duminică, 20 aprilie 2008

Vrei sa castigi cu orice pret sau vrei cu adevarat sa schimbi ceva in Iasi?

Am anuntat astazi o decizie foarte dureroasa pentru mine, dar cu totul necesara, daca tin cu adevarat la Iasi: renunt la propria candidatura, dar nu revin la afaceri, ci voi intra in campania electorala cot la cot cu profesorul Dumitru Oprea, in incercarea de a castiga impreuna, fara riscuri, daca se poate din primul tur, competitia cu Gheorghe Nichita.

Voi, dragii mei, ati luat asta drept o retragere, o dezertare si ati incercat sa-i gasiti tot felul de ratiuni, mai mult sau mai putin ortodoxe. Va inteleg foarte bine supararea, fiindca sunt in aceeasi situatie ca si voi, cei peste 17.000 de ieseni care ati semnat pentru a-mi sustine candidatura, dar si multi altii, care nu se regasesc pe listele de sustinatori, dar si-au exprima intentia de a ma vota pe 1 iunie.

Si eu m-am simtit frustrata atunci cand sociologii din inimoasa mea echipa m-au intrebat cat de mult tin la Iasi. “Vrei cu adevarat sa schimbi ceva in Iasi, indiferent daca tu sau altcineva decat Nichita ajunge primar, sau vrei sa castigi tu, cu orice pret, inclusiv cu riscul de a pierde si de a-l ajuta, fara voie, pe Nichita sa castige inca un mandat?”, mi-au nuantat ei intrebarea, fiindca eram nedumerita.

Cu pixul in mana mi-au explicat, in trei sondaje de opinie diferite, ca indecisii sunt inca indecisi si au tendinta sa nu vina deloc la vot, iar electoratul care m-ar sprijini provine de la PD-L (47%), PSD (25%), PNL (10%), iar restul de la alte partide sau nehotarati.

Altfel spus, risc sa canibalizez electoratul de centru-dreapta, care s-a format cu atata greutate in Iasi, fara a avea garantia ca-l inving pe Nichita.

Principala reticenta a celor care ma considera un candidat foarte puternic, dar spun ca nu m-ar vota, este ca n-o sa pot face nimic cu un consiliu local ostil, iar legea imi interzice sa candidez cu o lista de consilieri.

Aceiasi votanti sustin ca un independent ar fi complet izolat, motiv pentru care fie ca vor vota cu Dumitru Oprea si PD-L (primar si consiliu din acelasi partid), fie ca, de frica masinii de vot care a functionat in mandatul Nichita, prefera un primar cu o sustinere de partid (Nichita sau altcineva) si un consiliu de alta culoare (preferabil PD-L), astfel incat omerta sa nu poata functiona.

In urma acestui verdict, am acceptat invitatia PD-L la o analiza comuna a situatiei electorale existente. Am avut discutii repetate cu liderii PD-L locali, care au agreat asumarea programului meu electoral intr-un proiect comun, ca si preluarea echipei care a lucrat la el, pentru sprijin in campanie, dar si pentru urmarirea ulterioara a executiei acestor proiecte. Am primit garantii, pe care le-am facut publice, azi, in cadrul conferintei de presa, ca toate angajamentele asumate de PD-L vor fi respectate, in schimbul sprijinului meu si al echipei mele.

Asadar, nu este vorba de o intelegere de culise, nu m-am inregimentat in partid, pastrandu-mi independenta. In cazul in care echipa PD-L nu-si va respecta promisiunile facute iesenilor, nu voi astepta patru ani ca sa denunt acest lucru.

Eu si echipa mea vom veghea pas cu pas executia proiectelor asumate de PD-L.

Iasul nu-si poate permite inca patru ani de stagnare, fara realizari.


Irina

21 de comentarii:

  1. Irina,
    Te-au pacalit, asta e.
    In alte orase sint primari care nu au majoritatea de consilieri de partea lor stiu cum sa lucreze ca sa le fie acceptate proiectele...
    Tu dc. candidai in primul tur de3 scrutin erai pe locul 2 sigur si atunci PD_L si Oprea ti se alaturau, intelegi si lucrai cu consilierii de dreapta ca sa contrasbalansati masina politica comunisto-psdista.
    Intelegi...
    Capital promotion este PD-L vezi pinalti, vezi Basescu, si asta spune tot, oricit ar vrea ei prin siteul lor sa zica ca vind platforma politica la cerere.
    Numai in Ro. s-a vazut asa ceva.
    Cu indiferenta dar respect...

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari... ati luat o decizie inteleapta. Numai alaturi de domnul profesor puteti incerca minunea. A ramas oare Iasul unicul oras mare din Moldova unde nu se poate face nimic? Sa speram ca nu ! Spor in continuare si campanie usoara!

    RăspundețiȘtergere
  3. draga Irina, ai luat o decizie corecta. Mie imi placea campania ta, insa il cunosc pe profesorul Oprea si stiu ca e capabil si as fi votat cu el. E o decizie buna si poate, cine stie, nu vrei sa fii viceprimar?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu cred ca nu a venit sfarsitul lumii. Important este ca dvs sa va pastrati increderea in dvs si in dl Oprea. Pina la urma, intr-o alianta sinteti mai puternici. Nu poti votantii dvs o sa mearga catre el, dar daca merg jumatate tot e bine. Cu charisma dvs, cu competentele lui Oprea, cu infrastructura PDL si cu niste consultanti destepti puteti face o echipa redutabila. Eu va urez succes si anunt ca o sa votez asa cum ne sfatuiti dvs.
    Dan Paraschiv, Tatarasi

    RăspundețiȘtergere
  5. Maaaaaaaaaaaaaah du-te la pere ca eshti pafarist ....

    CAPITAL PROMOTION ESTE FIRMA SOTZILOR SAFTOIU ......CE-OR AVEA SOTZII SAFTOIU CU DOMNUL PRESHEDINTE IN COMUN NU PREA SHTIU POATE NE SPUI TU !!!!!!!...CELE NECOMUNE POT SA TZI LE SPUN EU !

    Bleaaaaaaaaaaah !

    RăspundețiȘtergere
  6. Irina, m-am gandit de doua ori inainte sa iti scriu, pentru ca perioada asta a campaniei e una a ipocriziei, si incerc sa ma feresc de asa ceva. Vreau totusi sa iti spun ca respect gestul matur politic pe care l-ai facut. Sunt constient ca a fost dureros si pt tine si pentru echipa ta. Imi dau seama cum e, pentru ca si eu sunt o persoana care pune suflet atunci cand sustine o cauza. Nu pot decat sa ma bucur ca acum e aceeasi. Felicitari pentru campania de pana acum, si sper ca nu vei abandona blogul nici acum si nici dupa alegeri. Daca ai decis sa te faci auzita spre binele orasului, sper ca o vei face chiar si dupa alegeri.

    Si, ca un ultim mesaj pt tine si sustinatorii tai: sper ca sacrificiul pe care l-ai facut azi nu va fi fost degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmmmmm am cam terminat de vazut cam ce s-a postat shi sincer ma bucura un aspect ....in fara de carcotasul asta de dan shi catziva frustratzi ( in primul rand eu !), restul postarilor sunt favorabile deciziei lui ISCHROTER !
    Eeeeeee shi acum stau in fund scarpinandu-ma in creshtet ca maimutza de la zoo shi ma intreb :

    MAH CARCOTAS_VESEL FRUSTRAT, DAR DACA ISCHROTTER NU A GRESHIT ? SHI DACA CEI CARE AU POSTAT FAVORABIL AU DREPTATE EEEEEEII CE TE FACI ?...CA DOAR NU ESHTI TU BURICUL TERREI SHI DETZII ADEVARUL ABSOLUT !

    Hmmmmmmmm unde naiba sa gasesc o margareta acum?.....A GRESHIT, NU A GRESHIT ,A GRESHIT ,NU A GRESHIT......OARE CAND AM SA RUP ULTIMA PETALA CE O SA FIE ?..... A GRESHIT SAU NU A GRESHIT ?
    Ia fitzi atentzi ce povesteshte teoretic despre o gresheala RODICA A.(lu") NICOLAE :

    POVESTEA TEORETICA A UNEI GRESELI

    Stau azi...acum...aici...
    În încăperea goală.
    Sufletul mi-e pustiu
    Şi inima mă doare.
    Greşeala ce-am comis-o
    E de neiertat,
    Dar nimic eu acum
    Nu mai pot să fac.
    Sunt distrusă total.
    Oare mă voi reabilita?
    Sper!
    Măcar atât să fac,
    Dacă de altceva mai bun...
    Nu sunt în stare.
    N-am să-mi iert niciodată
    Greşeala ce-am comis-o,
    Dar poate voi...mă veţi ierta!
    E o lume plină de capcane,
    Iar eu am căzut deja în prea multe...
    Oricum...e numai vina mea...
    Sunt prea dornică să ajut,
    Iar când cer şi eu ajutorul...
    Nu primesc nimic!
    Nu mai rezist...
    Lăsaţi-mă singură...în lumea mea...
    O lume a suferinţelor...
    O lume a visurilor...
    A dorinţelor...
    Şi a decăderilor...
    Naivitatea se plăteşte,
    Iar eu...am plătit prea mult...
    E timpul să mă gândesc si la mine,
    Nu crezi?!?!
    Eu cred!!

    Hai noapte buna,
    de fapt buna dimineatza !

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi pe dumneavoastra doream sa va votam si nu pe Oprea sau altii.Sincer sint extram de deceptionat.
    Florin

    RăspundețiȘtergere
  9. draga florin,
    stiu ca dezamagirea e foarte mare
    si ca acum e greu de vazut limpede...
    dar as vrea sa intelegi un lucru:
    singurul meu scop (indiferent de ce va specula presa) a fost ca iasul sa cistige!!
    cei care ar fi votat pentru mine,sunt mare parte electorat de dreapta!
    adica eu divizam exact electoratul de care cred ca are nevoie iasul astazi!
    indiferent ce va spune psdul si parte din pnl- care sunt mina in mina,era singura varianta ca sa il putem infringe pe primarul in functie!!
    dupa ce acest soc va trece si vei mai avea rabdare sa urmaresti in contunuare lupta,vei vedea ca decizia mea a fost cea mai corecta!!!

    doar ca sa stii de la mine:
    nu am nevoie de nimic pe plan personal
    nu am negociat decit viitorul mai bun al iasuiului
    multi vor arunca cu pietre in mine
    multi nu vor mai vrea sa auda nimic
    dar daca la sfirsit vom putea sarbatori victoria,iasiul va fi cel care va cistiga

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai acu' vreo doua zile imi anuntam si io' retragerea temporara de pe blog (o fi fost vreo premonitie?)..da' acum tre' sa intervin. Vreo doua zile am fost plecat, azi dimineatza (21.04) deschid ca de obicei pagina de blog. Era sa scap cafeaua pe tastatura...am crezut ca e un vis urat....m-am ciupit de doua ori, intre timp am realizat ca sunt probabil printre ultimii ieseni care au aflat vestea, picioarele mi s-au taiat, privirea s-a impaienjenit si un mare gol mi s-a creat in suflet...incerc sa fiu rational si sa gasesc o explicatie...dar sunt dominat de emotional (deci nu sunt bun de politician!!) si nu-mi pot aduna gandurile, nu-mi pot ordona ideile.
    ...in fine, n-am dreptul sa judec pe nimeni , sper sa fi luat o decizie inteleapta; pentru binele orasului Iasi voi incerca sa accept un asemenea gest, nu-mi este usor, o sa-mi treaca, poate o sa fie bine....oricum...cui ii pasa? :(((((((((((

    p.s.: Azi oricum ziua mi-e stricata, raspuns la mail-uri obligatorii de servici si apoi ma duc sa ma-mbat....cine mai vine ???

    ...mai ieri mi-a disparut panoul alb-rosu de sub nas...maine-poimaine dispare blogu'....cineva mi-a spus bine odata "ti s-a dus muza, ti s-a dus inspiratia!!". Acu se va duce si blogu'...cu speranta oare cum ramane ??? Moare sau ii schimbam doar culoarea ????....:sad, :very-very sad ...

    RăspundețiȘtergere
  11. draga stefan jr,
    eu sunt prima care vin cu tine!!...sa iti tin companie pt ca nu beau decit apa plata...
    prezenta ta pe acest blog mi-a fost si imi va fi de mare ajutor!
    blogul ramine in continuare
    eu voi fi linga dumitru oprea
    iar dupa ce vor trece momentele astea dureroase,sper ca vom fi din nou impreuna in aceasta lupta dura

    inceraca sa imtelegi un singur lucru te rog:
    analizele spun ca TOATA MUNCA MEA ,TOATA ENERGIA ECSHIPEI MELE SI A SUSTINATORILOR NOSTRI IL AJUTA PE NICHITA!!!!!
    tu ce-ai fi facut in locul meu?
    hai sa vorbim la o cafea...ca am nevoie mare de sprijinul vostru ,al celor care ati crezut in mine!!!...
    e nevoie de nervi tari si de rabdare
    dar dupa ce veti intelege(iar eu voi avea energia sa explic tuturor!!),sunt sigura ca vom porni impreuna la lupta
    pt ca scopul nostru este unul singur:
    ORASUL NOSTRU SA CISTIGE!!

    RăspundețiȘtergere
  12. mda ... asta e. am aflat vestea acum 20 de minute. vestea ca nu mai candidezi si ca il sprijini pe mitica.
    atitudinea ta, modul in care ai facut tot acest joc, toata vrajeala, totul totul ... e acum clar, te-au cumparat sau mai bine zis te-a vandut zaharia. inca o femeie care nu stie ca poate si fara barbat sa faca ceva in viata.
    ai tradat pe toti acei care au indraznit sa spere ca macar te vei bate.
    sa il votam pe oprea in situatia asta? nici gand. un barbat de onoare nu ar fi acceptat jocul acesta murdar.
    un intelectual care este europarlamentar ar fi trebuit sa accepte lupta de idei si nu sa se implici in mizeria asta cu miasme de interese imobiliare.
    dintr-o singura miscare te-ai descreditat, ne-ai pacalit si te-ai vandut cu trup si suflet mafiei imobiliare din care si sotul tau face parte.
    bravo ... ramai la ce stii cel mai bine ... la croit si la cusut

    RăspundețiȘtergere
  13. raspuns la message "i.s. 9.06" privat pe mail

    RăspundețiȘtergere
  14. Bah Stefane ashi veni io, da la cat am baut ieri am un cap cat o banitza shi-o minte care sta sa faca poc !...asha ca du-te zingur da nu te face tzandari rau ca iar ai probleme cu DUSHMANCA PERSONALA !

    :))))))))))))))))))))))))))

    Hihihi sper ca sa nu apara carcotashul ala de dan acu dimineatza shi sa inceapa iar sa-mi impuie capul ca bleah chiar ma duc sa-mi cumpar funie, sapun shi craca personala !

    :))))))))))))))))))))))))

    Ieri cand ma jucam cu tilicomanda am dat de nea caisa asta de robinet al vostru pe una din Antene shi iote tzin sa comentez doi chestii :

    Chestia 1.- moshu asta care are Antenele devine tot mai libidino-senil pe zi ce trece (mai ales cand il vad cu esharfa aia la gat)..trebuie intr-adevar sa ai tupeu shi o nesimtzire feroce ca dupa atatzia ani de impotentza politica ( veshincul 2%)sa te duci la PSD shi in schimbul aparitziei pe post a unor PSD-isti angrenatzi in aceasta cursa electorala sa ceri locuri in parlament shi senat !
    Voiculescu este total hilar ca shi strutzo-camila PSD-PC produs al mintzilor intunecate de magia ciolanului ....de fapt nici nu semnasera bine pactul ca Marean Vanghelistu s-a shi trezit cu coltzii lui Codrin in beregata deh ....lupta pe ciolane !
    Chestia 2.-ieri madama Raduleasca in fantastica ei emisiune a facut o afirmatzia precum ca nemernici ashtia de pe forumuri este nishte needucatzi shi prosti-crescutzi care vorbeshte urat !.....auzi Mitzo nu tzi se pare ca s-a cam suit scroafa in copac de sub biroul decedatului D.IOSIF ?(unde multzi dinte noi cei din gashca veche shtim care tzi-era indeletnicirea ) Multzi dintre forumishti ashtia madamo sa shtii ca shi-au croit drum in viatza cu ajutorul scolii shi muncii nu cu ajutorul curului shi-al gurii !

    Bleaaaaaaaaaah !

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunteti o mare Doamna... Sa dea Domnul sa cistigam Toti! Sincer eu fac parte din electoratul domnului Oprea, mi-a fost profesor, stiu ca este foarte capabil si ca FACE TREABA... V-am urmarit si pe dvs. cu mare interes si curiozitate. Si sunteti asa cum am banuit - o doamna in adevaratul sens al cuvintului! Restul poate fi tacere numai dupa ce Iasi-ul isi revine... Perdeaua actuala de lalele ne arata cum putea arata orasul nostru daca fiecare an era electoral...

    RăspundețiȘtergere
  16. Eram gata sa va votez si azi si maine. Jocurile politice nu se pot opri nu-i asa? Greseala e ca Oprea nu va primi voturile dumneavoastra, pentru ca voturile sunt personalizate :) Bafta in culise.

    RăspundețiȘtergere
  17. N-am inchis un ochi toata noaptea. De ieri nu am mai mancat nimic.
    Sufar. Am plans mult. Plang si acum.
    Chiar acum, o lacrima din ochiul meu stang se prelinge pe tastatura laptopului.
    E greu. Foarte greu.
    Sunt indurerat. Sunt disperat.
    Nu stiu ce sa ma fac.

    E? Cum suna?

    Sclava Isaura? Marimar? Film korean din '88? O floare si doi gradinari?

    Dragi cititori,

    Va readuc aminte episodul cand au candidat la presedintia tarii Iliescu, Vadim, Stolojan si Isarescu. Stolojan si Isarescu au divizat voturile, urmand in turul 2 sa alegem intre doua variante pe care nu le doream(Iliescu si Vadim).
    Este aceiasi situatie.
    Este o decizie inteleapta de management, si apoi, implicit o decizie politica buna in avantajul Iasului si nu in interesul personal al D-nei Schrotter.
    Anonimii care posteaza ca nu se mai prezinta la vot nu sunt sustinatorii D-nei Irina ci diversionisti din cealalta baricada.
    Fitzi intelepti si urmaritzi relultatele deciziilor. Ganditi pentru binele orasului.

    In politica, ca si in afaceri(ca exemplu luati marile fuziuni economice mondiale din ultimii ani), in anumite momente sunt necesare anumite acorduri care sa aiba un scop comun, un rezultat profitabil. O VICTORIE!

    "... Marea mea deziluzie după ‘89 este că trăim libertatea într-un mod mult mai urât, mizerabil după părerea mea.

    Şi, practic, descoperirea care m-a şocat, m-a zdruncinat cel mai rău este că am văzut - după ce s-a ridicat capacul - cum arată de fapt societatea românească, pe care, mă rog, altădată o idealizam. Astăzi mi se pare că mitocănia nu mai e un accident la noi, că nici alte defecte, cum ar fi de pildă oportunismul, servilismul, nu sunt chiar întâmplătoare. Mă tem că veacurile de dizgraţie istorică pe care le-am trăit - avem explicaţii, fără îndoială - nu sunt o scuză. După părerea mea, tendinţa noastră a devenit de-a lungul istoriei să ne căutăm scuze, nu explicaţii. Am pus în cântar toate scuzele posibile de-a lungul anilor. Am dat vina inclusiv pe Dumnezeu că şi-a întors faţa de la noi, am dat vina pe soartă, am dat vina pe faptul că geografia la noi a produs istorie, am dat vina pe toate. Un singur lucru nu vrem să vedem în niciun chip.

    Şi nu o să-l vedem, după câte cred eu că această ticăloasă de clasă politică - îmi permit să o consider aşa: ticăloasă şi netrebnică! - ilustrează perfect societatea românească. Clasa politică nu este altfel decât societatea românească. Nu americanii au votat în ‘90, nu americanii sau ruşii au votat în ‘92, în ‘96, în 2000, în 2004... I-am făcut pe toţi ăştia să intre în parlament, să intre în guvern şi aşa mai departe. Eu sunt într-o situaţie imposibilă în acest moment - sufleteşte vreau să spun. În ce sens? În sensul că nu mă pot dezice de calitatea mea de român. Asta face parte din destinul meu! "

    ( Octavian Paler - Interviu ).

    P.S. Lasati politica deoparte, si sustineti un manager!

    RăspundețiȘtergere
  18. Irina,

    Ne-ai dezamagit pe toti. Cand, acum cateva luni, ii spuneam unui apropiat ca te voi vota, el s-a uitat la mine zambind si mi-a zis zeflemitor: pe cine vrei sa votezi ma, pe iepurasul lui Oprea? Nu intelegeam ce vrea sa spuna, dar fiind un apropiat al PNL mi-am zis ca e doar rautacios. Ieri mi-am adus aminte de aceasta fraza si nu mi-am revenit minute bune.
    In fapt, nu numai ca ai dezamagit, dar ai si mintit si te-ai compromis total. Eticheta aceasta, de iepure, de candidat mincinos care a furat din electorat pentru a-l ceda altuia va ramane lipita de fruntea ta pentru totdeauna.
    Imi e rusine ca am crezut in tine, ca mi-am pierdut ore din viata citind cu interes de pe blogul tau (desi stiam ca nu postezi tu). Minciuna e cu atat mai mare cu cat e recunoscuta. Spuneai la conferinta de presa ca negociezi de cateva saptamani cu PD-L-ul. Asadar, ai continuat sa minti alegatorii, cu buna stiinta, saptamani intregi. Rusine!!! De trei ori rusine, de o mie de ori rusine!
    Inca ceva: candidatul pentru care ai facut campanie e un barbat! Un barbat megaloman! Ai afisat mereu imaginea unei femei puternice (afaceri, familie etc.) si ai sfarsit prin a te vinde unui barbat! Asta da feminism!!!
    Ai ales un candidat falimentar pentru Iasi! Nichita e prost si alcoolic! Oprea e in schimb capsoman si megaloman! Iasul va arata la fel de prost cu un primar care si-a facut o faima in Universitate de a trata cu dispret proiecte academice reale si de a risipi banii de proiecte megalitice (picturi de sute de mii de euro, investitii aberante, toate combinate cu orgoliu personal).
    Ce sa mai! Ai facut blatul in politica! Rusineeeeeeeeee!!!

    Nici nu ma voi mai tunde la IS! Never!!!

    Moarte politica usoara!

    Andrei

    RăspundețiȘtergere
  19. Irina Schrotter spunea...
    draga florin,
    stiu ca dezamagirea e foarte mare
    si ca acum e greu de vazut limpede...
    dar as vrea sa intelegi un lucru:
    singurul meu scop (indiferent de ce va specula presa) a fost ca iasul sa cistige!!
    cei care ar fi votat pentru mine,sunt mare parte electorat de dreapta!
    adica eu divizam exact electoratul de care cred ca are nevoie iasul astazi!

    SI DACA CEI CARE AU CREZUT IN TINE VOR CREDE CA SI MINE IN TOTI SI VOR PUNE STAMPILA PESTE EI.
    NU SA DUS NAIBI 4 ANI.
    DE CAND AM DREPT DE VOT AM PARTICIPAT LA TOATE SI TOT TIMPUL AM VOTAT PENTRU IASI,DAR IN MOMENTUL ASTA SIMT CA NU AM PENTRU CINE.TREBUIA SA PARTICIPI SI DACA ERA LA TURUL DOI SUSTINEAI PE CINE CREZI DAR ERA DREPTUL NOSTRU DE ALEGATORI SA CREDEM CA REUSIM.IN IASI 90% DIN PROPIETARI DE FIRME AU VOTAT IMPOTRIVA LUI SIMIRAD SI NECHITA ,CU TINE AVEAM SANSA SA M-AI ATRAGI CEALALTA CLASA ELECTORALA.CE A FACUT OPREA PANA AZI (NIMIC)A TINUT O PREDICA SI ATAT (E PROFESOR FACE PARTE DIN MESERIE)

    RăspundețiȘtergere
  20. "Ne-ai dezamagit pe toti. Cand, acum cateva luni, ii spuneam unui apropiat ca te voi vota, el s-a uitat la mine zambind si mi-a zis zeflemitor: pe cine vrei sa votezi ma, pe iepurasul lui Oprea? Nu intelegeam ce vrea sa spuna, dar fiind un apropiat al PNL mi-am zis ca e doar rautacios. Ieri mi-am adus aminte de aceasta fraza si nu mi-am revenit minute bune.
    In fapt, nu numai ca ai dezamagit, dar ai si mintit si te-ai compromis total. Eticheta aceasta, de iepure, de candidat mincinos care a furat din electorat pentru a-l ceda altuia va ramane lipita de fruntea ta pentru totdeauna.
    Imi e rusine ca am crezut in tine, ca mi-am pierdut ore din viata citind cu interes de pe blogul tau (desi stiam ca nu postezi tu). Minciuna e cu atat mai mare cu cat e recunoscuta. Spuneai la conferinta de presa ca negociezi de cateva saptamani cu PD-L-ul. Asadar, ai continuat sa minti alegatorii, cu buna stiinta, saptamani intregi. Rusine!!! De trei ori rusine, de o mie de ori rusine!
    Inca ceva: candidatul pentru care ai facut campanie e un barbat! Un barbat megaloman! Ai afisat mereu imaginea unei femei puternice (afaceri, familie etc.) si ai sfarsit prin a te vinde unui barbat! Asta da feminism!!!
    Ai ales un candidat falimentar pentru Iasi! Nichita e prost si alcoolic! Oprea e in schimb capsoman si megaloman! Iasul va arata la fel de prost cu un primar care si-a facut o faima in Universitate de a trata cu dispret proiecte academice reale si de a risipi banii de proiecte megalitice (picturi de sute de mii de euro, investitii aberante, toate combinate cu orgoliu personal).
    Ce sa mai! Ai facut blatul in politica! Rusineeeeeeeeee!!!"

    Articolul apartine lui ANDREI i-ar eu l-am repus,pentru ca exprima exact gindurile mele..multumesc ANDREI!ca si tine voiam sa vad la lucru"o doamna!"recunoscute fiind calitatile femeilor...m-ai dezamagit Irina!IASUL,nu a cistigat nimic ci a fost martorul unui tirg rusinos!sunt convins ca ai fost santajata!Eu unul,voi ingrosa rindul celor care vor STA linistiti ,acasa!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai baieti si fetite ce sperati sa fie mai ok pt noi,daca iese Nichita,Oprea sau care or mai fi ei destul de clar ca suntem sortiti sa traim intrun oras asa cum am vrut noi iesenii sa fie ei nu au nici o vina ei sunt inteligenti, cui nu i place banul facut fara nici un fel de risc si fara nici un fel de obligatii.Cui nui convine sa investeasca 2 lei in cateva hartii color si multa vorba pt niste prosti,buna investitie pt a putea castiga milione de euro:).Noi iesenii suntem de vina pt tot ce se intampla in orasul nostru noi suntem de vina ca nu ne intereseaza ce se intampla cu viata pe care o avem in' comuna' iasi,cand actualul tatuca al iasului vinde in nestire fara sa il traga nimeni de urechi ca ne crede idioti,nu la intrebat nimeni din noi de ce ca sa traesti in iasi trebuie sa alergi ca un nebun in continu si nu se vede nimic schimbat abia mai supravetuesi in orasul asta plin de coruptie si prostie.NU IL INTRABA NIMENI DE CE NU SUNT INVESTITORI IN IASI NU IL ITREABA NIMENI DE CE SE MONOPOLIZEAZA IASUL CAND SI ASA E FF GREU PT MEDIUL PRIVAT NIMENI NU SPUNE NIMIC SI ASTEPTAM SA SE SCHIMBE CEVA VOM DORMI IN PICIOARE ASA CUM DEJA UNII DINTRE NOI MERG SI PE STRADA COPLESITI DE PROBLEME.

    RăspundețiȘtergere