vineri, 2 mai 2008

COMUNICAT DE PRESA

Partidul Democrat-Liberal a organizat astăzi o conferinţă de presa, la care Irina Schrotter a fost alături de Dumitru Oprea, candidatul PD-L la Primaria Iasi, si Dan Carlan, candidatul PD-L pentru presedintia Consiliului Judetean.

Una din temele conferintei de presa a fost Pactul pentru Iasi, lansat de Irina Schrotter cu sprijinul Miscarii Independentilor pentru Iasi si al Societatii Academice din Romania.

Dumitru Oprea, care a semnat deja documentul, a apreciat ca “Pactul nu este decat un indemn la bun simt elementar pentru cei care gospodaresc comunitatea. Nu stiu daca cineva ar avea curaj, citindu-l, sa spuna ca nu este de acord cu vreun rand din acest Pact.” Candidatul PD-L a mai declarat ca documentul initiat de Irina Schrotter pune cetateanul pe prim plan prin faptul ca invita administratia la transparenta fata de modul in care gestioneaza banii publici.

Irina Schrotter a explicat in interventia sa ca Miscarea Independentilor pentru Iasi este „o asociatie a societatii civile deschisa tuturor celor care au idei si energie pentru a impinge Iasul mai departe”. Initiatoarea Pactului pentru Iasi a subliniat ca „societatea civila din Iasi, reprezentata de mii de oameni capabili, intelectuali si profesionisti adevarati, este tinuta în tacere de liderii partidelor aflate la putere in Iasi care isi vad doar de interesele proprii si ale grupurilor de interese pe care le reprezinta”.

Cu aceasta ocazie, Irina Schrotter a dat „o veste proasta contracandidatilor domnului Dumitru Oprea”, anuntand ca va fi prezenta in permanenta alaturi de Dumitru Oprea pe parcursul campaniei electorale. “Voi fi peste tot, precum cel pe care nu si-l doreste nimeni, acolo unde nu se asteapta nimeni. Voi fi o voce a societatii civile din Iasi, care are dreptul sa-si spuna cuvantul in dezvoltarea orasului”, a mai afirmat Irina Schrotter.



Biroul de presa al Irinei Schrotter

9 comentarii:

  1. sunt curios sa vad cine mai semneaza acest pact. am o vaga banuiala ca nimeni

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina ca o floare rara si ei ca doi nespalati... frumos le sade. Congrats ca ai rezistat intre cele doua oribile papuse PD-L. Si-ti tin pumnii ca sa ii tii din scurt tot inainte.
    Go get them, girl!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai adormit si tu Irina la "discursul" lui Oprea?? Oare si-a incordat tare neuronii sa scoata ideile alea despre parcari? Mai ajuta-l si tu, poate se trezeste pana la sfarsitul campaniei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Succes Irina, sper si iti doresc sa ajungi sa realizezi ce ti -ai propus pentru tine si pt noi. Speram ca vei depasi repede acest prag, Oprea. Toti cei care am trecut printr-o facultate stim bine ca orice profesor la predarea unui curs se prezenta cu o mica( sau mare) faoaie cu notite. Ca primari, nu au nimic comun. Proasta alegere...

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place fotografia de la conferinta de presa. Prima impresie: impreuna aratati ca sinteti o forta ce trebuie sa nimiceasca hidra social-democrata. Ce nu-mi place e ca unii nu inteleg ca important in aceasta confruntare e sa scape Iasiul de unul ca Nichita si clica de incompetenti ce il inconjoara, "trupa" care a distrus si apoi a ingropat orasul intr-o "neagra vesnicie". Mai bine haideti sa mergem la vot si sa-i radem pe k...tii astia care ne-au distrus toate asteptarile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maaaaaaaaah m-am uitat shi io la poza ...... curat :

    DOAMNA SHI BAGABONTZII

    (mai ales bagabontul ala cu mustatza din dreapta ei ...hihihi)

    Apropos mi-a suflat o PASARICA ca cica nea Oprica a inceput in sfarshit sa lase morga de-o parte shi sa scoata poante din el !
    LA MAI MARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. hai sa lasam ironiile shi sa schimbam ceva pt orashul nostru...pt copii nostri...pt mashinile noastre...pt MANDRIA DE A FI IESHEAN...
    apropo cine shtie kt a primit nea CANEA asta+consilierii nostri pt proiectul de la palat?sau kti bani aruncati degeab pt un subpasaj inutil???

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!

    fly fish

    RăspundețiȘtergere
  8. Vesnicul Nichita ramane in top iar Oprea cu sansa a doua (cu toata infuzia de voturi de la dvs), restul nu au sanse mari de popularizare. Am 18 ani, nustiu prea multe, dar din perspectiva unui licean de cls a12-a Oprea are serios de recuperat la mediatizarea planurilor sale iar Nichita ramane favoritul vecinilor mei cu educatie medie si varsta peste 50ani. In turul 2 Nichita-Oprea, primarul actual beneficiaza de fonduri imense de campanie si are o masinarie inca puternica in spate iar Oprea are nevoie serioasa de vizibilitate, ca manager la Cuza nu va strange mai multi intelectuali, cred ca ar trebui sa mizeze mai mult si pe campanii de promovare a propiului staff pentru a recupera din handicap. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar daca ai 18 ani shi este trist pentru Oprea ce spui ...

    AI MARE DREPTATE AMICE CRISTIAN !

    :))))))))))))))))))))))))))))

    Dar sa nu uitzi un lucru :

    COMUNISMUL A FOST CEA MAI MARE NENOROCIRE CARE S-A ABATUT ASUPRA ROMANIEI !......AU MURIT DEGEABA CEI DE LA REVOLUTZIE DACA SHI ACUM LICHELE PRECUM ILIESCU, HREBENCIUC,
    MITREA SHI ALTZII NEMERNICI FOSHTI COMUNISHTI MAI SUNT IN PRIMARIILE SHI PARLAMENTUL ROMANIEI ....

    TREBUIE SCOSHI IN SHUTURI AFARA !!

    SHI SHUTURILE TREBUIE SA LE DATZI VOI ASHTIA TINERI CA SUNTETZI IN PUTERE NU CA NOI ASHTIA BATRANII CARE MA STAT LA COZILE LUI CEAUSHESCU CERSHIND IN GENENCHI UN OU SHI-O BUCATA DE SALAM CU SOIA !!!!!
    IN PRIMUL RAND VOI TINERETUL TREBUIE SA ARUNCATZI LA COSHUL DE GUNOI ACESTE LATURI ALE SOCIETATZII NOASTRE ....SHI ACEST LUCRU PUTETZI SA-L FACETZI DOAR PRIN VOT !

    RăspundețiȘtergere