duminică, 6 aprilie 2008

Din ciclul...asa ceva nu se poate decat la Iasi


Atentionez ca fotografia nu este un trucaj! Nici eu nu am crezut pana nu am vazut...O masina a Salubris-ului stropeste strazile in timpul ploilor care dureaza de cateva zile, provocand probleme in multe cartiere. In mod normal, in urma unei asemenea actiuni, Primariei ar trebui sa i se intocmeasca dosar penal pentru risipirea intentionata a banilor publici prin intermediul regiilor. Insa, la Iasi, probabil, actiunea va fi trecuta la bilantul primarului, care va spune ca a udat strazile orasului, pentru diminuarea prafului, cu mii de metri cubi de apa in mandatul sau.

Succes, tovarase Nichita, iesenii nu te vor uita vreodata ! Se vede ca antologia prostiei nu e niciodata completa.

16 comentarii:

  1. PROSTIA NU ARE LIMITE.....SIGUR....

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  2. STILUL INTELECTUAL :
    -TOTAL SHI INCONFUNDABIL NICHITO-BACOVIAN !

    STILUL CATZAVENCU' :
    -DIN FILMELE CU PROSHTI !

    STILUL ILIESCU :
    -NOI MUNCIM NU GANDIM !

    STILUL BASESCU :
    -HA, HA ,HA DACA EU PRESHEDINTELE SUNT MARINAR SHI-MI PLACE APA NU INSEAMNA CA IDIOTZII ASHTIA TREBUIE SA INUNDE IASUL !

    STILU MEU :
    -NICHITO MARE DOBITOC ESHTI, GAFEZI IMPARDONABIL !

    Bleaaaaaaah

    SA TRAITZI CUM VOTATZI !

    RăspundețiȘtergere
  3. asta vrea sa ne arate ca avem piscine sau stranduri in fiecare cartier.............ca sa nu mai spuna lumea ca nu a facut bazinele de la fostul strand....AR TREBUI SA O TRECA LA REALIZARILE MANDATULUI ACTUAL.BA TZARANE IA-TI ROBINETUL SI DUTE UNDE MA GANDESC EU

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu doar du-te .......................du-te taaaaaaaaaaaaaare !

    RăspundețiȘtergere
  5. este o vorba: daca ar durea prostia Nichita ar urla cat il tin puterile. Ce vad in fiecare zi in art d-tra, cu siguranta este o mica parte a incompetentei acestui primar. Locuiesc de cativa ani buni in alta tara. Vin in co. anual, de fiecate data sunt socat de cata degradare intalnesc in acest oras, din toate punctele de vedere. Nimic pozitiv, dar NIMIC. Cand ma intorc, cei cunoscuti ma intreaba: ce mai este prin oras??? JALE, JALE MARE, dar parca ma doare ca o parte dintre noi se mai agata de toti nemernici. Citesc despre cei lipsiti de bunul simt, cei fara scrupule, cei care considera ca sunt de neinlocuit.Trezitiva COMUNISTILOR, plecati la pensie, Nichita, Simirad, Solcan, Dobre....unde va este bunul simt, de ce prefetati sa fiti dati afara cu suturi in fund.Cu siguranta acest blogger este citit de voi in fiecare seara, nu puteti dormi, cand vedeti ca voi sunteti muritori, ati furat destul, vile, masini, amante, case la cpoii..........doar sanatatea mai are semn de intrebare. RUSINE SA VA FIE, merge-ti prin oras si vedeti ce a-ti facut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine spune ca d-l Nechita stie ceva ? El e doar...PRIMAR !
    Cat despre masina cu pricina, am convingerea ca trebuia sa acopere
    gaurile din asfalt...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va grabiti cu concluziile dupa ce ati vazut aceasta imagine.
    Masina din imagine nu spala strazile.
    Nichita a citit recent in niste "almanahe" imprumutate de la Vanghelie despre incalzirea globala si s-a gandit sa ne racoreasca putzin.
    Printre altele, daca tot a citit si despre sfarsitu lumii din 2012 dupa calendaru mayas, de ce-ar mai rezolva problemele administrative ale Iasului in urmatorii 4 ani? Urmeaza oricum o noua era glaciara si nu va mai fi nevoie sa faca promisiuni electorale de ingheata apele.

    Hai Dom' Nichita
    Fii dezghetat si vioi
    Te intorci la Dorohoi.
    Anu asta votam noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nichita asta e jale...e dus rau de tot...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Votatzi ,votatzi
    Avetzi grija,
    Nu uitatzi ,
    Trimitetzi-l pe Usturoi,
    Inapoi la Dorohoi !


    AHOI,AHOI, va salutam tot noi !

    RăspundețiȘtergere
  10. Remarc prezenta in spatiul virtual a website-ului nichita.ro. Ce-i drept ... neactualizat: banuiesc ca omului ii este rusine sa indrazneasca sa mai scrie ceva la "Ce voi face" si nu are ce scrie la "Ce am facut".
    Cat despre ... doctorand din 1997 ... citeam anul trecut ca a fost exmatriculat (dar banuiesc ca suna bine si atunci de ce sa-si actualizeze CV-ul).

    p.s. insa remarc si pagina opiniilor altora despre Nichita:
    "Nu ma pot imagina pe mine fara ieseni si fara sprijinul tuturor celor care au fost alaturi de mine. Fara sa ma repet neaparat, sincer va spun, ca nu imi mai pot imagina Iasul fara primarul Gheorghe Nichita." (Irina Schroter)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru anonimul de la 18:36/06.04.2008

    Pot sa-tzi spun sigur ca acest blog este monitorizat zilnic. In fiecare dimineatza monitorizarea cu postarile voastre ajung pe birourile acestor hahalere ! cat despre shefa IT-ului pe primarie , madama Cristina Nucuta este o pafarista in aceasta meserie ...noi aici in Bucureshti le spunem PAFARISHTI (din aceia care sunt p-afara total !)

    SA TRAITZI CUM VOTATZI !

    PS. MAI CRISTINA FULGA TATII, AI MAI INVATZAT CEVA LA CAPITOLUL JOACA CU PC-UL ?....SAU TOT LA SOLITAIRE AI RAMAS ? IA FII TU BARBATA SHI SPUNE BAIETANILOR DE AICI CE-AI FACUT MATALUTZA LA ULTIMA CONFERINTZA DE LA A.N.I.A.P. TZINUTA LA BRASOV HIHIHI ! RUSHINICA ,RUSHINICA ....

    RăspundețiȘtergere
  12. 'neatza, all

    In primul rand tin sa remarc cu satisfactie ca au mai disparut dintre mesajele "copy-paste". Dar (si parca-i vad pe unii ranjind sadic :))) minunea n-o sa dureze mai mult de o zi, nu-i asa ??? :))) Mai sunt articole prin ziare sau ce-am vazut pana acum a fost doar "antreul"?

    Sa revenim: deci, sprijinul I.S. acordat lui Nichita in 2004 si implicit declaratia domniei sale e un punct pe care adversarii I.S. tin sa i-l reaminteasca ori de cate ori au ocazia, in orice imprejurare. I.S. n-a negat niciodata aceasta declaratie. Citez aproximativ, auzite cu urechile mele, live : "dintre doua rele ( n.a. Nichita - Carlan), am ales cel mai mic rau pentru orasul Iasi". Adversarii de azi o ataca pe I.S. si evident o acuza de duplicitate si inconsecventa in atitudine si declaratii tocmai pentru a o descuraja si a-i face reclama negativa. Io' personal nu-mi fac griji ca asta ar putea reprezenta un punct slab pentru I.S.
    4 ani inseamna destul de mult pentru oricine dintre noi, avem timp sa ne mai coacem sa ne mai (re)asezam ganduri,ideile, tendintele, de ce nu, oportunitatile, e timp destul ca sa devenim mai intelepti, sa prioritizam ce e important pentru noi in viata si ,daca ne pasa,ce e important pentru cei din jurul nostru - desigur e valabil doar pentru speciile care tind sa se perfectioneze pe scara evolutie..:)))). Multe s-au schimbat si pentru mine care in '90 nu vedeam tara fara Iliescu, de ex. si fiecare dintre noi/voi ati avut deceptii de orice natura in viata. E important sa recunoastem ca am gresit, iar atunci cand greseala influenteaza viata semenilor din jurul nostru sa avem decenta si curajul sa recunoastem ca am gresit in mod public !!

    Acum o sustin pe I.S. in felul meu, nu stiu cat valoreaza, cat cantareste gestul meu, probabil infim, dar de va fi sa ma insel asupra intentiilor domniei sale, va asigur pe toti ca voi fi printre primii care imi voi turna public cenusa in cap - de asemeni, cu rezerva ca gestul meu s-ar putea sa nu intereseze pe nimeni.


    ptr. d-na Cristina (daca e adevarat ce se spune mai sus) :

    Print...si repede cu mesajul asta la dosar....

    RăspundețiȘtergere
  13. Stefane sa nu spui niciodata hop pana nu sari gardul .....hihihi copy-paste continua .....shi peste vreo saptamana o sa facem :scan -copy-paste ca deh incepem sa umblam la dosarele ....sa vezi atunci lectura naibii !
    Oricum asta nici macar antre-ul nu a fost ....a fost un fel de tzuica inaintea mesei ca deh sa creasca pofta de mancare ! ....gradat juniorule ...totul se face gradat !
    :))))))))))))))))))))))))))

    SA TRAITZI CUM VOTATZI

    RăspundețiȘtergere
  14. Ia luati si cititi ce a scris un tip in Ziarul de Iasi de azi.Maaaaamaaaaa! Asafalt de 4 cm. E o scrisoare a unui iesean semnata I. Cozma. Chiar merita citit.

    RăspundețiȘtergere
  15. e trist .. foarte trist. ca nu stiti si nici nu are cine sa va invete treaba asta. in special pe strazile cu trafic greu cand ploua este trimisa stropitoare sa dea mazga la bordura. lucrul asta nu se poate face cand e uscat drumu.
    Nu e bine ca lasi dorinta de putere sa te orbeasca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Auzi mah anonimule de la 11:05/07.04.2008....poate pe iesheni ii prosteshti cu poza in fatza dar pe mine nu ma prosteshti mai lepra mica doarece am ochiul format ....adicalea stropitoarea aia stropea cam pe mijlocul strazii nu pe margine acolo unde se aduna mazga !!!!! Ia studiaza matale fotografia mai atent.....shi revino cu contra-postare !
    Ai dracu PSD-ishti shi liberalii ashtia ..ii prinzi cu caltaboshi in geanta, ii filmezi cum iau shpaga shi au tupeu sa spuna ca inregistrarea este falsa !

    Moaaaaaaaaaaaama cat nesimtzire !
    Bahhhhh anonimule albu-i alb shi negru-i negru iar stropitoarea era la cel putzin 2m de bordura ce pana mea mazga curatza ?....ca acum precis ai sa raspunzi: pai avea jetul puternic !.....am io o vorba apropos de jet puternic shi cu bolta dar nu e cazul s-o spun aici !
    Shi trist ....intr-adevar trist arata Iashul acum dupa ce de aproape 12 ani a fost terfelit continuu de aceste scarbe comuniste reciclate in PSD shi PNL !

    Bleahhhhhhhhhhh

    SA TRAITZI CUM VOTATZI !

    RăspundețiȘtergere