joi, 3 aprilie 2008

Motive incredibile invocate de Primarie

Am primit, cu mare intarziere, adresa prin care Primaria a dispus demontarea panoului publicitar cu marca “irina schrotter” din Fundatie. Citind-o, am avut confirmarea ca nesimtirea primarului Gheorghe Nichita nu are limite. Ei bine, in adresa Directiei Tehnice a Primariei catre firma S. C. Afichage Romania, cu care am contract, se cere demontarea panoului pentru ca ar impiedica vizibilitatea statuii lui Alexandru Lapusneanu. Asa ceva mi se pare incredibil.

Oricine poate constata ca intre statuia lui Alexandru Lapusneanu (de fapt, e un bust) si locul pe care se gasea panoul este o distanta de mai bine de 30 de metri. In plus, backlightul nu se afla in directia axei strazii Lapusneanu, la capatul careia a fost montat bustul, ci in lateral si nu interfera vizual nicidecum cu monumentul.

Abuzul este limpede ca lumina zilei, iar justificarea adusa este in afara legii.

Maine poimaine ma pot trezi ca trebuie sa evacuez fabricile in care lucreaza aproape o mie de oameni pentru ca Primaria vrea sa construiasca acolo un teren de fotbal. Ori ca nu am voie sa circul pe strazile unde trece primarul cu masina.

Activitatea primarului Gheorghe Nichita a intrat pe un drum care se dovedeste periculos pentru oras. Cred ca ar trebui sa se opreasca aici sau, daca nu poate, sa-l ajutam noi sa se opreasca.



In stanga vedeti statuia lui Alexandru Lapusneanu, iar in mijloc se zareste stalpul pe care era montat panoul. Poate imi explicati ce legatura au una cu cealalta?! In aceeasi logica, ar trebui oprita circulatia prin Fundatie si ar trebuie demontate toate celelalte panouri, ca sa se vada mai bine statuia.


Irina

11 comentarii:

  1. Daca el joaca murdar si invoca pretextede genul asta,tu draga mea de ce esti fair play.E bine sa fii asa dar pina la o limita.
    Chek your email!

    RăspundețiȘtergere
  2. Are staff-ul plin de "telectuali din aia stilatzi shi cu papion .....d-aia !
    .....daca tragi o injuratura langa ei se inroshesc ca tzatzele caprei dupa ce sunt supte !
    Oricum chestia asta cu panourile se poate rezolva foarte ushor shi cu mare tam-tam la judecatorie ...trebuie insa doar un avocat istetz shi spurcat la gura !
    Offffffff NICHITO ca daca ai fi pe mana mea sau ashi avea mana libera in maxim 2 saptamani infarct miocardic ar scrie pe certificatul tau de deces !.....

    Bleaaaaaaaaaaaaaaaaah !

    RăspundețiȘtergere
  3. LUME,LUMEEEE venitzi shi cititzi despre batalia pe ciolan din interiorul PSD (copy-paste):

    Solcanu si Nichita se joaca de-a "soarele si pisica"
    "Eu stiam ca sint exclusi din partid si i-am vazut la Consiliul National. Hrebenciuc mi-a spus ca cei doi au intrat in sala la interventia lui Ion Solcanu", a declarat marti Gheorghe Nichita
    Liderul PSD Iasi ameninta ca se va plinge presedintelui Mircea Geoana despre ajutorul acordat de Solcanu unor persoane care nu mai fac parte din partid.
    Ion Solcanu ia in deridere nervii lui Nichita, desi recunoaste ca l-a ajutat pe Abalasi sa intre in sala unde avea loc Consiliul National al PSD. "Pe domnul Abalasi eu l-am invitat, pe raspunderea mea, in Palatul Parlamentului. Iar domnul Anchidin nu are nevoie de invitatie pentru ca este membru al filialei PSD Bacau. Domnul Nichita bate cimpii si ar trebui sa se ocupe mai aprig de lucruri mai serioase", a ripostat Solcanu.
    "Nichita nu avea ce sa caute la Consiliul National al PSD pentru ca este un oportunist, un neispravit si un mincinos. Eu sint membru al PSD Bacau. M-ar contesta Nichita si daca m-as duce la organizatia PSD care s-a infiintat in Spania?", a declarat Dumitru Anchidin. "

    SUBLINIEZ:

    "Nichita nu avea ce sa caute la Consiliul National al PSD pentru ca este un oportunist, un neispravit si un mincinos."

    DECI IATA PAREREA COLEGILOR DIN PSD DESPRE NICHITA !
    APOI BRE NICHITO PUPA-TZI OCHII TAI AIA OPERATZII....DACA AI TAI ZIC CE ZIC DE TINE, LA RESTUL CE PRETENTZII MAI AI ?

    MAREEEE POAMA ESHTI DOM' PREMAR !

    Yahhhhhhhhhhhh !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce face Nichita se numeste abuz.

    Viziteaza
    http://ieronimvieriu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. in fine, home si io'...
    nooo, io' cre'ca statuia lui Lapusneanu dorea sa vada biblioteca !!! Cin' sa vada statuia? Cei care vin de pe Copou sau Pacurari? Pai aia abia asteapta sa traverseze intersectia. Iar daca vrei sa vezi statuia , trebuie s-o vezi de aproape ca se pierde in fundal (si oricum momentan e invelita in celofan!!!!!). Daca vii dinspre Independentei nici nu stii ca e acolo, daca vii dinspre Banu , nu poti s-o vezi ca e obturata de cladirea RTC . Iar daca vii de pe Lapusneanu o vezi din spate... Singura solutie pentru a admira aceasta statuie este s-o vezi de jos si de aproape. Panoul cu I.S. erau la o inaltime considerabila si nu se punea problema sa incurce vizibilitatea decat daca erai intr-un auto de vreo 4-5 metri inaltime !!! Dar deranja pentru ca avea vreo 20mp cel putin, pentru ca era o reclama a brandului "irina schrotter" si nu a persoanei Irina Schrotter, si s-ar fi putut face confuzie printre oameni intre "i.s." si I.S. viitor candidat la Primarie...si cum d-nul (sau tov-ul?) Nichita inca n-a reusit sa-si creeze un brand propriu... "iaca asa! sa moara si capra vecinului !! ca ce chestie madam Schrotter sa aiba poze mari si io' nu ?"....singur isi taie craca, ce-si face omu' cu mana lui..e sfant !! :)))

    O alta problema e ca si jucaria lui, adica Poli Iasi, nu sta tocmai pe roze : ori scoate bani de la bugetul local - adica si banii mei, ca sa aiba Balba cu ce-si lua alt A7 - si achita datoriile clubului - asta drept manevra electorala si Nichita va fi pe post de Superman, salvatorul suprem; ori (putin probabil) clubul se va scufunda iar de la anul suporterii vor vedea meciuri la matineu. Dar abia atunci vina este 100% a d-nului Nichita pentru ca s-a opus in dese randuri sa dea clubul unuia sau unor actionari privati : "e jucaria mea (masina de voturi), n-o dau la nimeni!!..."

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, iti evacueaza fabricile poate..sa speram k tot platesti salariu minim pe economie din cate am auzit (din surse sigure). Un panou in minus nu strica, de le-ar scoate pe toate din Iasi (nu doar cele cu tine.. ei na ce sa zicem, ai vrut campanie elctorala precoce, iata si raspuns electoral pe masura (a nu se intelege ca il sustin in vreun fel pe actualul primar :)) )...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru anonimul de la 08:36

    Mda ,ce sa mai zic ...aia cu capra vecinului !... nici macar vestita intrebare nu-tzi pot a pune :
    AMICE ESHTI IDIOT ?
    deoarece eshti de-a dreptul DOBITOC !
    Intreaba prima oara muncitorii daca vor sa se inchida fabrica shi dupa aceea da-tzi cu pararerea RETARDULE ! Panourile nu sunt panouri electorale ...sunt panouri de promovare a brand-ului ISCHROTTER ...MAI ANIMALULE PSD-ist !
    Daca eram in locul lui ISCHROTER il dadeam in judecata pe penalul ala de NICHITA shi garantat in maxim doua luni il executam cu portareii ca sa-mi recuperz paguba ....CITITZI DRACULUI LEGILE SHI RESPECTATZI-LE MAMA VOASTRA DE FOSILE COMUNISTE !

    Bleaaaaaaaaaaaaah !

    RăspundețiȘtergere
  8. am citit in presa , ca acel panou nu avea autorizatie ,pe cine sa cred?

    RăspundețiȘtergere
  9. Totdeauna sa crezi doar in tine ! .....daca crezi in altcineva rishti sa devii un robotzel programabil ! .....nu-i convine operatorului modul tau de reactzie .....plici apasa butonul RESET shi te reprogrameaza convenabil !

    Corect ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Se spune ca traim intr-un nor de informatie . Depinde de noi pe care o alegem a fi corecta . Dau un restart acuma:))sa vad pe cine mai cred

    RăspundețiȘtergere
  11. daca apare de doua ori, a rog sa ma scuzati.
    vizitati, va rog,http://liviustanro.weblog.ro/
    am acolo o propunere, dar vor mai apare curand si altele, legate in primul rand de regii,
    Liviu Stan

    RăspundețiȘtergere