luni, 12 mai 2008

Noul salut al iesenilor: ”Timpul a expirat!”

Asta trebuie sa-i transmita iesenii lui Gheorghe Nichita: “Timpul a expirat!” 5 ani sunt destui ca sa arati ce poti face intr-o functie. Greseala este omeneasca, insa nimeni nu merita sa fie menajat dupa ce a ratat totul intr-o perioada de 5 ani. Altfel, viata noastra se consuma cu un lung sir de promisiuni.



Irina

9 comentarii:

  1. Iote-teeeeee ca s-au trezit !!!!!

    PE 11.05.2008 ATZI AVUT LIBER DE LA STAPANIRE ? HIHIHI HAIOSHILOR !

    Bleaaaaaaaaah !

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima fotografie tare-mi pute a FLASH MOB !!!!!
    Sa fie , sa nu fie ....hmmmmm!!!

    Mda......

    RăspundețiȘtergere
  3. da.....e buna asta domnule...

    "BULA VINE ACASA...TATAL IL INTREABA: CE NOTA AI LUAT?
    BULA:4LA MATEMTICA...ISHI IA BATAIE DE LA TASU...A DOUA ZI LA FEL....CE NOTA A LUAT?
    BULA:4 LA ROMANA...ISHI IA BATAIE DE LA TASU..A TREIA ZI ...
    BULA TOT VESEL..:AM LUAT 10 LA MUZICA....IAR ISHI IA BATAIE DE LA TASU...LA CARE BULA NEDUMERIT:..DAK INVATZA NU E BINE ..DAK NU INVATZA TOT NU E BINE..LA CARE TASU:
    -DUPA CE ESHTI PROST DE DAI PRIN GROPI TZIE ITZI MAI ARDE SHI DE CANTAT...."

    ASHA TREBUI FACUT LUI BOUL ASTA DE NEA CANEA.....CU CONCERTELE LUI CU TOT....DE CANTAT NE ARDE NOUA?
    SHI CU KKTURLE ALEA DE BENERE...CU LIBERALII?'ACEST DRUM ESTE IN SUBORDINEA GUVERNULUI LIBERAL SHI ACESTA REFUZA SA-L REPARE'SAU CEVA DE GENU...DAR DE EX....DE LA CET LA MALL.....AI MAX 5 GROPI SAU DENIVELARI...DA UN DRUM DIN SUBORDINEA PRIMARIEI?ARE MII DE GROPI....DAR NOUA NE ARDE DE KNTAT SHI DE ARATAT CU DEGETUL 'CURTEA VECINULUI' ....SE KK ATATA PE EL CU DRUMUL PODU ROS PANA LA GRANIT...KRE SHI ALA E CU FONDURI EUROPENE...NIMIC NU A FACUT IN 5 ANI...DAR NIMICCCCCC....NENOROCITUL...

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma uit la baietii astia si imi dau seama ca stramba din Iasi. Pai cum sa nu o faca?! In boschetii din spatele panoului stau aruncati pampersii rosii si plini ai lui Nichita. Am auzit ca aia de la Iulius Mall importa special pentru el niste modele nou-noutze de care numai francejii au auzit.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Timpul a expirat!" are o fonetica buna.

    Si tot cu dedicatie:

    "Vezi? Viata e un alt Titanic.
    Te tine sus zadarnic, totul se scufunda intr-o secunda. Jalnic.
    Speri si disperi ajutor ceri degeaba.
    Toti dispar din jurul tau cand se impute treaba."

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaasa, sa va zic si eu una:in fata primariei flori, bancutze, pansele, lalele, fintini arteziene...buuunnn... in fata Consiliului Judetean parca e alta tara. Au tait , da au TAIAT virfurile tufelor de tuia care genetic cresc asa, in forma piramidala si nenorocitii astia au taiat pur si simplu virfurile arbustilor. De ce oare oameni buni? ca nu mai inteleg nimic. Perimetrul de la CJ nu e centrul Iasului? De ce bataia asta de joc? Flori nexam, bancute..? nici vorba. Nu mai spun ce amestecatura de arbori, buxus, lalele, nu ma uita si pansele. De-a dreptul revoltator. Ce fac "specialistii" lui Robinet? Fac si ei ce pot ca mai mult nu-i duce mintea. Noroc de firmele private ca le mai dau un sfat pentru care apoi iau de la primarie vagoane de bani. Si ce? Nu e de unde? Da citi specialisti in spatii verzi au, stiti? O multime. De netoti. Iestiti oameni buni la vot sa-i radem ca prea isi bat joc de banii nostri de multi ani incoace.

    RăspundețiȘtergere
  7. Maestre eshti prea doct shi ma inervezi....bag-o p-aia dreapta :

    CAND CORABIA SE SCUFUNDA,
    TOTZI SHOARECII FUG !

    :)))))))))))))))))))))))

    Hihihi !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ziarul de Iasi - interviu Adomnitei - intrebarea 11 - iar furt de idei ??

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit si eu, ca mai multi ieseni, de fapt, toate comentariile, comunicatele de presa atat ale Irinei Schrotter cat si ale d-ului prof. Dumitru Oprea. De asemenea, ma uit cu foarte mare interes sa vad cine ramane in cursa electorala si, cine va castiga dar, observ ca sunt carente si la campania dvs. Din pacate, am inteles ca fam Saftoiu nu a dorit sa continuie o campanie pt PD-L, ceea ce e normal, dar, daca ati ramas la Felix Tataru ar trebui sa mai discutati si cu el uneori si, nu numai cu staff-ul care va reprezinta. Nu de mult, am auzit de la cineva povestea aceea cu Alupigus, parca. Regret sincer, dar, asta e o prostie foarte mare si, nu se admite ca dvs. si, in acelasi timp un profesor sa foloseasca acele expresii. Poate ca nici nu stiti articolul din Ziua de Iasi, de joia sau vinerea trecuta dar, oricum trebuie corectata eroararea. De asemenea, am vazut acele flyere in care apareti ambii, unul pe jumatatea portocalie, altul pe cea albastra. Mai priviti inca o data acel flyer si, veti constata ca parca sunteti in tramvai, aliniati unul dupa altul. E foarte prost executat!!! De asemenea, incercati sa scoateti ochearii fumurii ai dl-ului Dumitru Oprea. Oamenii trebuie sa vada ochii, altfel, va pierde. Si, aveti grija ca, intamplator sau nu, aud de la diverse persoane care fac campanie pt Gigi Nichita, pt. Cristian Admnitei ca pierdeti voturi din ce in ce mai multe. Cele mai bune afise, din punct de vedere tehnic dar, si din punct de vedere al comunicarii sunt cele ale lui Cristian Adomnitei. Toate au o poveste , un tag line.
    Mi-ar placea sa vad ca ati citit acest comentariu si, eventual sa primesc un rasp la el. Mult succes pe viitor!

    RăspundețiȘtergere