vineri, 28 martie 2008

Unde pot fi gasiti bani pentru "Iasi 600"

Am inteles ca programul "Iasi 600" sufera intarzieri nu numai din cauza obisnuitei incompetente organizatorice din Primarie, ci si din lipsa fondurilor. Primaria nu a gasit inca resursele financiare pentru promovarea si realizarea tuturor proiectelor depuse. Pentru ca unele dintre acestea ar putea sa ramane nefinantate, primarul a mai cerut bani si de la Guvern.

In momentul de fata, in mod clar, Primaria se afla intr-un mare impas financiar, dar din care ar putea iesi foarte simplu. Am o idee pe care o supun atentiei primarului si consiliului local: nu pot fi redistribuite sutele de mii de euro alocate "Curierului de Iasi" pentru a fi finantate proiectele Iasi 600 amenintate cu anularea?

Daca-i respecta pe ieseni si tine la promovarea orasului, primarul Nichita trebuie sa opteze in acest caz; fie se lauda singur in campanie intr-un ziar din banii publici, fie foloseste aceste fonduri publice in interesul tuturor. Alegerea e clara: fie primarul prefera sa-si vada numele in zeci de mii de exemplare, fie opteaza pentru promovarea Iasului.

Stiu ca pentru domnul Gheorghe Nichita este o alegere teribila, incompatibila cu ceea ce a facut pana acum, intre persoana proprie si dorintele iesenilor. Dar nu strica sa incerce...

5 comentarii:

  1. Am citit undeva - sa mor daca stiu pe unde(spre satisfactia unora) :)), poate gasiti voi - ca varful acestor manifestari va fi undeva in luna octombrie, cu justificarea ca la o anumita zi, 6 oct.(am retinut-o, ca e ziua mamei mele atunci) s-ar fi atestat Iasul intr-un document. Partial corect, zic io'. Da' nu cumva in fiecare octombrie au loc "Sarbatorile Iasului" ? PAC! Doi iepuri dintr-o lovitura...pardon..impuscatura! Stiu ca in zielele alea Primaria chiar se alege cu ceva profit...frumusel inca !! Sa inteleg ca nu e doar un efort al Primariei, e si o afacere? In ce constau proiectele? Daca se anunta la jumatatea anului cand mai au timp sa se si desfasoare? Banuiesc ca mare parte dintre proiecte vor fi simpozioane, intalniri, protocoale la nivel inalt, cupe de sampanie "ei intre ei", "Cupa Iasi 600" la fotbal, sah, tenis - care in general se desfasoara doar pe hartie, afise si materiale promo pe toate gardurile, fonduri tocate pe invitati si protocolul aferent, etc...io', moldoveanul de rand tot trebuie sa-mi cumpar micul si berea si balonul pentru Jr (nesubventionate)...l-am auzit pe unu' zicand ca (e)migreaza in alt oras daca iese X sau Y..nu e o solutie zic eu...altii intrebandu-se retoric "puteti intoarce voi pamantul cu fundul in sus?"- eu zic ca merita sa incercam...dar daca nici macar nu incercam cu siguranta nimic nu se va schimba !!! Si vom avea soarta pe care ne-o meritam !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihihi voi nu avetzi o sala de spectacol shi un hotel mai de doamne ajuta shi vretzi manifestari culturalizatoare !.......suntetzi hazoshi-gazoshi !.....

    SCHIMBATZI "ROBINETUL" CA VA CURGE BUGETUL STIMATZI CETATZENI !

    ....sa mai conduca shi fomeile ca masculii am vazut ce-au facut ....cum intra in politica shi fac un pic de avere cum divortzeaza de neveste inlocuidu-le cu prospaturi tinerele shi-shi tag MERTZAN-CL mare cat CHINA.....DEH ORGOLII DE MASCUL FEROCE !


    SA TRAITZI CUM DORITZI !

    PS ....uitasem, ce mai face MASCULUL FEROCE FENECHIU ?

    RăspundețiȘtergere
  3. cica acest ziar se distribiue gratuit in fiecare joi...dar nu am tinut niciodata un nr al acestui ziar in mana..nici nu stiu cum arata..daor pozele din tramvaie ce le mai vad despre acest ziar(daca nu vedeam in tramvai nici nu stiam de existanta ziarului)

    RăspundețiȘtergere
  4. asta meritam dak am fost proshti......

    PS:platesc camicaze pt a ne salva de prostii din conducerea orasului!ROG SERIOZITATE!!!

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  5. Hopaaaaaaaa ,monseur FLY FISH instiga la violentzaaaaaaa... TERORIST MIC CE ESHTI ! :)))))))
    FLY FISH io din pacate sunt de alta parere...nu kamikaze va trebe mah.....voua va trebuie ISCHROTER !!!!!!

    SA TRAITZI CUM DORITZI !

    PS APROPOS DE VORBA AIA CU "SA TRAITZI BINE" A LU' GOLANU' MISHTO.....PANA SHI AICI SE VEDE CA-I DICTATOR ...ADICA CE ?...IO-TE CA IO NU VRAU SA TRAIESC BINE ! .....VRAU SA TRAIESC CUM DORESC IO !

    RăspundețiȘtergere