pentru ca domnul Oprea este cu cateva clase mai sus decat acest domn Nichita.Din pacate PSD-ul este infipt cam tare in Iasi si in judet.Altfel nu se explica cum de a fost posibil ca oportunistul Simirad sa fie ales in inalta functie de presedinte al CJ Iasi,dupa ce s-a odihnit bine in Cuba,dupa ce si-a construit o vila de sperie lumea si la o varsta venerabila de 67 ani.Daca iesenii se vor repezi din nou si vor vota cu Nichita,va fi greseala lor,dar in acest caz ce facem noi,acei care am vazut in domnul Oprea,primarul potrivit pentru un oras de talia Iasului.Sa dea Dumnezeu sa lumineze pe ieseni si sa voteze in numar mai mare cu domnul Oprea.

    RăspundețiȘtergere
  11. < Un sindicat de la RATP il sustine pe Dumitru Oprea!
    Liderii sindicatului "Dreptatea" din cadrul Regiei de Transport Public au decis sa il sustina in lupta pentru Primaria Iasi pe candidatul PD-L Dumitru Oprea. Sindicalistii declara ca il vor pe Oprea ca primar al Iasului deoarece Gheorghe Nichita are interese pentru terenul actual al regiei si a reusit sa creeze un haos in transportul public din municipiul Iasi.

    "Decizia de a-l sustine pe Dumitru Oprea a fost luata la solicitarea sindicatului Dreptatea dar si a majoritatii celorlalti salariati ai regiei, membri ai altor sindicate, cu exceptia liderilor. Una dintre cauzele acestei decizii este obsesia primarului Nichita de a construi o autogara poluanta pe locul actualei RATP si mutarea regiei in Tomesti sau Dancu. Studiile nu justifica aceasta locatie. Autogara este de fapt un paravan pentru alte afaceri pe acest teren", a declarat Dumitru Vasiliu, presedintele Sindicatului "Dreptatea" din cadrul RATP.



    Liderii de sindicat sint nemultumiti si revoltati ca administratia Simirad-Nichita a creat un adevarat haos in transportul public din Iasi, ca nu a avut o strategie coerenta si in in interesul municipiului cu privire la transporul local si ca transformat Iasul intr-un oras second-hand in ceea ce priveste transportul in comun. Sindicalistii il acuza pe Gheorghe Nichita ca a adus regia aproape de faliment ceea ce a dus si la scaderea dramatica nivelului de trai al salariatilor RATP.

    "Ii multumesc primarului Nichita ca imi face campanie fara sa accepte si efort din partea noastra. Sindicalistii mi s-au plins ca au fost adunati cu forta si sub amenintari la o intilnire cu Nichita care le-a promis o marire salariala de 1 milion, asemeni lui Ceausescu in 1989. Astfel de intilnire a avut marti si la CET in care le-a spus angajatilor ca vor ramine fara loc de munca daca voi ajunge eu primar. Este o minciuna", a declarat Dumitru Oprea, candidatul PD-L la Primaria Iasi. >

    newsiasi.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. @ carcotas.

    Sa traiesti carcotashe.
    Multumim pentru palmele dupa cap.
    Azi am umblat prin tot orasul si, spre surprinderea ta, duminica tinerii vor veni la vot.
    Deja in Iasi se intampla ceva, nu-ti pot explica, daca nu esti aici nu poti simti. Nu se mai poate cumpara si fura indeajuns. Tinerii se mobilizeaza, au strategii. Suntem multi.

    Duminica se lasa cu victorie.

    P.S. daca aveai pofta de un mic si o bere de ce n-ai venit azi in cartierul Dacia? nichita si simirad au dat o masa mocca la batranei. o puneai macar de o salata de tzelina... :)

    RăspundețiȘtergere
  13. luni seara ajung in Iasi dupa un week-end petrecut acasa.(greu e cu sesiunea asta).inca de pe acasa ma anunta un prieten ca undeva in campus s-au amplasat 2 plasme si 25 de scaune pt a viziona meciul.mi am zis,ce frumos din partea ligii sa organizeze asa ceva.ulterior am aflat ca toata actiunea era organizata de Gh.Nichita,care a fost si dumnealui prezent langa studenti.colegi de ai mei aveau tricouri rosii cu Euro 2008 si pe spate scria "Pentru Suporteri Adevarati".amar,gust foarte amar.s-au dat tricouri,mingi si o excursie in nu stiu ce tara.nu stiu,dar ma uimeste cum se incearca castigarea studentilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iesitzi maaah la vot lasatzi scrisorile deschise !

    Da-tzi ca matza cu labutza dar gheara in gatul lui Fenechiu n-avetzi curaj s-o bagatzi !
    Fraiericilor care facetzi campanii in al doilea tur focalizarea trebuia facuta pe voma Fenechiu shi ceilaltzi 5 (hidra de la cap trebuie retezata )in plus trebuia raspuns cu aceeashi moneda ....daca jegoshii ataca eminentza cenushie a lui Oprea adica pe Irina shi voi trebuia sa-i datzi la cap shobolanului hrubist Fenechiu !!!
    In primul rand scuipam pe piatza caricaturile cu Fenechiu imbracat in fusta cu ciorapi de dama shi pantofi cu toc papushindu-l din sfori pe nea Nichita !....dar deh voi suntetzi nishte elegantzi .

    Va pup dulce din motive personale :-* :-* ,mici copii in ale mizeriilor care se numesc :
    politica shi trocul politic

    hihihi

    PS.1 Hmmmmm, drac impielitzat am "cautat cu lumanarea " o gresheala gramaticala ....ma oftic rau ca n-am gasit ! O singura chestie de comentat :

    "Chiar ne credeti prosti, domnule (fost) primar Gheorghe Nichita?"

    .....fost primar, Nichita o sa fie doar daca :

    IESHITZI LA VOT !!!!!!!!!

    ca voi nu suferitzi de prostie suferitzi de lene!

    PS.2 Ioane io nu de salata de tzelina am nevoie ca acolo stau bine, cu burtoiul de neam prost stau rau .....

    RăspundețiȘtergere