luni, 31 martie 2008

Primaria evita orice posibilitate de verificare

Dupa cateva zile de monitorizare a activitatilor anuntate pe site-ul Primariei, dovedite in mare parte mincinoase, primarul a renuntat la actualizarea site-ului in timp real. Imaginea site-ului este surprinsa in jurul orei 14.00 si prezinta activitatile care vor fi realizate, „astazi 28 martie”. Probabil, pe seara, la terminarea programului legal de munca, vor fi afisate activitatile care trebuiau realizate astazi, 31.03.2008. In felul acesta, Primarul creaza impresia activitatii, dar nu poate fi verificata in nici un fel, pentru ca totul este intarziat cu o zi. Este stilul cu care ne-a obisnuit si maximum ceea ce poate realiza in materie de transparenta.



Irina

4 comentarii:

  1. Pai shi ce daca ?....seara facetzi lista cu lucrari shi dimineatza pozele cu verificari !
    Oricum face Nichita ca locomotiva cu aburi in gara aia darapanata a Iasului !

    SA TRAITZI CUM DORITZI !

    PS Mai aveam o idee buna pentru staff-ul ISCHROTTER dar deoarece suntetzi total nashparlii nu va vand pontul !

    RăspundețiȘtergere
  2. PAI CAND IEI "PARTEA TA" ATAT CAT POTI DE MULT SI IN LOC DE SAPUN LICHID LA BAIE PUI APA CU 2 PICATURI DE "PUR" E NORMAL SA-TI FIE FRICA SA VINA "MESERIASU' " SA TE VERIFICE CA PICI DE SUS CU NASUL DE BALUSTRADA
    sa fim seriosi si sa recunoastem ca avem un oras care are cele MAI PROASTE ASFALTARI DINTRE ORASELE MARI DIN TARA si daca si la noi la IASI s-ar reface fatadele cladirilor vechi si ar fi luminate AR FI SUPERB

    RăspundețiȘtergere
  3. NICHITA!! iti multumim ca esti cel mai santajist suporter al ECHIPEI POLITEHNICA IASI si ca "sufoci" divese firme sa iti dea FONDURI pentru echipa. SI anunt ca umbla vorba ca a venit un tip la iasi sa faca o scoala sportiva si NICHITA ia cerut 50% din suma investita pentru echipa de fotbal ANUNT CA ACEL OM DE AFACERI A PLECAT CU BANII IN TARA LUI . nichita esti cel mai "extra-ordinar" suporter

    RăspundețiȘtergere
  4. Hauliu NICHITO ete breh ce te iubeshte tineretul ......ashtia o sa te voteze precis ....da alta data ca randu' asta eshti pafarist adica P-AFARA !

    PENTRU NEA ANDREI POSTOLACHE :al naibili tu cu pixul tau ! vaz ca shtii sa-l manuieshti ! Ete ca dau shi la tine un copy-paste :

    "Am o discutie recurenta cu prietenii mei despre ce ar trebui sa faca un lider, in special unul politic: sa stea in spatele usilor si sa fie un manager atent la detalii, sau sa dea tonul si sa puna pe masa probleme, in public, in presa, in fata intregii tari? Desigur ca trebuie sa le faca pe amandoua, dar ce defineste un lider extraordinar?
    Mie aceasta discutie imi aduce aminte de distinctia din business dintre manageri si lideri: managerul intreaba cand si cum, liderul ce si de ce. Un manager bun rezolva o problema cunoscuta. Avem inflatia prea mare, crestem dobanda si o facem atunci si asa. Un lider se intreaba, ce trebuie sa eu azi ca sa nu avem probleme cu inflatia in 2018? Un lider gandeste in perspectiva, identifica adevaratele probleme si nu se lasa pacalit de simptome. Un lider are curaj sa atace o problema grea inainte de a fi evidenta. Un lider incearca sa o previna.

    Politica, ca si business-ul la nivel inalt, au doua dimensiuni. Unele lucruri se pot face in sedinta sefilor. Se iau unele decizii si e de ajuns. Altele depind de colaborarea intregului colectiv. In politica, colectivul este intreaga tara. Este o intreaga stiinta, care uneori e mai mult arta, a motivarii, a moralului. Un lider tip manager, care sta cu pixul in mana in fata usilor inchise, va avea intotdeauna un handicap. Unele lucruri pur si simplu nu le va putea face.

    Lumea nu se schimba vorbind. Sigur? Sigur ca se schimba. Cum s-a schimbat atitudinea fata de fumat? Printr-o campanie agresiva de marketing anti-fumat. Un discurs de 30 de minute nu e de ajuns, insa daca cineva intr-o pozitie proeminenta pune pe masa un subiect dificil si are elocventa necesara, poate reprezenta inceputul unui proces transformational in intreaga societate. A, desigur, si e nevoie si de sinceritate. Se vede daca nu e acolo. Cititi despre FDR si marea criza din 1929. A luat si masurile corecte, dar cat de mult a contat speranta pe care a stiut sa o planteze in oameni."

    Care ziceai ma ca tineretul nostru nu e bun de nimic ?

    SA TRAITZI CUM VOTATZI !

    RăspundețiȘtergere