miercuri, 2 aprilie 2008

Disperarea primarului nu are limite

Sub aparenta legalitatii, a punerii in aplicare a regulamentelor, primarul imi darama sau muta, unul cate unul, panourile publicitare cu brandul "irina schrotter". Pe 6 martie, aratam ca Primaria a daramat doua dintre panourile de afisaj din Podu Ros, extrem de bine pozitionate, sub pretextul optimizarii traficului. Nimeni nu a reactionat atunci, ma refer la politicieni locali aflati in opozitie. Astazi, in jurul orei 13.50, inca unul dintre panouri, cel din Fundatie, a fost inlaturat. Nu am fost in nici un fel instiintata, nu stiu ce se ascunde in spatele acestei actiuni. Firma cu care am incheiat contractul nu a fost notificata nici ea de autoritatile locale.

In opinia mea, este clar ca aceste panouri il deranjeaza pe primar. El inlatura in prezent posibilitatea de a mai fi folosite in campania electorala.

La ce sa ne asteptam pe viitor? In primul rand, atrag atentia celorlalti candidati anuntati pentru primarie ca le vine si lor randul. Vor fi pusi in imposibilitatea de a face o campanie electorala normala, pentru ca spatiile de afisaj din Iasi sunt arvunite de primar sau firmele se tem de razbunarea acestuia si nu vor admite publicitate electorala de la adversarii sai. Primarul Nichita se manifesta ca un baron local deplin, care nu foloseste doar banii publici in interesul campaniei electorale personale, ci isi intimideaza adversarii, abuzeaza de parghiile pe care le detine si afecteaza o competitie democratica. In spatele actiunilor se ascunde o mare disperare, de aici si lipsa de scrupule si actiunile abuzive pe care le intreprinde.

Va transmit un semnal de profunda ingrijorare fata de mijloacele nedemocratice prin care Gheorghe Nichita incearca scoaterea din joc a adversarilor. Iasul nu este mosia primarului. Merita sa i se aduca aminte acest lucru in fiecare zi.




Asta a mai ramas din panoul publicitar din Fundatie.

17 comentarii:

  1. Hihihi shi shtiu io de ce fac hihihi !
    Breee ieseni v-a inebunit primarele ......internatzi-l la SOCOLA !.....daca nu mai e locuri venitzi la Bucuresti la SPITALUL 9 ca-l bagam in aceeashi camera cu laptop-istul ala zbuciumat de la Antena 3....ufffff ca iar a scapat nebunu" din spital shi a venit in seara asta pe post ...iote ce file audio baga ! Maaaaaaaaaare tzi-e gradina Doamne !
    AUZI MEIIII NICHITA TU ESHTI UN FEL DE DON QUIJOTE, ALA DE SE BATEA CU MORILE DOAR CA TU TE BATZI CU PANOURILE PUBLICITARE !
    MARE PANARAMA COMUNISTA ESHTI BRE ........AULIUUUUU SA NU UITZI SFATU" : NU TI INERVA CA FACE RAU LA OPERATZIE !

    TRAITZI CUM VRETZI CA IO MAI AM UN PIC SHI CRAP DE RAS CAND VAD CE HAL DE PRIMAR AVETZI ! ASTA-I BUN DE DUS SA JOACE IN FILMELE CU PROSHTI !

    RăspundețiȘtergere
  2. E tipic pentru un primar care va fi detronat in curand. L-am vazut in interviuri si cred ca este cretin si prost din puct de vedere patologic. Ce distractiv ar fi ca toti politicienii sa fie supusi unui test IQ. :))
    Doamna Schrotter...eu cred ca intentiile dumneavoastra sunt bune. Poate chiar foarte bune. Dar trebuie sa fiti realista si sa va dati seama ca nu puteti lupta cu magarii astia singura. Aveti nevoie de niste consilieri foarte carismatici si priceputi. Mai presus de toate, aveti nevoie de niste cosilieri condusi de spirit civic.
    Eu am o recomandare personala: castigati studentii! Sunt muuuulte asociatii studentesti in Iasi, sunt multi studenti in Iasi si ce e cel mai impresionant este ca populatia inca are in minte imaginea revolutiei din 89. Nu de alta dar ala pare sa fie ultimul moment de glorie al Romaniei. Si poate chiar este. Vizitati asociatiile de studenti din Iasi. Va spun din experienta ca sunt tineri, plini de zel, entuziasm, idei, initiativa si, mai ales, sunt foarte multi condusi de un sublim spirit civic. Adora Iasi-ul si nimic nu i-ar incanta mai mult decat sa faca din acest oras si resedinta, nu numai oras de studiu. Eu zic sa va ganditi la ideea mea. Va stau la dispozitie pentru detalii. Singura nu aveti nici o sansa in lupta cu infatuatii astia.
    Cu respect doamna Schrotter!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmmmmm mdap ....cu studentzii ashtia se cam poate pleca la drum !
    Ce poate fi mai mishto decat sa fii inconjurat de o ceata de tineri care nu prea pun botul la fosilele comuniste care au scapat pe ici pe colo de decembrie 22 shi s-au transformat in adevaratzi facatori de democratzie !

    MOD DE A SECA PRIMARUL LA EL IN PRIMARIE :

    30-40 DE TINERI INBRACATZI IN TRICOURI ISCHROTTER SUB DIVERSE PRETEXTE ( AUDIENTZE, DEPUNERI DE DIVERSE CERERI ,SOLICITARI PENTRU REZOLVAREA DIVERSELOR PROBLEME SOCIALE....BLA, BLA ,BLA) PROBLEME SOCIALE BLA,BLA,BLA ) SA DEFILEZE 3-4 0RE PRIN PRIMARIE !
    Cred ca ar face ca semaforul DON QUIJOTE DE LA DOROHOI ....adica roshu ,galben ,verde !

    SA PIERZI USHOR NICHITO !

    RăspundețiȘtergere
  4. Iaca ce rushini mare ia facut rectorul de la CUZA lu dom' NICHITA :

    "Conform unei decizii a Senatului Universităţii "Al. I. Cuza" din Iaşi din ianuarie 2007, primarul Gheorghe Nichita, liderul PSD Iaşi, a fost exmatriculat de către rectorul acestei unităţi de învăţământ Dumitru Oprea, liderul PLD Iaşi. Rectorul a motivat exmatricularea primarului prin faptul că acesta nu susţinuse timp de nouă ani nici măcar un referat."

    Stimatzi cetatzeni ai Iasului , dumneavoastra cand il exmatriculatzi de la primarie ?

    SA PIERZI USHOR NICHITO !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce mijloace comuniste !miroase a pute!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Kenny , cum iti imaginezi tu ca doamna Schrotter poate avea sprijinul asociatiilor studentesti ,cand acestea sunt in majoritate vandute lui Oprea si lui Nichita? Cauta un piculetz pe net , ca sa vezi ce scandalau a iesit , atunci cand dna Irina Schrotter a sponsorizat un concurs de miss de la A. I. CUZA. Un proverb romanesc spune '' nu musca mana care te hraneste '' , e valabil pentru aceia care nu stiu sa aprecieze un gest frumos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nichita stie ca nu are ce pierde si face orice ii sta in putinta ca sa isi atace contracandidatii. Important e ca lumea vede acum adevarata fata a acestui specimen, iar asta e un motiv in plus pentru votanti sa se trezeasca "din somnul cel de moarte" si sa scape Iasul de ciuma PSD-ista care l-a acaparat inca in anii 90.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sondajele spun ca pentru multi somnul este inca dulce si adanc si il viseaza pe tovarasul Nichita in frunte. Depinde de noi, ceilalti ,ce metode vom folosi ca sa ii trezim . Cine stie , poate vor avea efect.

    RăspundețiȘtergere
  9. Decizia primarului de a da jos panourile concurentei face parte din sirul deciziilor proaste si neinspirate, printre care si decizia de a scoate "strategic" toata muncitorimea pe strazi in preajma alegerilor pentru a arata el iesenilor ce primar gospodar care este....
    Este o subestimare prosteasca si o desconsiderare clara a electoratului iesean.
    Eu fac zilnic cel putin 100 km cu masina in Iasi, si orasul arata ca un santier, ambuscade, aglomeratie, mizerie, caini, etc...
    Atat soferii cat si pietonii din Iasi sunt vizibil lezati de haosul local actual creat si nu vad de ce l-ar vota pe Nichita.
    Propun sa instalam un detector de injuraturi pe trotuare, pe strazi, in mijloacele de transport si apoi sa trecem la alegeri.
    A propos de instalat, actuala echipa de la primarie nu trebuie sa dispere, gasim solutii si pentru ei pentru dupa alegeri.
    Sa luam ca exemplu...mmm...mda...aha!...EJOBS :

    "CANDIDATUL IDEAL:

    -Persoane ative dornice de munca,sociabile si cu simtul raspunderii;
    -Experienta intr-un post asemanator de cel putin un an;

    RESPONSABILITATI / BENEFICII:

    Descriere job:
    -secretara
    -contabila
    -instalatori electrice si sanitare(sa traitzi!)
    -muncitori constructori, calificati si necalificati
    -sudori

    Beneficii:
    - castiguri atractive
    -program full, part-time
    - mediu de lucru modern intr-o echipa tanara

    Principalele obligatii:
    -finalizarea tuturor proiectelor in care sunt implicati.
    -respectarea programului de lucru."

    "Lasand politica deoparte,
    Alegeti un manager."

    RăspundețiȘtergere
  10. Raspuns pentru georgiana/08:48

    ISCHROTTER NU TREBUIE DOAR SA VREA .........TREBUIE SA FACA !
    UN PRIMAR BUN TREBUIE SA FACA .........NU DOAR SA VREA !

    Cat despre concursul de miss , mare branza ....s-a facut un pic semafor domnul OPREA (adica shi schimbat culoarea :roshu, galben, verde )
    In orice caz alegatorii domnului profesor sa nu uite urmatoarele probleme :

    -de cand cu alegerea la europene corpul profesoral din universitate s-a divizat in plus toata treaba care in mod normal trebuia facuta de domnul OPREA este facuta ...de shtim noi cine....shi care este foarte frustrat de aceasta situatzie ...nu-i place de loc rolul de negrishor pe plantatzie !
    -la Bucureshti staff-ul partidului este conshtient ca domnul OPREA este total inodor ,incolor ,insipid in aceasta cursa dar totushi sa nu zicem hop pana nu vedem ce face diavolul de F.TATARU ca asta este prima mana shi un adevarat tatic in strategia de campanie (SA TRAITZI DOM" PROFESOR TATARU VA RESPECT SHI INVATZ DE LA DUMNEAVOASTRA !:) )

    deci :

    SA FACI NU DOAR SA VREI !

    RăspundețiȘtergere
  11. Georgiana nu am zis sa atraga asociatiile studentesti de partea ei ci sa mearga in vizita la asociatii si sa recruteze consilieri si personal de acolo. Nici nu ar avea cum sa atraga asociatiile de partea ei pentru ca prin definitie ele sunt apolitice. Dar membrii nu sunt. ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca nu stii te invatam
    Daca nu poti te ajutam
    Daca nu vrei .....ei bine aici ai incurcat-o TE OBLIGAM !.......... ca ne-am saturat de NICHITA & CO la primarie !

    =)))))))))))))))))))))))))))))))

    gaska veseliei

    RăspundețiȘtergere
  13. as vrea sa stiu si eu care sunt firmele care aveau acele panouri.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru Kenny -
    si membrii sunt , dar in privinta acestui subiect sper ca sunt eu sceptica mai mult decat ar trebui . Vreau sa ai dreptate .

    RăspundețiȘtergere
  15. Offfffff Gergiano defetista mica ........TREBUIE SA AIBA DREPTATE !

    :)))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. omu asta e penibil..se vede de la o posta ca e disperat, macar sai vada de asfaltarile lui sau de reabilitarile la reteaua de apa, sau de noile parcuri pt copii care le face(asta a facut si inainte de alegerile precedente).
    Iar pt doamna Irina...cred ca ar trebui sa fiti mai dura cu acest om..poate sal invitati la un talk-show..ca de..televiziuni la Iasi avem destule..

    RăspundețiȘtergere
  17. SOLUTZIA?SIMPLU UMPLE-TZI IASHUL CU ACEL AFISH.....IN TOT IASHUL!!!!ARE SA LE DEA PE TOATE JOS?PUNE-TI UNUL LA NOUL PANOU DIN FUNDATZIE CEL ELECTRONIC...
    E un MARREEEE DOBITOC!!!!
    ITZI SUNT NUMARATE ZILELE MAI .....CEAUCESCU!!!

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    FLY FISH!!!

    RăspundețiȘtergere