vineri, 11 aprilie 2008

Haos organizat la Gara

Revin astazi cu o problema pe care mi-au semnalat-o multi dintre voi. Este vorba de aglomeratia din zona Canta – Gara. De cand s-au inceput lucrarile la linia de tramvai de pe strada Arcu, in zona Garii se circula mult greu decat de obicei. Ca si cum asta nu ar fi de ajuns, edilii nostri s-au gandit sa paralizeze si mai mult traficul. Au inceput lucrari de reabilitare si pe Strapungerii Silvestru. S-a ajuns acum sa se circule bara la bara, fara vreo speranta de a merge macar in viteza a doua.




Nu inteleg de ce s-au inceput doua lucrari concomitente, in aceeasi zona. Era suficient faptul ca pe strada Arcu se circula pe un singur sens si tot fluxul de masini este transferat in zona Garii. Daca tot se doreste reabilitarea cailor de rulare a tramvaielor, se puteau incepe lucrari in orice alta zona: Targu Cucu, Piata Chirila, Palat, Alexandru cel Bun. Ar fi fost evitata astfel situatia disperata in care s-a ajuns.
M-a mai surprins si faptul ca, desi cei care lucreaza in zona Garii sunt constienti de greutatile intampinate de soferi, ei nu fac nimic sa le evite. Iata cum, pe sensul pe care inca se mai circula pe strada Arcu, a aparut o groapa imensa, care incurca traficul, dar pe care nimeni nu o vede.





Irina

4 comentarii:

  1. Pentru noi cei din Pacurari - Canta care dorim sa ajungem in centru, Primaria ne recomanda sa trecem spre Alexandru pe pasarela de la Tigarete.
    Dar din pacate nu suntem in 2017, ci in 2008, 4 ani dupa alegerile din 2004.
    Ca de fapt, dupa cum arata majoritatea strazilor din Iasi suntem in Evul Mediu, asta e alta discutie. Sa zicem doar ca drumurile iesene sunt in perioada renascentista. Nu-i asa Robinello?

    RăspundețiȘtergere
  2. Haos a fost intotdeauna in zona garii si nu cred ca se va schimba ceva... va fi mai rau. Aveau o idee trasnita sa puna semafor la intersectia de la gara si sincer eu cred ca au luat`o razna daca vor pune acolo pentru ca se vor face cozi pina in tudor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca oamenii cu masinile isi sfarama planetarele .. dapai noi motociclistii ce sa zicem .. ??
    Pacat pentru orasul iasi ca este condus de cine nu trebuie ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Prostan mare acest primar Nichita.A furat ca prostu 4 ani si nici nu a facut nimic.Mie unul mi-ar fi rusine sa mai candidez,macar asa din respect pentru cetateni acestui mare gunoi numit orasul Iasi.
    MULTUMIM ROBINET CA NE-AI CONDUS 4 ANI DAR ACUM E MOMENTUL SCIMBARI.ASA CA:
    LASA-NE!!!!LASA-NE!!!

    RăspundețiȘtergere