duminică, 4 mai 2008

Reacţie necontrolată a presedintelui PSD Mircea Geoana

Presedintele PSD Mircea Geoană a avut astazi o reactie necontrolata in momentul in care un membru al echipei Irinei Schrotter a intentionat sa-i inmaneze Pactul pentru Iasi si scrisoarea deschisa care ii era adresata si in care Irina Schrotter cerea demisia viceprimarului Constantin Neculau. Corina Druta, din staff-ul Irinei Schrotter, s-a prezentat la Sala Polivalenta cu cele doua documente. In momentul in care a dorit sa le dea presedintelui PSD, acesta a bruscat-o in vazul presei si al delegatilor PSD prezenti in sala.


Ne exprimam regretul fata de aceasta reactie inacceptabila a liderului PSD.

Reamintim domnului Mircea Geoană că Statutul PSD prevede, la articolul 7, ca nu pot face parte din partid „persoanele care promoveaza violenta”, iar, la articolul 96, ca „PSD sprijina activitatea asociatiilor si organizatiilor neguvernamentale in demersurile acestora de sustinere a intereselor majore ale categoriilor de cetateni pe care le reprezinta”.

Asa este respectata in PSD propria lege de functionare?

Iata declaratiile pentru care am cerut demisia lui Constantin Neculau din functia de viceprimar:






Biroul de presa al Irinei Schrotter

19 comentarii:

  1. Da ce anume a facut?? A lovit-o, a impins-o ? S-a strambat la ea? A tipat? I-a intors spatele sau i-a pus piedica?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eram in sala la acel moment si am vazut ce s-a intamplat cu aceea fata dar nu ma stiut care e treba pana nu am citit pe blogul tau Irina .Imi pare sincer rau de cele intamplate si asta arata nesimtirea de care dau dovada cei din Psd.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca domnul Neculau uraste cel mai mult pe ieseni si nu pe tine Irina deoarece timp de un mandat si-a batut joc de un oras el in frunte cu nesimtitul asta de Nichita

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe d-nul Neculau , il cunosc de cand lucra la ICPROM, un tip care se aseza dimineata pe scaun si nu se radica pana la sfarsitul programului.Daca avea nevoie la wc, si priveai spre scaunul dumnealui, vedeai o pierna, ca dedesupt era ditamai gaura. De cand a ajuns la primarie ma intreb: cum a ajuns acolo?

    RăspundețiȘtergere
  5. zilnic iti citesc mesajele. NU, categoric NU se poate lucra nici cu un partid. Primarul meu, IONEL MORARU, fost MILITIAN, din com. Ruginoasa acum candideaza la al treilea mandat si acum a schimbat al treilea partid ( PL-PDS-PD) Este o mizerie!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ...N-ai cu cine.
    Nu au cu cine.
    Ce vrei dom'le?
    Niste tzarani...

    P.S.D.
    Un pic de stil nu ti-ar strica.

    RăspundețiȘtergere
  7. bv anonim17.21
    mai cretinule...invatza sa pronuntzi SCHROTTER shi pe urma ia shi comenteaza ceva.....cum potzi ura asha un om care vrea binele mai ?????RUSHINE TZIE SHI FAMILIEI CE-TZI POARTA NUMELE.....K AI ASHA STATUT IN FATZA OAMENILOR.....
    UNDE MAI PUI K NICI NU ESHTI DEMN DE MANDRIA TA DE BARBAT....EU DAK ERAM IN LOCUL TAU IMI DADEAM DE MULT DEMISIA DIN PARTIDUL ASTA DE KKT....V-ATZI STRIKT DE TOT IMAGINEA DEJA URATA SHI USCATA DE LIPSA VOASTRA DE ACTIVITATE.....CU SARACII PENSIONARI..RROMI....VAI DE CAPUL VOSTRU....TZARANUL DE ORASH E CEL MAI PROST ANIMAL!!!!

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  8. APROPO MAI CRETINULE.....DEMISIA FIE AI SA O DEPUI AMU....NU ARE IMPORTNTZA PENTRU CA ORICUM MAI AVETZI EXACT 27 DE ZILE....
    TIC-TAC-TIC-TAC...

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    fly fish

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre pact:....sa nu va inchipuiti cumva ca habar n-are de continut...ar fi putut sa-l semneze macar asa la plesneala sa dea bine la electorat, dar n-au dorit sa se angajeze nici intr-un fel...mai ales ca vine de la opozitie...si n-or sa se angajeze decat cu vorbe in campanie asta....personal am tradus cam asa " 'ai cucoana, lasa-ne cu prostiile tale, ce de asta ne arde noua? noi suntem aici sa punem mana pe oras (ca doar e o vaca buna de muls - if you remember) nu sa ne jucam. Suntem atat de preocupati sa facem bani, si nu prea avem timp sa muncim asa incat bazaconiile lu' matale nu ne prea intereseaza... " ....oi fi tradus io' aiurea...da' pe limba mea de cetatean prost al Iasului cam asa mi-a sunat. Si sa dai cu clanta prin targ nu e greu : "a promite si a iubi nu costa bani" - am citat pentru ca e o vorba a unui domn foarte implicat in proiectul Palas si sigur se va recunoaste in vorbele astea.

    Ma intreb care au fost asteptarile dumneavoastra atunci cand v-ati gandit sa incercati un asemenea pact cu PSD-ul? Eu, un paduche intr-ale politicii (intre timp am acceptat cat sunt de mic-mic-mic-mic-mic si nesemnificativ intr-un asemenea fenomen), mi-as fi dat seama ca exista o sansa la 1000 de a fi primit un asemenea document. Dar conform unui principiu propriu : "daca nu incerci atunci sigur nu se intampla"...n-a fost sa fie..mai bine asa....!!!

    Cat despre afirmatia d-nului vice...poate ar fi fost interesant de precizat care era legatura intre vizita la DNA si necazul din familie...familia Shcroter e de vina?...hmmmm !... pentru ca a facut un drum la Bucuresti? Da' multiplele vizite de-a dreapta si de-a stanga staff-ului PSD saptamanal ale d-nului Nichita (domn, deci, se observa? - cand naiba mai avea vreme si de problemele orasului ca mai mereu il vedeam pe langa nea' Geoana la TV : cum aparea Geoana, hop! si Nichita al nostru ii tinea trena...) niciodata neinsotit astea n-au provocat nici o drama in familia d-nului Neculau? A naibii familia asta Shcroter...numa' belele aduce !!!!!.....

    RăspundețiȘtergere
  10. Din cate am inteles, blonda a fost imbrancita de Geoana. Ce dragutzzz din partea lui, in adevarat cavaler. Cavalerul prostanacilor.
    Gogu

    RăspundețiȘtergere
  11. Maaaaaaaaaaaaah zaluzilooooooor:

    TZINTA VOASTRA NU-I NECULAU !
    TZINTA VOASTRA ESTE NICHITA !

    Lasatzi-l in durerea lui pe Neculau ...trebuie fript NICHITA !

    NU PUNETZI BOTUL LA IEPURASH !
    nu shtiu daca multzi dintre voi intzelgetzi ce vreau sa spun acum !

    PANA ACUM IEPURASHUL LUI NICHITA ERA PANARAMA AIA DE FENECHIU ....ACUM CU SCANDALUL ASTA GRATUIT A-TZI MAI CREAT UN IEPURASH : NECULAU !

    Deci repet :

    NICHITA TREBUIE SA PICE ! EL ESTE TZINTA ....DACA PICA CAPUL CADE SHI CORPUL !

    ACUM TREBUIE SPRIJINIT OPREA CU MOTOARELE SUPRATURATE ...TREBUIE CA FIECARE SCHROTTERIST SA VORBESCA CU MAMA CU TATA CU RUDELE CU PRIETENII CU COLEGII DE SERVICIU... IN FAVOAREA LUI OPREA !
    ACUM O SA SE VADA DACA ECHIPA SCHROTTER ESTE O ECHIPA PUTERNICA .....APROPOS DE ECHIPA ...MAH ECHIPA LU" SCHROTTER, IO DACA SPUN UNUI OM DE-AL MEU SA SE DUCA SA PUPE-N BOT UN CAINE, OMUL MEU NU STA SA SE GANDEASCA DACA-L PUPA SAU NU ....IL PUPA CA-N BASIC INSTINCT ! ...AICI ESTE VALOAREA UNEI ECHIPE .....SA EXECUTE RAPID COMANDA CELUI DE LA CONSOLA PRINCIPALA !

    INCA O DATA REPET :

    TOCATZI-L PE NICHITA
    SHI
    SPRIJINITZI-L PE OPREA !

    PE FENECHIU DATI-L IN CELE SFINTE CA ORICUM SHI-A TAIT CRACA SHI CU TARICEANU SHI CU PARTIDUL SHI CU PATRIARHU SHI CU PRESHEDINTELE !

    PS Daca mai aud pe vreunul ca zice de mine ca-s PD-L-ist ii umplu gura cu carne !

    Sa tratzi cum votatzi !

    RăspundețiȘtergere
  12. La facerea lumii,D-zeu a hotarit sa dea fiecarei natii cite doua virtuti: pe elvetieni i-a facut ordonati si respectuosi fata de legi, pe englezi - perseverenti si studiosi , pe japonezi - muncitori si rabdatori, pe francezi - culti si rafinati, pe spanioli - veseli si ospitalieri.Cind ajunse la romani, D-zeu zise: -Romanii vor fi inteligenti, cinstiti si PSD-isti! -Doamne, ai dat tuturor popoarelor cite doua virtuti, iar romanilor trei,zise ingerul -Ai dreptate! Dar virtutile dumnezeiesti nu se pot lua inapoi. Fie, romanii sa aiba trei virtuti! Dar nu mai mult de doua in acelasi timp! Iata ce s-a intimplat:- Romanul PSD-ist si cinstit, nu poate fi inteligent. - Cel inteligent si PSD-ist, nu poate fi cinstit. - Cel inteligent si cinstit nu poate fi PSD-ist!

    RăspundețiȘtergere
  13. stau si ma intreb: psd semneaza pactul pt bucuresti. de ce reticenta asta la Iasi? sa fie oare ca se vad incoltiti si reactioneaza ca atare? poate gasiti voi o explicatie.

    p.s. pe viitor, trimiteti macar un baiat in gura lupului. ca si la faza cu neculau tot fata ati trimis, nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. Circotas vesel, imi faceam griji ca nu esti pe aproape. De acord cu indemnul tau. Doar o intrebare sa-ti mai pun: de ce e speciala ziua de miine, stii? Astept raspuns.Daca nu, pe miine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mah Andrei chiar dac-ashi shti io mi-s neam de partizan din ala al dracului shi nu recunosc nimic !

    :)))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. ptr Circotas

    Ca ai bagat gresit degetele in taste si ai scris Andrei in loc de Florin, treaca-mearga, erai un pic atzipit dar sa-mi raspunzi in doi peri si trei aluni, hmmm... Circotas mic, ia uita-te, rogu-te, pe Wikipedia, azi e zi de sarbatoare. Drep pentru care hai sa ne unim fortele si-ntr-un cor al blogarimii sa spunem ... "LAAA MUUUULTI AAAAAANI! Doamna Irina sa va fie casa casa, masa masa, sufletul bun, zimbetul cald si inima plina !"
    Hai! Zi ceva circotas! Repejor !

    RăspundețiȘtergere
  17. SA CREASCA MARE !
    :)))))))))))

    da sa shtii ca io cand vine vreunul de ziua mea shi-mi zice "La multzi ani" ma uit cash la el shi-i zic : Auzi mah tu te bucuri de necazul meu ca m-am mai boshorogit c-un an ?

    :))))))))))))))))))

    .... ma duc sa ma imbat crancen de necaz shi ii pun pe gurishti s-o zica pe aia a lu" Margineanu :

    Ma iubeste femeile
    Si e moarte dupe mine,
    Toata ziua imi sade pe cap,
    Nu stiu ce sa fac
    Ca sa scap

    Dom'ne toate ma cere,toate ma vrea,
    Zice ca le place destinctia mea,
    Eu nu stiu ce-i aia,dar daca-or vrea
    Le-o dau pa toata, ce sa fac eu cu ea?

    Ma iubeste femeile
    Si e moarte dupe mine,
    Toata ziua imi sade pe cap,
    Nu stiu ce sa fac
    Ca sa scap

    E cate unii dom'ne,n-are noroc,
    Nu place dom'ne la dame deloc,
    Degeaba umbla dupa fomei,
    Ca nu se uita nici dracu' la ei.

    Ma iubeste femeile
    Si e moarte dupe mine,
    Toata ziua imi sade pe cap,
    Nu stiu ce sa fac
    Ca sa scap

    Cand ies afara ma-mbrac frumos,
    Imi pun un trening si pantofi cu toc,
    Toate femeile se uita la mine,
    Nu stiu da ce, da' cred ca-i da bine.

    Ma iubeste femeile
    Si e moarte dupe mine,
    Toata ziua imi sade pe cap,
    Nu stiu ce sa fac
    Ca sa scap

    Da'-mi iau nevasta, sa fie-a mea,
    Nu ca tramvaiul, s-o ia cine vrea,
    Ca este unii dom'ne, care netoti
    Isi ia nevasta biblioteca pentru toti.

    Ma iubeste femeile
    Si e moarte dupe mine,
    Toata ziua imi sade pe cap,
    Nu stiu ce sa fac
    Ca sa scap

    Ma iubeste femeile
    Si e moarte dupe mine,
    Toata ziua imi sade pe cap,
    Nu stïu ce sa fac
    Ca sa scap

    shi p-aia a lui Dylan :

    May God bless and keep you always,
    May your wishes all come true,
    May you always do for others
    And let others do for you.
    May you build a ladder to the stars
    And climb on every rung,
    May you stay forever young,
    Forever young, forever young,
    May you stay forever young.

    May you grow up to be righteous,
    May you grow up to be true,
    May you always know the truth
    And see the lights surrounding you.
    May you always be courageous,
    Stand upright and be strong,
    May you stay forever young,
    Forever young, forever young,
    May you stay forever young.

    May your hands always be busy,
    May your feet always be swift,
    May you have a strong foundation
    When the winds of changes shift.
    May your heart always be joyful,
    May your song always be sung,
    May you stay forever young,
    Forever young, forever young,
    May you stay forever young.

    shi ca sa fie tacamul complet baga gurishtii shi-un Alphaville ca sa pic sub masa :

    Lets dance in style, lets dance for a while
    Heaven can wait were only watching the skies
    Hoping for the best but expecting the worst
    Are you going to drop the bomb or not?

    Let us die young or let us live forever
    We dont have the power but we never say never
    Sitting in a sandpit, life is a short trip
    The musics for the sad men

    Can you imagine when this race is won
    Turn our golden faces into the sun
    Praising our leaders were getting in tune
    The musics played by the madmen

    Forever young, I want to be forever young
    Do you really want to live forever, forever and ever

    Some are like water, some are like the heat
    Some are a melody and some are the beat
    Sooner or later they all will be gone
    Why dont they stay young

    Its so hard to get old without a cause
    I dont want to perish like a fading horse
    Youth is like diamonds in the sun
    And dimonds are forever

    So many adventures couldnt happen today
    So many songs we forgot to play
    So many dreams are swinging out of the blue
    We let them come true

    Bleaaaaaaaaaaaah

    RăspundețiȘtergere
  18. Deci Florine, in concluzie shtiam dar io fiind neam de partizan chiar daca shtiu ceva nu recunosc nimic !

    :)))))))))))))))))))))))))

    EU TAC SHI FAC !

    :)))))))))))))))))))))))))

    Cu aia ca am scris greshit numele ai dreptate dar cu raspunsul in doi peri si trei aluni....n-ai !
    Hihihi acum ai intzeles de ce tzi-am zis in prima postare ca-s partizan ?

    :)))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  19. Mesaj pentru maestru MURARIU :
    BAGA VINUL LA RECE !
    stii vorba aia :
    AZI FRIPTURA-N CALARASI,
    MAINE BEAU VIN IN IASI !

    EU

    RăspundețiȘtergere