luni, 18 februarie 2008

Cartea de vizita a firmei care mi-a facut sondajul

Regret comentariile, aparute pe forum sau in presa, care au pus la indoiala profesionalismul si probitatea morala a echipei de la FAST TRAINING CONSULTING LTD, firma realizatoare a sondajului prezentat pe blog. Pentru a risipi orice nelamurire in privinta alegerii mele, vreau sa va reamintesc ca intotdeauna am optat pentru utilizarea valorilor locale, a specialistilor ieseni, inainte de a apela la firme recunoscute pe plan national. Iar in acest caz am apelat, fara nici un fel de retinere, la specialisti din mediul universitar iesean, care reusesc sa creeze performanta cu generatii de studenti. Echipa FAST TRAINING este formata din profesori, asistenti, doctoranzi si studenti din domeniul marketingului si sociologiei din Iasi.

Tudor Jijie, managerul executiv, este titularul de curs pe domeniul cercetarii de marketing atat in Universitatea Al. I. Cuza, cat si la MBA-ul canadian din Bucuresti. El a beneficiat de specializari la UMPF Grenoble (France) si Universite de Montreal (Canada). Echipa sa nu se promoveaza zgomotos, ci activeaza la un nivel in care discretia este unul din factorii cheie de succes. Echipa FAST TRAINING are derulate studii in domeniile industrial, bancar, turism, media, imobiliar si electoral. Primul sondaj sociologic realizat a fost comandat de Group Société Générale, in 2004, si de atunci echipa a derulat circa 20 studii, printre clientii sai de cursa lunga numarandu-se IULIUS MALL, Trustul TERRA, Expert Moldova Trading, dar si Primaria Iasi ori RAJAC.

5 comentarii:

  1. Sondajele nu reprezinta decit niste repere aproximative, cu putina relevanta atita timp cit pina la inceperea campaniei electorale mai sunt 3 luni. Important este profesionalismul echipei demonstat de procedeele si metodele utilizate nemijlocit pe timpul derularii campaniei . Un exemplu : In preziua declararii unilaterale a indepedentei Kosovo, Vladimir Putin, un manipulator de inalta clasa, a utilizat intr-un interviu banal citeva fraze care contineau asa-zise "detonatoare" psihologice. In absenta unor profesionisti in dezamorsarea situatiei dorita a fi indusa, diletantii politicieni romani, n-au facut nimic altceva decit sa se transforme involuntar in amplificatoare ale manipularii Kremlinului. Consecinta fiind o adevarata psihoza indusa in sinul populatiei, in legatura cu o problema falsa, care n-a tinut de abordarea initiala, in discutie fiind Kosovo si atit. Mi-ar place sa cred ca expertii dvs. imi dau dreptate si ca dvs. in calitate de om responsabil va manifestati ca atare.

    http://www.myspace.com/val2002

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare firma asta! Si "zgarciti" beneficiarii!

    In 2004 (anul infiintarii), cand a facut sondajul pentru Group Société Générale, FAST TRAINING CONSULTING SRL a realizat venituri totale de 39 milioane lei vechi si a avut un singur angajat.

    In 2005, a urcat la 1,72 miliarde ROL (venituri totale), desi nu a fost an electoral, tot cu un singur angajat.

    In 2006 a coborat la 318 milioane ROL, adica 26,5 milioane ROl pe luna (cam cat o toneta mai rasarita).

    In alta ordine de idei: nu e o rusine sa spui ca o firma este SRL si are sediul in Vaslui, asa ca FAST TRAINING CONSULTING.

    RăspundețiȘtergere
  3. Carcotasul vesel dixit :
    Procentul favorabil al unui sondaj este direct proportional cu pretul sau !!!!!
    hihihi

    RăspundețiȘtergere
  4. Carcotasul vesel dixit :
    Nu tine cont de sondaje .... in consecinta mobilizeaza echipa de campanie ca si cum te-ai afla pe ultimul loc !
    Carcotasul vesel dixit :
    Aspreste zambetul ! ....invata deja sa zambesti ca un primar !

    Carcotasul vesel dixit :
    Nu folosesti inca din plin unul din marile avantaje care le ai : esti ieseanca nu venetica !

    Carcotasul vesel dixit :
    Saftoii nu sunt bombe sunt doar .....tradatori ! cine tradeaza o data o sa tradeze tot timpul !

    Carcotasul vesel dixit : slab blog-ul ca de altfel si "iasicastiga.ro" ...fade, inodore,insipide (colorate sunt)... nu comunica , nu provoaca !!!

    Carcotasul vesel dixit : fotograful de campanie este necesar sa fie "bandit"....daca ia un un cadru sa dea declansare rapida la serie de trei pozitii altfel risca aparitia unor fotografii caragioase ...degete in nas ,ochi inchisi bla, bla ,bla

    Carcotasul vesel dixit : sub nici-o forma nu cenzura mesajele !!! greseala fatala, des intalnita in romania ....d-aia ti-ai facut blog .....sa raspunzi si la rele si la bune !

    Carcotasul vesel dixit : prea multe femei afisate in staff-ul de campanie ....primaria este primarie, moda este moda ! Deci acolo subtire de primavara asezoneaza staff-ul cu 2,3 barbati cand iesiti in public !!!!

    Carcotasul vesel dixit :
    Orice campanie are o "EMINENTA CENUSIE"....daca la tine este cine cred eu NU FII CARCOTASA ...TACI , ASCULTA , EXECUTA !

    Bafta si putere de munca (numai prostii cred in noroc)!
    O sa mai carcotesc si maine si poimaine si cand o sa vreau eu ....ca d-aia-i democratie !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua sunt manageru trupei the next effect o trupa din iasi multi ne stiu aproape si am vrea sa participam si noi la evenimente la care le sustineti in campania electorala dak o sa fie va las aici profilu nostru pe youtube cu filmuletele noastre http://youtube.com/user/AleXutZul si un nr de tel dak o sa vreti 0770555619 Burlacu Daniel sau datimi un mail ceva sau add la idul addicted_of_l0v3@yahoo.com dak ati dori sa participam va dau si un link cu noi http://www.youtube.com/watch?v=XZAKEMmdlgk

    RăspundețiȘtergere