miercuri, 11 iunie 2008

Hordila, dat afara

Pe 21 mai ceream pe blog demisia sefului Politiei Comunitare Iasi, Alexandru Hordila, dupa refuzul acestuia de a interveni in ajutorul echipei TELE M, agresata si bruscata de catre garzile de corp ale primarului Gheorghe Nichita. Bineinteles, nu a demisionat. Onoarea este rara avis in Romania.

Regretabilul incident a demonstrat, daca mai era nevoie, ca unele dintre institutiile locale, prin sefii acestora, s-au transformat in instrumente de putere personala a primarului Nichita si sunt folosite fara de jena in campania electorala.

Iata ca Ministerul Internelor si Reformei Administrative nu a ramas impasibil la acuzatiile aduse de mass-media lui Alexandru Hordila. Atat el, cat si adjunctul sau, Costel Topciu, au fost schimbati din functie. Mai exact, pe 3 iunie, ministerul le-a retras detasarea la Primarie. O decizie inteleapta a mai-marilor Politiei Romane.


Irina

5 comentarii:

  1. Onoarea este rara avis in Romania
    ...i-auzi dom'le!!!
    CARE ONOARE ?
    ...fitzi bre serioshi e doar:
    INTERESU' POARTA FESU'
    .....ia sa vad care-i tupeistul ce poate sa ma contrazica ??????

    Bleaaaaaaaah

    RăspundețiȘtergere
  2. .....drept pentru care baietii si-au tras un sfant concediu si iai de unde nu-s !!...sunt aceeasi a caror subordonati care dau amenzi "pentru ca asa vor ei" ?...buuun...inseamna ca "cineva" acolo sus ne iubeste...:))))

    despre onoare? fass...cred ca pot numara pe degetele de la o mana cate demisii de onoare am vazut in viata mea !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Baaai, ce disperat ii Nechita ! Aiureaza saracu !Da bine face ca oricum nu-l mai crede nimeni, cel mult se mai distreaza si iesenii ascultind gogomaniile pe care le scoate pe banda rulanta. Ba nu, le scoate din "dosarul rosu", un registru flendurit cu buna stiinta si fluturat pe la toate televiziunile. Saraaacuuu! Inca un pic dom'(inca) primar si scapi de chin. Poate e mai bine sa nu cistigi ca daca se inscrie Irina in PDL esti mort.

    RăspundețiȘtergere
  4. Juniorule "fass" cu f shi s de la fess ?

    :)))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nasol pentru Robinet.Oamenii de baza din aceasta campanie incep sa zboare pe capete din functii.Cred ca pe 15 o sa se pregateasca si debarcarea "regelui" din palat.

    RăspundețiȘtergere