joi, 19 iunie 2008

Am pornit cronometrul

Va prezint, pe scurt, promisiunile principale ale primarului Gheorghe Nichita, “proiecte incepute si care trebuie terminate” sau proiecte care “vor fi demarate si definitivate” pana in 2012. Va propun sa le monitorizam impreuna.


Economie

-Iasul va deveni in urmatorii patru ani al doilea centru economic al tarii. Aceasta presupune ca PIB-ul pe cap de locuitor il va intrece pe cel din Cluj si Timisoara si il va concura pe cel din Bucuresti. Mentiune: pentru ca obiectivul sa fie indeplinit sunt necesare investitii de miliarde de euro in capacitati productive.
-exista investitii private incepute de 800 de milioane de euro. Asteptam detalierea, nominal, pe o lista, a investitiilor incepute in Iasi. In campanie, Gheorghe Nichita a evitat sa le detalieze.

Infrastructura

-Iasul va avea cele mai bune drumuri din tara pana in 2010. Cei care asfaltau in campanie au disparut de pe strazi imediat dupa castigarea alegerilor.
- in parteneriat cu sefia Consiliul Judetean, modernizarea aeroportului va fi incheiata impreuna cu realizarea unei zone cargo.
- 600 de milioane de euro investitii in infrastructura ieseana.
-comunicatii: acces la internet gratuit in toate parcurile din oras.

Trafic

-fluidizarea traficului printr-un sistem de control al traficului
-terminarea soselei de centura a orasului.
-rezolvarea crizei locurilor de parcare din cartiere si construirea unor locuri suficiente in zonele centrale ale Iasului. Imediat dupa alegeri a inceput o campanie in forta pentru cei care isi parcheaza masinile neregulamentar fiindca nu au gasit locuri de parcare.
- construirea pasarelei de la Octav Bancila. Potrivit primarului, investitia necesita 50 de milioane de euro, din care 30 de milioane numai pentru podul propriu- zis, restul pentru strazile din prajma.
- primarul a mai afirmat ca are o solutie minune pentru decongestionarea zonei de trafic de la iesirea din Pacurari spre Piata Eminescu.
- piste pentru biciclisti
- reabilitarea statiilor pentru transportul in comun si refacerea a 37 Km de linii de tramvai promise inca din 2004.

Obtinerea fondurilor europene

- Nichita a afirmat ca are depuse proiecte de sute de milioane de euro pentru turism, reabilitare urbana, transport, ecologie si infrastrustura, practic pe toate axele de la care se pot accesa bani din fondurile europene. Sa vedem care sunt proiectele si cati bani va obtine.
-reabilitarea strazii Cuza Voda. Pentru strada Cuza Voda Gheorghe Nichita a promis realizarea infrastructurii - de la linia de rulare pentru tramvaie si pana la reteaua de alimentare cu gaz . “Aici avem deja o lista cu unele cladiri care in urma unei expertize, vor fi demolate pentru ca nu mai sunt sigure. Vor fi reabilitate numai imobilele care sunt monumente”, a aratat Nichita.

Reabilitare termica

CET- scaderea pretului de la gigacalorie, care in prezent este 175 de lei.
-la CET au fost anuntate investitii de 50 milioane de euro plus fonduri de 30 de milioane de euro
-incheierea reabilitarii si contorizarii retelei termice.
-mansardarea blocurilor de catre Primarie in schimbul reabilitarii termice si renovarii fatadelor cladirilor.
-atragerea unui investitor strategic in partaneriat public-privat pentru utilizarea aburului de la CET

Caini comunitari

-rezolvarea problemei cainilor comunitari prin construirea unui nou padoc la Tomesti.

Groapa ecologica

-darea in functiune a noului depozit ecologic de la Tomesti.

Spatii verzi

-Iasul va fi cel mai verde oras al Moldovei prin atragerea fondurilor europene pe ecologie pentru infiintarea de noi parcuri.

Cultura si educatie

-Iasul va fi Capitala culturala europeana pana in 2012. "Iasi 600" a fost prezentat in timpul campaniei electorale drept o avanpremiera.
- rezolvarea crizei de locuri din gradinite prin construirea unor unitati noi.

Sport

-Politehnica Iasi va juca intr-o cupa europeana.
-vor fi construite terenuri de sport in fiecare cartier, un nou strand, Iasul va avea un nou patinoar.
-vor fi ajutate toate sporturile iesene, fara discriminarea din mandatul 2004-2008. De la inceputul anului, sporturile iesene asteapta degeaba finantare. Spre exemplu, singurii bani primiti de S.C. Unirea Iasi au fost 300 de milioane de lei, sponsorizare de la Irina Schrotter.

Integrarea si dezvoltarea Iasului

- exista o schita de cadastru definitivata care va intra in vigoare in urmatoarele luni.
- exista definitivat un plan integrat de dezvoltare a Iasului care urmeaza sa fie aprobat in perioada imediat urmatoare.
- exista un Plan de Urbanism General redactat care urmeaza sa fie aprobat.

Iluminat

- iluminatul stradal va fi refacut pana la ultima scara de bloc.

Asistenta sociala

- au fost acordate gratuitati pentru pensionari pe toate mijlocele de transport in comun pentru urmatorii ani.
- au fost promise gratuitati pentru studenti pe mijloacele de transport in comun. Deocamdata, studentii au fost pacaliti.

Comert si servicii

-a promis micilor comercianti ca nu le vor fi mutate sau desfiintate tonetele si ca le vor fi aprobate toate proiectele de refacere a tonetelor.
- a promis ca nu muta bazarul si ca va demara un proiect pentru a-l face mai functional si estetic.
- a promis ca nu va restrange numarul autorizatiilor pentru taximetristi.
- comerciantii de flori nu vor intampina nici un blocaj la aprobarea proiectelor de tonete sau mentinerea locatiilor existente.
- reabilitarea si modernizarea tuturor pietelor din Iasi.

Altele:

Nichita a declarat ca a definitivat proiectul politiei comunitare. Prin urmare, in urmatorii ani, nu se mai justifica alocarea de noi sume pentru organizarea ei. Ramane sa vedem.

P.S. Pretul apei la RAJAC a fost marit la numai o zi dupa alegeri. Sa fie numai o intamplare?

90 de comentarii:

  1. O sa trai si o sa vedem.Macar jumatate daca o sa faca isi merita mandatul.Dar dupa cum vad ca merg lucrurile nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Nici 20% nu va face in urmatorii 4 ani maimuta aia de la primarie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta asteptam !! Dar decat "am pornit cronometrul" cred ca mai degraba ii spuneai "The Final Countdown" !!

    Cum nimeni nu s-a inghesuit sa-mi faca o propunere de aderare la PSD (probabil din cauza prea multor conditii impuse si nu pentru ca nu sunt un om valorors - si chiar venisem imbracat cu o camasa rosie, in cazul vreunei presupuse intalniri,etc, etc... :):) ) - m-am hotarat sa mai raman pe-aici o vreme...
    Nu fac nimic deosebit, doar: ma uit, privesc, latru, mai musc daca consider necesar si cam atat...
    Inca 4 ani? cam mult...unii dintre noi imbatranesc : Jr face varsta de buletin, io' trec de 40, altii se apropie de 50 (oops!), iar o dam cu bata in balta la World Cup din Africa (daca ne calificam), Poli va fi prin liga a III-a, probabil o sa-mi schimb locul de munca, imi voi fi terminat ratele la masina, dar partea buna e ca ne mai coacem d.t.p.d.v., prindem experienta iar la alegerile viitoare poate abordam problema intr-un mod profesionist si fara manusi !!! Io' sunt amator, ba chiar foarte amator, am inceput sa ma uit mai atent in jurul meu doar in urma cu cateva luni, mult prea putin pentru a vedea multe adevaruri. Doar le intuiesc...
    Am timp 4 ani sa invat si eu cam cu ce se mananca politica, administratia, adevaratele probleme ale orasului si sa incerc pe cat posibil sa nu fac o problema personala din astea....
    Acu vreo cativa ani am terminat scoala de soferi. La absolvire mesajul instructorului de teorie a fost simplu si n-am sa-l uit : "n-o sa plecati voi mari soferi de-aici, dar cu siguranta o sa fiti mai atenti din postura de pietoni"...deci momentan ma multumesc sa fiu doar simplu PIETON !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. O sa traitzi shi n-o sa vedetzi !
    2. Nu este O maimutza este UN Gheorghe !
    3. Ghini ca nu ieshti "PITON" !
    :))))))))))))))))))))

    Ramai ce eshti,
    PSD sa nu doreshti,
    Caci......
    Chiar daca nu pare,
    Sunt pe topogan la vale ,
    Precum "ROMANIA MARE" !

    Cancerul este neiertator !
    Inaintea decesului,
    Apare o spectaculoasa dar
    iluzorie ameliorare !!!!!
    ESTE CANTECUL DE LEBADA !!

    Deci trebuie RABDARE pentru a
    trece peste MARE...-a rapciuga
    comunista ...curgerea timpului
    spre norocul nostru este
    IMPLACABILA !
    iar tenul rozaliu este semnul
    unei grave afectiuni sanguine !!
    netratabila nici macar in
    strainatatzuri :D (ranjesc)

    RăspundețiȘtergere
  5. Solutii nu discutii!! Am citit tot ce s-a scris aici de la alegeri incoace - articole si comentarii. Impresia e a unui esec amar a carui efecte sunt fortat combatute din dorinta de revansa personala si de stavila a demobilizarii activistilor. Am 27 de ani si nu am fost convins inca sa intru intr-un partid desi am fost interesat sa sprijin aparitia unei democratii autentice. Dintre comentariile citite trebuie sa recunosc ca m-au amuzat teribil cele ale lui stefan_jr, cu mentiunea ca dau dovada de multa inteligenta si de acel gust amar de pe zambetul larg romanesc.
    Revenind la titlul comentariului meu, stimata Irina Schrotter:
    Cunoasteti povestea aceea cu soricelul?
    Un soricel fugea de o pisica. A intrat intr-un grajd si speriat a cerut ajutorul locuitorului acelui asezamant si anume vacii. Aceasta a indemnat soricelul sa se bage intr-un balegar de al ei, ca sa il ascunda. A venit pisica si fiindca codita soricelului iesea bine mersi din balegar l-a gasit, l-a scos si l-a mancat. Morala:
    1. Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul.
    2. Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele.
    3. Daca tot te-ai bagat in rahat macar baga-te cu totul.


    Parerea mea personala in ce priveste aceste alegeri e ca mesajul transmis a fost unul difuz si incoerent. Asta a pierdut primaria si consiliul pentru pdl. E usor sa tragi concluzii dar am sa spun si de ce cred asta. Eu ca om de dreapta am privit uimit la un profesor universitar european cu accente puternice de stanga, atacand pe un front populist si mi-a fost dat sa aud declaratii ce imi produceau fiori reci tipic iliesciene gen: "Sarac si cinstit" ori "nu vreau sa ma creada lumea imbuibat". Pe partea stanga sunt convins ca masurile domnului Oprea pareau de multe ori accentuate spre dreapta: gen investitori straini vs nu ne vindem tara, locuri de munca vs case si facilitati de-a moca, parcari si lege vs "nu e de unde dar suntem intelegatori cu voi". Fiecare vede ce vrea sa vada si nu uitati ca fricile sunt mai vizibile. Parerea mea e ca nici domnul Oprea si nici staff-ul sau de campanie nu a avut incredere in ieseni si s-a vazut. Nu s-a crezut ca o identitate autentica de dreapta poate castiga asa ca s-au prefacut a fi ceea ce nu sunt. Sau poate sunt eu stiu... Ori stanga ori dreapta exista la orice om fiindca vine din modul de a privi viata. O struto-camila nu va fi niciodata de succes tot asa cum suferim mult din pricina democratiei cu fata umana.
    Am un singur sfat, fiti sinceri, daca va bagati in rahat mergeti pana la capat, si orice ar fi nu umblati dupa 2 iepuri ca nu mai prindeti nici unul si ne papa pe toti pisica.

    RăspundețiȘtergere
  6. p.s: de vreo 7-8 ani, de cind RAJAC a reusit sa obtina fonduri de la UE, din care 75% bani nerambursabili, pretul apei se ajusteaza in functie de inflatie de doua ori pe an: de la 1 ianuarie si de la 1 iulie. Asa ca mai terminati-o cu subiectul asta, ca e rasuflat. Si nu Nichita dicteaza aceste lucruri, au fost impuse de Uniunea Europeana, repet, Uniunea Europeana. Sa va spun si beneficiile acestor "majorari de preturi"? Iasul are apa non stop, nu cu program cum era inainte, are o apa de o calitate mai buna (vedeti ce s-a facut la Chirita in acest an), va avea o statie de epurare moderna, pentru a nu polua Bahluiul, poate furniza apa chiar si in situatii de seceta etc.
    Da acuma am si eu o intrebare ptr dvs.: in ultimii 7-8 ani, de cite ori ati scumpit tzoalele pe care le produceti, si cam cu cit? Asa de curiozitate. Bineinteles ca nu o sa-mi raspundeti niciodata, iar daca o veti face nu veti fi sincera. Sunt convins de asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hihihi care UE care 75% nerambursabile ?....mai cu trompeta,sufla mai incet ca ai uitat mushtiucul in curul lui NICHITA !
    Despre "scumpitul tzoalelor" nu confunda fitzele cu necesitatea !.....adica apa bem totzi,fitzoshi sunt insa numai cei ce-shi permit financiar !

    RăspundețiȘtergere
  8. nu te mai agita atat. alegerile au trecut si tu ai pierdut. desi eram un sustinator al tau, acum incepi sa ma obosesti. stiu ca vrei sa fii o voce, dar oricum nimeni nu o sa te mai citeasca. incet incet o sa scrii pt eter, sau nici nu o sa mai scrii

    RăspundețiȘtergere
  9. Citat>
    Hihihi care UE care 75% nerambursabile ?....


    Asta imi dovedeste ca nu aveti nicio treaba cu realitatea. uite ce poti gasi pe google, la un search pe Programul Ispa la Iasi, a treia pozitie:

    "Primul contract ISPA incheiat in Romania
    Dupa sase ani de la momentul derularii primelor fonduri ISPA, un prim proiect a fost finalizat de catre Regia Autonoma Judeteana Apa si Canal Iasi (RAJAC). Trei statii de pompare modernizate au fost puse in functiune pe 28 martie 2006.
    Demarat in 2002, proiectul "Reabilitarea statiilor de pompare Pacurari, Aurora, Mijlociu" a beneficiat de o finantare de 4,2 milioane de euro, din care 75% reprezinta finantare nerambursabila prin ISPA. Acest contract face parte dintr-un proiect mai amplu ce include alte doua componente si care are o valoare totala peste 50 milioane de dolari. Asistenta tehnica in vederea administrarii si supervizarii contractelor ISPA a fost asigurata de grupul de consultanta Louis Berger.

    Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti a fost prezent la inaugurare, unde a tinut sa ii felicite pe cei responsabili de acest proiect, printre care si echipa de consultanti ce asigura asistenta tehnica in vederea administrarii si supervizarii contractelor ISPA derulate in Iasi."

    Nu stiti decit sa dezinformati lumea....

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Circotas si nu numai...
    Dc. iar ati inceput cu poeziile si alte timpenii din astea doar ptr a rupe gura tirgului tot acolo ajunge-ti.
    Voi Iesenii (caci Circotasul e din cartierul lui Vanghelie pe care la si reales de altfel si uneori se da irina_schrotter pe mess caci vrea sa afle citi ani au unii sa-i mai poata jigni..)trebuie sa incepeti o discutie de fond chiar si pe acest blog sa atrageti specialisti interesati in binele obstei si sa vedeti care sint prioritatile orasului.
    Odata trecute alegerile trebuie uitata diferenta dintre partide, toti sint ieseni si pus umarul la treaba...
    Eu inca o data prin experienta mea
    de 20 de ani de Canada consider ca problema fundamentala a dezvoltarii
    Romaniei este infrastructura drumurilor. In 2004 la campionatul
    euro de fotbal din Portugalia un ziarist sportiv a luat un interviu unui politician portughez care atunci ne-a dat urmatorul sfat bazat pe experianta tarii sale de aproape 2 decade dc. nu ma insel de uniune europeana, romani, apucati-va de munca , urmati sfaturile uniunii, si ve-ti ajunge bine, cu sacrificii dar in 20 de ani ve-ti fi departe.
    El a spus ca tara sa inainte de a intra in uniune avea 200 km de autostrada si acum are peste 1200 km autostrada, ceea ce ptr. Por. este remarcabil avind in vedere marimea tarii.
    La noi au inceput PSD-ul cu Bechtelul , a venit alianta DA si a sistat ptr o perioada si a reluat din nou, etc.
    Nu ai retea de autostrazi de mare viteza si de incredere, nici un investor mare nu vine sa deschida shop in tara. Ce au facut unii pina acum s-a datorat decalajului imens de venit dintre est si vestu Europei. Cind se va reduce , pleaca dc. nu se creeaza acea infrastructura de sosele necesara.
    Eu o consider piatra de temelie a
    dezvoltarii moderne a Romaniei. Iar proiectele mari de dezvoltare nu sint ale unui partid sa se bata cu ele in piept la alegeri, sint o necesitate a tarii si toti participa la ele.
    Cu stima tuturor mai putin circotasului poet...care crede ca asa se modernizeaza o tara...
    PS
    Apropo de toale, cine a intrebat dc. se scumpesc avea dreptate, fiecare dintre noi are nevoie si de niste fite ca altfel nu simti ca traiesti, doar nu traiesti ptr ati satisface niste simple necesitati. Oare ele s-au scumpit justificat sau doar ptr ca au mai trecut anii si lumea are ceva mai multi bani si fite in cap.
    La fel cu apa si alte utilitati.
    Mai gindeste-te, dc. vrei iti spun eu ce se intimpla in N America ca sa nu patiti si voi lafel.

    RăspundețiȘtergere
  11. @ programul lui Nichita...
    La sectia infrastructura, acces gratuit la Internet in toate parcurile din oras.
    Nu stiu ce vrea sa fie asta dar inseamna controlul statului intr-un domeniu de larg consum.
    Internetul e f scump in lumea din vest ptr ca e o sursa de venit masiv si face parte din viata de zi cu zi.
    Ma indoiesc ca cineva poate, are dreptul sa ofere gratuit internet in anumite locuri, deocamdata sau poate niciodata.
    Mai ginditi-va George N. asta nici macar masura populista nu e ci praf in ochii nestiutorilor...
    Cu stima tuturor si hai sa-i dam o sansa si circotasului poet...

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu inteleg ce tot ii dai atata cu carcotasul , ai facut o obsesie ?
    In plus crezi ca obsesiva ta experienta canadiana intereseaza pe cineva aici in Romania ?
    Am fost intrigata de acest razboi si am citit postarile tale de pe alte bloguri si vreau sa-mi raspunzi la o singura intrebare, de fapt sa-ti raspunzi singur :
    Cata incredere poti sa ai intr-un om care propunandu-ti afaceri de milioane, pe diverse site-uri si bloguri pune urmatoarea intrebare :
    "Sunt inginer mecanic si am 50 ani acum locuiesc in Canada si sunt aici de 18 ani din care 15 am lucrat din plin acum de 2 luni nu am de lucru
    In America de nord este "slow" in industria auto.
    M-am gindit sa caut si in Romania si cu experienta de aici poate gasesc un loc de munca bun.
    Am aplicat la niste pozitii la e-jobs si am primit o oferta de la o companie din Brasov dupa un interviu pe internet.
    Mi-au dat 1000euro pe luna si bon de masa (nu prea stiu ce e aia)
    Problema mea e ca nu am casa in Ro , deci pot trai eu si sotia pina cind isi gaseste si ea ceva de lucru in domeniul ei ?
    sunt suficienti 1000E ptr. chirie , intretinere si nevoile zilnice ? "
    http://www.cafeneaua.com/nodes/user/23786/1
    Si mai sunt multe astfel de postari marca nadT alias dtudor88 pe diverse bloguri, bine a zis cine a zis .....lasati-l ma in pace ca este biet batran cu minte de copil si ceas cu cuc !( culmea este ca cel ce a spus acest lucru chiar a intuit bine : chiar ai in casa ceas cu cuc ! )
    La revedere si discutii placute !

    RăspundețiȘtergere
  13. @circotas alias anonim 21:57,
    Mosule tu ai spus ce zici aici, eu te-am mirosit de mult ai un profil cu multiple personalitati,
    Eu iti zic inac o data nu mai umple blogul lui Irina cu gaselnite si poezii, vino cu idei concrete spre mai bine, nu ai inteles pina acum ce vreau sa zic, lasa timpeniile poatice si scriitoricesti ptr cafenele, aici se discuta altceva chiar dc. ce zici tu pare amuzant si tine oarecum atentia treaza, pe mine personal ma plictiseste....
    atit timp cit bati cimpii cu poezii eu voi scrie impotriiva stilului tau, cind incepi sa vi cu idei si discutii pe idei, atunci voi fi aliatul tau poate.
    By the way, cine vrea sa urmareasca
    free pe internet meciurile din European cup, du-te la
    www.channelsurfing.net and go down the page and pick the game you want to watch. Good luck with the team of your choice, now when Romania is out.
    I like Spain and Portugal.
    Right now I watch together with my boss ( who is englishman)Portugal
    against Germany. Go, Go Portugal.
    Cu stima tuturor inclusiv circotasului poet caruia ii acord sansa pe blog sa dovedeasca ca e bun si la planuri si idei...

    RăspundețiȘtergere
  14. "Apropo de toale, cine a intrebat dc. se scumpesc avea dreptate, fiecare dintre noi are nevoie si de niste fite ca altfel nu simti ca traiesti"

    ...la 1000 euro/luna nu potzi sa-tzi permitzi decat o singura fitza:

    SA AI UN CEAS CU CUC

    care sa cante :

    fuc-iu, fuc-iu, fuc-iu

    :))))))))))))))))))))))

    Vad ca topica engleza ti-e la fel de straina precum ti-e gramatica romana, liberalule "canadian" din Romania ......ai vazut cum ai luat nada si ai dat accept?....hap, precum crapul..."canadianule" roman !

    Batranului cu minte de copil

    RăspundețiȘtergere
  15. la alegerile din 2000 Nichita a zis ca va umple orasul cu spatii verzi si iluminat feeric incit orasul nostru va fi o Viena a Romaniei. Ce-a facut din "vienizare"?

    RăspundețiȘtergere
  16. "Right now I watch together with my boss ( who is englishman)Portugal against Germany. Go, Go Portugal."

    Wooooooooooooow cunosti si engleza .......esti tare domnule
    vreau sa te intreb si eu ceva :

    COPII AI ?

    Cat despre Nichita, gata meciul s-a jucat si a castigat ! Ce nu intelegeti ? Ieseni nu v-au vrut si votul a spus acest lucru !

    RăspundețiȘtergere
  17. OIOIOI :))) MA LESHI..!!! :)) SI CINE VREI SA IL CREADA :) IASUL VA ARATA MAI RAU CA ACUM > SAU POATE LA FEL > FAC PARIU CA IN AFARA DE ASFALTARULE INCEPPUTE NU SE VA MAI FACE NIMIC

    RăspundețiȘtergere
  18. Dedicat celui cu cucul pe perete :

    Catapultez spre Soare flegme
    Să-l sting în spasme
    Rafinament de cocotă bătrână
    La nimfomana Planetă Albastră cadână.

    Săgetez o vintre de cometă
    Să-i potcovesc o copită
    Eleganţă de bibelou granitic
    La ghilotina sufletului mitic.

    Imobilizez luceafări în licurici
    Să torn fericirea printre stoici
    Înţelepciune de profet ipotent
    La drogul filosofismului latent.

    Salivez după o duduie-n biserică
    Să i-o suflu lui Isus fără frică
    Mândrie de pervers moralist
    La vălosul iluminat dualist.

    Exorcizez geniul din tembeli
    Să omor poezia în decibeli
    Aroganţă de autocritic ipocrit
    La perfidul egocentris acrit.

    Torturez vocabularul în cadre
    Să falsific candoarea din clepsidre
    Ignoranţă de mormoloc stimul
    La… eu supremul!

    ......adica sa facem pipi cu bolta pe tine si pe echipa portugheza Untermensch-ule !

    RăspundețiȘtergere
  19. sa faca mujdei nichita! nici nu vreau sa ma gandesc la primarie sau alte avioane . oricum nimic nu se va mai schimba.
    iesenii au pierdut , nu cineva anume

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa intzeleg ca dvs., dna Schrotter, avetzi capacitatea de a monitoriza?

    RăspundețiȘtergere
  21. Intr-o zi vulpea mergea prin padure si cand se uita in sus vede vulturul care zbura pe spate.
    Striga vulpea la vultur:
    -ba, de ce zbori pe spate?
    La care vulturul raspunde:
    -ca e democratie, fac ce vreau.
    A doua zi mergea si vulpea pe spate, cand vine lupul si o fute in cur, vulpea suparata il striga iar pe vultur:
    -ba, ce ziceai ca e democratie si faci ce vrei?
    La care vulturul raspunde:
    -fa proasto, democratia este numai pentru aia de sus, pentru voi astia de jos este futere in cur!

    cam asta-i cu democratia .....nu -i asha "canadianule" roman ?

    RăspundețiȘtergere
  22. @Circotas, via anonimi,
    Ca nu mai ai tupeul tau timp sa te semnezi cu circo cel vesel, ai scos si linkul la asa zisul tau blog.... de astea imi esti, jigniri
    la adapostul anonimatului...
    Mosule, democratia este ptr toata lumea mai mult sau mai putin, tu ti-o faci, asa ca nu veni tu cu timpe din aste si deziluziona electoratul.
    Alegerile au trecut, acum e timpul faptelor pe plan local, deci trebuie pus umarul la treaba constructiv nu destructiv cum faci tu si umplii acest blog cu personalitati anonime multiple, pe intelesul tau, tu spui tu raspunzi, caci nimeni nu are timp de poeziile tale prostesti, mai bine ti-ai pune talentele productive ( dc. ai asa ceva ) la treaba ca sa nu treaca inca 4 ani pe linga tine si din viata ta si pe urma sa strigi din toti rarunchii ca nu s-a facut nimic si ca vii tu sa darimi muntii.
    Intr-o democratie exista un consens dupa alegeri, electoratul a vorbit, mergem inainte spre mai bine ptr noi toti.
    Societatea romaneasca e deocamdata prea divizata, poate gratie si unor timpi ca tine si alti asa zisi ziaristi care s-au strins pe la televiziunile lui peste, ca sa nu dau nume si care o divizeaza si mai tare cu ineptiile lor spuse doar ptr rating nu ptr mai bine si consens constructiv.
    Asa ca engelzule care vorbesti 4 limbi si injuri mai bine decit romanii, potolete-te si treci la vorba constructiva si lasa poeziile ptr vreo editura care ar vedea ca poate ar face un sfant din timpele tale pauniste nsi vedimiste, intelegi...
    Vrei discutii serioase hai la ele.
    In alta ordine de idei mosule fiecare e atit de batrin pe cit se simte, indiferent de perceptia fizica sau vizuala a altora, intelegi ce vreau sa zic, vino cu jigniri mai profunde mosule van ghelizat, nu ati fost in stare sa il alegetipe chel (BODU) si ati ramas la tiganimea voastra. Tiganime vrei asta ai...
    astept de la tine o strigare cu cap
    , discutii de idei si gasirea unor solutii bazate si pe realitatea la fata locului nu numai pe experienta externa, poate ca sti la ce ma refer, nu la cea canadiana , la ce incearca sa va vinda EU, in schimbul fondurilor nerambursabile din care 15-25% ajung tot la ei sau mai bine nici nu pleaca..., intelegi. Trebuie mult discernamint si putere de caracter si fara frica pus punctul pe I acolo unde trebuie. Sa nu facem si noi ca Piturca si Ro. care sau dat viteji inainte de razboi si neputinciosi dupa...
    Cu stima tuturor inclusiv unui circotas intelept...

    RăspundețiȘtergere
  23. Mai moldovenilor, v-am mai zis. Toate fitzele din lume nu fac cat un strop de moldovean. Siberia e pavata cu oase de moldoveni. Iar voi, care inca suntetzi, suntetzi claditzi din foc shi iad. Iar cucoana ceasta de shi-a-ncropit paginutzele astea de blogherie, e mai mult la moda decat la Iashi. Nu neg nici ca primarul o fi vreun escroc notoriu. Voi insa suntetzi shi vetzi fi moldoveni, de-ar fi sa mancatzi pamant cu iarba.

    RăspundețiȘtergere
  24. Parca sunteti nuntasii aia care de beti ce sunt, le este lene sa plece acasa dupa ce s-a terminat nunta......ce naiba mahhh voi chiar nu va datzi seama ca pe Nichita il doare-n bashchetzi de parerile voastre ?....

    RESPECTE PENTRU CEL CARE IN LOC SA AIBE CUC IN PANTALONI ARE CUC PE PERETE !

    :)))))))))))))))))))

    HAI GATA , NUNTA S-A TERMINAT ia mai mergetzi pe la casele voastre !......lasatzi "istoricii" sa se ocupe de ce-a fost !

    :)))))))))))))))))))))

    PS
    Dane reciteshte bancul de la 20 iunie 2008 23:40 shi vezi cum e treaba cu democratzia, cat despre vulturul din banc este acelashi cu cel care nea Zeus l-a trimis sa-i pape ficatzeii amaratului de Prometeu !! (nu te chinui sa intzelegi "stramba cu vulturul" ca-i un fel de a-i da in cap shi crapa intre picioare !.....macar cauta sa intzelegi bancul !)

    :))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  25. Din cand in cand mai apare shi cate-un ADEVARAT !!!!!!!
    Va las pe mana lui CAMPOSANTO.....poate reushitzi sa invatzatzi ceva ....macar ce inseamna JOCUL DE-A BLOAGA !!!!
    Poate ne mai intalnim peste 4 ani .....ca pana atunci cam slabe shanse deoarece coducatori-s schimbatori shi BPN-ul este necrutzator !

    Sa traitzi asha cum atzi votat !

    PS
    Uitasem....mergetzi la casele voastre ca nunta s-a terminat !

    RăspundețiȘtergere
  26. super tare....nimic nu mai cred despre asta..

    fly fish...aceeashi vorba PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. INTREBARE : Dinu Patriciu ? cred ca cine nu vorbeste trebuie sa vorbeasca !
    SI DACA NU VORBESTE AM SA VORBESC EU !......ELODIA O SA FIE O GLUMA !

    RăspundețiȘtergere
  28. Irina Schrotter este o femeie frumoasa, inteligenta si priceputa in afaceri. Intrarea/activarea in politica contrabalanseaza aceste calitati.

    RăspundețiȘtergere
  29. minciuni ... minciuni ... minciuni de ambele parti

    RăspundețiȘtergere
  30. ...nu va linistiti...pai nu va spuse unu' mai sus ca nunta s-a terminat? iar acu' e vremea vacantelor ...e cazul ca si Irina sa-si ia o vacanta...cand va fi sa reincepem lupta va sufla din bucium si vom reveni pe baricade...pana atunci s-o lasam sa-si vada si ea de casa si familie o perioada !!!!...iar daca va uita...am mai spus...o sa avem grija s-o trezim...doar daca nu cumva......

    RăspundețiȘtergere
  31. :)))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  32. s-a terminat campania.. ai pierdut si disparut
    chiar credeam ca te tii de ei .. nu stiu ce ma mai mira

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu am disparut..
    Am luat doar o pauza...
    De urmarit ce se intimpla in Iasi nu e atit de complicat,pentru ca acum nu se intimpla nimic...
    Negocieri,discutii,echipe...
    Intr-un oras fara suport economic,grija asta pt a imparti ceea ce nu va fi e cel putin comica...
    Dar cea mai diatractiva e batalia pt comisia de fond funciar si urbanism in contextul in care piata imobiliara abia mai sufla!!!
    Interesanta pozitia Cameliei Gavrila..
    In actuala conjunctura e singura care se poate remarca si poate puncta hotaritor in cariera politica.

    RăspundețiȘtergere
  34. :))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  35. Baaaaaaaaa voi chiar nu credeti ca nunta s-a terminat ????????
    Mireasa a fost :

    SEDUSA, FURATA, FOLOSITA SI ABANDONATA !!!!!!!

    sau poate :

    NEGOCIATA, VANDUTA, FOLOSITA SI ABANDONATA !!!!!!!!

    .......hmmmmm, nu stiu exact, dar oricum sigur este :

    ABANDONATA !!!!!

    Sa zambesc din nou ?......

    PS.
    1. ...din pacate in politica este cam greu sa fii pasarica PHOENIX !
    2. pauza este de masa sau de tot ?

    :)))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  36. Parerea mea e ca nu va fi nici o batalie! Cartile sunt facute : madam Gavrila vice (brrrr...!!) - momentan cica se ocupa cu bac-ul, pardon, adica de centralizat spagile & protocoalele de pe la bac (stim cu totii despre asta, dar de fapt nu stie nimeni :)) ) - adica carpa lui Relutzu...

    Ma intreb cine va lua ISJ-ul, pentru ca adjunctii lui ex-Dumitriu (in alte vremuri), trimiteau navetistii la Dolhesti (de ex.) cu trenul !!!!
    Nu-i nici o rusine sa nu stii ca trenul nu trece pe acolo, intrebi macar : "mai bine taci ca sa-ti ascunzi prostia, in loc sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala"...iar cine nu stie il invit prin niste sate ....

    P.S. special 4 Irina : daca ai nevoie (ca fapt divers) sa stii care ar fi cele mai uitate sate din judetul Iasi da-mi de veste !! Ai sa te ingrozesti cum se poate inca trai in sec. XXI !!! Recomandare daca permiti: momentan ramai in stand-by !!

    Dom' presedinte al CJ! dupa ce terminati cu largitul toaletei mergeti un pic pe la...sau pe la... sa vedeti adevaratul puls al judetului...stiti d-voastra, ca doar de aia ati ales sa va ocupati de judet, nu ???

    RăspundețiȘtergere
  37. sper sa te tii tare de ei...
    ai vazut ca Nesimtitul isi cere scuze in numele lui Oprea? ha ha ha
    oare nu cade odata de acolo din trolul lui de cretinism?

    RăspundețiȘtergere
  38. Apropos de ce spune Stefan_jr:

    "Recomandare daca permiti: momentan ramai in stand-by !!"

    .....ia uite ce scrie la manual referitor la termenul stand-byaplicat pe domeniul teatral (ca doar shi politica este un mare teatru) :

    "Stand-by (theater) : an actor or performer who will appear in a particular role if the regular performer is not present – similar to an understudy. However, unlike understudies, standbys will only perform when they are needed to cover a role, and do not regularly appear in a show."

    Io cred ca mai degraba aici nu-i vorba de stand-by ci de aia cu un actor grabit :

    Vad cum stai, te framanti, si-ti lipseste curajul
    De a-mi spune ce s-a-ntamplat,
    Dar eu stiu, nu ai cum sa te-ascunzi acum,
    Nu cauta un alt drum.
    Nu stii ce sa imi spui, vad cum cauti in graba, cuvinte care ma mint,
    Insa nu are rost, stiu ca-n fatza mea, ai fost...
    Un actor grabit, care spune, replica si-apoi a plecat zambind,
    Un actor grabit, care-a si uitat, ce a rostit, pe scena,
    Un actor grabit, care pleaca, imediat ce piesa a luat sfarsit,
    Bucuros ca rolul a fost usor, alearga.. spre alt decor.

    :))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  39. Am fost plecat putin afara cu treburi.
    M-am intors, intradevar, in cea mai saraca zona a Uniunii Europene.
    Pacat.

    Pacat de cele 7 coline
    Si de alesele bovine.

    O saptamana buna totusi...

    RăspundețiȘtergere
  40. Ai fost in Canada unde sar somoni direct in tigaie, ca sa inveti cum sta treaba cu democratia ??????

    :)))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  41. @anonim : mda...nu pot sa nu-ti dau dreptate....bine le-ai mai gasit...:))

    RăspundețiȘtergere
  42. Maaaaaaaaaaaaa vedeti ca v-a stat cronometrul .....o fi din ala canadian !

    RăspundețiȘtergere
  43. Cat despre doamna Anca Alexandrescu / www.monitoring.ro /23 iunie 2008 15:57 fosta, actuala si viitoarea consiliera a homosexualului Nastase o singura TRIMITERE :

    MAI DU-TE FA DE-A DURA JAPITA PSD-ista LESBIANA!!!!!

    ....ai impresia ca daca ai reusit sa-l faci pe amaratul ala din staful Irinei ca pentru 2 lei sa-ti verse tot ce stia si sa umble prin laptop-urile personale a celor din staff-ul, noi punem botul la vrajelile tale ?

    RăspundețiȘtergere
  44. Pai io Stefane cand vorbeam vorbe, altii implementau politici canadiene p-aci si tot felul de ISTORII batand campii aiurea.
    Ce mai face nea Carlan ?....e bine ?...dar nea Nichita ?....e si el bine ?...am intzeles ca i-a cam pus fosila de la Bucuresti botnita de cand a scos coltii la Solcanu !
    Oricum traiasca alianta
    BASESCU - TARICEANU .......
    .........ce sa-i faci vorba aia :

    INTERESUL POARTA FESUL SI ATINGEREA TELULUI ESTE O SIMPLA CALCARE DE CADAVRE ....UN FEL DE : FOLOSESTE-L SI ARUNCA-L LA GUNOI !

    RăspundețiȘtergere
  45. O femeie isi facea azi cruce, la volan, cu tigara-n gura.

    RăspundețiȘtergere
  46. Maestre Murariu asta nu este o shtire !.....devine shtire daca umblam un pic la forma :

    O femeie isi facea azi cruce la volan, cu tigara-n cur.

    PS Cat despre femei la volan nu trebuie sa ne mai mire nimic conform dictonului:

    Cand parcheaza o femeie PORSCHE-ul in stalpul primariei,este nevoie de trei barbatzi zdraveni care s-o scoata !!!!!!


    In amintirea vremurilor frumoase:

    Carcotesc, carcotesc, carcotesc...

    RăspundețiȘtergere
  47. CITESHTE SHI DA MAI DEPARTE !!! ALARMA PUBLICA CATRE TZARA !!!
    TOTZI OAMENII DIN ROMANIA, PREGATITZI-VA INCA DE-ACUM, DIN ACEASTA VARA, PENTRU CEA MAI GREA SHI NIMICITOARE IARNA, NU NEAPARAT DIN CAUZA FRIGULUI, CI DIN CAUZA URMARILOR SISTEMULUI MAFIOT DIN ENERGIE/FACTURARE UTILITATZI PUBLICE SHI DESIGUR DIN CAUZA CRESHTERII PRETZURILOR LA COMBUSTIBILII FOSILI.
    ACEASTA IARNA TREBUIE SA VA PRINDA PREGATITZI, ALTMINTERI POATE INSEMNA MOARTEA EFECTIVA A DVS.
    LE RECOMAND TUTUROR ROMANILOR SA ISHI EVALUEZE FOARTE CORECT, DE CE NUMAR MAXIM-NECESAR DE CAMERE DE LOCUIT VOR AVEA NEVOIE LA IARNA (IN FUNCTZIE DE CATZI MEMBRI AI FAMILIEI SHI CE PROCUPARI AVETZI). EU AM SA EXEMPLIFIC PREGATIREA DE IARNA A UNEI SINGURE CAMERE DE LOCUIT, A UNEI FAMILII NEVOIASHE DIN ROMANIA.
    VA VETZI CUMPARA POLISTIREN DE ZECE CENTIMETRI GROSIME, CU CARE SA PUTETZI IZOLA TERMIC, IN ORDINEA URMATOARE: TAVAN, PERETZII SUPERIORI, PERETZII IN INTREGIME, FERESTRELE (DACA NU AVETZI TERMOPAN). VA VETZI ESTIMA CE MODALITATE DE MONTAJ ETANSH A POLISTIRENULUI VA VA CONVENI MAI MULT, IN FUNCTZIE DE AMBIENT SHI DE SOLUTZIILE TEHNICE CONCRETE EXISTENTE PE PIATZA. VA VETZI PREGATI TOATE CELE NECESARE MONTAJULUI IZOLATZIEI TERMICE CONSTAND DIN POLISTIREN DE ZECE CENTIMETRI GROSIME. LA MUCHII PUTETZI FOLOSI DIN COMERTZ CHIT PENTRU ASTFEL DE CONSTRUCTZII/IMBINARI. VA VETZI STABILI CE GEAMURI VETZI MAI FOLOSI LA IARNA (DACA NU AVETZI TERMOPANE) PENTRU ILIMINARE NATURALA, IAR PENTRU RESTUL VA VETZI PREGATI SA LE IZOLATE (GEAMURILE) PRIN LIPIREA ETANSHA, CU SCOCI, DE POLISTIREN GROS DE ZECE CENTIMETRI. DACA VRETZI PUTETZI LIPI SHI CU SILICON MARGINILE POLISTIRENULUI, DACA SE POTRIVESC PE CHENARUL SUPREFETZEI DE STICLA A GEAMULUI. VA VETZI CUMPARA SAU CONFECTZIONA BURETE DE ETANSHARE A GEAURILOR (DACA NU AVETZI TERMOPANE). VA VETZI STABILI MODALITATEA DE MONTAJ A POLISTIRENULUI PE USHA DE ACCES IN CAMERA, ASTFEL CA EXCEPTAND ZONA CLANTZELOR, TOATA USHA SA FIE "TAPITZATA" CU POLISTIREN DE ZECE CENTIMETRI GROSIME. PE USHA, POLISTIRENUL SE MONTEAZA PE ACEA PARTE CARE NU INCOMODEAZA LA DESCHIDEREA MAXIMA A USHII. INTRE CALORIFERE SHI PERETE, FIINDCA EXISTA SHI UN EFECT DE EMISIE RADIATIVA, VA VETZI MONTA PE PERETE, INTRE CALORIFERE SHI PERETE, FOLII DE ALUMINIU CU IZOLATOR SPONGIOS, CU PARTEA ALUMINIZATA CATRE CALORIFER, ASTFEL CA SHI CALDURA RADIATA DE CALORIFERE SA FIE RETZINUTA, DATORITA SUPRAFETZEI METALICE, IN INTERIORUL CAMEREI ALESE PENTRU IARNA.
    VA VETZI CUMPARA, DACA AVETZI RACORDAREA CALORIFERELOR PRIN CONDUCTE TRASE ORIZONTAL PRIN APARTAMENT, VA VETZI CUMPARA IZOLATOARE PENTRU TZEVILE INSTALATZIEI DE INCELAZIRE, PENTRU TZEVILE DE APA CALA, RECE, ETC. AVETZI GRIJA CA NICI O TZEAVA SA NU FIE LASATA FARA IZOLATZIE TERMICA SPECIALA PENTRU TZEVI (SUB FORMA DE MANSHON SPONGIOS CARE SE APLICA PE TZEVI, SE GASESHTE IN COMERTZ).
    PENTRU CALORIFERELE CARE VOR FI OPRITE PE PARCURSUL NOPTZILOR DE IARNA, VETZI CAUTA POSIBILITATZI DE ACOPERIRE EFICIENTE SHI ETANSHA A CALORIFERELOR SCOASE DIN UZ SHI CARE AU APA IN INTERIORUL LOR. SAU LE PUTETZI GOLI, DACA SE POT GOLI COMPLET, SAU DACA PUTETZI GASI ANTIGEL DAR SPECIAL PENTRU INSTALATZII TERMICE, ADICA ANTIGEL CARE NU AFECTEAZA ZONA DE FOCAR A CENTRALELOR TERMICE SAU A SCHIMBATOARELOR DE CALDURA.
    IZOLAREA TERMICA DRASTICA A APARTAMENTELOR DVS, VETZI VEDEA, IN ACEASTA IARNA, POATE FI CHEIA SUPRAVIETZUIRII DVS. FIINDCA VIN VREMURI FOARTE TULBURI IN DOMENIUL ENERGETIC, INCAPATZANAREA MAFIEI ENERGIEI ATINGAND COTELE DE CRIMINALITATE SPECIFICE UNUI GENOCID CONTINENTAL.
    IZOLAREA TERMICA DRASTICA A INCAPERII ALESE DE DVS. PENTRU IARNA, POATE SA VA DEA POSIBILITATEA INCALZIRII EFICIENTE CU O BUTELIE LUNAR, IN CAZUL ESTIMAT DE MINE, IN CARE SE VA AJUNGE LA PRETZURI SHI DEREGLARI DE FURNIZARE CARE VOR IMPUNE OPRIREA GENERALA A FURNIZARII ALIMENTARII CU ENERGIE !!!
    PREGATITZI-VA ACUM PENTRU CA SA SUPRAVIETZUITZI LA IARNA, PENTRU ANII CE VIN !!!
    AM SA REVIN PROBABIL CU DETALII MAI TEHNICE.

    RăspundețiȘtergere
  48. @camposanto,
    Numai timpenii debitezi amice
    Tune-le ptr. tine si nu mai speria oamenii.
    Iar in legatura cu plecarea afara, zici lucruri stiute de toti si care nu intereseaza pe nimeni.
    Salmonul sare in tigaie in Canada dc. ai grije de el si mediu.
    Face-ti si voi la fel si va sarea si aici in Romania
    NU-TI BATE JOC DE BLOGUL LUI IRINA.

    RăspundețiȘtergere
  49. OK.
    Nu mai reveni cu detalii tehnice. Suntem satui de tehnicieni.
    Zii, cu cat dai polistirenu?

    RăspundețiȘtergere
  50. bineinteles ca ai sters'o.. nu e doar o mica pauza.. m-ai dezamagit

    RăspundețiȘtergere
  51. Irina, nu stiu daca tu personal vei citi acest mesaj insa tin sa iti transmit un lucru. te felicit pentru munca depusa pentru a-l inlatura pe Nichita de la conducerea Iasului. Fara a fi un sustinator nici al idiotului astuia nici al lui Oprea, vreau doar sa iti spun ca, daca te vei da la fund, si vei lasa Iasul fara sa faci in continuare opozitie, nu te voi considera decat o profitoare. Vreau sa iti aduc si o critica. TREBUIA sa fii acum in Consiliul Local. Doar asa poti lupta. Fiind in coasta lor.

    RăspundețiȘtergere
  52. @Ionut M.
    Nu te-ai prins ca acest Camposanto este una si acceasi persoana cu amicul tau Circotasul Vesel ?!
    Vrei polistiren sa faci ce cu el , cazemata alba de incalzit iarna...
    Mai bine te-ai orienta ca si Nastase cu buncarul lui de cupru...
    Ha. ha, ha...

    RăspundețiȘtergere
  53. Cu toate ca in viatza mea nu prea sunt obishnuit sa mishc un deget fara sa fiu platit shi pe proshti nu-i prea bag in seama, hai sa incerc a-tzi raspunde futatura de liberal expat pseudo canadian

    .....iata raspunsul :

    AMICE ESHTI IDIOT ????????

    :)))))))))))))))

    Shi ca sa fii sigur ca stau cu ochii pe tine ca pe butelie (adica io nu uit shi nici nu iert) ia vezi mai jos :

    Reply #133 Dan T (207.54.105.83) - Fri Jun 27 08:21:22 2008


    My name is Dan T.
    I have for sell comercial/residential land near Braila (aprox 7km outside) on the side of the highway Braila - Buzau.

    The land has an openning of 900m at the highway and 300m depth, so in total 27 HA. Land is zoned "intravilan".

    It is very suitable for hotel/motel, restaurants, residential development, vacations villas, warehouses, etc. The price is in the range of 11-12E/Sq.m

    I won't sell parcels, just the whole land.

    Who is interested please contact by email at dtudor88@yahoo.com

    Thanks.



    IP 207.54.105.83 ?

    207.54.105.83
    IP address country: Canada
    IP address state: Ontario
    IP address city: Windsor
    IP address latitude: 42.333302
    IP address longitude: -83.033302
    ISP of this IP [?]: TeraGo Networks
    Organization: Incat Solutions of Canada
    Host of this IP: [?]: static-207-54-105-83.ptr.terago.net [Whois]
    Local Time of this IP country: 2008-07-14 10:49

    Prostalane expat ....catzeaua aia de rahat shi ceasul cu cuc agatzat in perete le mai ai ?

    Cat despre Braila ....mai vorbim !

    Carcotesc,carcotesc,carcotesc

    RăspundețiȘtergere
  54. Ce vrajeala de popa de tzara si instalator de Dorohoi ai...
    Vand derulator de cd-uri. Cumperi?

    RăspundețiȘtergere
  55. Amice,
    Esti cel putin bolnav mintal,
    oi fi tu camposanto, dar mai gindeste-te.
    @Ionut M.
    Cumpar numai dc deruleaza pe stinga.

    RăspundețiȘtergere
  56. La Anonim,
    Apropo te astept pe tine sa-ti dau un lot, ptr tine fac rabat, ba ti-l dau si pe gratis aproape in felul asta inveti si tu ceva sau te reciclezi inginereste.
    Nu-i nici un secret fiecare vinde si cumpara ce vrea muschii lui.

    RăspundețiȘtergere
  57. Omule batran .....eshti doar un copil visator shi fara minte !
    Camposanto este camposanto, eu sunt eu ....shi-tzi dau un sfat :

    ATUNCI CAND ESHTI IN EROARE, INCEARCA SA NU PERSISHTI IN EA !
    A FI IN EROARE ESTE OMENESC ,
    A PERSISTA IN EROARE ESTE PROSTESC


    (sfatul este valabil shi pentru o tertza persoana shi de data asta NU ZIC ! ....SFATUIESC !)

    Sincer, nu intzeleg acest razboi personal care-l portzi....shi oricum eshti prea mic pentru razboiul care-l visezi ......eshti mic shi mai ales batran, precum ultimul comunist care astazi shi-a anuntzat retragerea !

    :)))))))))))))))))

    SA TRAIESHTI BINE !
    ...acolo unde ai fugit ca un lash incercand acum sa ne dai lectzii de democratzie !

    Vasul nostru batrane, are capitan shi chiar daca mai trece prin furtuni n-avea tu grija timonei ca nu eshti de meserie ....eshti un biet batran care a fugit ca un lash sperand ca o sa aiba parte de covrigii iluzorii din coada urshilor canadieni !(parca urshii nu au coada, nu ?)

    PS1 pentru cel ce o data de mult a fost incapatzant shi nu a vrut sa asculte :

    1.este bine ca acest user sa fie blocat la postare.
    2.este bine ca blogul sa reinvie deoarece chiar daca tu i-ai uitat, ei care au fost langa tine, nu te-au uitat.
    3.in viatza exista doua categorii de prieteni :
    -cei ce stau langa tine deoarece ai bani .
    -cei ce stau langa tine deoarece
    nu au motiv.
    4.cine te-a tradat o data te va trada shi a doua oara.
    5.te joci cu focul doar daca eshti inmanushat, pompier sau circar.

    Acelashi purtator de bashchetzi cu dureri acute, nedoritor de prieteni shi prietenii !

    PS2 maestre deruleaza-i bre una virtuala pe stanga, deoarece observ ca numai pe stanga-i place !
    (sa fie de vina gura pacatosului
    sau batranetzea ?)

    RăspundețiȘtergere
  58. Intrebare publica, simpla shi la obiect care o pun :

    CONTINUI DRUMUL, SAU PRIMUL BOBARNAC IN CRESHTET TE-A PUS CU CURU-N COLB SHI NU MAI POTZI SA TE RIDICI ?

    Chiar de nu-tzi vine a crede, sunt multzi cei ce te iubesc in Iashi ( asta nu este o veste poveste ci o shtire adevarata verificata, conform cerintzelor din 3 surse )shitotzi ashteapta acest raspuns !

    Deci:

    DA sau NU ?

    Hihihi.......

    RăspundețiȘtergere
  59. Liviu Apetroaie22 iulie 2008 la 09:54

    Prostimea mananca circ cu paine normal d-na cinstit e frumos in Bahamas

    RăspundețiȘtergere
  60. Mda, in primul rand

    BUNA SEARA

    va spun , deoarece caciula
    in cap pe vremea asta nu pun !(asta apropos de aia cu barbatul din birou care ashteapata sa fie salutat de catre colega de birou care tocmai intra ....deh asha-i cu barbatzii ashtia care n-au facut armata ....nu e cavaleri dom'le !!!!)

    :))))))))))))))

    ....shi in amintire vremurilor bune,trag cu sete (chiar daca meciul este amical) in mingea ridicata la fileu de LIVIU APIETROAIE (sa fie doar o concidentza de nume sau este chiar cel ce a pus alegoriile sub
    papirus ?)

    CINSTIT ESTE DOMNUL MEU, DEOARECE IRINA SHI ZAHARIA SCHROTTER NU AU FACUT AVERE DIN AFACERI DERULATE CU STATUL, PRECUM ALTZI LIDERI POLITICI LOCALI

    :)))))))))))))))

    Dar totushi vremurile nebune ale alegerilor au trecut, deci cred ca mai util ar fi ca in locul unor intzepaturi reciproce shi total fara sens, in acest moment sa ascultatzi o propunere :

    Ce ar fi daca pe acest forum care deocamdata este un moft inutil, zilnic sa se posteze ca tema :
    -o problema semnalata de catre oricare ieshean...
    -o problema care deranjeaza orice ieshean...
    -o problema a urbei shi nimic altceva
    ... nu politica, nu incrancenare, nu scenarii, nu aruncatul pisicii din curte-n curte precum gunoiul la .... americani !!!(de fapt in buricile degetutzelor imi statea tastarea altei ......hihihi.....
    "natziuni amprentabile" dar ma
    abtzin ca deh, nu vreau sa par italian ....)


    :))))))))))))

    Cam atat in seara aceasta ...sper sa am surpriza sa inceapa a curge temele propuse de voi ieshenii precum Dunarea-n Marea Neagra, sau... caci totdeauna exista un "sau" :

    SA NU CURGA NIMIC DIN LIPSA DE PROBLEME

    Hihihi

    PS
    In postarea anterioara spuneam ca cei ce au fost langa tine nu te-au uitat !..... acum bag o stramba :

    ESHTI SHI RAMAI UITAT
    DACA
    ADVERSARUL TE UITA


    Uffffff , cu ploile astea iar au inceput sa ma doara bashchetzii !!

    Hihihi

    RăspundețiȘtergere
  61. ...Am aparut!!!...
    Virtual vorbind ...pentru ca fizic nu sunt in tara...
    Trebuie sa recunosc un lucru:E PLACUT SA DESCOPERI ...(dupa un timp -ce-i drept...)CA AI CISTIGAT MACAR DIN PUNCTUL DE VEDERE AL PRIETENIEI...
    ...revin cu detalii...
    ;)))))

    RăspundețiȘtergere
  62. [b]Ptiu, ptiu , ptiu sa-mi scuip in san ca era sa fac infarct cand vazui ca aparu DISPARUTA !!!!!![/b]

    :))))))))))))))))))))

    .....maine, poimaine te pomeni ca apare shi ELODIA !

    Buna seara, ca din shocul care l-am avut am shi uitat sa zic.....
    nu de alta, dar io ma consider un cavaler (nu doi !!!)..... ca deh, armata am facut de m-am saturat !
    ....nu la cavalerie breee.... ca nu-s cracanat ! hihihi

    Beiiiii, plangacioshi-n pumni, parasitzii shi deziluzionatzii.... v-a venit shefa breeee !!!!!

    [b]DESHTEPTAREA !!!![/b]

    shi ochii pe ea ca pe butelia cea noua... ca cica revine cu detalii !

    Pe dushmani n-are rost sa-i anuntz ca precis stau la panda ca lupii !!!!!............

    Hihihi

    RăspundețiȘtergere
  63. Buuuuun , deci copacel, copacel sa intram in ritm :

    1. Iarashi shi din nou, din nou shi iarashi, PDL-ul shi-o trage singur la capitolul imagine :

    TURNATOAREA CU ACTE-N REGULA MONA MUSCA ESTE ANUNTZATA CA SHI INTRATA PE LISTELE PDL-ului LA VIITOARELE ALEGERI

    Draga M.Musca am shi io intrebare pentru matali :

    CAT DE NESIMTZITA POTZI SA FII ?

    2. Umbla zvonul ca bietul pudel care campania trecuta a umblat imbracat in piele de buldog o sa fie viitorul shef de campanie !!!
    Woooooow deci la PDL daca pierzi in mod dezastruos in fatza unui golan precum Oprescu, inseamna ca tot eshti bun sa fii shef de campanie ! ...bleahhhh
    NEA PUDELULE BLAGA nu ar fi mai bine sa faci matali un pas in spate ?..... shi sa mai iei niscaiva lectzii de la :
    BOC, BOC...V-AM SPART ,
    MAJORITAR AM CASHTIGAT !!!!


    3. Veshti bune vin din curtea
    PITICULUI ATOMIC
    , responsabil cu bocanitul:

    FOSTUL "GOEBBELS" AL PSD-ului, VASILE DANCU A FACUT DREAPTA-IMPREJUR SHI SE PARE CA INTRA IN OGRADA PDL ....SA FIE BINEVENIT CA DE ASTFEL DE OAMENI ARE NEVOIE PDL-ul !
    (i s-a spus Goebbels datorita faptului ca in Guvernului Nastase a ocupat functzia de ministru la informatziile publice 2001 /2003, post shi minister creat special pentru domnia sa)

    4. umbla zvonul tot mai mult ca retragerea foasilei comuniste este o consecintza a unei slabiciuni fizice tot mai accentuate ....

    MAI ANIMALULE, CAND NE FACI SHI NOUA O BUCURIE, PLECAND UN PIC LA TRATAMENT IN SIBERIA ?...POATE NIMERESHTI IN PATUL LUI D.IOSIF !!!

    5. De remarcat atitudinea pro-Basescu, pe care TRIBUNUL-FIXOMAN a avut-o in ultimile aparitzii pe sticla ....sa-i fi venit mintea la cap sau este vorba de o simpla spaima a neintrarii in Parlament ?...sincer, daca ashi fi Preshedinte, ca sa-mi bat joc shi sa le dau de lucru celor din echipa "baietzilor deshteptzi" i-ashi trage o numire lu' monseur Vadim la Ministerul de Interne.

    6. Inca shi deocamdata "doctorul
    indenpendent" OPRESCU ishi respecta promisiunile facute electoratului bucuretean.

    7. Poli Iahi, iarashi shi din nou , din nou shi iarashi shi-a luat-o-n poarta de la una dintre cele mai slabe shi "galagioase fara rost" echipe .....

    In rest nimic nou, in afara unor mici-mari inundatzii care iarashi shi din nou, din nou shi iarashi aduc nenorocirea aspura oamenilor simplii ...de apreciat Flutur pentru implicarea sa totala, chiar arata obosit shi preocupat ....ufffffff


    Mda gata . Punct.
    (n-am chef de hihihi cand vad oamenii napastuitzi de stihiile naturii)

    RăspundețiȘtergere
  64. Domnilor astazi am vazut cu ochiul meu IMPOSIBILUL, unde credetzi ?
    ......la RALITATEA- SOV :

    Este prima oara , atentziiie :

    PRIMA OARA !!!!!

    cand plinul de sine M.TATULICI,
    afirma in mod public ca autoritatzile au reactzionat bine in legatura cu urgia navalita din senin peste Moldova ( aici am insa o remarca fitilista ....puiul de meletzean a tzinut sa precizeze ca Bucovina, cea care a fost sub stapanire hasburgica este mult "superioara" Moldovei de jos !}
    Mda, indiferent de apartenentza politica , Preshedinte,Prim-ministru, Flutur, David shi multzi, multzi altzii, din absolut tot spectrul politic, au fost in mijlocul celor urgisitzi de stihia apelor !

    BRAVO LOR !!!!!

    shi nu ma abtzin sa pun intrebarea tampa :

    DE CE NOI ROMANII SUNTEM UNITZI NUMAI ATUNCI CAND NECAZURILE NE INCONJOARA ?

    ....oare totushi acolo intr-un coltz de suflet mai avem ceva curat fiecare dintre noi ?....

    AR FI FANTASTIC !!!!!

    In rest ..privitor la politica , nimic nou ....

    -Continua MAREA ACHIZITZIONARE LA KILOGRAM, precum rufele de la second-hand,a viitorilor candidatzi pe listele de partid !!

    -Se profileaza doua primadone care or sa fie intens curtate : PNG-ul lui Becali shi PRM-ul tribunului !

    -Prostanacul face si desface guverne , comisii shi alte paracomisii...deh are shi el o preocupare !

    -De remarcat cretinitatea absoluta a articolelor din ZIUA shi COTIDIANU ....uffff

    Sa stam pe REALITATEA-SOV ...ca cine shtie daca nu ne pregatesc o surpriza ! :D (ranjesc)...poate o fiiiiii poate n-o fiiiiiii .....

    Tot fara hihihi, ca este jale in tzara !

    RăspundețiȘtergere
  65. Am facut bine ca am ramas pe REALITATEA-SOV.
    Apele se pare ca nu sunt tulburi doar in Moldova !..viitura virtuala a ajuns in ograzilor domnilor Nastase shi Mitrea shi culmea este ca aceasta viitura nu vine din Ucraina !
    Sa mai stau , sa nu mai stauu pe REALITATEA-SOV ....o fiiiiiii sau n-o fiiiiiiii comunicatul ?

    :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  66. parca ziceai sus si tare ca vei fi o voce in continuare. te-ai cam dat la fund. s-au te-ai intors la moda?

    un FOST-sustinator dezamagit

    RăspundețiȘtergere
  67. @ un FOST-sustinator dezamagit:

    Hoooo mahhhhh nu da cu shipca din gard, ca iar se sperie, face shoc shi mutzeshte !!!!!

    :))))))))))))))))

    Hai sa avem un pic rabdare shi sa ashteptam detaliile promise !!!!!
    .....totushi sa fiu shi eu un pic fitilisto-rautacioso-imbarligator :


    NU ORICE CAR, URCA ORICE DEAL !

    Revenind la cele de toata ziua :

    -De remarcat foarte buna relatzie de colaborare GUVERN-PRESHEDINTE acum cand Moldova este rascolita de ape tulburi.
    -De remarcat veshnica cretinitate a celor ce se cred a patra putere in stat: PRESA .....orice om politic, inclusiv Preshedintele sunt supushi , acum cand nu e rostul shi momentul unor tiruri de intrebari total tampe shi cretinoide.
    Ca sa afirmi pe post ca Flutur, David, Fenechiu, Prim-ministrul sau Preshedintele sunt zilnic in mijlocul zonelor calamitate doar pentru ashi face imagine este proba evidenta a lipsei de caracter a acestor venitzi cu pluta, mancatori de rahat shi cautatori de senzatzional care se considera ca fiind o casta care poate sa-shi permite orice.
    Efectiv m-a napadit scarba cand ieri pe unul din posturile de televiziune , un astfel de mare ziaristo-analisto-moderator s-a arata foarte contrariat de interventzia pompierilor salvatori pentru a salva persoanele, care au ramas ascunse in case contrar ordinului de evacuare !...mai mult, a intrebat cu seninatate:

    DE CE DOMNULE SA-I SALVAM ? ...TREBUIAU SA PARASEASCA ZONA ATUNCI CAND AU FOST ANUNTZATZI !

    trebuie sa-i salvam domnule ziarist - analist - moderator deoarece :

    SUNT OAMENI !!!!

    ....sunt oameni care au muncit o viatza shi acum vad cum toata munca lor se duce pe apa ...sunt oameni care nu castiga cat castigi tu shi care sunt conshtientzi ca acum nu mai pot sa refaca ceea ce apa le-a luat, scarba nemernica
    ochelarista !

    Bleaaaaaaaaah

    PS MONDEN :

    DIN CURTEA PRESHEDNTZIEI IN CURTEA PNL-iei, CALEA NU ESTE LUNGA SHI NICI SINUOASA ....ASTA APROPOS DE MADAMA SAFTOIU CARE BINE MERSI CANDIDEAZA LA PRAHOVA - PNL !!!

    hmmmmm ce bine traiesc tradatorii in Romania ......

    RăspundețiȘtergere
  68. V-a priit vacanta la Nisa doamna Schrotter? :) cand vorbiti de prietenie, va referiti la Andreea Raicu? Inteleg deci ca va veti intoarce la prima si unica iubire: MODA. Ar fi bine sa fie asa. Stiti ce liniste a fost in Iasi, cat timp ati fost plecată? Doar "marele om de afaceri" Sorin Ionescu (un trantor de lux care a castigat pe spatele dvs)a mai adus aminte audientei de domnia voastră: la fel de vocal, dar din pacate extrem de inutil.

    RăspundețiȘtergere
  69. Nu am reusit niciodata sa inteleg rautatile gratuite pe care le au unii oameni
    Cred ca nimeni nu e de neinlocuit si sunt convinsa ca lipsa mea din peisajul politic iesean creaza motive de bucurie multora...
    Jignirile pe care le scrieti cu atita nonsalanta nu fac altceva decit sa confirme faptul ca nu cunoasteti deloc persoanele despre care scrieti dar ca sunteti patruns de o ura si o invidie care imi creeaza doar un sentiment de mila profunda
    Ceea ce voi face in continuare e strict problema mea iar parerea dvs despre ce e mai bine sa fac si ce nu e bine sa o folositi dpdv al programului dvs viitor

    RăspundețiȘtergere
  70. Hihihi ce mishhhhhto se incinge treaba .....

    Eu ashi fi raspuns astfel :

    1.Vacantza mi-a priit imens, dandu-mi posibilitatea de a ma detensiona shi a ma gandii la ceea
    ce am de facut in continuare, in plus :

    ORICE VACANTZA FACUTA DIN BANI PROPRII, CASHTIGATZI DIN MUNCA CINSTITA, PRIESHTE ORICUI !!!!

    2. Deocamdata nu cred ca este necesar sa-tzi toceshti neuronii in privintza deciziei mele de a ma intoarce la prima shi unica iubire, MODA. .....mai in gluma mai in serios :

    OARE EXISTA CINEVA CARE SA POATA UITA PRIMA IUBIRE ?

    3. normal ca a fost linishte, deoarece majoritatea rod la osul de curand capatat !....problema o sa fie cand osul nu o sa mai aibe urma de carne pe el .......

    O SA MAI FIE LINISHTE ????

    4. Referitor la afirmatzia :

    "Doar 'marele om de afaceri' Sorin Ionescu (un trantor de lux care a castigat pe spatele dvs)a mai adus aminte audientei de domnia voastră: la fel de vocal, dar din pacate extrem de inutil."

    am sa detaliez pe subpuncte :

    a.daca este trantor de lux, asta-i problema lui ,daca a cashtigat pe spatele meu asta-i problema mea intrebarea fireasca care insa tzi-o pun este :

    CARE-I PROBLEMA TA ???????

    b. daca tu spui ca a mai adus aminte vocal audientzei de persoana mea, inseamna ca este unul din acei prieteni care chiar daca am pierdut a ramas langa mine .....cat despre ineficientza sa am din nou o intrebare :

    DACA ESTE INEFICIENT DE CE TOTUSHI TU AI TZINUT SA PUNCTEZI CA A MAI ADUS AMINTE DE MINE ?
    ....INSEAMNA CA TOTUSHI MESAJUL CARE A VRUT SA-L TRANSMITA A AJUNS LA TINE !!!!!....IN PLUS, HAI TOTUSHI SA FIM DE ACORD CA NU TOTZI CEI CE SUNT VOCALI SUNT SHI ORATORI !!!!!


    ...hihihi eu asha ashi fi raspuns !!!!!!

    Acum amice te intreb eu :

    PRIETENIA CA NOTZIUNE SE SUBORDONEAZA CANTITATIVULUI SAU CALITATIVULUI ?

    ....sincer prietenii mei nu sunt mai multzi ca degetele de la o mana,dar :

    SUNT PRIETENI !!!!!

    ;))))) acum itzi fac cu ochiul
    :))))) acum zambesc hatru

    hihihi

    PS ...mie sincer, imi pare amice /amico ca eshti un /o fosta "prieten/prietena" al/a Irinei......

    RăspundețiȘtergere
  71. Imi scapa mie ceva? am lipsit io' cam mult de pe-aici? E ceva ce nu pricep : cand Irina se zbatea pe toate caile - dupa posibilitati, deh! - nu era bine pentru ca: "ce te bagi cucoana? vezi-ti de moda ta !!". Cand lipseste si a plecat si ea intr-o vacanta - dreptul fiecaruia dintre noi, nu? - cel putin sa scape de mizeria din tara (va spun si din proprie experienta ca tocmai am venit si io' de prin strainataturi), iar nu e bine: "pe unde umbli, cucoana? te-ai dat la fund? te-ai intors la moda?" . Asa incat, io' chiar nu mai pricep nimic !! Ce vor astia de la Irina? Spuneti fratilor, ce va doare !! Io' cand am vrut, am latrat, nu neaparat am si obtinut, dar am spus ce vreau !! Voi, cei ce stati cu ochii pe Irina ca pe butelia Shell: securisti, ziaristi, care ati trait bine (si ar mai fi o specie, foarte apropiati, despre care am un MARE semn de intrebare, mai ales vizand apartenenta politica reala) si chiar foarte bine atunci cand Irina s-a bagat in toate povestile astea, cam ce vreti? nu mai aveti ce scrie? pe cine urmari? asculta convorbiri, etc? Curaj domnilor, luati cuvantul...

    RăspundețiȘtergere
  72. Pt Stefan jr si hihihi,
    Sunt inca plecata din tara..
    Habar n-am daca mi-a priit sau nu...
    Din pacate (sau din fericire)...constat ca mai exista unii care mor de grija mea...
    Dar asa cum am mai spus-o nu demult..vad ca se mai gaseste cite cineva care sa-mi fie alaturi...(inca)..;))))
    As vrea sa incep sa va scriu cite ceva...dar inteleg ca in tara sunt probleme f mari cu inundatiile si cred ca asta e principala grija a tuturor
    x)

    RăspundețiȘtergere
  73. Madame Irina,

    Cum de va permiteti sa va traiti viata si sa va simtiti bine pe banii dvs. si nu pe banii altora(cum ar fi contribuabilii)?

    "Invidia este ura faţă de superioritatea altuia."

    Paolo Mantegazza

    P.S. @ Stefan jr. Bine ai revenit acasa. Esti invitat la masa. Ia loc. Avem lebada la protzap.

    RăspundețiȘtergere
  74. Am ajuns acasa shi din lipsa de activitate......

    ZBOIIIIIING

    pe blogu" disparutei

    SURRPRIZE, SURPRIZE !!!!!

    ......nah breh ca incet, incet ia foc blogu" shi

    SHARLELE BATRANE

    incep sa iasa de prin vizuini ...era sa zic din GAURI, dar hai fie de la mine sa nu fiu grobian shi
    "telectual ignorant liberal!
    Shi uite asha de-al dracu" ce sunt vreau sa pun nishte intrebari DERECTE SHI ERECTE :

    1. BAI NEA ASTA CARE-TZI IEI BANII PENTRU ACEST BLOGULACHE, DE CE MATARANGA MEA NU POT SA POSTEZ COLOR SHI NU POT SA BAG IMAGINI ?
    ...POATE NU SHTII AIA CU HTLM-ul ????????...SAU POATE IRINA HABAR N-ARE CE SA-TZI CEARA !!!!!
    ...IA ZI BREH NEA ADMIN-ULE ?????
    2.BAI ASTA CARE AI FOST PRIN TOATE COMISIILE TISMANENE TU CHIAR N-AI ASHA UN PIC DE BUN SIMTZ INCAT I-O TRAGI LU" IRINA DIN SPATELE UNUI ID-ANONIM ?
    ....DOBITOCULE DACA AI INCERCAT SA BAGI BOTUL IN LAPTOP-ul LUI NEVASTA-mea CREZI CA AI BAGAT BOTUL FARA CA IO SA NU FIU CU OCHII PE TINE PRECUM PE BUTELIE ?.... FRAIERICULE LIBERAL DE RAHAT CE ESHTI ...FANTE DE MAHALA SHI IMBARLIGATOR DE ULTIMA SPETZA .....IO TE-AM LUAT LA SCAN DE IP SHI DE PROST SHI TARLAN CE ESHTI AI POSTAT DE SUB IP-ul SHI MAC-ul DE LA LAPTOP-ul DE RAHAT CARE-L AI BOULEANULE !!!!!!
    TANTI IRINOOOOOOOO
    LA CATZI BANI AI,
    NU POTZI SA PLATESHTI UN ADEVARAT IN ALE IT-ului
    CA SA-TZI PUNA ADEVARUL PE TAVA DIN FATZA TA ?
    IMI VINE SA BORASC CAND VAD ATATA JIGODISM SHI JEGOSHISM !!!!!!!!!!
    ORICUM, BAIETANE TISMANENE NOI DOI, EU CU TINE
    MAI AVEM DE JUCAT UN MECI !!!!

    MAAAAAAAAREREEEEEE !!!!!

    ......SHI VEZI CA IO N-AM PREA PIERDUT MECIURI IN VIATZA MEA ....INDIFERENT CU CINE,
    DE LA CE SERVICII AM JUCAT !!!!!!!

    Cam atat am avut de spus !!!!!!

    PS.
    JR -ule iarta un boshorog ca mine care te-a banuit shi MAESTRE bine c-ai aparut "cacam" aveam murcuvul bagat in borta shezutului de mi se zarea in sherul gurii !!!!....

    CREDEAM C-AI EMIGRAT DIJA !!!

    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  75. Ultima trasnaie a lui Vadim :

    OANA ZAVORANU candideaza pentru PRM
    la un colegiu din Bucureshti !

    :))))))))))))))))))))

    .....sa vezi bale curgatoare de parlamentari libidinoshi prin camera deputatzilor , daca Zavoranca este aleasa .....lucru foarte posibil !

    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  76. Aparent o shtire shtearsa, neinsemnata shi tzinand mai mult de plictiseala estivala :

    Solcanu ar putea reveni in PSD, daca pleaca Geoana
    de R.M. HotNews.ro
    Vineri, 1 august 2008, 19:19 Actualitate | Politic

    Solcanu ar putea reveni in PSD

    Senatorul Ion Solcanu, care si-a dat demisia recent din PSD, ar putea reveni in partid, "intr-o alta formula de conducere", anunta Mediafax. El ii reproseaza actualului lider PSD, Mircea Geoana, ca a comis numeroase erori, printre care suspendarea presedintelui Basescu si "decizia de a scoate fostul PD din Guvern si aducerea acestui partid in opozitie langa PSD".

    "Dupa ce am plecat din PSD, m-au sunat multi oameni din tara. Le-am spus ca nu voi infiinta un nou partid. Eu nu pot sa fiu altceva decat social-democrat. Poate voi fi din nou in PSD, intr-o alta formula de conducere centrala si locala. In formula de azi, partidul a facut atatea erori", a afirmat Ion Solcanu.

    El a evitat sa spuna cine ar fi persoana potrivita pentru a prelua conducerea PSD, marginindu-se sa afirme ca "Adrian Nastase e un lider de anvergura".

    Senatorul Solcanu a declarat ca isi mentine decizia de a nu mai candida la alegerile parlamentare din toamna, afirmand totodata ca a primit deja oferte din partea a doua partide pentru a candida, in timp ce unii apropiati il sfatuiesc sa candideze ca independent.

    "Am spus ca ma retrag si ma tin de cuvant. Am proiecte stiintifice importante, voi fi la catedra. Daca lucrurile se vor schimba la varful partidului, pot lua in calcul o eventuala revenire", a spus Solcanu.

    Senatorul Ion Solcanu a demisionat din PSD pe 19 iulie, reprosand faptul ca a fost marginalizat in cadrul filialei iesene a PSD. La o zi dupa demisia sa din PSD, Solcanu a afirmat ca asteapta aparitia unui partid social-democrat autentic in care s-ar putea inscrie, el spunand ca exista semnale in acest sens.

    Demisia lui Solcanu a aparut la doua zile dupa ce presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat ca nu va mai candida pentru viitorul Parlament.


    Hmmmm ....cam asha a inceput shi dezastru-n Moldova cu inundatziile,
    a aparut un norishor, a mai aparut unul shi inca unul......

    ....tot mai accentuate sunt semnele de "golanire" ale PSD-ului (mai ales cand te gandeshti ca precedentul "golanirii" exista !)

    .....tot mai accentuata este ruperea Preshedintelui de realitate, prin suprainaltzarea zidului de pupincurishti shi ciolanari din jurul sau.

    ....cat despre golanul de Oprescu ce sa mai zicem... taie-n carne vie ca deh ...asta-i meseria lui !

    Hihihi

    PS
    pun shi io o intrebare tampa :

    CINE-A FOST INTAI IN PSD ?
    ....MEMBRUL FONDATOR SOLCANU SAU NICHITA INTRAT IN POLITICA PE LISTELE PD ?

    RăspundețiȘtergere
  77. Privitor la inundatzii varful de sarcina a trecut .....au reinceput atacurile :

    CIN' SA FIE, CIN' SA FIE MINISTRUL IMBECIL CARE IN TIMP CE CASELE PICAU UNA DUPA ALTA,CHEMA PRIMARII DIN MIJLOCUL COMUNITATZII LA EL ?

    ....bineintzeles ca marii deontolgi ziarishti shi oameni din media au intzeles tot ce au vrut ei !!!!!!

    .....DOMNILOR IMBECILI DE ZIZARISHTI DE RAHAT, in timpul unei astfel de catastrofe un ministru implicat nu trebuie sa se asheze intr-un comandament shi sa ceara sa vina primarii la el !!!!!

    hihihi

    PS RASA MAI SCARBOASA CA ACESTE JIGODII, MULTE DINTRE ELE DOAR CU STUDII MEDII, CARE ISHI ATRIBUIE TITLUL DE ZIARIST NU CRED CA POATE EXISTA IN ROMANIA !....AUUUUU , SUNT UN IMBECIL !!!! ACUM MI-AM ADUS AMINTE CA EXISTA :

    COMUNISHTII !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  78. Ultimul sondaj INSOMAR (realizat inaintea inundatziilor) fara presiuni electorale shi partizane consfintzeshte excelenta pozitzionare a tripletului :

    BASESCU / PD-L / STOLOJAN

    Hihihi

    PS .....este vremea importurilor :

    ROMANI IMPORTATZI !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  79. @Anonimul de la 15:16 (02 AUG),alias, alias..

    Sint intru-totul de acord cu tine ba pot spune ca ai fost chiar putin diplomat in privinta ziaristilor, KKT a cuvintul optim...
    Aceste tonomate la ordin, fac atit de mult rau Romaniei incit sint mai
    periculosi decit comunistii din trecut...
    Tine-o tot asa...

    RăspundețiȘtergere
  80. @ Dan ......

    Daca eshti acel Dan (DTUDOR88-id mess) care acum ceva timp tot incerca sa-shi etaleze cunoshtintzele de democratzie canadiana pe acest blog shi ne invatza precum un guru cum sta treaba cu politica, parerea ta chiar nu ma intereseaza conform principiului :

    UCIDE PROSTUL CARE TE LAUDA,
    RESPECTA INTELEGENTUL CE TE INJURA


    In concluzie, DTUDOR88@yahoo.com,
    neaosh, pe romaneshte:

    TE BAG IN MA-TA !!

    ....deoarece in general spre diferentza de multzi romani, eu nu uit shi nu iert iar cafeaua in care am scuipat o data nu o mai beau ....o arunc !!!!!

    Daca nu eshti acel Dan, postarea mea nu are de ce sa te supere implicit nu am de ce sa-mi cer scuze ! ....daca eshti acel Dan :

    TE MAI BAG O DATA-N MA-TA !

    Hihihi

    PS ....candva aici pe blog am spus cum sta treaba cu persistarea in gresheala ....

    RăspundețiȘtergere
  81. Pentru cei care incearca 'marea cu degetul"...
    Aveti o imaginatie f bogata si se pare ca muriti de grija altora...
    Pe mine ma distreaza mesajele voastre si ma fac sa ma gindesc cu mila la cosmarul pe care il traiti in aceasta viata...

    RăspundețiȘtergere
  82. numai tampenii scrieti ma reveniti in prezent va rog.cum a recastigat scaunul copilul din flori,nea robinet a si sistat toate lucrarile din oras ex cel mai elocvent pe STR>ELENA DOAMNA s-a inceput in mare tromba asfaltarea dar deodata dupa alegeri s-a oprit tot.pr.nu e doar asta ci faptul ca imbecilii astia au lasat o portiune de vreo 20 m decapata complet in care iti rupi masina,asa e de o luna juma ,ziaristii nostri de investigatie unde sunt?eu nu prea stiu sa fie in IASI,si care sunt probabil sunt cumparati.am auzit de un cadou de vreo 20 de garsoniere primite de ziaristi in campanie de la nea robinet.ziaristii astia de cinstiti ce sunt s-ar fute si cu masa pe un leu asa cinstiti sunt.alta pr de bataie de joc asupra iesenilor e intreruperea sistematica a iluminatului public pe COPOU mai ales in week-end cand se plimba lumea seara sau sta pe o banca sau etc.,probabil asta e si ideea comunistului asta din flori:sa fugareasca lumea,sa nu se distreze si relaxeze lumea ca doar ce ne trebuie asta?daca s-ar plimba dascalu ar fi lumini si pe jos.cam asta e cu marele iasi.apropo stie cineva cui apartine dacia logan is-06-JHB?e vazuta cu doi fraieri in ea tot timpul in fata casei lu robinet.oare noi ii platim?...nu cred
    100%iesean

    RăspundețiȘtergere
  83. E alb ?....la Logan ma refeream !

    :))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  84. @ Anonim, alias, alias...
    Te rog nu mai murdari acest blog...
    In legatura cu uitarea sau neuitarea ta "who care" ?
    Stai linistit in banca ta si comporta-te asa cum trebuie sa se comporte un bloger virtual...
    Si las-o pe gazda sa decida ce vrea cind vrea ea...

    RăspundețiȘtergere
  85. Aparuta si disparuta prea repede de pe scena politica, stau si ma intreb daca I.S. mai spera la vreo ceva din aceasta directie. Eu sper sa nu. Si-ar trage si mai jos renumele/brandul creat dupa ani de munca.

    A fost o incercare. Esuata din zeci de motive fatise sau ascunse.

    Sfat: nu incerca sa-ti reconstruiesti masca de ingrijorata. Sutul in fund doare, dar accepta-l ca atare si fa exact ceea ce stii mai bine. Nu iti murdari mainile si numele inca o data.

    Just a friend...

    RăspundețiȘtergere
  86. Cam lunga vacanta domna Schrotter; si noi care ne asteptam sa stati sa il pazim impreuna pe Nichita. Ne vedem in campania urmatoare, nu?

    RăspundețiȘtergere
  87. uni dreak sunt cele 20 dew bucati garsoniere date de gigi??? tare as vrea sa le mai vad si eu

    RăspundețiȘtergere
  88. Ciocul mic si zii ca le-ai vazut !

    Jiji primarul

    RăspundețiȘtergere