joi, 6 martie 2008

Primaria darama panourile publicitare cu marca irina schrotter


Veti spune ca mi se pare mie, dar va rog sa cititi cu atentie dispozitia nr. 451 din 27.02.2008 data de primarul Gheorghe Nichita. Dupa luni bune de cand nu s-a mai intrunit, Comisia municipala de circulatie a luat decizia de eliminare a mai multor panouri publicitare aflate in intersectiile din Podu Ros si Rond Silvestru. Scopul presupus al acestei masuri, dublata de un referat al Serviciului Reglementare Publicitate Exterioara, ar fi siguranta circulatiei in zonele respective. Ambele organisme decizionale, se intelege, sunt in directa subordine a primarului.

Doua dintre panourile de afisaj eliminate din Podu Ros, extrem de bine pozitionate, erau inchiriate de una din firmele mele in scopul promovarii brandului „irina schrotter”. Surse din Primarie imi dau ca sigur faptul ca scopul inlaturarii panourilor publicitare a fost de a le scoate pe cele cu brandul "irina schrotter". Si, pentru a-si disimula mai bine operatiunea, primarul a lovit si in interesele celorlalti. Prin urmare, pot sa acuz ca, sub pretextul optimizarii traficului, primarul a inceput sa darame panourile cu o vizibilitate foarte buna, pe care le-ar putea folosi contracandidatii in campania electorala.

Pentru a lamuri situatia, il rog pe domnul Nichita sa raspunda public la urmatoarele intrebari:

1. Cand a aprobat Primaria constructiile firmelor publicitare, de ce nu a fost consultata Comisia municipala de circulatie si nici Serviciul Reglementare Publicitate Exterioara?

2. Care este motivatia pentru inlaturarea panourilor? S-a constatat o crestere a numarului de accidente din cauza obturarii vizibilitatii in intersectii? Au existat plangeri in acest sens?

3. In care locatii si din ce motive s-a mai dispus eliminarea unor panouri publicitare in timpul mandatului 2004-2008?

Irina

10 comentarii:

  1. Carcotashul vesel dixit :
    Pai la ce mama lu' proces verbal va ashteptatzi la oligofren ....sa stea in fatza panoului shi sa aplaude ?......acum cica s-a inhaitat cu pseudo-doctorandul de la liberali ca mi-e shi scarba sa-i pronuntz numele ....apropos ba relule ce naiba le-ai facut la aia de la realitatea in seara asta ca n-am putut sa intru la toaleta din cauza lor ....erau totzi cu capul in closete shi borau de mama focului.......... vezi ca parfumul ala care ti-ai turnat cu polonicu' nu-i frantzusc e turcesc breh- duhneshte a trandafir shi eunuc ! !
    Carcotesc, carcotesc , carcotesc .....dar de relu' spun numai adevarul !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nichita ramine nichita. acelasi plavan care face doar campanii negative si care da cu teava in cap, ca la rajac, celui care ii submineaza asa zisa autoritate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Carcotashul vesel dixit :

    Campaniile electorale e de doua feluri (ca e mai putzine de-o suta):
    FELUL A : campanie fara tras la gioale aplicabila unui contracandidat de rangul lui Oprea....educatie,decentza, polemica !
    FELUL B : campanie cu tras la gioale aplicabila unui contracandidat de genul lu' veneticul usturoi (era sa tastez rang .....dar ce rang sa aiba plavanul ?- apropos de vorba anonimului superior )....incultura, indecentza ,pumni ....deci :PE EL , PE EL, PE SLEAHTA LUI !
    Carcotesc, carcotesc, carcotesc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca face astfel de actiuni inseamna ca ii este frica si chiar a inceput sa isi dea seama cum i se clatina scaunul de primar.
    De abia astept ca Iasul sa scape de acest nesimtit,care timp de 4 ani a furat de la toti cetatenii acestui oras.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asaa, ca fapt divers..banuiesc ca exista niste contracte de inchiere ale acestor panouri. Ce scrie prin ele? Daca Primaria(sau Nichita SRL ca e tot aia - remember ce spuneam acu' vreo doua zile despre "orchestra"?) are chef sa demoleze, contractul se anuleaza de la sine ? Tre' sa aveti si juristi in echipa... S-a lovit vreo masina de acele panouri...sau vreun pieton poate ? In fine, chiar n-are importanta. E important gestul; e un semn ca SE TEME si asta ar trebui sa va(ne) bucure ! Atat poate , atat face, alte arme n-are, lumea s-a cam lamurit nu i-a ramas decat descurajarea adversarilor. Sa vedem ...ce-ar mai putea sa faca (sper sa nu fiu acuzat ca-i dau idei !!) : sa va sparga strada drept in fata casei sub pretextul unei avarii la apa, gaz, etc; sa faca sens unic pe strada d-voastra, sa inlocuiasca bordurile sau se se apuce de lucrari de asfaltare si apoi sa le uite incepute, sa va gaseasca cine stie ce impozite neplatite, sa va mareasca taxele la panourile care inca mai sunt in picioare, si cate ar mai fi...Da' nu-i bai, stimata doamna, nu face altceva decat sa-si taie singur craca. Oamenii s-au mai desteptat, au inceput sa ma si gandeasca (spre disperarea unora) stiu sa traga singuri concluzii....nu mai merge cu "prosti, da' multi" ...asteptam cu interes inceputul campaniei...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nichita da dovada inca o data, daca mai era nevoie, de o nesimtire crasa, de stupiditate si de o nepasare fara margini fata de noi toti, iesenii...

    RăspundețiȘtergere
  7. Carcotashul vesel dixit :

    Pentru stefan_jr ......juniorule sa tzii minte zicerea asta : VOTEAZA ZANA SHI DORINTELE TZI SE VOR IMPLINII ......VOTEAZA ZMEUL SHI DORINTZELE VOR RAMANE DORINTZE ! .......sunt sigur ca o sa mai discutam despre subiectul : DORINTZA !.......
    Carcotesc , carcotesc , carcotesc ...

    RăspundețiȘtergere
  8. e un bou nichita...fara nici o suparare:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca in orice dezbatere, trebuie sa fie si o parere contra, nu numai pro.
    M-am bucurat foarte mult cand am vazut ca nu mai sunt acele panouri in Podu Ros si in Rond Silvestru, arata mult mai frumos fara ele, sper din toata inima sa nu le puna inapoi dupa ce se termina campania electorala! Orasul ete pur si simplu sufocat de reclame. O solutie ar fi sa fie mai putine, mult mai putine si mai scumpe.
    Dar e clar ca Nichita a avut nu intentia sa curete zona ci sa scoata panourile pentru ca erau ocupate de Irina, a jucat deci nu prea corect.
    In alta ordine de idei, la drept vorbind, mie nu mi-a atras nici o simpatie panoul publicitar Irina Schrotter, deci nu cred ca este cea mai buna idee. Mi se pare o campanie destul de agresiva. Imi da impresia de campanie electorala inainte de termenul legal, chiar daca scuze se pot gasi (nu scrie nicairi "Votati" sau ceva despre primarie, dar interesul este foarte clar pe care-l stie toata lumea).
    Toata aceasta campanie necesita o multime de resurse financiare. Iar in momentul in care arunci o multime de bani intr-un proiect o faci cu gandul la un castig viitor, pentru ca, sa fim seriosi, nu cred ca Irina vrea dintr-un gest caritabil sa ajunga Primar.
    Deci, nu pun la indoiala ca Irina Schrotter este capabila sa faca ceva bun pentru Iasi.
    In momentul de fata este mare nevoie de un primar care sa fie pasionat de proiectul Iasi.
    Iasi, un oras care nu trebuie sa fie important prin industrie si agricultura ci prin cultura si educatie.
    Sper ca nu am ofensat pe nimeni prin acest comentariu si sper ca oricine intelege ca este nevoie sa spunem lucrurilor pe nume pentru a progresa.
    (sunt apolitic, nu am nici un candidat preferat pentru primaria Iasi, momentan) ;)
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pasaroiul Phoenix dixit :

    Nu cred ca are cu ce sa ofenseze postul tau ...este echilibrat shi fara patima ....I.Schroter nu este Dumnezeu ...este om shi omul este supus greshelii ...tocmai de aceea sunt bune astfel de postari....... totushi revin : ORICE OM ESTE SUPUS GRESHELII DAR ORICE OM TREBUIE SA FIE OM SHI SA INDREPTE GRESHEALA ! ....cat despre cultura shi educatie ai mare dreptate matalutza bibicule Ovidiu ! Bune, rele, pro sau contra I.SCHROTTER trebuie sa tzina seama de ele .......asta trebuie sa faca orice primar adevarat !

    Pasaresc, pasaresc ,pasaresc ....

    RăspundețiȘtergere