luni, 9 iunie 2008

Sariti, vin mosierii!

Pe ultima suta de metri a campaniei electorale, tot ceea ce a mai putut inventa Gheorghe Nichita pentru a-i inspaimanta pe ieseni se reduce la lozincile lui Ion Iliescu din 1990, care au tinut Romania in trecut si subdezvoltare economica: “Vin afaceristii si pun mana pe pamanturile Iasului!”, adica, mai precis, ”Nu ne vindem Iasul!” ori, mai stupid, “Nichita si cu Dej bagat-au spaima in burgheji”. Mesajul este urmatorul: temeti-va ca va este luat ce va apartine, daca iese Oprea primar, pamantul de sub case, de deasupra blocurilor, din curti.

Domnule Nichita, cand Dumitru Oprea v-a facut “comunist”, in plina emisiune TV, nu a gresit cu nimic. Ati incercat sa deveniti securist din oportunism, dar comunist sunteti din convingere! Din acest motiv fug investitorii din Iasi.

Pai nu este acesta scopul oricarui primar onest: sa vina investitorii, cat mai multi, cat mai bogati, sa cumpere legal terenuri de pe piata libera, la preturi corecte, si sa investeasca in Iasi in constructii, unitati productive si tot ceea ce aduce locuri de munca si bunastare iesenilor? Nu de pe urma economiei de piata pot avea toti iesenii de castigat? Cum sa atragi investitori strategici in Iasi daca acuzi, in campania electorala, ca “vin afaceristi si pun mana pe pamanturile Iasului”?

Domnule Nichita, ganditi ca un stalinist, pentru ca tot ceea ce ati facut la nivel de investitii in Iasi, in ultimi patru ani, a fost exact dupa cum spuneti: ati dat pamanturile Iasului cele mai bune, cele mai scumpe, pe nimica toata, in loc sa faceti o licitatie si sa deschideti piata marilor investitori. “Mosierii” la care va referiti dumneavoastra i-ati inventat, i-ati crescut pe terenurile Iasului. Clica pe care o patronati exact cu asta s-a ocupat. Spaima din aceste alegeri este, de fapt, a dumneavoastra, nu a iesenilor! Iar iesenii isi pot lua inapoi orasul prin vot.

5 comentarii:

  1. Noroc ca nu avem zacaminte in Moldova. Ne aducea si minerii pe cap. Sa apere Palatul Culturii eventual...
    Va imaginati o bataie intre mineri si chinezi?
    Dorohoi Ghioa Ga vs. Kung Fu.

    Doamne ce primar am avut. L-am suportat noi atatia ani, mai suportam o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragi ieseni,dati o mana de ajutor sa scapam de acest domn Nichita,pentru ca nu e potrivit pentru a conduce un oras de talia Iasului.Nici nu are prestanta necesara.Nu va dati seama cu cate clase este mai sus Oprea decat Nichita?Nichita este poate un primar bun,dar nu pentru Iasi.In afara de asta,Nichita a pus si niste impozite mari,pentru punga iesenilor.Da si bani echipei de fotbal iar in ceea ce priveste abonamentele pe mijloacele de transport,sa nu aveti nici o teama,pentru ca ele vor fi date in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' nu inteleg ce atatea griji cu abonamentele astea? Parca tot prestigiul Iasului sta intr-o bucata de carton !! Oare asta sa fie pretul iesenilor? Oare mandria si orgoliul iesenilor sa se fi alterat intr-un asemenea hal incat e suficient sa-i fluturi pe la nas o bucata de carton si 5-10 lei reducere la impozit?
    Cei care au votat PSD, par a fi dupa toate statisticile, persoanele mai in varsta si cele cu venituri mici si care se tem ca un Oprea la Primarie - sau oricare altul, in afara lui Nichita - va impovara enorm umerii sai si viata-i va deveni infinit mai grea.

    Abonamentele si alte ajutoare sociale, da, vin de la Primarie, dar nu de la Nichita !!! Nu din buzunarul propriu al domniei sale si nici din conturile personale. Am fost student cu ani buni inainte de a deveni Nichita primar si am avut abonament redus toti anii de facultate. Nu Nichita a inventat reducerile pe RATC si nici ajutoarele sociale !! Asa incat iesenii nu trebuie sa-si faca griji in acest sens - ele NU vor disparea.

    Ce mai poate face Nichita? Sa cumpere votul iesenilor !! La propriu !! Ca la Stefanesti !! Dar refuz sa cred ca demnitatea iesenilor a cazut intr-atat incat sa le fie cumparata constiinta si sufletul cu 2 kile de ulei sau poate 100 euroi !! Stimate iesean, reflecteaza: atat sa valoreze constiinta ta?

    RăspundețiȘtergere
  4. PREZENTA LA VOT..47-51 %
    NICHITA......... 44-47 %
    OPREA........... 35-41 %
    CARLAN ......... vinde


    10.000pers x100$ = 1.000.000$
    1.000.000$ : 8pers = 125.000$
    8pers = 2bucuresteni+6ieseni
    (banii deja au inceput sa se imparta)

    Voi cand dati banii ?....dar nu dolari, euro vrem !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru anonim de la 9 iunie, ora 20.07....
    Nu inteleg nimic din sarada, amice. N-ai putea fi mai explicit? Unde cine da si imparte dolari? Nu de alta, dar DNA ar putea fi interesat de mituirea electoratului de catre PSD.

    RăspundețiȘtergere