luni, 5 mai 2008

De ce sa-l mai rabdam?

Ma uit peste mesajul electoral al primarului Nichita pentru ieseni. Ne cere tuturor sa mai avem, vorba aceea, "putintica rabdare". Ni se solicita inca 4 ani de zile de "rabdare" pentru „continuarea proiectelor importante”.

Care proiecte? Stie cineva un proiect "important" inceput si aflat in desfasurare?

In afara de cvasi-anonimul si ratatul „Iasi 600”, a carui faima nu a ajuns pana la Tomesti, dar de care ar fi trebuit sa stie toata Romania, eu nu am auzit. Sa fie "proiectul important" reabilitarea celor 200 de metri patrati din Piata Unirii, refacuti in 4 ani de zile? Sa faca parte din marele proiect un milion de petice de asfalt langa cele un milion de gropi de pe strazile si trotuarele orasului? Se refera oare la zero locuinte sociale, din sutele pe care primarul promisese ca le va inaugura inca din 2005?

Nu am auzit de proiectul important al reabilitarii patrimoniului urban, al dezvoltarii parcurilor industriale, cel referitor la deschiderea zonei metropolitane. Nu se stie nimic de rezolvarea in favoarea iesenilor a problemei CET-ului si a facturilor mari la intretinere, nu am vazut nici ca RATP-ul sa fie scos din faliment. Aceste probleme importante ale iesenilor au ramas, ba chiar s-au agravat.

Din pacate pentru ieseni, proiectul primarului inseamna zero euro atrasi din fonduri europene. Exista comune in judetul Iasi care au proiecte de investitii europene mult mai mari decat a reusit sa atraga Gheorghe Nichita. Pentru ca primarul este expert in trasul pisicii de coada.

In mod evident, timpul primarului Nichita a expirat. Cinci ani de zile sunt arhisuficienti ca sa dovedesti de ce esti in stare. Nichita nu este altceva decat un produs expirat al administratiei PSD. L-am rabdat destul! Avem nevoie de o viata mai buna in timpul vietii noastre, nu a copiiilor sau nepotilor nostri!

13 comentarii:

  1. asa o fi ...da' pana una alta permiteti-mi sa-i urez DOAMNEI IRINA un sincer LA MULTI ANI, zile multe si multa intelepciune !!

    cat despre topic revin io' mai tarziu sa nu amestecam borcanele...:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ashi fi tampit sa nu trag cu sete in mingea ridicata la fileu :

    DE CE SA-L MAI RABDAM ?
    pooooooooooc cu sete :
    DE FRAIERI !

    MORALA :
    CA SA NU FITZI FRAIERI NU-L MAI VOTATZI PE NICHITA !

    PS.
    Auuuuuuzi maaaaah NICHITO tu chiar asha pe fatza le faci ?...ai adunat oameni din tot judetzul ca sa vaza "PROSTOVANUL SHEF" ( asta cu prostovanul n-am zis-o eu ....fosila aia comunista de la Bucureshti a zis-o !) ce sustzinere ai ?
    Maaaaaaah NICHITO tu trebuie sa obtzii voturi de la cetatzenii orashului IASHI nu a judetzului IASHI !....una-i orashul ,alta-i judetzul !!!!!!!
    Sau iar umbla HREBENCIUCUL ROZALIU la BIROUL POPULATZIEI ?....ca de la voi se ashteapta lumea la orice mama voastra de FACATORI NOSTALGICI DE DEMOCRATZIE !
    Auzi bre dar BOMBONEL de ce a venit ?....l-a trimis HREBENCIUCU" sa stea in spatele lui PROSTOVANU" ca sa-i dea dupa ceafa daca spune vreo tampenie ?

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani si buni!In principiu, sa ti se implineasca ce iti doresti, dar alege dorintele cu grija.....si atentie la efecte adverse, interactiuni nedorite.
    o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. de acord, Nichita e un idiot, dar sincer gasim un candidat bun la primarie? Parerea mea e ca nimeni nu imi inspira incredere si avem un electorat in mare parte in aceeasi situatie:dezorientat. Dar ca tot romanul se va gasit o rezolvare romaneasca, dintre 2 (sau mai multe) rele alegi pe cel mai putin rau, in speta Oprea. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. RABDARE???????????KT???????NUMAI 1 MILION DE GROPI??EU ZIC K SUNT SUTE DE MILIOANDE DE GROPI....SHI IN MASURA IN CARE PSD-ul EI TOLEREAZA PREA MULT PROSTIA SHI FURTURILE COMISE DE EI....SHI TOTUSHI TICCCC-TAAAAAAAAACCCCCCCC....26 DE ZILE....SAU 624 ORE...SAU 37440 DE MINUTE...SAU 2246400 DE SECUNDE....HAI SICTIR NEA' CANEA...SHI NECULAU........

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  6. Cautam un post in care sa-mi exprim parerea despre "Iasi 600". Este regretabil esecul acestui proiect. Un astfel de eveniment nu ar fi trebuit sa fie promovat doar in Iasi si totusi nici un spot publicitar pe televiziunea publica nationala sau pe alte televiziuni la nivel national.
    Cu un spot care sa prezinte lista evenimentelor (...care evenimnente?!) organizate in Iasi in acest an s-ar fi atras vizitatori din toata tara.
    Hotelierii (poate) ar fi inteles ca ar fi avut de castigat si ar fi intrat intr-un parteneriat public-privat in campania de promovare a evenimentelor.
    Un simplu "...liber la muzeele din Iasi in zilele de X,Y,Z" si o diseminare a acestei informatii ar fi atras (cred) destul de multe persoane interesate.
    Se putea face ... si inca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  7. la multi ani, sa fiti sanatoasa si mereu puternica!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ toti si pentru FLY FISH : mi-ai adus aminte de o chestie...foarte interesanta citita acu'....hat! vreo 20 de ani...am cautat-o, am scanat-o, am impachetat-o si v-o pun tuturor la dispozitie....in traducere libera suna cam asa : "domnule Nichita, vi se apropie funia de par !!".
    Descarcati de AICI. Merita 5 min. pentru a reflecta si medita...n-o sa ma afurisiti, va promit eu...

    P.S. Nu va faceti griji pentru drepturile de autor; ma cunosc personal cu autorul si tocmai mi-a dat acordul sau.
    (daca nu merge sa-mi dati de veste sa-l pun din nou)

    RăspundețiȘtergere
  9. nu-l mai rabdam pt ca e un robinet stricat.

    la multi ani irina

    RăspundețiȘtergere
  10. super tare stefan_jr......
    dar totushi...."RABDARE" IESHENI....ticccccccc...taaccccccccccccc....25 de zile....sau...culmeaaaaaaaaa 600 de ore...sau 36000 de minute....2160000 de secunde...
    HAHAHA....tic tacccc

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  11. CARTARESCU

    "Omenirea ostenita se foieste trist in somn:
    Curva se viseaza sfanta, sluga se viseaza domn,
    Cersetorul stapaneste peste zeci de-mparatii,
    Regele coroana-si cauta in mocirla-n ragalii".........

    shi completare de la mine :

    Shi NICHITA vot viseaza,
    Sa cashtige primarii !!!!

    Hihihi

    RăspundețiȘtergere
  12. Cluj de pastele ortodox, departe de Iasi si la propriu si la figurat:

    http://www.youtube.com/watch?v=ctb_ts8zlgo&eurl=http://digitaverna.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. perfecta dreptate...orasul are nevoie de o schimbare...jos cu mascariciul!

    RăspundețiȘtergere