luni, 31 martie 2008

Carpeli pe ploaie

Cat credeti ca vor rezista aceste plombari facute pe timp de ploaie? Pana dupa alegeri sau mai putin? Cine plateste o treaba facuta de mantuiala? Cred ca primarul a gresit ziua: abia maine este 1 aprilie...


Irina

8 comentarii:

  1. ...habar n-avem noi ! "e" niste asfalturi cu totul speciale...se pot turna in orice conditii : ploaie, zapada, furtuna, soare, vant, praf(in ochi), tornade, crivat (de la N-E via Moscova), Haloween, Craciun, Boboteaza, Valentine's Day, 8 Martie, 1 Aprilie, Sf.Gheorghe(!!??!!), Pasti, 8 Mai (!!! nu 9 si nici 10 !!!), Sf.C-tin si Elena, inainte de ziua Copilului si gata ca maine-s alegerile....de-acum peste 4 ani, stimati (con)cetateni....

    a! era sa uit (in)semnatura :
    nu lucrez si nici nu sunt platit de I.S.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropos de :
    "nu lucrez si nici nu sunt platit de I.S."
    iata ce zice latini :

    BEATUS,QUI PRODEST,QUIBUS PROTEST !

    Juniorule cu stai cu latina ?....ai mai invatzat ?

    SA TRAITZI CUM DORITZI !

    RăspundețiȘtergere
  3. @ stim noi cine-16.25 : prost ,tata, prost stau..invat acu' din mers....nu se vede? noroc cu blogu'...cat despre util/ajutor...latru si io' pe aceeasi lungime de unda...etc,etc...poate-poate....da' orice ar fi, nu schimb postu'...

    nu lucrez si nici nu sunt platit de I.S.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lungimea de undă este un parametru de bază al oricărui fenomen ondulatoriu (undă) care se propagă în spaţiu şi anume reprezintă distanţa parcursă de undă pe durata unei oscilaţii, ori distanţa dintre două puncte din spaţiu între care defazajul relativ al oscilaţiilor este de 2π radiani .....ma inshel io oare dara mata eshti vreun pui de engener la vreo societate care se ocupa de comunicatzii shi transmitere semanale ?..... :D ( ranjesc )

    Cat despre "Carpeli pe ploaie "....exista tehnologie de aplicare a covorului asfaltic chiar shi pe vreme improprie (precipitatzii etc), doar ca tehnologiile astea nu e din alea cu roaba shi lopata... e cu nishte utilaje ... dar utilaje din astea nu a vazut inca nea caisa ala de primar care-l avetzi !....fereasca soarta sa-l shi realegetzi !
    Bleaaaaaaaaaah !

    SA TRAITZI CUM ALEGETZI !

    PENTRU STEFAN_JR :

    -De omnibus dubitandum est !

    -Similia similibus curantur !

    Adicalea mah Shtefane nu totzi caini care sunt scurtzi de coada sunt shi ......"stim noi cine-16.25"...... vezi ca aparentzele insheala ! :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Mah hahalerelor de ce ducetzi baietul in eroare ?......l-atzi bagat in ceatza ...sho pe NICHITA shi lasatzi glumitzele !

    :))))))))))))))))))))))))

    SI TACUISSSES,PHILOSOPHUS MANSISSES !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. HO HO HO ! domnule ce spui tu acolo... e foarte adevarat ( masina e 130.000 euro - mi-as spus dealer-ul care ia livrat masina lui FENE ) si apoi DE CE NU APARE ACEST ARTICOL SI IN ZIAR ? ale cui sunt ZIUA DE IASI SI ZIARUL DE IASI ? de ce nu mai ajungem si " noi " iesenii pe emisiunea NASUL de pe B1 tv? SA STIE TARA CARE E REALITATEA LA IASI . DACA II INTREBI PE MULTI DIN JURUL TAU ITI VOR SPUNE CA >> "o votez pe irina pentru ca este un BUN MANAGER - o votez pe IRINA pentru ca e sensibila si puternica in acelasi timp >> UN COLEG DE FACULTATE a zis ca o voteaza PENTRU CA E "BUNA" SI CA E MEDIC CA SI NOI

    RăspundețiȘtergere
  7. Articolul este din Evenimentul Zilei (evz ii spunem noi in Bucuresti )... atunci cand spun "Copy-paste" inseamna ca am apasat pedala google tastand : escrocherii ,afaceri dubioase, etc RELU FENECHIU sau NICHITA GHEORGHE ! shi poc articolul ...deoarece aceshti nemernici mizeaza foarte mult pe faptul ca romanii uita ! ...ete ca le aduc io aminte ce-au facut domniile lor atat timp cat au fost la butoane !
    Despre B1-TV..... pentru mine nu exista ..este un post slab ! Oricum intzeleg batutul acestei sheii dar vezi ca io nu-s iapa shi chiar eshti in eroare mare !...... nu am nimic comun cu "insinuarea B1-TV"....cunosc insa foarte bine aceasta persoana este un foarte bun om de presa ! (parerea mea ....care nu o impun !)
    Cat despre :
    "CA E "BUNA" SI CA E MEDIC CA SI NOI"
    fratzilor votatzi-l pe ISCHROTER din orice motiv personal care-l avetzi dar numai VOTATZI-L!...curatzatzi o data primaria aia de comunishtii PSD-ului shi excrocii PNL-ului !

    SA TRAITZI CUM ALEGETZI !

    PS ...o data pentru totdeauna : NU SUNT CINE CREDTZI SAU BANUITZI VOI CA SUNT ! terminatzi cu tampenia asta ca ashtia de la Bucuresti se tavalesc de ras !

    RăspundețiȘtergere
  8. Mah de ce eshti nashparliu ca lu carcotasul i-a placut cum dai la versuri !.......daca ai shti cine scrie sub acest nickname ai ramane ca la fotograf !
    :))))))))))))))))))))))))))

    SA TRAITZI CUM VOTATZI !

    RăspundețiȘtergere