vineri, 28 martie 2008

Anunturi mincinoase pe site-ul Primariei

O noua zi de monitorizare a activitatilor anuntate pe site-ul Primariei si din nou descoperim minciuni. La fel ca in urma cu doua zile, echipele municipalitatii nu sunt prezente in multe dintre locatiile anuntate. Echipele pentru ingrijirea spatiului verde nu au trecut prin unele locuri probabil de la alegerile trecute sau, in alte locuri, pur si simplu, natura face treaba Primariei. Mai mult, actiunea de montare a mobilierului stradal nou pe esplanada de la Teatrul National nici vorba sa fie realizata.
Iata exemplele descoperite pe teren:


Pe strazile Clopotari si Libertatii, maidanele sunt neatinse de ani de zile


Pe strada Ghica Voda nu este necesara amenajarea spatiului verde. Totul este verde de la natura.



Pe Anastasie Panu nu se zareste vreun muncitor sau un petic de spatiu verde. Oare la ce anume s-a gandit Primarul?


Pe esplanda de la Teatrul National, nici vorba de mobilier nou.

9 comentarii:

  1. Yesssssssssss inca doua trei zile asha shi explodeaza nea cazan ,robinet sau coclender ca am uitat cum ii zicetzi !....
    De n-o pune Nichita politia comunitara pe voi sa-mi spunetzi mie BT.....oricum nu fitzi gogulani shi tzinetzi totdeauna in spatele celui care fotografiaza un al doilea om cu aparat de fotografiat .....cum se ia politzia comunitara de cel ce fotografiaza cum omul de rezerva poc cu blitzul shi zambitzi va rog...eiiii nici chiar asha !

    Cat de ordinar mi-s la caracter ...invatz copii la rele !

    SA TRAITZI CUM DORITZI !

    PS Vedetzi ca ce am spus mai sus este un fel de a bate shaua sa pricepetzi voi ...deja s-a dat ordin de la primarie sa va cotonogeasca daca pun mana pe voi !....mama lor de comunishti !

    RăspundețiȘtergere
  2. (Doar)actualul conducator al institutiei "Primaria Municipiului Iasi" n-ar trebui sa fie deranjat, ci recunoscator.
    Recunoscator pentru lectiile gratuite de management pe care le primeste zilnic.
    Ii recomandam ca in urmatorii 4 ani sa doar asiste la programul "Iasi - 4 ani de management", sa ia notitze, si apoi, in 2012, poate sa candideze la un nou post de primar.
    Dar la Botosani, ca la Iasi se cere experienta...

    "Lasand politica deoparte,
    Noi alegem un manager."

    RăspundețiȘtergere
  3. Iote-te la maestru' Murariu cat de radical este !!!!!!....cam are drepatate ! La primarie trebuie sa fie un bun manager nu un inginer (mai ales inginer constructor ...ca ashtia e hahalere rau ! ....ia de privitzi la Tariceanu, Adomnitzei ,Nichita ca totzi doamne shi totzi trei constructziile au treminat !)....hmmmmmm shi cand te candeshti ca io sunt shi inginer ....nu constructor dar tot hahalera !

    SA TRAITZI CUM DORITZI !

    PS. Alooooooo bai "SA TRAITZI BINE " pe unde-mi umblii ?...vad ca n-ai dat astazi in taste pe aici !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aleea Jurnalistilor http://dorojan.blogspot.com/2008/03/aleea-jurnalistilor.html

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am luat cu vorba shi am uitat ce era mai important :

    MESAJ ULTRA-SECRET CATRE COMANDANT

    Domnule Comandant va inshtiintzez prin prezenta ca hahalera aia mica , ciocata shi ochelarista nu mai mananca spanac la DNA ci acum mananca spanac la Iasi !
    Rog de urgentza trimitetzi avertisment scris cu "POSTA" ca'cu "TELEFOANELE" ne asculta americanii ca pe "TONOMATE" !!!!

    Cu deosebit respect sursa din Iasi, ANE"MONA MUSCA"TA .

    RăspundețiȘtergere
  6. Mic comentariu pentru postarea oo:07 /dragos dorojan :
    -totdeauna in viata am cantarit foarte bine ce a spus cel de langa mine shi am fost fost foarte atent la absolut toate detaliile ascunse contzinute de vorbele lui.
    Dorojan are un mesaj subtil alaturand doi termeni: Aleea scriitorilor-Palas.... bate gratzios campii despre pomi verzi shi reporteri ,dar de fapt face o invitatzie directa la deschiderea unui subiect penal shi foarte sensibil !
    Am fost foarte atent la atacurile shi urechelile ISCHROTTER adresate contracandidatzilor, observand ce inseamna notziune de "INDIVID CU CARACTER" shi ma refer strict la candidatul ISCHROTTER...ARE CARACTER !spun acest lucru din urmatoarele motive :
    1. Proiectul Palas nu este decat o mare excrocherie (tun imobiliar), care nu poate sa produca Iasului decat grave distrugeri de imagine ...sa construieshti in buricul istoric al targului mari, viitoare shi nemaipomenite cladiri nu reprezinta decat paroxismul in nesimtire shi lipsa de caracter !
    2. Cu toate ca in aceasta directzie ISCHROTTER avea o adevarata mina de aur privind loviturile sub centura electorale nu a facut uz de ea !

    Imi permit doar o stricta parere personala referitoare la acest proiect :
    -INITZIATORII,SUSTZINATORII, SHI CEI CE SE ZBAT SA-L PUNA IN PRACTICA SUNT TOTAL IN AFARA LEGII SHI ACEST LUCRU SE OBSERVA CLAR DIN DESELE CURSE IASI-DNA BUCURESTI PE CARE ACESHTIA LE FAC !
    - ACEST PROIECT REPREZINTA O MEGAEXCROCHERIE TOTAL CONTRARA LEGILOR ROMANIEI SHI BUNULUI SIMTZ !

    Yahhhhhhhh sa zica mersi nea robinet-Nichita ca nu am inceput sa scuip munitzie "PALAS" !!!!!....dar sincer pentru o asemenea excrocherie chiar nu mai merita sa mai fie primar ...
    Insa romanii au o vorba : NICI O DATA TIMPUL NU ESTE TRECUT !...personal stau ca vipera la panda ca sa apara vreo porcarie la adresa lui ISCHROTTER, venita din zona shobolanimii PSD-PNL...shi sa vezi atunci cat venin bag in ei pe aceasta tema ...ssssssss, sssssssss,ssssssss........

    SSSSSSSSSA TRAITZI CUM DORITZI !

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Carcotasul vesel. Stimate domn, oricate insinuari doresti sa faci, si esti liber sa le faci, m`am referit strict la Aleea Jurnalistilor, insa e clar ca habar nu ai despre ce este vorba. Intrebarea mea era de ce nu s`a sesizat nici un jurnalist ca aceasta alee a diparut. Nu ma pronunt DELOC in privinta Proiectului Palas, ma intreb daca municipalitatea va oferi o alta "alee" jurnalistilor. Inainte de a reveni cu un raspuns acid, intreaba jurnalistii mai "batrani" ce a reprezetat aceasta alee ca simbol.

    RăspundețiȘtergere
  8. SCOPUL SCUZA MIJLOACELE !.... este un principiu mizerabil, aplicabil mizerabililor !

    Sincer multzumesc pentru precizari !.....m-am folosit (intr-adevar intr-un mod mizerabil ) de postarea dumneavoastra doar pentru a transmite altor mizerabili gen Fenechiu, Nichita & CO mesajul meu : sa nu se joace cu focul ca pot sa se friga !
    Scuze anticipat daca v-am creat mici mari probleme !

    SA TRAITZI CUM DORITZI !

    RăspundețiȘtergere
  9. ....shi totushi nu ma inshel, iata cum incepe postarea dumneavoastra :

    "Multa cerneala a trecut prin rotativele de ziar, fie ele in unul, doua sau patru grupuri de culoare, pe marginea subiectului "proiectul Palas". Randurile ce urmeaza nu au ca scop gasirea raspunsului daca este bun sau nu acest proiect, randurile ce urmeaza vorbesc de un alt proiect......."
    Hmmmmmmmmm daca subiectul era "aleea jurnalistilor"...de ce introducerea aminteshte de "proiectul Palas" ?.....sa fie de fapt un fel de : "SCOPUL SCUZA INTRODUCEREA ?"


    SA TRAITZI CUM DORITZI

    RăspundețiȘtergere