sâmbătă, 5 aprilie 2008

Flaiser: „Nichita a luat-o pe un drum gresit”

Pana si apropiatii primarului Gheorghe Nichita il critica fara menajamente si vorbesc despre rolul nociv pe care acesta il are in administratia Iasului. La TELE M, Lucian Flaiser, presedintele Consiliului Judetean, a declarat astazi ca ii prevede "un viitor sumbru” primarului. "Nichita, la ora actuala, il vad destul de sumbru. Ii stiam defectele, le-am acceptat, dar vrea toate functiile si nu va obtine nici una. A luat-o pe un drum gresit".

Flaiser i-a administrat lui Nichita o lectie despre atragerea fondurilor europene, Consiliul Judetean Iasi fiind primul din tara dupa marimea sumelor atrase. Lucian Flaiser sustine ca proiectele in care Primaria condusa de Nichita figureaza ca partener sunt, de fapt, ale Consiliului Judetean, prin urmare acesta nu are cu ce se lauda decat daca minte. "De exemplu, pentru reabilitarea strazii Cuza Voda, Nichita nu are nici o contributie", a spus Flaiser. Acesta i-a reprosat lui Nichita faptul ca nu a inscris municipiul Iasi in Asociatia care va coordona noul RAJAC, pentru atragerea de fonduri europene: "e o ambitie prosteasca". Actualul presedinte al CJ Iasi mai spune ca, alaturi de senatorul Ion Solcanu, l-a "creat "pe Nichita." "Sunt unul din cei doi care poate spune ca Nichita e creatia mea. Solcanu a fost cu ideea, iar eu l-am sustinut. Dar oamenii se mai schimba".

Daca cei din afara PSD au inteles mai devreme cat de incapabil este primarul Nichita, pana si cei care il cunosc bine il cred expirat.

9 comentarii:

  1. Na ! ca am lipsit la apel si azi n-am semnat condica de prezenta pe aici...:))

    D-nul Flaiser? Pai nici domnia sa nu e in gratiile PSD; din cate stiu d-nul Simirad va fi candidatul oficial PSD pentru sefia CJ...in sanul PSD par a fi ceva conflicte ...mocnite... dar dupa cum bine se stie un sistem puternic se distruge ori din interior, ori prin tradare (in cazul de fata dupa principiul "io' te-am facut, io' te omor.."). Cu atat mai interesanta este declaratia d-nului Flaiser, unul dintre cei pe care, personal, numai la Casa Patrata il stiu de o vesnicie. Nu e mare lucru ca maine-poimaine d-nul Flaiser sa fie impins spre Primarie...dar am io' un feeling ca Nichita s-ar putea sa nu mai pupe sprijin de la partid...poate ma insel - se tot vorbeste de un parteneriat Nichita-Simirad, Doamne Fereste!, ma mut din oras...pe bune!...am oportunitati in sensul asta...

    O paranteza pentru problema strazilor - azi (sambata) am mers spre Metro...am fost nevoit sa merg pe Silvestru, Canta, Moara de Foc - e JALE (se vede "j"-ul mare?). Gropile sunt umplute cu apa de la ploaie si daca nu le stii, om te-ai facut.
    A doua paranteza: despre b-dul T.Vladimirescu am auzit ca actiunea de taiere a copacilor face parte dintr-un proiect de largire a bulevardului. Nu stiu daca e adevarat, poate sa verifice cineva.

    P.S. pentru adeptii metodei copy-paste : n-ar fi mai bine, domnilor, sa lasati doar un link? personal n-am rabdare sa citesc intr-o coloana ingusta, pare lung, si ma descurajeaza, desi poate e doar juma' de pagina in realitate ...si ma doare deshtu' de atata scroll....!!!! Voi n-aveti un punct de vedere personal?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce titlu anapoda :

    "Flaiser : Nichita a luat-o pe un drum gresit"

    Nicidecum domnilor shi doamnelor :

    NICHITA A FOST TOT TIMPUL PE UN DRUM GRESHIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!




    SA TRAITZI CUM DORITZI

    PS Flaiser...hmmmmm sa fie din neamul vestitului neamtz Flaiser ?....familie foarte instarita shi binevazuta pe timpuri dintr-o comuna apropiata Iasului

    RăspundețiȘtergere
  3. Nope ...noi nu avem shi NU TREBUIE SA AVEM pareri personale ! ....noi doar readucem aminte iesenilor trasnaile care le-au facut de-a lungul mandatului ! nu folosim link-urile ca sa nu surmenam cititorii postarii cu cautari link !
    :))))))))))))))))))))))))))))

    SA TRAIESHTI STEFANE !

    RăspundețiȘtergere
  4. Taie degetul si fuga la Prigoana sa-tzi puna o proteza STEFANE !......io am incercat personal treaba asta si am scapat de durerea-n deget.....mi-a ramas durerea in bashchetzi !

    :)))))))))))))))))))))))))))

    SA TRAIESHTI !

    RăspundețiȘtergere
  5. sorry, desi ma mananca limba n-o sa va raspund, ma uimeste doar punctul vostru de vedere....adica care punct ? ca e si ala cu ctrl+c ctrl+v de pe undeva...:))))))))))

    sa traiti si voi !!!

    p.s.4 Carcotash: de primar am nevoie...si inca de unul care sa raspunde la nevoile cetatenilor si orasului. Daca se intampla sa fie si charismatic(a)...cu atat mai bine :))))))))

    alt p.s.:nu vi se pare ca literele de robot - control psi(in opinia mea) au devenit prea multe si prea ilizibile? sau o fi vreun semn ca mi se intampla ceva in my mind ??.....:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Stefan,

    "Where is My Mind"

    Oh - stop

    With your feet in the air and your head on the ground
    Try this trick and spin it, yeah
    Your head will collapse
    But there's nothing in it
    And you'll ask yourself

    Where is my mind [3x]

    Way out in the water
    See it swimmin'

    I was swimmin' in the Caribbean
    Animals were hiding behind the rocks
    Except the little fish
    But they told me, he swears
    Tryin' to talk to me, coy koi.

    Where is my mind [3x]

    Way out in the water
    See it swimmin' ?

    With your feet in the air and your head on the ground
    Try this trick and spin it, yeah
    Your head will collapse
    If there's nothing in it
    And you'll ask yourself

    Where is my mind [3x]

    Oh
    With your feet in the air and your head on the ground
    Oh
    Try this trick and spin it, yeah
    Oh
    Oh

    SA TRAIESHTI STEFANE !
    :))))))))))))))))))))))))

    PS. OARE DE CE BARBATZII POLITICI AI ROMANIEI ISHI TRANTESC KILE DE PARFUM PE COSTUME ATUNCI CAND MERG LA O SINDROFIE ? YAAAAAAAAAAAAAH DEZAGREABIL ....NICHITO SCHIMBA DRACU PARFUMUL BRE ! IA ZI-O P-AIA DREAPTA ACUM SHI ACI ....AI CAZUT LA PACE CU LIBERALII ? ....AI SCAPAT NEAGRESAT ?

    RăspundețiȘtergere
  7. ce tandem de rasul lumii copilul din flori-canea si administratorul saracii autointitulat-bourul,va dati seama cu astia doi o sa ajungem la SAPA DE CAUCIUC o sa dam cu ea in pamant si o sa ne sara in cap.sa ii voteze taticu lu nea canea,sau robinet cun ii zice-ti voi dar nici ala nu ar face-o chiar daca l-ar ruga dar scuze.........nu stie cine e

    RăspundețiȘtergere
  8. DA ASA ESTE NICHITA A CAZUT LA PACE CU LIBERALII DAR ADEVARUL ESTE CA IN PSD SUNT CONFLICTE CARE TREBUIE NUMAI SA IZBUCNEASCA VA SPUN ASTA IN CUNOSTINTA DE CAUZA EU FIIND MEMBRU PSD IAR FOARTE MULTI MEMBRII PSD NU SUNT DE ACORD CU NICHITA IAR EL CARE NU SUNT DE ACORD CU EL II EXCLUD DIN PARTID VEZI CAZUL DUMITRU ANCHIDIN CARE A FOST MEMBRU PSD SI CONSILIER LOCAL SI CARE A FOST EXCLUS DIN PARTID PENTRU CA LA CRITICAT PE ACTUALUL PRIMAR PIERZINDUSI SI FUNCTIA DE CONSILIER LOCAL ASA CA TOT MAI MULTI MEMBRII PSD SUNT IMPOTRIVA ACTUALULUI PRIMAR PENTRU CA ACTUALUL PRIMAR IMPREUNA CU MIRCEA GEOANA AU DISTRUUS PARTIDUL ADUCINDU-L LA STADIUL DE PARTID DE BUZUNAR NICHITA ESTE UN PERICOL PENTRU IASI DAR SI PENTRU IESENI DAR SI PENTRU PROPRIUL PARTID.

    RăspundețiȘtergere
  9. TOT EU SUNT DAR CUM PUTEM SCAPA DE ACTUALUL PRIMAR CARE NU A FACUT NIMIC PENTRU ACEST ORAS VA SPUN EU HAIDETI CU TOTII LA VOT IN ZIUA VOTULUI SI HAIDETI SA SPUNEM NU ADMINISTRATIEI PROASTE A LUI NICHITA SI MAJORITATII PESEDISTE DIN CONSILIUL LOCAL AICI NOUA IESENILOR NE TREBUIE UN NOU PRIMAR ACUM FIE CA VETI FI DUMNEAVOASTRA DOAMNA IRINA SCHROTER SAU DUMITRU OPREA DE LA PD-LIMPORTANT ESTE SA NU CISTIGE PSD-UL IAR ADMINISTRATIA LUI NICHITA SA FIE DATA LA O PARTE PENTRU CA ESTE INCAPABILA SA CONDUCA ACEST ORAS CARE ESTE TOTUSI UNUL CU PRETENTII ESTE TOTUSI CAPITALA MOLDOVEI CAPITALA CULTURALA SI SPIRITUALA A ROMANIEI.DE CE DOMNUL PRIMAR NU A ATRAS FONDURI STRUCTURALE DIN PROGRAMUL PHARE SI FONDURI NERAMBURSABILE IN CARE NOI IESENII VOM PLATI DOUAZECI DE ANI DE ACUM INAINTE CREDITUL FACUT LA BERD IN VALOARE DE 2000 MILIARDE LEI VECHI.CUM ARATA PIATA UNIRII DOMNULE PRIMAR ATI VAZUT DAR CUM ARATA STRADA PICTORULUI STRADA CRUCEA ROSIE STRADA MANTA ROSIE UNDE SUNT FOARTE MULTE GROPI IAR ASA ZISA MAREA ASFALTARE NU ARE ACOPERIRE DECIT ELECTORAL ASA CA.

    RăspundețiȘtergere