luni, 24 martie 2008

Campania primarului va fi platita de noi si copiii nostri

O intrebare nu-mi iese deloc din minte. Cat ne va costa, in final, disperarea primarului Nichita?

Pretul acestei campanii este enorm. Unul oficial, despre care toata lumea a aflat: zeci de milioane de euro, obtinuti din credite, pe care se vor plati, timp de 20 de ani, rate si dobanzi. Pentru ca primarul sa demonstreze in ultima clipa ca face treaba, vor achita nota de plata doua generatii de ieseni: noi si copiii nostri! Grav este ca aceste credite nu sunt folosite pentru lucrari de infrastructura, ci pentru carpeli. Numai cand vedem dezinteresul pentru calitatea asfaltarilor, avem in fata dimensiunea bataii de joc. Pospaiul electoral va tine cateva luni. Cateva luni de iluzii, dupa care va fi nevoie de alti bani.

Mai exista un pret legat de masina de propaganda a primarului, platita din bugetul public, cum ar fi ziarul Curierul de Iasi. Un proiect de sute de mii de euro, tot din banii iesenilor, in care primarul se lauda singur.

Pe de alta parte, exista un pret neoficial, ascuns, unul legat de costurile de campanie. Aici intram in zona dosarelor X, a presupunerilor, a zvonurilor lansate la rubrica de barfe a ziarelor. De unde vor fi scosi banii de campanie, uluitor de multi? Cei care investesc in campania primarului nu o fac dezinteresat. Dupa alegeri, vor astepta recompensa. Sa nu credeti ca aceasta va fi data din buzunarul personal al primarului. Nu, recompensele vor veni prin mijloace cunoscute, care au transformat Romania in tara tuturor posibilitatilor. Totul va fi pe spinarea iesenilor.

In fond, cu ce au gresit oamenii si copiii lor ca primarul sa mai doreasca, cu orice pret, inca un mandat?

Irina

11 comentarii:

  1. Carcotasul vesel dixit :

    Slab , foarte slab .....domnilor asta nu-i tras la gioale !!!!!
    Tras la gioale este urmatorul subiect :
    DE CE MONSEUR NICHITA CHELTUIE BANI PUBLICI PENTRU BLOCAREA IN PRESA IESHEANA A SUBIECTULUI ISCHROTTER ? SHI CA SA FIU MAI CLAR DE CE BANII PUBLICI AJUNG IN BUZUNARUL INSTALATORILOR ( CEI CARE UMBLA LA ROBINETUL DE SHTIRI )?
    Eeeeeeeee ?...asta inseamna tras la gioale, sa afle iesheanul ce nu poate vedea ca asfaltul shi alte de-astea le vede zilnic !

    Carcotesc ,carcotesc ,carcotesc ..

    RăspundețiȘtergere
  2. ehe....nea' CANEA oricum ishi are zilele numarate

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  3. Carcotasul vesel dixit :

    INCEP SA SE AGITE SPIRITELE! OARE DE CE ?....SHI IATA EXEMPLU DE MESAJ CARE A ATERIZAT IN email-ul MEU : carcotasul_vesel@yahoo.com :

    "....Mon, 24 Mar 2008 08:33:01 -0700 (PDT)
    From: "Zbor Zburc" (zborsizburc@yahoo.com) Add Mobile Alert
    Yahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by yahoo.com. Learn more
    Subject: hai sictir
    To: carcotasul_vesel@yahoo.com
    bai nene, eu inteleg ca tara asta e mica pentru tine, dar sa dau peste tine si pe bloguri din iasi, asta este peste putirinta mea de intelegere.
    fa-ti tu treaba pentru care esti platit din BANI PUBLICI nu nu mai pierde timpul pe bloguri. alea lasa-le noua, celor care nu futem banul public, daca ma pot esprima asa.
    MARE-I GRADINA LUI DUMNEZEU SI MULTI I-AU SARIT GARDUL.
    ai fost cumva primul dintre evadati?
    bai, iao de nevasta pe blonda pentru cit timp vreai tu, ca da bine la cvul ei. nam eu nevoie la cv de astfel de esperiente.
    ma gindesc ca daca intru la matrimoniale si acolo dau de tine.
    hai ca ai reusit azi sa ma scirbesti bine de tot.
    bai, sa traiesti bine, ca ai nevoie...
    sictir! "


    Amice pe undeva pe aici am postat un banc apropos de expresia marinareasca "SA TRAIESHTI BINE".....citeshte-l shi vezi ca io mi-s pinguinul !...pardon tzapul bah iedule !....cat despre banii publici bleaaaaah breh io-s baiat subtzire ...nu mi-ar ajunge leafa de la stat !
    Shi daca eshti scarbit baga o lamaie pe gatul ala PSD-ist ca poate-tzi trece !

    Carcotitesc ,carcotesc ,carcotesc ......

    PS PENTRU DORITORI CE VOR SA MA INJURE RETASTEZ :

    carcotasul_vesel@yahoo.com

    dar va rog cu patima shi imaginatzie !

    RăspundețiȘtergere
  4. as fi jurat ca vei face asta... dar e pacat sa jur.
    cam 80% eram sigur ca o vei posta.
    jenibil.

    RăspundețiȘtergere
  5. Carcotasul vesel dixit :

    Nu e ma jenibil, e penibil precum eshti tu .......shi shtii de ce eshti penibil ? deoarece injuri din spatele tastelor ....daca am fi face to face tzi-o spun chiar ca nu shtiu pe unde ai scoate camasha ... acum sunt eu penibil !
    Daca consideri ca potzi sa discutam serios despre ...uite despre ISCHROTTER ...avantaje shi dezavantaje ca acest candidat sa fie la primarie putem sa discutam aici sau pe acel e-mail ....este o scapare a acestui blog ca nu are o rubrica separata numai pentru discutzii far tema impusa ...deoarece am putea tasta totzi acolo la gramada shi mai cu urlete mai cu glume mai cu vorbe serioase poate ajungem sa ne intzelegem pe noi pe ceilaltzi sa intzelegem ce inseamna ratziunea shi acceptarea celuilalt !

    CORECT SAU INCORECT ?

    Carcotesc,carcotesc ,carcotesc...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu va simpatizez, dar dumneavoastra aveti voie sa strangeti semnaturi de prin caminele studentesti pentru a va putea inscrie in cursa electorala?
    Nush exact care sunt criteriile, dar intreb si eu.. poate ca e drept, dar sa nu va pregateasca cineva vreo buba mai tarziu pe chestia asta... bafta la electorale.. desi va zic sigur ca pe 3 o sa iesiti dupa NICHITA si OPREA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Carcotasul vesel dixit :
    Iaca shi papleaca asta de CHIUARIU care dupa ce a mancat spanac pe la DNA in Bucureshti, a venit repede in Iasi ca sa manance rahat turcesc :

    "...Tudor Chiuariu : Avem de luptat si cu varianta feminina a lui Fat - Frumos care vine pe un cal alb si incearca sa vanda iesenilor iluzii, cum ca va rezolva problemele Iasului. Mergeti si le spuneti iesenilor ca nu exista solutii miraculoase aparute din praful de Bucuresti. Mergeti si le spuneti oamenilor ca Irina Schrotter nu e independenta , Irina Schrotter e dependenta de milioanele de euro care au ingropat Iasul sub zambete false."

    Amice Chiuariu nu te da in stamba ca POSTA si COMNORD-ul lui tata CRETZEANU ( care acum a disparut prin spitalele din strainatate ca vezi doamne e bolnavior tare )chiar daca sunt doar in stand-by pot intra in power-on oricand shi semnatura prostului pe beleaua aia de act este a ta nu a lu' nea MOLICEANU 4 NEVESTE...asha ca ciocul mic lepra !

    Cat despre coconeasa asta mare inspectoare bleaaaaaaaaaah :

    Camelia Gavrila : "Irina Schrotter a inceput o campanie inainte de timp si vad ca nimeni nu o taxeaza si vine cu un brand din lumea frivola a modei pe care il transforma in zona politica."

    ...auzi la ea .."din lumea frivola a modei " .....alooooo
    tanti Gavrila eshti mai blonda ca blonda de la drept !
    Asta se vede din lucrarea matalutza :„Mitic şi magic în opera lui Lucian Blaga” am avut curiozitatea sa bag shi io o geana acum vreo n ani in urma ....blonda matale blonda lucrarea ! .

    Carcotesc ,carcotesc ,carcotesc ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca nu te aleg macar sa se imbrace de la tine...

    Succes

    RăspundețiȘtergere
  9. mda...am latrat ieri in pustiu...nici nu-mi faceam prea mari iluzii ca ar interesa pe cineva...am indemnat la toleranta, dar si asta are o limita...nu-mi place ce se intampla pe aici (pe blog)...deja incep sa-mi pun problema daca raman macar simplu spectator (ptr. blog)...impresiile/comentariile mele le pot trimite si pe mail d-nei Irina....:sad, :veeeery sad...:(((((

    RăspundețiȘtergere
  10. Carcotas.. anonim, dar ca esti si vesel se vede. Avem la Iasi si un spital pentru veseli, poate te ajuta!
    Inafara de asta, sa ne intelegem bine, dragi copii, ca suntem pe palierul de joc de glezne, ca pana incepe meciul mai este.
    Inspectoreasa blonda e buna la oral, chiar daca are si fundatia solida, dar oricat s-ar opinti, nu sta nici la catarama de la sandaua Irinei.Cat despre ala micu al lui Peneliu dupa ce si-a tras-o in bot de la DNA vrea sa ne arate ca poate merge pe bicicleta si fara dinti.
    Adevarata cacofonie penala din primarie, conul instalator care s-a cam dat peste cap in disperarea cauzei pierdute poate fi luat seama, pentru ca mai are munitie (banul public e la ei)si prinde la populime si isi imagineaza ca mai poate conduce o masina cu volanul in spate, dar este cazul sa mai inteleaga si musiu caci nu chiar toti e prosti prin targ.

    RăspundețiȘtergere
  11. Carcotasul vesel dixit:

    Am fost mah Petre shi la "veseli" doar ca m-au dat afara repede.......personalul medical in loc sa-shi fac slujba radea tot timpul !....acum imi pun totushi problema :
    -radeau de mine ?
    -radeau cu mine ?
    sau radeau pur shi simplu radeau ca deh romanului atat i-a mai ramas ....sa rada !

    Schrotteresc,schrotteresc ,schrotteresc

    RăspundețiȘtergere