sâmbătă, 14 iunie 2008

OPRITI MIZERIA!


Astazi, am fost nevoiti sa iesim intr-o conferinta de presa, alaturi de Dumitru Oprea, pentru a semnala incredibilul tupeu al PSD, care a continuat campania murdara si azi noapte, si astazi.

Iasul nu a trait asa ceva pana acum. Orasul a fost inundat de mizerii intr-o campanie fara precedent prin cinism si violenta.



Irina Schrotter - Ce s-a intamplat asta noapte

Inca stau si ma intreb cum a fost posibil asa ceva? Unde au fost cei care trebuiau sa apere democratia? Unde au fost autoritatile, care erau obligate sa aplice legea si deciziile Biroului Electoral Municipal, prin care erau interzisa, cu hotarare executorie, distribuirea materialelor murdare? Ce a facut politia, a dat macar vreo amenda, a facut vreun dosar cuiva? Unde a fost societatea civila? De ce si-a abandonat o mare parte a presei menirea de a afla adevarul si de a informa corect? De exemplu, unde in presa ati citit o informare corecta despre campania murdara a PSD, pe care toata lumea o constata si pe care presa se prefacea ca nu o vede?

Cine ne-a aparat in toata aceasta nebunie? Cine a aparat Iasul de agresiunea la care a fost supus?

Echipele noastre au strabatut ieri – ziua si noaptea – orasul in lung si lat pentru a face ce trebuiau sa faca politia, presa. Am descoperit nenumarate echipe ale PSD care raspandeau materiale murdare. Am gasit masini cu porbagaje pline de tiparituri ilegale. Am intalnit tineri PSD extrem de obraznici, violenti si cu ingrijoratoare deprinderi diversioniste.



Irina Schrotter - Acesta este orasul in care traim


Sunt dezamagita ca „Ziarul de Iasi” a contribuit, cu buna stiinta, la distribuirea brosurilor cu caricaturi, desi acestea au fost declarate ilegale de catre BEM, prin decizie executorie. Si chiar daca nu ar fi fost declarate ilegale, cum de a acceptat un ziar care se pretinde onorabil sa intre intr-un asemenea joc murdar? Sunt dezamagita ca acelasi „Ziar de Iasi” a avut, pe toata durata campaniei electorale, o politica editoriala obscura, de dragul banilor si a unor interese care imi scapa pentru moment.

Pentru toata lumea trebuie sa fie clar ca nu voi lasa lucrurile asa. Ii voi actiona in justitie pe toti cei care au adus prejudicii imaginii mele. Voi vorbi despre toate lucrurile incorecte sau ilegale cu care m-am confruntat in aceasta campanie electorala. Fie ca place sau nu, am devenit o voce in acest oras pentru ca mi-am aratat respectul fata de adevar. Si voi vorbi!




Irina Schrotter - Legea trebuie aplicata


Irina

13 comentarii:

  1. UNUL DINTRE CEI PUTINI14 iunie 2008 la 16:35

    Iesenilor , nu prea pot sa exprim ceea ce simt acum .Sunt indignat , nervos , suparat ! Traim intr-o societate care doarme inca , dupa 18 ani de asa zisa democratie . Traim intr-o tara fara dreptate , fara lege si fara sa avem pe cineva care sa ne apere .
    Mai mult , se pare ca majoritatii ii place sa stea cu ochii inchisi si sa nu vada ce se petrece in jur , sau pur si simplu oamenii prefera sa vada si sa taca .
    Inainte de '90 ne plangeam ca nu putem vorbi ,acum putem si suntem muti .
    Va place minciuna , va plac jocurile murdare , va place sa ''puneti botul'' , sa va lasati amagit de un pui bleg si un litru de ulei primit langa o biserica , sunteti incantati de un parc de joaca rasarit langa bloc in pragul alegerilor , de 2 strazi asfaltate prost si electoral , care in cateva luni se umplu de gropi .
    Se pare ca ne meritam soarta si ca suntem prea comozi ca sa facem o schimbare .
    Ma doare sa vad tineri de 20 de ani mintind fara scrupule pentru PSD , ma doare ca tot aceia , decid viitorul propriei generatii pentru cateva sute de lei .
    Sa traiti asa cum va place !
    Se pare ca ultima data cand v-ati uitat la meci , nici macar nu ati auzit versurile imnului nostru ...''acum sau niciodata , cladeste-ti alta soarta ...''

    PS - IN LOCUL LUI FLY FISH ....PACAT PENTRU CELE 7 COLINE...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragi Ieseni, dragi locuitori ai acestei cetati atat de frumoase....coincidenta sau nu, maine se implinesc 18 ani de cand, minerii adusi in bucuresti de FSN-isi au uimit tara si au ignorat orice regula a bunului simt...au fost adusi sa rastoare un guvern care incepuse sa mearga pe o cale buna..asa imi place sa cred acum, chiar daca atunci eram mai mica.
    Nichita la Iasi se comporta ca Iliescu in 14 - 15 iunie 1990, urmeaza sa il vedem ca multumeste public tuturor celor care l-au ajutat!!!! Iesiti maine la vot si schimbati ceva pentru binele copiilor vostri..fiti mandri ca aveti ocazia sa scrieti maine o fila de istorie a cetatii si a poporului roman. "Desteapta-te romane", desteapta-te Iesene. E un cantec foarte frumos despre Iasi, care spune asa: "La fel ca Roma, frate cu tine, Oras al celor sapte coline". Doriti-va sa iesiti din mizeria in care ne aflam acum....doriti-va sa avem un oras care sa merite sa fie comparat cu Roma, capitala civilizatiei...doriti-va din tot sufletul sa vina schimbarea. Noua ne va fi mai bine. Doriti-va sa se deschida portile cetatii!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihihi...ia bre un extraveral sau trage 50 de votca ca te calmezi !!!

    :)))))))))))))))))))))))))

    Vezi ca indignarea, enervarea shi supararea sunt provocatoare de riduri shi e cam scump flaconul de Q10 !

    Bleaaaaaaaah

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca presa de la nivel national sa faca un subiect despre aceasta campanie murdara dusa de cei de la psd Iasi.
    Si oricum de luni ieseni sa aiba un nou primar si acela sa nu fie cateaua de Nichita

    RăspundețiȘtergere
  5. CLICK ! REMEMBER 1989 - EU AM FOST ACOLO, SI NU DORESC NICI DUSMANILOR MEI SA RETRAIASCA ACELE CLIPE

    CLICK ! REMEMBER 13-15 IUNIE 1990...

    4 Irina:
    - sunt curios care ziar/media o sa preia problemele prezentate in conferinta de presa de azi;
    - sunt curios ce autoritate din oras va lua atitudine fata de cele petrecute;
    - sunt curios cate institutii din Iasi mai au coloana vertebrala si nu stau vesnic in pozitia ghiocelului, eventual si cu mana intinsa;
    - sunt curios daca pretul iesenilor este mai mare decat o punga cu zahar, si in ce fel vor sti sa amendeze situatia de fapt...in caz contrar ne meritam soarta...

    Raspunsuri voi afla maine seara...

    RăspundețiȘtergere
  6. Duminica seara, un soare de un rosu aprins apune.
    Luni dimineata, un soare de un cald portocaliu rasare.

    Cine voteaza rasare.

    Vino la vot!

    Multumesc ca votezi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Stimata doamna,

    Va urmaresc de ceva vreme si sincer sa fiu nu-mi place deloc stilul dumneavoastra. Ma uimeste cu cata inversunare vorbiti de dl. Nicolau pentru ca nu va place familia. Dar dumneavoastra o placeti pe cea a dlui Nichita? De ce dl. Nicolau trebuie sa o placa pe a dumneavoastra. Numai pentru ca va numiti Schrotter?Politica, draga doamna, nu e ca moda. Nu imbracati si dezbracati cum vreti .

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru imputzitul la caracter de la 21.31

    "Tu-l in gura de tzigan !

    Hihihi

    Amice ai noroc ca-s bine dispus ca-tzi bagam io chilotzii pe cur pana-tzi iesheau pe gura .....ce-ashi rade maine sa nu mai putetzi fura shi sa pierdetzi ....grijania voastra de comunishti !!!!!!!!!!
    Ce politica shtii tu mah jeg PSD-ist ???????

    RăspundețiȘtergere
  9. Si de data aceasta vor decide pensionarii cine va iesi primar.Pacat,mare pacat pt ca in Iasi comunismul inca mai esti in floare.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ carcotash

    Lasa-l deles.
    Poti sa razi de pe acum.
    Baietii nu prea au cum sa mai fure azi...

    :)

    Pregatesc vinu, la gura nu ma cos
    Ca nici luna asta nu dai burta jos
    Mahmureala, chiuit, toti vioi
    Sa se-aud pan'la Dorohoi!

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.tolo.ro/2008/06/13/jos-comunismul/

    RăspundețiȘtergere
  12. msunt trist nu vad comentariu lu carcoatsu vesel

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru Coco Canal 05.18 matinalule la ora asta nici gainile nu s-au trezit !!!!

    1. Coco Canal ca sa fiu sigur de sexoiul matalutza :

    PORTZI CHOLOTZI BOTEZATZI SAU NE BOTEZATZI ?

    2. Nu fii trist atunci cand pierzi un nebun.....ai sa gasehti precis zece !

    3. Contul carcotasul_vesel a fost desfiintzat ( insa am o mare curiozitate mancacioasa-n cur cine se afla acum sub acest id de mess .....mi-e lene sa aflu shi chiar ma doare-n bashchetzi - am nishte foarte dureri acute )

    4. Fii sigur insa :

    CARCOTASHUL A FOST ESTE SHI DAC-O MAI TRAII BLOGUL ASTA ELECTORAL ....O SA MAI FIE !
    (in general este individul care daca se apuca de mancat un rahat il mananca pana la capat ...doar ca mai schimba ingredientele ! )

    5. Astazi dimineatza cand am plecat din carciuma impreuna cu inca vreo trei carcotashi + o carcotasha am scris pe o coala de hartie cu majuscule :

    PSD

    shi dupa aceea ne-am pishat pe ea cu bolta ( a incercat shi carcotasa sa se ...cu bolta dar nu i-a ieshtit - trebuie sa mai exerseze) in cinstea candidatzilor PSD din toata tzara !(mai ales a lu" OPRESCU shi a lu" NICHITA !!!!

    6. Pentru PSD-isti care citesc acest blog ( am observaluit ca-s destui ....)

    MAI ANIMALELOR, CEEA CE A PATZIT VADIM TUDOR IN ACEST AN, O SA PATZITZI SHI VOI ...VA VINE SHI VOUA RANDUL LA GHILOTINA DEMOCRATZIEI SI ANTICOMUNISMULUI !
    .....APROPOS AM AUZIT CA ATUNCI CAND O SA CRAPE MARELE NEMERNIC O SA-L IMPAIATZI CA PE LENIN !


    7. Oricum ieseni, precum am scris intr-o postare anterioara :

    O ORA DACA PIERDETZI CA SA VOTATZI ...NU O SA CRAPATZI !!!....HAI NAIBII SA LE-O TRAGEM SHI-N BUCURESHTI SHI-N IASHI COMUNISHTILOR

    ...asha ca doreilor :

    MISHCATZI-VA MAI CU TALENT !!!

    ca numai 9% atzi votat pana la ora asta !

    SA TRAITZI CUM VOTATZI!
    hihihi

    PS.
    MAESTRE IMI DAU DE JURAT,
    ACUM CAND GIPSUL
    JOS AM DAT,
    (DEOARECE N-AM REZISTAT.....
    MAI BINE FRACTURAT,
    DECAT GIPSAT )
    CHIAR DACA INTRERUP
    TRATAMENTUL,
    BURTZII SA-I MICSHOREZ
    ECARTAMENTUL ,
    OPREA DE-O CASHTIGA,
    VIN MAINE-N URBEA TA,
    SHI TRAGEM UN CHEF LA TINE,
    CONFORM URARII :
    SA TRAITZI BINE !!
    PRECUM NE-O DORESHTE
    ...SHTII TU CINE !!
    :))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere