joi, 12 iunie 2008

Interviul presedintelui Traian Basescu acordat Tele M

Traian Basescu: "Mergeti pe mana lui Oprea!"



Traian Basescu: "Ieseni, mergeti la vot!"

4 comentarii:

  1. Un iesean scarbit de Nichita12 iunie 2008 la 13:42

    Atata timp cat dl Traian Basescu garanteaza pt dl Oprea , trebuie sa ne dam seama ca avem in fata un candidat valoros .
    Iesiti la vot!
    Totul depinde de noi , iar oricine dintre cei doi va iesi primar , ne vom merita soarta . Nu putem spune ca nu avem de unde alege . Este foarte clar - comunist sau democrat , alb sau negru !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma distreaza blogul ala "valabil pina la numararea voturilor" pe care evident nu intra nimeni atita vreme cit nu exista niciun coment. Dar ce-i foarte tare e ca s-a preluat ideea cuiva care posteaza pe blogul Irinei si care cu ceva timp in urma a facut un inventar al opiniilor de pe blogurile iesenilor referitor la Nichita. Cei cu "valabil pina la numaratoarea voturilor" au schimbat personajul si "se iau" de contracandidat. Fara efect. Postari zero de zile bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Amintiri despre viitor" (remember cartea lui Eric von Daniken?)- titlul mi s-a parut potrivit pentru a ilustra cel mai sumbru scenariu care ne poate paste. Link-ul care a aparut "dincolo" o sa-l copy-paste aici
    NU MAI VREM SA RETRAIM TOATE ACESTEA !! IESENI, DESTEPTAREA !! E VREMEA SA PUNEM CAPAT COMUNISMULUI SI DIN ORASUL NOSTRU !! VENITI LA VOT SI EXPRIMATI-VA PUNCTUL DE VEDERE !! NU LASA CA ALTII SA DECIDA PENTRU VOI !!

    Cat despre indemnul lui Basescu ,e de inteles,...nici macar nu mi-e teama ca ar putea sa-l doara mana pe dom profesor de atatea calcaturi :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dl Basescu a sustinut intotdeauna oamenii care sunt capabili sa faca schimbari bune intr-un timp scurt!Nu cred ca dl presedinte ar sustine un om fara coloana vertebrala!
    Daca dl Basescu are inceredere in dl Oprea, trebuie sa avem si noi!!Iasul merita ce e mai bun!Iasul merita sa il aiba ca primar pe Dumiru Oprea!

    RăspundețiȘtergere