joi, 27 martie 2008

Cu ochii pe lucrarile Primariei

De ieri am inceput sa monitorizez, cu ajutorul echipei mele, lucrarile anuntate zilnic de Primarie pe site-ul propriu. Banuiala mea ca echipele municipalitatii nu sunt prezente la toate locatiile anuntate s-a confirmat imediat. In plus, am descoperit ca multe din lucrari sunt facute de mantuiala sau ca muncitorii nu aveau chef sa munceasca. Voi continua sa monitorizez lucrarile Primariei si in zilele urmatoare ca sa vad pana unde merge minciuna.

Iata cateva exemple descoperite in teren.


In strada Poitiers, trotuarele au fost asfaltate doar pe jumatate


Parcarea din Mircea cel Batran a fost asfaltata asa cum vedeti, in bataie de joc


Pe strada Sarmisegetuza lucrarile pe peticire au fost incepute si abandonate. Soferii trebuie sa faca slalom printre gropi


Nici in Rapa Galbena nu era prezenta nici o echipa de muncitori, dar nici nu este nevoie de asfaltari sau marcaje. De ce o fi anuntata atunci aceasta locatie?


Acolo unde am gasit muncitori in teren, acestia se odihneau


Irina

14 comentarii:

  1. Buna Irina,
    Citesc zilnic postarile tale pe blog cu foarte multe dintre ele chiar sunt de acord, oare chiar sa aiba efect asupra primariei ceea ce scrii tu aici? Oare Nichita chiar iti urmareste postarile? Cert e ca de exemplu aseara pe la ora 22 se lucra de zor pe strada Sarmisegetuzei, deci se poate ...macar atat sa faca si el bun in acest mandat sa raspunda la provocari , deci continua sa ii monitorziezi activitatea si sa il provoci,poate asa mai face ceva pentru Iasi in putinul timp care i-a mai ramas de stat prin palatul Roznovanu .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nichita pentru Iasi http://www.youtube.com/watch?v=Qrblm2HcDWU&eurl=http://constantinciofu.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Eeeeeeeeeeeee , vedeti ca se poate daca lasati orgoliul de-o parte si invatati de la o sarla batrana !!!!!
    Tocati-l zilnic ....ori pana la alegeri se rezolva ce nu s-a rezolvat in 4 ani ori Nicitileanu sta cu parul dupa echipele de muncitori din zonele specificate ...........ori o lasa balta cu anuntul oficial pe site-ul Primariei a zonelor in care se fac lucrari ! (asta chiar ar fi de caterinca !)
    Daca sunteti cuminti va mai vand un pont mai pe seara :d (adica ranjesc ! )

    SA TRAITI CUM DORITI

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai umbla un zvon cum ca Nichita nu ar mai fi in gratiile conducerii de partid asa incat nu e foarte sigur ca va candida in continuare asa ca nu-l mai doare capul prea tare - io' personal n-am auzit nici ca DA , nici ca NU - saaau o fi praf in ochi sa ne arate ca mai poate face cate ceva total dezinteresat... Cartea de munca e pe la RAJAC, postul de director il are asigurat acolo, salarul...ca salarul, dar primele au valori impresionante.. oricum nu e de plans...oricum ar fi primar sau director ii va fi bine...
    Cat despre viteza cu care se misca muncitorii...ha! fiti un pic atenta : drumul spre locul de munca trece pe langa "una mica"...apoi li se face brusc foame la 10, una la 12 si pranzul, alta la 2 ca incepe sa-i bata soarele in cap, la 3 jumate deja sunt storsi de atata munca.
    Nu e neaparat vina lor, e vina celor care le permit astfel de lucruri.
    Conditiile lor de munca si salariile intr-adevar nu sunt din pacate dintre cele mai atractive, iar grupa lor de munca este grea, asa ca au motivatie 0 (zero) !
    p.s. ptr. un anumit "anonim" : m-am trezit, frate, si sunt fresh !! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua. Desi sunt din Bucuresti vreau sa va felicit pentru candidatura la Iasi. V-am urmarit pe la diverse emisiuni si chiar cred ca o sa faceti ceva bun. Pacat ca nu vreti sa veniti si la Bucuresti. o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Le-am mai propus la incapatanatii astia de moldoveni sa facem un schimb dar n-au vrut catarii....ne-o dadeau noua pe ISCHROTTER primar la Bucuresti si-l trimiteam noi pe Vanghelica la Iasi, sa vezi atunci vopsit de blocuri si revelioane, curat "Iaşii în carnaval" de Vasile Alecsandri fiul medelnicerului !
    Ia uite ce se cearta astia la Realitatea-SOV pe sigla aia a lui KGB-istul de Gusa :
    NE-AM SATURAT CAT NE-AU FURAT !
    .........iar da recital cateaua aia ....zici ca-i pekineza de serviciu ( varianta feminina a pekinezului de serviciu Badea de la Antene ! ham, ham ,ham ....)

    SA TRAITI CUM DORITI

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonim 19.41 :

    N-o dam !!! n-are pret !! cu Marean ti-ai gasit sa faci trocul?...macar de-ar fi fost o Nutzica Udrea, dar tot am fi fost in mare-mare pierdere...ce-o sa ne mai mandrim cu Irina noastra !!!! poate iese...poate nu iese....DAR DACA IESE ???????

    RăspundețiȘtergere
  8. sa te imbraci si tu in salopeta si sa dai la lopata....ca toti sunteti cu vorbele in prag de campanie electorala....daca nu mai poti de atata grija te asteptam si prin alte locatii din iasi....

    RăspundețiȘtergere
  9. Errare humanum est sed perseverare diabolicum !

    SA TRAIESTTI CUM DORITI

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca iese Vanghelie, eu plec din Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iesa pe dracu Vanghelie crezi ca mai pun botul fraierii sa-l voteze ?....da apropos tu cum te-ai ratacit pe aici ?

    SA TRAITI CUM DORITZI

    PS (de la mine!) Nu aveti voi nas de Udrea ......este pe inventarul meu ! :))))))))))))))))

    SA TRAITI BINE SI SA NU FITI PINGUINI PRECUM PINGUINUL DIN BANCUL carcotasului_vesel !si un sfat pentru stefan_jr...ai grija la carcotasul_vesel este o enciclopedie ambulanta !

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.youtube.com/watch?v=duSOmVcgSuw ......este ceva de speriat cel putin in cartierul tudor vladimirescu intr-un fost parc de joaca ,,,,,care nu a mai fost intretinut nu numai k este santier in lucru de 1 an dar acum mai nou a devenit si groapa de gunoi,,,,avand in vedere k in jurul acestui parc ....locuiesc mai mult familii de tineri cu copii mici.,...este un focar,,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  13. Maaaaaaaare inventzieeeee www.youtube-ul asta :))))))))))

    SA TRAITZI CUM DORITZI !

    RăspundețiȘtergere
  14. Intr-un comentariu,va refereati tot ca s-a distrus o sala a sporturilor linga Palat.Cind sportivii ard gazul si maninca pe spinarea celorlalti,cind ei retin de la activitate atitia oameni,ce casca gura la ei,noi platim politia sa-i pazeasca ca sa nu distruga ce noi le punem la dispozitie,pe deasupra primaria subventioneaza cu miliarde fotbalul si alte forme de pierdere a timpului,pe spinarea noastra,conducatorii ii medaliaza,iar bietul taran si muncitor cad pe brinci muncind.Halal comportare.Nu avem gradinite si scoli dar facem la greu sali de sport.

    RăspundețiȘtergere