luni, 31 martie 2008

COMUNICAT DE PRESA

Fata de declaratiile facute de viceprimarul Constantin Neculau in sedinta de astazi a Consiliului Local, conform carora masinile firmelor apartinand lui Zaharia Schrotter ar fi distrus drumul care duce spre Cimitirul evreiesc din Pacurari, Biroul de presa al Irinei Schrotter comunica urmatoarele: nici una din firmele lui Zaharia Schrotter nu desfasoara activitati in zona Cimitirului evreiesc si, prin urmare, nu poarta nici o responsabilitate pentru starea drumului din zona respectiva.

Singura responsabila pentru starea proasta a drumurilor din muncipiul Iasi aflate sub administrarea municipalitatii este Primaria Iasi.

Ii punem in vedere viceprimarului Constantin Neculau sa nu mai colporteze informatii false, asa cum a facut-o de multe ori in trecut, si sa nu implice administratia locala, care este platita din bani publici, in atacuri murdare cu scop electoral.


Biroul de presa al Irinei Schrotter

4 comentarii:

  1. Ia dom' nICHITA de vezi ce zicea shi COTIDIANUL de matali :

    "Conducerea Primariei Iasi, in ancheta penala
    22 Iun 2007

    DNA a declansat urmarirea penala impotriva primarului Iasilor, Gheorghe Nichita, si a viceprimarului Constantin Neculau, care au fost audiati marti, la DNA Bucuresti, in dosarul Palas.
    Acesta este al doilea dosar penal in care apare numele omului de afaceri Iulian Dascalu. Anul trecut, Paszkany Arpad, liderul grupului de firme Polus, l-a acuzat pe presedintele CJ Cluj, Marius Nicoara, ca l-ar fi santajat pentru a renunta la proiectul unui mall, care urmeaza sa fie construit in Cluj-Napoca de Iulian Dascalu. Paszkany, patronul CFR Cluj, declara presei anul trecut ca Nicoara i-ar fi cerut sa renunte la construirea unui mall in Cluj-Napoca, in favoarea omului de afaceri iesean Iulian Dascalu, pentru ca premierul Tariceanu sa nu-i blocheze investitia Esplanada din Bucuresti.

    Al doilea caz cercetat de procurori se refera chiar la investitia din Iasi a lui Iulian Dascalu. "

    Breh dom' primar dar dupa cate vaz io te-au facut ashtia cunoscut in toata Romania ! MAREEEEE VIP DE VIP AI AJUNS !

    RăspundețiȘtergere
  2. da, dom'le , dar camioanele lui dascalu ,ce fac in centru ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai habar nu am ca nu locuiesc io in Iasi ....io doar COPY-Paste ce citesc la Bucuresti...minte presa ,mint shi io dar fum fara foc inca nu am trait sa vad !



    SA TRAITZI CUM VOTATZI !

    RăspundețiȘtergere
  4. Mataluta Irina cum te mai cheama, ce mare branza ai facut? Ca te invarti in jurul cozii ... Vezi-ti de moda mai fumeie ca te mananca-n politica cam tare.

    RăspundețiȘtergere