miercuri, 26 martie 2008

L-am intrecut pe Basescu!

Spre incantarea mea, mi-a fost sesizat faptul ca, de mai bine de 24 de ore, blogul meu are un trafic mai mare decat site-ul presedintelui Traian Basescu. Asadar, nu ma zbat degeaba! Nu este usor sa te compari intr-un singur domeniu, fie el si virtual, cu un sef de stat, care beneficiaza de o expunere mediatica incomparabil mai mare. Cu sprijinul iesenilor am peste 2500 de cititori saptamanal si peste 7000 lunar, oameni care urmaresc in mod regulat blogul, ceea ce gandesc, si care, deseori, reactioneaza. In clasamentul realizat de www.trafic.ro, "irinapentruiasi" este cel mai bine situat blog din Iasi dintre blogurile si siteurile cu profil politic din Romania.

In cele doua luni si jumatate am primit de la voi numeroase mesaje, informatii, sugestii, fotografii, pe care le voi folosi in campanie. Am primit si remarci critice de care, va asigur, am sa tin cont. Am incercat sa devin portavocea nemultumirilor voastre si, evaluand reactiile, cred ca am reusit sa va transmit mai multa incredere decat la inceput.

Va asigur ca imi pasa de soarta Iasului. Numai impreuna putem reusi sa-l facem asa cum merita sa fie!

Irina

16 comentarii:

  1. Irina. o sugestie, pentru echipa: editorul saptamanalului Habitat, florin antohi, e in siajul financiar al lui cristi nechifor , omul negru de langa gigi robinet, de mult timp. e un tip pervers, caruia ii place mediul pe care il editeaza ( gunoiul). nu cred ca ai vreun castig de pe urma colaborarii cu el

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi insusesc lipsa de consecventa fata de cele declarate in mail-ul de ieri, da' noaptea e un sfetnic bun (mai ales ca n-am prea putut sa dorm-din diverse alte motive- si am avut vreme sa mai reflectez la una-alta..) si nu ma lasa sufletul sa nu scriu pe-aici...

    Cifrele si remarcile sunt corecte cine vrea sa se info exista: http://www.trafic.ro/top/politica/pagina3.html ,locul 27, care nu minte, asa ca nu se pune problema de lipsa de modestie.

    Paragraful II al mesajului suna a "gata, am adunat destule, am nevoie de o pauza"...Nu mai vreti si altele? Ca mai gasim....:)) Iar cand o fi sa faceti un time-out inainte de batalia finala sa ne spuneti si noua sa ne incarcam si noi bateriile...greul de-abia de-acum incepe...dar cu cat vom fi mai multi cu atat va fi mai usor....

    RăspundețiȘtergere
  3. ok, da de ce nu spuneti nimic si de alte statistici de pe forum, conform carora 66,5% stau pe blogul dvs. doar intre 0 si 10 secunde!!!
    ajung din intimplare pe aici...

    RăspundețiȘtergere
  4. ptr. ca : de ex eu :
    1.Intru, citesc, scriu mesajul LOCAL (intr-un editor de text oarecare) ca sa apuc sa corectez linistit - pentru ca daca stai prea mult pe blog se schimba "caracterele" si e enervant sa le tot reintroduc - apoi copy-paste, litere, identitate => taman vreo 10 sec...
    2.Intru mai tarziu sa vad daca s-a iterat nr.de comment-uri. If "da" ma mai invart pe acolo; if "nu" ies repede in mult mai putin de 10 sec...iar cei care intra "accidental" in urma vreunui spam au posibilitatea de a comenta chestia asta, admin-ul blogului e destul de permisiv din cate se vede si le-ar fi publicat...

    RăspundețiȘtergere
  5. da,irina, si i-a gindeste-te ca insusi presedintele a intrat pe site-ul tau si ti-a facut si trafic si postari.
    e, este ca te simti mindra ?
    stiu ce spun, nu te mira.

    RăspundețiȘtergere
  6. hopa, cumva este aici cenzura?
    deci: irina, asa este, l-ai intrecut pe basescu.
    si poti sa fii mindra, pentru ca si el a intrat pe blogul tau si ti-a marit traficul si chiar a si postat.
    crede-ma, stiu ce spun.

    RăspundețiȘtergere
  7. da....daaaaa......

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru primu anonim, din partea mafiei sireturilor: ai dreptate, florin antohi e un mare pericol, e in cirdasie telepatica cu mafia! cu un simplu gind iti topeste ciorapii si-ti fura sireturile, el si cei din PSD, asta numai ca sa faci tu bataturi si sa simti ce frumos si bine sint asfaltate strazile din iasi... alaturi de ei s-au implicat in mod perfid celelalte mafii – pun pariu ca n-ai auzit de mafia jumulitorilor de tufisuri, care te lasa cu nevoia-n matze cind ti-e lumea mai draga!
    ai grija, te rog, dezvaluirile tale senzationale pot cauza grav sanatatii celor din jur, domne...

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu ai intrecut nimic, ala a lui Base este un blog nefolosit demult.
    Deci vezi ca echipa ta te-a informat gresit !

    RăspundețiȘtergere
  10. poate il intreci si pe Oancea la alegeri:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Direcţia Naţională Anticorupţie a început urmărirea penală pentru abuz în serviciu împotriva primarului PSD al Iaşiului, Gheorghe Nichita, şi a viceprimarului Constantin Neculau.
    De asemenea, s-a început urmărirea penală şi împotriva secretarului Consiliului Local, Lăcrămioara Vernica, directorului tehnic al municipalităţii Mihai Chirica şi consilierilor locali Ionel Oancea (care este şeful Comisiei de urbanism din cadrul Primăriei Iaşi) şi Camelia Gavrilă.
    Şeful Comisiei de urbanism, Ionel Oancea, este acuzat de „intenţia de a negocia defavorabil interesului public“. Fapta se referă la negocierile purtate între municipalitate şi Iulius Group cu privire la redevenţa anuală ce o va primi Primăria Iaşi în urma asocierii.
    Cei şase sunt aşteptaţi, pentru o nouă rundă de audieri, la începutul lunii iulie. Procurorii DNA cercetează modul în care s-a încheiat contractul de asociere în participaţiune dintre Consiliul Local Iaşi şi firma Iulius Grup, patronată de multimilionarul în euro Iulian Dascălu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca accesa Presedintele va spunea :
    SA TRAITI BINE !

    eu va spun doar :
    SA TRAITI CUM DORITI

    RăspundețiȘtergere
  13. LA IESI O LUNA ARE NUMAI 3 SAPTAMANI?

    RăspundețiȘtergere
  14. Faptul ca l-ai intrecut pe Base nu are nici o relevanta, important este ce vei face pentru acest oras IASI, care dupa cum se vede e vaaarzaaaaaa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Uffffff mama ei viata ....s-a dus si PRUTEANU !..... pacat pacat pacat !!!!! un profesionist de exceptie !


    SA TRAITI CUM DORITI

    RăspundețiȘtergere
  16. Am admirat intotdeauna modul in care a-ti evoluat in cariera. Domeniul modei desi poate fi considerat supeflu (ce ne trebuie moda si haine scumpe intr-o Romanie unde painea zilnica este o problema)necesita capacitate organizatorica, planificare , atentie la detalii doarece succesul depinde de orice amanunt.
    Privind insa blogul dumneavoastra nu razbate nimic din spiritul managerial pe care l-ati dovedit in afaceri.
    Nu vad proiecte, nu vad solutii la problemele Iasului, nu gasesc nume ale celor care vor forma echipa din primarie. Nu explicati viziunea de colaborare cu partidele politice care , sa nu uitati, vor forma Consiliul Local.
    E simplu sa-l critici pe actualul primar care a dezamagit atat direct cat si prin echipa jalnica care il inconjoara (daca ati sti de cate ori i-a facut cu ou si cu otet pentru nerealizari sau gafe).
    Dar asta nu aduce voturi pentru dumneavoastra.
    Va scriu tocmai in speranta ca veti deveni un candidat viabil la primarie si nu unul de decor.
    Sau poate va doriti numai un loc in Consiliul Local?
    Cu stima, I.Coca

    RăspundețiȘtergere