luni, 19 mai 2008

In parc, printre ieseni

Iesenii sunt interesati de problemele orasului si in timpul lor liber

Am reusit sa-i starnesc interesul...

Doamna din imagine spune ca m-ar fi votat.
I-am explicat de ce trebuie sa voteze cu Dumitru Oprea

Mesajul meu este simplu, il pot intelege si copiii: pur si simplu, iubesc Iasul


4 comentarii:

  1. Dragutz, mi-a placut. Arati mai bine in pozele astea live, decit in cele fatuite.
    Mi-ar place sa te intalnesc. Pari o tipa de treaba.
    Dorin

    RăspundețiȘtergere
  2. "Poate ca vom merge incet, dar niciodata inapoi" spune o reclama noua. Ce bine vi se potriveste, voua, celor noi intrati in politica asta de Bahlui, plina de lichele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-o zi m-am exprimat pe-aici pe undeva cam asa:
    "se va face chestia x cand vom avea parte de a doua venire a lui Isus pe Pamant, si chestia Y la a treia descalecare a Mantuitotrului". De fapt, ultima ideea era gandita un pic altfel si suna cam asa : "cand am s-o vad pe Irina in rochie sau fusta..., se va intampla x sau y
    chestie, etc...
    " - avand in vedere, evident, preferintele ei vestimentale pe care le cunoaste toata lumea. Ei, am trait s-o vad si pe asta !! (sper ca Irina mai tine la gluma!! :)) . Pacat ca n-am avut ocazia live - dar voi mai avea ocazia, nu? Si nu doar in poze :((( !!
    Lasand gluma la o parte, asta mi-a inspirat o stare de maxim optimism si speranta si ma face sa cred ca totul e posibil.
    N-ar fi rau daca actiunile comune
    alb-rosu-portocaliu ar mai fi anuntate din cand in cand ca sa stim si noi, sa ne aflam, asaaa, din intamplare prin preajma. Mi-am exprimat deja dorinta de a-l cunoste personal pe d-nul Oprea, evident daca si domnia sa doreste... - igonito si fara protocol !!
    Pana la a-l cunoste personal, o sa-mi permit sa-i fac o observatie: venind pe Pacurari la deal, cum traficul auto permite si numararea furnicilor de pe trotuar, m-am oprit in dreptul panoului de la FEG. Buuun ! Numai ca ochiul meu de soacra vede mai mult decat normal. Stelajul metalic, cadrul metalic pe care se afla respectiva poza era ruginit, scorojit, nevopsit - si nu da bine deloc la imagine!!! Nu'sh cine se ocupa de imagine, dar dupa parerea mea totul ar trebui sa arate impecabil. Si ar trebui aici sa invete de la Irina care nu la lasa nimic la voia intamplarii. Stiu ca la rfw a dorit sa se se asigure personal si cu ochii ei ca totul va fi PERFECT !!.
    Am cautat-o si eu...intr-o anumita zi...si n-a fost de gasit pentru ca urma rfw si era pe baricade. Atat ii sugerez (sper) viitorului primar : "n-aveti incredere, verificati personal ca totul sa fie perfect"...

    RăspundețiȘtergere
  4. una din poze este facuta in cartierul Alexandru cel Bun....pacat ca nam fost prin apropiere..atunci

    RăspundețiȘtergere