miercuri, 12 martie 2008

In premiera, surse din primarie au dezvaluit programul electoral al primarului

16 comentarii:

  1. Carcotashul vesel dixit :
    Domnilor primul shi cel mai important punct din programul electoral al domnului Nichita este aliantza care a facut-o deja cu liberaliic u scopul nobil : TRAI NINEACA PE BANII CONTRIBUABILULUI CA DE FURAT TOT MAI SE GASESHTE IN ROMANIA !
    Precum am mai postat pe acest blog Relu Fenichiu nu a avut curaj sa candideze direct asha l-a bagat in fatza pe Adomnitzei care de felul lui este dulce..... ceva de genul :io mi-s mic nu shtiu nimic tata-n pod jupoaie oaia shi numara stelutzele de pe steag !...
    Deci imi permit un sfat pentru staff-ul I.Schrotter : PUNETZI TUNURILE PE RELU FENICHIU&NICHITA- TEAM SHI FOC DE VOIE DAT LA GIOALE CA PE STADION !
    Nu am crezut ca am sa ajung sa traiesc vremurile in care liberalii sa fie in aceeashi barca cu comunishtii ! Cred ca se rasucesc in mormant intemeietorii partidului ...apropos domnul campeanu cam ce parere are despre acest lucru ! Nu-mi place domnul Basescu deoarece, ca fost comandant de nava este predispus sa conduca despotic dar totushi ii doresc multa sanatate,inca un mandat shi multa putere de munca pentru a reushii sa extermine aceste scursori care ishi spun liberali......se pare totushi ca Romania are nevoie de-o mana de fier !

    Carcotesc ,carcotesc, carcotesc ........

    RăspundețiȘtergere
  2. "Irina Schrotter da tonul renasterii in Romania !" Iata doamna Irina ca Financial Times are mare dreptate in ciuda celor care cred ca totul se cumpara. Primaria Iasi a inceput sa constientizeze ca are responsabilitati imense fata de ieseni numai dupa ce dv. ati facut publica inactivitatea si ineficienta echipei din "clipa de fata" de la conducerea primariei. I-ati trezit la viata, incep sa renasca dupa patru ani de dulce hibernare si huzur pe banii nostri.As zice ca i-ati trezit cam devreme intucit campania nu a inceput inca. Fortat de imprejurari (alegerile locale, spaima infringerii, pierderea oricarei functii in PSD, dosarul de la DNA, un contracandidat de talia dv.) edilul-sef, incompetent si razbunator cum il stim, animat de dorinte politicianiste si nu de caintza,nu are de ales, joaca acum singura carte pe care o mai are la dispozitie, totul sau nimic chiar daca acele carti incep sa fie facute de dv. Sint sigur ca si postarile zilnice de pe blogul dv.(cel mai dinamic, as zice) il aduc in pragul nebuniei. Dovada: graba cu care s-a conformat si a demarat lucrarile din cartierul Frumoasa. Numai ca noi nu mai credem in farisei, tot ce intreprinde acum maria sa Nechita putea sa realizeze in cei patru ani de mandat, asa cum au facut primarii din toate orasele tarii. Pentru ca ne minte si ne desconsidera va culege ce a semanat. Imi place mult umorul degajat de desenul de azi. Sint sigur ca pina la sfirsitul campaniei veti mai avea de adaugat multe alte situatii comice in "tabloul" de azi. Vorbim in cercurile noastre, la serviciu, ca ati devenit inamicul public nr.1 pentru primarul de Iasi. Sincer, ne-am dori sa aveti puterea de a rezista acestei batalii. Toti cunoscatorii spun ca la Iasi batalia va fi crincena. Curaj si putere pentru ca va vor insulta, batjocori, compromite cum numai ei stiu sa o faca. Noi sintem alaturi de dv.si fiti sigura ca vom pune "votul" la Renasterea Iasului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Permiteti o usoara critica? Permiteti, desigur, fac si ele parte din viata,nu?...se refera strict la caricatura care e preaaaa blanda - ori l-ati menajat pe dom' primar,ori caricaturistul n-a fost prea inspirat azi!

    Cele cateva parcuri reabilitate de Primarie, au fost reabilitate de fapt de d-nul Nichita, adica, care va sa zica din banii lui personali - cel putin asa scrie pe toate gardurile(parcurilor)...

    Si ce fumega acolo in background? Poate CET-ul? Sper sa fi luat foc si sa se faca praf cu toti smecherii din el !

    Nici nu era greu de inchipuit o asemenea strategie! Se intampla mereu. Jr al meu m-a intrebat acum 4 ani: "tati, ce fac atatea masini pe la noi pe strada? -Asfalteaza, zic io', duminica-s alegeri...". De curand iar a vazut masini asemanatoare prin targ (orizonturile lui s-a mai largit,evident, intre timp) ; un flash-back i-a sagetat memoria si Jr stie sigur: vin alegerile!! Are doar 8 ani, dar ma intreaba: "noi pe cine votam? ca ala pe care l-ai votat ultima data ne-a pacalit..." mi-e greu sa-i raspund, ceea ce doresc cu adevarat este sa nu-l dezamagesc si de data asta....

    RăspundețiȘtergere
  4. Carcotashul vesel dixit :
    Mah copii io pirsonal ce-am avut di spus am spus...asha ca am sa dispar ca un porc in ceatza ! adicalea nu am sa mai postez !

    1. relu fenichiu nu te bucura deoarece ramane valabila treaba cu dosarelele ...cum scotzi capul in campanie cum poc cu doasarelul la tzeasta ...dar nu pe blogul acesta ....shtii tu unde !!!!!!!
    2.daca o singura postare v-a exprima o minima unda de regret a disparitziei mele ....am sa revin .......
    3.IESENI UN ULTIM SFAT TOTAL DEZINTERESAT : SPERANTZA NU TREBUIE SA MOARA NICIODATA ! ...SPERANTZA VOASTRA ESTE DIN PACATE O SPERANTZA UNICA (spun din pacate deoarece este unica ) :I.SCHROTTER !!!...RESTUL E VAX CA E MAI PUTZINI DE TREI :
    - NICHITA CA-I NICHITA .....
    - OPREA CA-I UNIVERSITAR !

    Carcotesc cantecul de lebada !....oare o sa devin o pasare phoenix ?.....vorba Lapushneanului, aia cu popitul !

    PS (dedicat celui mai iubit dintre mutzi - NICI O ALUZIE LA I.SCHROTTER !!!!...ALTU-I MUTZUL ! ):

    -CUVANTUL ESTE MANIPULARE !!!!....MANIPULAREA ESTE POLITICA ....POLITICA ESTE MIZERIE ! DECI : JOS MANUSHILE DE CATIFEA TRAIASCA TRASUL LA GIOALE ! BINE AI VENIT IN CLUB !
    ......inchei cu binecunoscutul shi inconfundabilul : hihihi !

    RăspundețiȘtergere
  5. pt carcotasul vesel,
    batalia nici nu a inceput...!?
    de ce suna retragerea?!...
    ...trebuie sa recunosc ca e greu sa pierzi un prieten...chiar daca nu il cunosti...:(

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt.carcotasu vesel:
    Mai dixit...
    Iti dai delete?
    Te-ai dilit?
    De ce te retragi? Ce, nu stii sa injuri?
    Permite-mi sa te manipulez. Hai treci la scris ca mai avem treaba.
    Avem un oras!
    Manipulez, manipulez, manipulez...

    RăspundețiȘtergere
  7. desi toata lumea isi da cu parerea, ca asa e omul, fiecare cu parerea lui, si din 1000 de oameni 1002 pareri, as recomanda sa facem ceva, ca dupa modelul european, si in loc sa ne dam cu parerea, sa aratam ce putem face si de ce suntem mai buni...din punctul meu de vedere daca continuati asa slabe sanse sa castigati ceva..

    RăspundețiȘtergere
  8. @carcotas : Fratele meu alb, sper sa revii...deseori intru sa vad ce-ai mai scris....si ma binedispun de fiecare data...si-asa nu pare ca am fi prea multi pe aici...

    @d-na Irina : de ce nu pe viitor o intalnire cu bloggerii ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pasaroiul phoenix dixit :

    Pentru Etienne Ignat: nu uita te rog ....inca oficial (chiar daca ne merge bine ) campania nu a fost startata ....acum doar se aude zvon de sabii shi armuri cat despre fierari nu mai prididesc la forja cu ascutzitul armelor !... curand are sa vina timpul faptelor,programelor shi promisiunilor ....alegatorii musai sa discearna atunci care sunt realizabile shi care nu !!!
    Pasaresc, pasaresc,pasaresc ...

    RăspundețiȘtergere
  10. @pasaroi : partial de acord (kestia cu intalnirea)...dar dac-o fi sa se intample(sa zicem ca exista o sansa 1 la 1000 - prietenii stiu de ce :))) ), dai tu primul rand bere ?? ca restul sigur le da d-na Irina, asaa din simpatie pentru noi...:)))

    P.S.Nu cred ca suntem doar simpli "netomani" ; printre altele, ceea ce facem noi pe-aici duce si la imbunatatirea starii de spirit (putere, curaj, intelepciune,etc) a d-nei Irina - nu neparat ca ar avea nevoie - dar daca cineva de-acolo de sus o iubeste, sa stie ca mai sunt si altii de aici de jos...(a nu se interpreta in alt sens !!!!!!!) ...si va spun io' - treaba mea de unde! - stie sigur !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pasaroiul Phoenix dixit :

    Breh juniorule io-s cu lada nu cu randul...shi daca mai e alaturea shi-o sticla de Teacher's apoi iesa caterinca mare... uit masura dezleg gura, scot dosaru ...na-va amarul !......shi am o gura spurcata shi-o valiza de dosare.....numai adevaraciuni ...deh recunosc sunt o lepra de mitic !

    Pasaresc , pasaresc ,pasaresc ....

    RăspundețiȘtergere
  12. pentru Pasaroiul Phoenix dixit:

    daca esti unul din cei care vede unu ca scuipa pe strada si el face la fel...problema ta... adica toata lumea stie cine are dosar penal..ba se mai aude de ceva filme porno, desi eu nu am nimic de impartit cu nimeni, sincer, votul meu si nu doar al meu se va duce catre o persoana care sa arate ca poate mai mult, in ceea ce priveste faza cu punctele ti-as aduce alte 10 puncte care sa arate de ce sa nu fie Irina Schotter...
    Depinde cum vezi problema...

    pasaresc cu cine?...si de ce pasaresc acolo...And that's the question...

    pasaresti doar tu la usa cui? :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Pasaroiul phoenix dixit :

    "Despre Cetateanul ETIENNE
    Odata spuneam si credeam "Eu sunt centrul universului toate lucrurile se petrec in jurul meu" dar a insemnat sa fiu egoist si am pierdut multe, de atunci nu m-am mai pus niciodata pe primul loc si cred cu tarie reprezint suma parerilor celor cu care interactionez. Ca sa spun cateva cuvinte despre mine sunt student la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din iasi anul 4."

    Coane Etienne am pretentzii de la casta inginerilor shi mai ales de la cei aflatzi in curtea domnului Voiculescu .... deci tzine minte o vorba : de la a auziiiii pana la a shtiiiiiii shi de la a shtiiiiii pana la a probaaaaaa ......cale lunga sa ne-ajunga !!!!!!!
    Ceva de genul : tot Palatul vorbeshte ca nevasta unui demnitar ishi trateaza spleen-ul cu spp-istul de serviciu dar problema-i ca nimeni nu poate proba....... ramane doar vorba ....vorba grea shi mizerabila !
    Ma bucura enorm insa altceva ....libertatea blogului acesta ! ....sunt curios daca atunci cand am sa navalesc pe blogurile MONSTRUASEI COALITZII am sa am aceeashi libertate la postari !(...blogul matalutza este frumushel )
    Oricum postarea ta, sincer mi-a provocat greatza ! Ataete....totushi hmmmmmmmm un tanar electronist sa gandeasca atat de batraneshte ?????????
    Oricum incearca daca tot eshti in curtea lui Voiculescu sa invetzi ceva din comportamentul sau : prestantza ,calm englezesc ,voce care impune shi niciodata jigniri sau afirmatzii fara suport ! ....apropos domnul cu matasea ce mai face ....i se mai scurg ochii dupa fomeii tinerele ?

    Bleahhhhh nu mai pasaresc ca mi-e greatza ....ma duc sa man'c o juma de lamaie !

    RăspundețiȘtergere
  14. #Pasaroiul phoenix dixit:

    eu nu laud pe nimeni asta e dif dintre mine si multi alti, pt d-na irina schotter am un mare respect pentru ce a reusit sa faca ca femeie si pentru ca a reusit, dar daca incepem sa scuipam in stanga si in dreapta asa cum face PSD-ul raman la fel de scarbit, cat despre PC si Voiculescu, pana nu o sa resusesti tu personal sa faci ce a facut el..nu-ti da nimeni dreptul sa-l critici, iar despre Dan Matasaru, e bine ca se uita dupa femei, :D noah e si el barbat, eu scriu despre ce-mi place, nu neaparat politica, dar macar incerc sa fac ceva pentru societatea civila din iasi si in special tinerii, si nu o fac in numele partidului o fac din perspectiva unui tanar care se gandeste si la ceilalti.
    greata sau nu...fac eu cinste cu o lamaie, si dupa cum am mai zis, vino cu ceva practic... sa facem ceva sa mearga mai bine, mai ales pentru iasi si vei beneficia de tot respectul meu:D

    RăspundețiȘtergere
  15. Pasaroiul Phoenix dixit:

    Mdap asta da raspuns de viitor inginer electronist .....

    1. pentru partidul conservator de fapt pentru liderul lui am tot respectul este printre putzinii lideri de partid de o educatzie shi o sobrietate desavarshita ...shtie sa se imbrace shtie sa vorbeasca shtie sa raspunda shtie sa acuze !! .....eu sunt un non- botist, adica in general nu pun botul nici la vrajelile Preshedintelui dar nici la vrajelile lu' de'al'de Ghishe ala de la Brashov care a facut deja tic verbal ...cum apare intr-o emisiune cum debiteaza :FLOTA,CASA MIHAILEANU ... cat despre Matasaru ma oftic rau de tot shi shtii de ce ?....ca nu pot sa ma uit shi io dupa fomei :))))))))) (ceea ce am tastat in postul anterior nu a fost decat un spirit de gluma nicidecum o insinuare !) ....singurul lucru care tzi l-am reprosat este afirmatzia fara acoperire ...cunosc o mare jigodie de procuror din Iasi care a cam stat mult internat la Socola dupa cazul I.SCHROTTER...dar cel mai bine cine vrea sa afle, sa intrebe direct ....sunt sigur ca I.SCHROTTER o sa aiba taria sa raspunda chiar daca este extrem de dureros pentru ea ...dar ataete ....cand vrei sa candidezi la o demnitate publica trebuie sa-tzi asumi riscul sa raspunzi la intrebari incomode shi dureroase ! ...oricum povestea aceea a fost o facatura de rahat tzinta fiind altcineva de fapt !!!
    Cat despre chestia cu caseta porno hmmm hai sa nu fim farisei shi mai catolici decat papa este ceva cotidian.. totzi am avut mici visuri perverse shi ascunse ....io-te de ixemplu la nea "Virinel- gaura de cheie" un dandy adevarat ! .....dar totushi io nu cred pana nu vaz ! Apropos cand eram shi io mai pui in joaca cu hardu' shi tastele am produs filmuletze in care de fapt vedeta principala nu era vedeta principala ...banala dexteritate in a creea shi a fabrica ILUZIA !

    .....cat despre ce-ai spus referitor la faptul ca fiecare candidat are un interes material in a ocupa postul de primar mie mi se pare normal (am tastat mai sus ca-s non-botist shi nu cred in acte filantropice !)....problema este cat de mult confunzi buzunarul public cu buzunarul propriu atunci cand ajungi primar ..... shi nu shtiu de ce dar am impresia ca I.SCHROTTER nu o sa-l prea confunde ...feeling se numeshte nu ?
    Dar shtii ce propun ? ...hai sa ashteptam sa puna candidatzii programele pe masa shi apoi sa le judecatzi voi ieshenii ...ca deh puterea votului este la voi ...daca era la mine ma numeam primar shi-tzi garantez ca-n maximum 6 luni de zile tzi-l aduceam in falimet pe Relu Tzucurelu-pseudo -doctorandul...se intorc batranii in mormant cand vad pe mana cui a ajuns partidul ....bleeeeeaaah ....

    Pasaresc ,pasaresc , pasaresc ...

    RăspundețiȘtergere