vineri, 30 mai 2008

Ce v-am spus?

Exact cum anticipam, lista numelor de personalitati utilizate abuziv in campania de sustinere a lui Gheorghe Nichita este mai mare. Astazi a venit randul liderului Blocului National Sindical Iasi sa iasa la rampa.

Dupa cum reiese din declaratiile lui Doru Alexandrescu, facute intr-o conferinta de presa, procedeul a fost similar cu cel semnalat de mine in materialul din “Ziarul de Iasi” si reprodus mai jos. Staff-ul PSD s-a folosit de relatia de amicitie dintre primar si Doru Alexandrescu pentru a publica in ziare, fara stirea liderului sindical, o caseta publicitara in care ii sunt puse in gura cuvinte pe care nu le-a spus niciodata.

Iata ce a declarat Alexandrescu: “Este adevarat ca sunt prieten cu primarul Gheorghe Nichita, dar PSD mi-a folosit imaginea ca lider al Blocului National Sindical fara ca eu sa stiu si sa fiu intrebat daca sunt de acord sau nu. Eu nu am dat nici o declaratie de sustinere a vreunui candidat in timpul acestei campanii electorale”. Mai clar nu se poate.

Repet, stiu ca si in cazul altor personalitati s-a intamplat la fel. Sper ca ei sa aiba curajul sa iasa si sa spuna. Altfel, Gheorghe Nichita va merge inainte calcand peste reputatia lor.

Irina

4 comentarii:

  1. tic-taccccccccccc....TREZIREA....
    48ORE...2880MINUTE...172800SECUNDE..


    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai ma intrebam unde era cronometrul.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-ar mai fi prea multe de spus...asteptam cu speranta,rabdare si increzatori scrutinul de duminica.
    Sper sa nu avem ocazia de a numi o noua "duminica a orbilor"
    Iar daca vom reusi, speram sa nu fim dezamagiti din nou...

    IESENI, FITI INTELEPTI !! INDIFERENT DE OPTIUNILE POLITICE, IESITI LA VOT !! ESTE UN DREPT CASTIGAT ACUM 18 ANI CAND FRAIERI CA MINE ISI VEDEAU COLEGII DE ARME CAZAND ALATURI IN LUPTA PENTRU CADEREA COMUNISMULUI , A REGIMULUI TOTALITAR SI PENTRU O VIATA MAI BUNA !! IASUL NU ESTE AL UNEI MAINI DE OAMENI PARVENITI, ESTE ORASUL NOSTRU, AL TUTUROR !!!!!

    ...asta e cam tot....

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiti oare cum este sa ti se rupa inima atunci cand vrei sa votezi dar nu ai dreptul? Nu prea cred ca stiti si tocmai de aceea , multi dintre voi , preferati sa stati in casa sau sa faceti orice altceva inafara de a vota , atunci cand vi se hotaraste soarta.Fiecare vot conteaza . Eu nu pot sa aleg soarta orasului pe care il iubesc , care m-a adoptat si m-a primit cu atata caldura .
    VA ROG DIN SUFLET , ALEGETI CE ESTE MAI BUN PENTRU NOI TOTI!
    MERGETI LA VOT!

    RăspundețiȘtergere