duminică, 4 mai 2008

RATP subventioneaza campania PSD


Gheorghe Nichita abuzeaza din nou de institutiile din subordine, pentru a le folosi în campania electorala. Astazi, autobuze ale RATP au fost utilizate pentru a aduce simpatizanti PSD la întrunirea care are loc la Sala Polivalenta.

Aceasta în conditiile în care legea interzice, prin articolul 10 al legii nr. 334 din 17 iulie 2006, privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, ”folosirea resurselor financiare, umane si tehnice apartinand institutiilor publice, regiilor autonome, companiilor nationale, societatilor comerciale sau societatilor bancare la care sunt actionari majoritari statul ori unitati administrativ-teritoriale, pentru sprijinirea activitatii partidelor politice sau a campaniei electorale a acestora”.

Gheorghe Nichita recidiveaza în folosirea abuziva a autobuzelor RATP. Reamintesc faptul ca înaintea europarlamentarelor de anul trecut, pe 22 noiembrie, un numar de 35 de autobuze au fost folosite de PSD pentru a-si aduce simpatizantii din judet la un miting electoral desfasurat la Iasi. In ziua respectiva, lipsa mijloacelor de transport s-a resimtit acut în oras. Şi mai scandalos este ca pretul de închiriere pentru fiecare autobuz a fost de 100 de lei pe zi – autobuzele folosind motorina proprie – suma derizorie, insuficienta chiar si pentru acoperirea cheltuielilor. Pe scurt, RATP a subventionat PSD în scopuri electorale. Vorbim de un abuz fata de care autoritatile, din motive inexplicabile, nu au luat nici o masura.

Sunt curioasa ce masuri vor fi luate de data aceasta, in ceasul al doisprezecelea.


Irina

6 comentarii:

  1. De ce nu faceti o plangere in justitie?? Omul asta a a luat in stapanire orasul si-l conduce ca un feudal...

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar asa, de ce nu se sesizeaza justitia, organele de ancheta? Vad ca politia pazeste autobuzele in loc sa se sesizeze. Asa e lumea slugarnica la noi, ne dam dupa ala care a la putere pe moment.
    Gabi

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum adica? Terminati cu tromboanele.
    Am inteles ca si Goran Bregovici trebuia sa vina cu autobuzu RATP dar pana la urma a acceptat tramvai-ul cu conditia sa se schimbe ecartamentul si traseul in oras.
    Cum cine plateste onorariul pentru recitalul lui Bregovici?
    Nimeni. Goran nu a solicitat onorariu. A zis ca ajunge cat castiga din dedicatiile de la spectacol si poate mai prinde vreun parastas prin Dorohoi.
    In Iasi cica vine singur. Va folosi Fanfara de la Primarie. E plina de tromboane si trombonisti.

    A adaptat si melodia :

    "Iasule, Iasule, mandra cetate
    Primarul tau, cheltuie cat poate..."

    RăspundețiȘtergere
  4. Nesimtit handicapatul asta de Nichita,am trecut si eu prin zona unde se aflau aceste autobuze.E bine ca isi face campanie din bani nostri ai Iesenilor

    RăspundețiȘtergere
  5. ...n-ati vazut poate si microbuzele galbene (tot ale lor) si adunarea din parcarea RomTelecom (in jurul orei 12.30)...parca era Piata Rosie !!! ..sau poate acolo era punctul de jonctiune urmanad a se deplasa ulterior catre alta destinatie...

    p.s. i'm baaack !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. hai treak vina cu kkturile astea minore de autobuze...dar TZARANII AIA KRE AU VENIT IN IASHI???????????AM VAZUT SHI TZIGANI(imi cer scuze RROMI) CU CE BANI AU FOST PLATITZI?KT A COSTAT 3 BUCATZI?VREAU SHI EU SA-MI SAPE O FUNDATZIE LA CASA...:))OFER SHI O CANA DE APA....DE LA NEA' CANEA!!!

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere