duminică, 24 februarie 2008

COMUNICAT DE PRESA


Irina Schrotter semnaleaza opiniei publice un incident provocat duminica de comportamentul abuziv al conducerii Colegiului National „Emil Racovita”.

Candidata independenta la Primaria Iasului a fost impiedicata sa isi desfasoare intalnirea cu cetatenii din cartierul Podu Ros – a treia dezbatere din seria de consultari pe tema problemelor orasului pe care si-a programat-o cu iesenii – care urma sa aiba loc intr-o sala a Colegiului. Intalnirea a fost anuntata din timp, iar inchirierea salii a fost facturata inca de luni, 18 februarie. Initial, conducerea Colegiului a fost de acord cu inchirierea salii si a fost tot timpul in contact cu echipa Irinei Schrotter pentru a afla detalii despre eveniment. Insa, in momentul in care trebuia sa aiba loc intrunirea, Irina Schrotter si invitatii sai s-au lovit de opozitia agresiva a portarului, care a nu permis accesul oamenilor in sala inchiriata. Acesta a invocat o adresa a conducerii Colegiului in care se preciza ca duminica, 24 februarie, nu este permisa inchirierea salilor si desfasurarea vreunui eveniment in incinta liceului.

Ca urmare, Irina Schrotter si locuitorii cartierului Podu Ros invitati la intalnire s-au deplasat intr-o alta locatie pentru a desfasura dezbaterea programata.

Precizam ca director al Colegiului „Emil Racovita” este domnul Seryl Talpalaru, consilier local din partea PSD si sustinator fervent al actualului primar.

Irina Schrotter isi exprima revolta pentru faptul ca interesele de partid afecteaza interesele cetatenilor Iasului si regreta profund ca profesorul Seryl Talpalaru se lasa angrenat fara scrupule intr-o joc abuziv si politicianist.



Biroul de presa al Irinei Schrotter

6 comentarii:

  1. Neinspirata alegere, dupa parerea mea !! Mai ales in conditiile in care stiati cine e director acolo -desi sunt surprins de atitudinea d-nului Talaparu, l-am perceput intotdeauna ca un om serios - lupta si contrele abia incep...pe viitor alegeti....chiar, ce sa alegeti?...nici macar in parc nu se poate : s-ar putea interpeta ca un miting neautorizat, etc, etc...si asaaaa... ca fapt divers: ati ales dumneavoastra locatia sau v-a fost propusa de colaboratori ???????

    RăspundețiȘtergere
  2. Carcotasul vesel dixit :
    Castigat punct mare ......alegere total inspirata cu urmatorul rezultat vizibil : calaii de la putere au inceput sa dea nesportiv la gioale contracandidatilor !
    Carcotesc ,carcotesc , carcotesc ........

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Irina,
    Cu cit alegi locatii de mitinguri mai incomode, cu atit ies la iveala
    mai repede piedicile si talpile care ti se pun si iti atragi mai mult simpatia cetatenilor.
    Cit despre mitinguri neautorizate, atit timp cit nu sint discutii care pun in primejdie securitatea locala, sau a cetatenilor sub orice forma , nimic nu e neautorizat, nimeni , nici primarul nici altcineva nu are dreptul sa autorizeze sau nu, se inchiriaza o sala si hai la discutii , in litera constitutiei...
    Inca o data Bravo ptr. tinuta ta lejera care te apropie si identifica si mai mult cu omul de rind.
    Epoca costum, taior, cravata si camase alba a apus de mult.
    Lucrurile incep sa mearga f bine ptr tine, atit timp cit esti corecta cu tine, cetatenii si chiar adversarii, nu ai de ce sa te temi.
    Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  4. dak-s prosti nenorocitii din psd

    RăspundețiȘtergere
  5. este inspaimantator ca acesti "profesori" ne invata copiii ce e rau si ce e bine in viata si le arata ce e democratia.aceste scarbe comuniste ar trebui sa dispara odata ca ne-am saturat de marlaniile lor.rusine conducerii acestui liceu.sunteti niste gunoaie comuniste!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. daca e sa o luam dupa lege, in institutiile de invatamant nu se face politica. acest lucru nu este respectat de 2 candidati la primarie.

    RăspundețiȘtergere