miercuri, 21 mai 2008

Demisia, domnule Hordila!

Am vazut ieri ce inseamna un comportament de sclav pe plantatia lui Gheorghe Nichita. Insusi seful Politiei Comunitare din Iasi a refuzat sa intervina in ajutorul echipei TELE M, agresata si bruscata de garzile de corp ale primarului, desi i s-a soliticitat expres sprijinul la intalnirea electorala din cartierul Dacia. Alexandru Hordila a privit impasibil, de la fata locului, cum reporterul si cameramanul sunt imbranciti de garzile de corp, fiind mai degraba ingrijorat sa nu-l deranjeze pe Nichita. De fapt, Hordila se comporta ca un veritabil bodyguard al lui Nichita.

De ce nu a intervenit seful politiei comunitare cand i s-a solicitat ajutorul? Ziaristii agresati isi pastreaza toate drepturile, chiar daca fac parte dintr-un trust care il critica pe primar. Ei se aflau pe domeniul public si nu incalcau nicio lege. Ca sef al Politiei Comunitare, potrivit legii, Alexandru Hordila are obligatie de serviciu să protejeze oricare cetăţean agresat in public. Prin urmare, nu numai ca nu si-a indeplinit atributiile de serviciu, dar a fost complice la intimidarea prin violenta, permitand imbrancirea reprezentantilor presei.

Comportamentul lui Hordila indica transformarea institutiilor locale in instrumente de putere personala a primarului Nichita. Aservirea sefilor acestora intereselor de partid si intereselor unui singur om transforma Iasul intr-o feuda. Pentru a intelege, puneti-va in locul ziaristilor: ce faceti daca, intr-o zi, si dumneavoastra solicitati ajutorul Politiei Comunitare, pentru ca oamenii lui Nichita v-au agresat, iar seful Politiei va rade in nas?

Asadar, cui servesc aceste institutii? Noua? Eu una nu mai cred.

16 comentarii:

  1. L-am vazut si eu pe Hordila aasta odata. E un toparlan slugarnic.
    Se simte dator pana la ceruri lui Nichita, de parca zgarcitul de Nichita i-ar plati salariul. Un prost, care trebuie dat afara in prima zi a mandatului domnului Oprea.
    Nelu

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu cainii astia comunitari...toti sunt prosti de rag si li se pare ca ei au toata puterea in maini,sunt mai rai decat cei de la rutiera ,dar stiti de ce? Pentru ca boului lor de sef i se pare ca daca e pe val e un fel de zmeu .

    RăspundețiȘtergere
  3. te urmaresc de mult. si multumita tie am reusit sa-mi fac o parere pertinenta despre cum este cu adevarat nichita. siincer, mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc ca ar mai putea castiga un mandat

    RăspundețiȘtergere
  4. am intrat azi pe site-ul primariei din cluj. acolo gasesti tot ce nichita ascunde: buget, dar mai ales EXECUTII BUGETARE, declaratii de avere si multe altele. daca asa e normal, de ce fostul viitor primar le ascunde?

    RăspundețiȘtergere
  5. Leapsa lui Cioanca

    Sunt un incepator in blogosfera. Descopar pe zi ce trece valente ale comunicarii in acest mod. Si imi place. De curind am descoperit Leapsa. Nu stiu cit de bine am inteles mecanismul dar iata, risc si incerc o leapsa. Pentru cei la fel de novici in ale blogosferei, leapsa e ca un sistem piramidal in comunicare. Cineva formuleaza o “leapsa” (care poate fi intrebare/sau o serie de intrebari, provcare, pedeapsa, incercare etc) si o “da” unui numar fix de bloggeri. La rindul lui, fiecare blogger o da mai departe, catre toti atitia bloggeri. Bloggerul care a primit o leapsa e obligat sa raspunda pe blogul celui care i/a dat/o!


    Leapsa lui Cioanca e o serie de 7 intrebari, pe tema fierbinte a zilei: administratia locala


    1. care e cel mai mare repros pe care personal l-ai face administratiei locale iesene?
    2. ce ai facut tu pentru comunitatea locala?
    3. ce a facut comunitatea pentru tine?
    4. ai aruncat vreodata hirtii pe jos? De ce?
    5. cit impozit platesti anual catre bugetul local?
    6. ce crezi despre rolul si rostul consiliului local in viata ta de cetatean al Iasului?
    7. cum definiti o relatie ideala intre primar si Consiliu Local? Dar intre consilierii locali si cetateni?

    Leapsa cu folos!,
    Cristinel Dumitru Cioanca

    Dau leapsa selectind din BlogMANIA 7 membri:

    Catalin Ivan, Dan Cirlan, Daniel Matasaru, Ieseanul suparat, Irina Schrotter, Gabriel Grigore, Silviu Labes,

    RăspundețiȘtergere
  6. Of Doamne cat de multa revolta pentru o situatie creata artificial!!! Saracii ilustri repreyentantiaiTELE M!!! ce bruscati au mai fost!!! Mai lasati ne cu lacramatii din astea menite sa scurga o minima lacrima!! Dupa ce ca au venit dupa o ora de la consumarea evenimentului aveau pretentia sa fie tratati ca cei la CNN? Sa nu uitam ca sunt angajati ai unui post local care are cinci la suta procente. Sa fim seriosi!! Nu mai exagerati atat. Si daca Hordila e sclavul lui Nichita, muncitorii de la Tele M ai cui sunt_ ai lui Prisecariu_ aa!! Am inteles. deci a fost asa ca intre sclavi!! Asta e soarta sclavilor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dl.Oprea pe TVR1. Acum!

    RăspundețiȘtergere
  8. eh ... pana ce reactionati, emisiunea s-a terminat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut emisiunea, nu a pierdut si nu a castigat nimeni. Ares

    RăspundețiȘtergere
  10. DE ASTA EU II PLIMB TOT TIMPUL KND II VAD...CEI CE SHTIU CUNOSC....PROLEMA....

    TOTZI AU CALCAT PE BEC....SHI LE E FRICA...

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  11. " Mergand pe strada, doi politisti comunitari aud harmalaie de gaini intr-un cotet.
    - Cine este acolo? - intreaba unul dintre ei, apropiindu-se.
    - Noi, gainile! - veni raspunsul... "

    :)
    Gainile m-au pus sa va zic.

    P.S. Sunteti platiti din banii nostri. Deci nu puteti spune ca nu platim drepturi de autor pentru ca sunteti personaje in bancuri.

    RăspundețiȘtergere
  12. BAGAT PE TOATE BLOGURILE IESENE-FREE !

    "Echipa consilierilor lui Oprea extrem de slaba ( de altfel ca shi consilierii lui Blaga ….vai mama lor )…….deci, una din regulile importante a unei confruntari pe sticla :

    Candidatul sub nici o forma nu flutura shi rasfoieshte colile-promter deasupra pupitrului ….se compacteaza toate ideile pe o singura coala care ramane LIPITA DE PUPITRU !!!!!!!! …consultarea fatzisha a acestora, denota nesingurantza , inconfortul shi lipsa de pregatire a participantului !
    Tonul agresiv, se poate folosi doar in emisiunile posturilor locale ( deoarece majoritatea celor care le vizioneaza sunt cetatzeni care cunosc in mod direct viatza shi cancanurile urbei ) .
    Intr-o emisiune a unui post cu acoperire natzionala SUB NICI O FORMA NU SE FOLOSESHTE TONUL AGRESIV ! ( deoarece timishorenii de exemplu, habar n-au de belele facute de Nichita pe plan local ……ei percep doar agresivitatea shi irascibilitatea lui Oprea !)
    Tocmai de aceea aducerea candidatzilor din diverse orashe shi prezentarea lor pe posturi cu acoperire natzionala este considerata ca o mare cretinitate …dar ce sa te ashteptzi de la libidinosul Lazarov creator al multor pseudo-vedete siliconate shi reshapate !…candidatzii la primaria unei localitatzi trebuie intens madiatizatzi pe plan local deoarece de exemplu pe bucureshteanul x il doare fix in baschetzi cin’o sa fie primar la Iasi !
    La toate acestea, ieri copilul ala de Adomnitzei iar v-a facut tur de fortza ….pacat ca in spatele lui se afla excrocul de Fenechiu ….aaaaaaaa in plus uitasem : totdeauna candidatul trebuie sa fie bandit shi sa solicite ca in ordinea ashezarii el sa ocupe primul loc din stanga ecranului ( exista totdeauna in subconshtient tendintza de ordonare a informatziilor video de la stanga la dreapta !!!!)…..sunt extrem de curios cine a fost perversul care a hotarat pozitzionarea candidatzilor in ordinea : Nichita , Adomnitzei, Oprea shi in plus ashezarea lui Adomnitzei la mijloc …care prin statura sa domina clar pe ceilaltzi doi, asistand amuzat la replicile taioase care aceshtia shi le aruncau unuia altuia peste capul lui !

    In concluzie Oprea sa nu uite nici un moment ca are de recuperat in primul rand la capitolul imagine extrem de proasta pe sticla (emisiuni TV) care i-a fost facuta la euro-parlamentare de narcomanul ala debil care se crede buricul media ….ma refer la GHEORGHE ! - lupul moralist copie fidela a CTP-ului !

    In rest dom’ profesor a fost bun …sa aiba bafta shi sa cashtige !….o sa fie foarte greu dar TREBUIE SA CASHTIGE !

    PS . OBSERV CU STUPOARE CA PE BLOGUL IRINEI SCHROTTER S-A INSTAURAT CENZURA ……..IN PLUS EXTREM DE MULTE POSTARI ANONIME A UNEI INTREGI HOARDE MITOLOGICE ….HMMMMMM CAM CIUDAT SHI CANADIAN STILUL !"

    SHI ASTA-I CU DEDICATZIE PENTRU BLOGUL ISTA :

    APROPOS DE CANADIANUL CARE TOT NE INVATZA PE NOI CUM E CU POLITICA SHI CU CE SE MANANCA IN CANADA : ESTE UN AMARAT DE INGINER MECANIC ACTUALMENTE SHOMER (ASTRA CHIAR NU-MI DAU SEAMA CUM POTZI SA FII SHOMER CA INGINER MECANIC INTR-O TZARA PRECUM CANADA - AUZI MAH HANDICAPATULE AI HABAR CE-I UN LANTZ CINEMATIC ?) CARE -SHI CAUTA DE LUCRU IN ROMANIA PE SALARIU + BONURI DE MASA !
    TOCMAI TZI-AM PREGATIT UN ARITICOL IN PRESA IESEANA ( FOARTE DOCUMENTAT)...NU DE ALTA DAR SA NU TRAIESHTI CU IMPRESIA CA ORICE PAPAGAL CARE ARDE GAZUL DE POMANA PRIN STRAINATATZURI POATE VENII LA NOI IN ROMANIA SA NE SPUNA CE ESTE MAI BINE PENTRU NOI SHI CE TREBUIE SA FACEM !

    RăspundețiȘtergere
  13. Am comentat multicel....si sa fac un copy paste nu e frumos, mai ales ca e cam lung comentariul. Ideea cu LEAPS e super de aceea-mi exprim punctele de vedere.
    Incepe cam asa:
    1. care e cel mai mare repros pe care personal l-ai face administratiei locale iesene?
    Sincer am multe sa reprosez acestei administratii....din nefericire nu am cui sa adresez reprosurile.....Aceasta administratie apare doar in hartoage, pentru ca in fapt si in fapte nu o gasesc.
    De cate ori faci o reclamatie sau vii cu o sugestie, nici macar nu dau un semn ca au "receptionat" mesajul. Joaca dur, caci sunt de piatra, si nu gandesc bolovanii! Le trimiti un e-mail....direct de pe site-ul primariei.....si nu-ti spun nici "pup-ma-n c_r". Si cui ai trimis? Primariei? Care?
    Mentin un oras mizer si ingrozitor de prafuit....Buni strategi, dar de partea rea a baricadei. De ce? Pai daca ajungi sa te sufoci in oras, sa borasti cand treci pe langa parcuri, sa-ti bagi dopuri in nas cand iesi din bloc.....atunci este suficient sa trimita o mana de oameni care se distraza facand curatenie la misto, ca oamenii sa aprecieze...."Uite dom-le, pana azi n-au iesit, da daca s-a rastit la ei Nichita....fac curat, vezi?" Si nu-si dau seama ca de fapt asta face parte din strategia alesilor.....
    ---------------------------
    Si continua aici din respect pentru pagina doamnei Irina:

    http://susoteli.blogspot.com
    Gabriel.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Circotila,
    Nu ma pot cobori la nivelul tau intelectual si de discutie ca-mi stric stilul.
    In alta ordine de idei ai vrea si tu sa fi in Canada somer ca mine...
    HA,ha,ha...
    Un somer nu face 20,000 $ in 6 saptamini...
    Tu sti ce faci , prinzi ceva idei, furi de ici de colo si le pui la cap strimb...
    Apropo, parca eram in Ro. dupa tine...
    Mai bine ai veni cu ceva concret nu cu improscari in stinga si in dreapta ca nu rezolvi nimic.
    Eu sint trecator asa ca nu ma atingi cu ceva, eu imi vad de ale mele.
    Apropo, poate vi la mine sa-ti vind o casa nu la suprapret ca sa-ti arat ca se pot face bani in Ro. fara sa iei pielea omului de pe el...
    Esti tare la adapostul unui pseudonim ca mai toti mirlanii care nu stiu decit sa improaste.
    Da-ti demisia Circotila si treci la munca concreta ca de astia ca tine nu are nevoie nimeni, sint prea multi in Ro.
    Si las-o mai moale cu lantul tau cinematic ca s-a simplificat mult pe aici e atit de simplu ca poate si tu o sa-l intelegi...
    Cu stima tuturor mai putin lui
    Circotila.
    s

    RăspundețiȘtergere
  15. vezi ca ai raspuns pe blogul lui Carlan mah loaza !

    nu ma semnez ca shtii tu cine mi-s

    RăspundețiȘtergere