marți, 8 aprilie 2008

Am inceput strangerea de semnaturi

Incepand cu saptamana trecuta, am demarat strangerea de semnaturi pentru candidatura la primarie. In ciuda timpului ploios, mai rapid decat ma asteptam, 5000 de ieseni au semnat deja pentru sustinerea candidaturii mele. Echipele pot fi intalnite in Piata Voievozilor din cartierul Alexandru, in Podu Ros, langa Hala Centrala, Parcul Copou, Piata Unirii. Nu le ocoliti! Doar impreuna putem reusi!

18 comentarii:

  1. Foarte bine!Oamenii sunt motivati sa va voteze!Sunt curioasa sa vad cat de multe voturi sunt pentru dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. HMMMMM, CE LINISHTE P-ACI !
    INSTALATORULE ASTAZI DIMINEATZA CAND AI UMBLAT LA ROBINET AI UITAT TZAVA INCHISA ? :D(ADICA RANJESC !)

    ****

    AM CARCOTIT RANJIND ......

    RăspundețiȘtergere
  3. m-am intalnit astazi cu una din echipele dvs.am semnat si eu si sunt foarte mandru de asta adica ca pot sa ajut si eu un pic viitorul primar al nostru al iesenilor ca de 100%ieseni suntem nu?MULT MULT SUCCES. P.S AVETI GRIJA CU ECHIPELE PE TEREN CA COMUNISTU A ASMUTIT COMUNITARII PE VOLUNTARII I.S.LEGAL SA LE SPUNE-TI CA NU LE TREBUIE NICI O AUTORIZATIE PT STRANGEREA DE SEMNATURI. NE VEDEM PE 15 IUNIE SA SARBATORIM VICTORIA NOI CEI 100% IESENI

    RăspundețiȘtergere
  4. Atentzie foarte mare la urmatoarele aspecte :

    1. echipele care strang semnaturile sa aibe tzidule la mana (acreditari scrise)!
    2. echipele care strang semnaturi sa fie sustzinute din umbra de un fotograf ( in cazul incidentelor neplacute)!
    3. sub nici o forma membrii echipelor nu trebuie sa raspunda provacarilor , sa aiba o atitudine impulsiva sau agresiv-verbala !
    4. sub nici o forma echipele nu trebuie sa se lase angrenate in discutzii cu indivizi turmentatzi ( indivizi sub influentza alcolului sau indivizi care mimeaza aceasta stare )
    5. echipele trebuie sa comunice cu cetatzeanu avand permanent o atitudine binevoitoare shi zambitoare ....pe cat posibil trebuie explicat cetatzeanului care sunt avantajele ca ISCHROTTER sa fie primar !
    6. trebuie verificate cu o foarte mare atentzie datele inscrise in liste ( sa nu care cumva un cetatzean "binevoitor" sa semneze "neinteresat" )

    NICHITO, UMBLA ZVONUL CA DEJA AI AMORSAT CIRACII CA SA-I FACA ATMOSFERA LUI ISCHROTTER ...SUNT CU OCHII PE TINE CA PE BUTELIA NOUA FOSILA COMUNISTA .....MI-AM TRAS BOCANCI NOI IN PICIOARE SHI SUNT DEOSEBIT DE PREGATIT SA-TZI TRAG LA GIOALE !...SHI TZINE NAIBII GURA INCHISA CA SE VEDE VARFUL MORCOVULUI INTRAT PRIN DOS !

    AM CARCOTIT MATINAL !

    PS.....nenea instalatorule care umblii la robinet vezi ca in general sunt un individ extrem de pedant adica fac dush de 2 ori zilnic .........daca mai inchizi robinetul devin violent si personal am sa-tzi trag un mare shut in fund !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei care cu adevarat cred ca Irina poate fi o solutie pentru Iasi ar fi bine ca macar 5 minute sa intre la calculator si aici pe blog sa spuna ce asteptari si sperante au de la ea.
    Eu personal am urmatoarea speranta: sa castige acest alegeri si sa-si respecte promisiunile electorale !

    Un sustinator al Irinei

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamnelor,domnilor, ii va fi extrem de greu. Primarul miluieste pensionarii cu abonamente, toarna asfalt, planteaza pomi, orasul se transforma intr-un santier si mi-e greu sa cred ca iesenii se vor prinde ca sunt din nou pacaliti. Coborati cu picioarele pe pamant. Primarul nu va fi dat jos, nu e destul inteligenta in orasul asta. Asa ca nu va mai agitati.

    Scepticul

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi ne-am prins ....tu ai semnat ?
    :)))))))))))))))))))))))
    Asta-i important :
    ....sa semnam pe NICHITA jos sa-l dam !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua! As vrea sa va intreb cum afecteaza candidatura dumneavoastra brand-ul Irina Schrotter pe plan local, atata timp cat - de exemplu - am vazut un muncitor la o spalatorie auto imbracat cu un hanorac rosu pe care scria Irina Schrotter (hanorac ce nu era foarte curat) si deasemenea o persoana purtand un tricou obisnuit pe care scria "I Love Irina Schrotter". Va adresez intrebarea acesta tinand cont ca Irina Schrotter este un brand pentru haine sau hairstyling top-level. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. o mica precizare,daca permiteti: din cate stiu "irina schrotter" este brand, iar Irina Schrotter este viitorul canditat la Primarie...se vede diferenta?

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru M.BUJOR :

    Una-i sa scrie pe tricou:

    "I Love Irina Schrotter"

    shi alta-i sa scrie pe tricou :

    " Alegeti Irina Schrotter"

    ...adica unu-i brand-ul shi altu-i candindandul !....pricipishi ?
    ... muncitorul de la o spalatorie auto poate umbla imbracat cu ce vrea mushchiul lui !!!!...e adevarat ca cei de la protectzia muncii ar putea sa aibe ceva de comentat precum ca ....nu are salopeta de protectzie ,nu are cizme de protectzie bla, bla ,bla........dar matale breh ce ai cu dragostea omului ? ....dac-o iubeshte el pe Irina potzi sa te impotriveshti tu ?

    Hihihi ...yahhhhh PNL's stuppid people !
    Nu pot sa nu remarc ce cont mishto ai ....... te pomeni ca matalutza eshti hahalera aia mititica de la PNL ....ma inshel io oare in privintza lu' matale ???
    ....daca nu ma inshel ia nea Bujorele "mashina circulara" (shtii matale la ce ma refer) shi du-teeeeeeeeee taaaaaaaare cu tricotatul de aici !

    VA PUP DULCE PNL-isti !

    PS. Nea Relule a inceput sa te manance ?...ashteapta un pic ca te iau io la scarpinat !

    VA PUP DULCE PNL-isti !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai carcotasule o fi uitat CORLEONE sa se spele de aceea poate il mananca .
    Am auzit ca are o achizitie noua la Bucuresti.....cica asta-i solista de muzica usoara ....oare nu ii mai place muzica populara ?
    Tu stii ceva ?


    Nina

    RăspundețiȘtergere
  12. Nina draga eu drept sa-zti spun pe blog-urile din Bucuresti tzacane tastele ca nea Relu shi-a gasit amant nou, nu amanta noua!
    ..... despre amanta noua, gurista de muzica folk, deocamdata io NO COMMENT nika ....pana n-am poza la dosarel ciocu mic !

    Carcotesc barfind ca deh e chic !

    HAI SA TRAITZI CUM VOTATZI !

    RăspundețiȘtergere
  13. ma speriasem carcotasule ca ai disparut ca "bucuresteanul" in ceata ! te iubesc man esti cel mai tare !

    monica dulcik

    RăspundețiȘtergere
  14. ptr anonim 9.42

    Nu e recomandat sa publicam pe blog ce dorim noi de la doamna Irina. Am mai spus-o si repet:smecherul de primar va prelua orice idee ptr a combate orice candidat. Ce ma ingrijoreaza e faptul ca si presa locala ii cinta in struna acestui nemernic: multe dintre publicatii nu mai includ in varianta online articolele (publicate in varianta pe hirtie)legate de activitatea lui Nichita si nici chiar de prostiile pe care le face acesta, cu scopul vadit de a-l feri de insulte.Ma tem ca nu cumva sa i se aplice si doamnei Schrotter, din partea unor publicatii, aceeasi tehnica ce i-a fost servita domnului Cirlan acum 4 ani:o reclama puternic negativa cu 2 zile inainte de vot astfel incit candidatul sa nu mai aiba timp de reactie. As exploda daca s-ar repeta povestea pentru acelasi ticalos care si-a batut joc de noi 4 ani si acum ne minte in disperare cheltuind cu o diabolica bucurie banii pe care noi trebuie sa ii platim ani multi de acum incolo. Asadar, daca vreti sa o ajutam pe d-na Schrotter, popularizati-o cum puteti voi mai bine, incurajati-o, fiti alaturi de ea. Pentru sfaturi are adresa de mail, eu asa procedez si sint extrem de fericit ca imi multumeste pentru rindurile trimise. Femeia asta chiar are clasa si merita Iasiul sa aiba o primarita ca ea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Rectificare : sa-mi fie rushine !nu este vorba de M.Bujor -PNL dar ce-am zis de PNL-ishti ramane zis ete asha !


    IMI ESTE RUSHINE 60 MINUTE !

    RăspundețiȘtergere
  16. Astazi mi-am facut timp prin zona si am semnat si eu. Si nu numai eu....
    Succes IS!

    RăspundețiȘtergere
  17. Irina,

    M-am nascut in Iasi, sunt iesean, dar de cativa ani locuiesc in Bucuresti. Totusi, am ramas cu buletinul de Iasi. Pot semna online? Pot sa va trimit si datele de pe buletin.

    Multa bafta!

    In iunie vin la Iasi sa votez IS!
    BAFTA!

    RăspundețiȘtergere