joi, 15 mai 2008

Din culisele campaniei electorale

Avand in vedere interesul vostru pentru ceea ce se intampla in culisele campaniei electorale, incepand de astazi va voi tine la curent cu ceea ce se intampla de cate ori va fi necesar.

O chestiune pe care vreau sa o lamuresc se refera la incidentul petrecut saptamana trecuta la TVR Iasi, pe 7 mai, cand trebuia sa aiba loc prima confruntare electorala dintre Dumitru Oprea si Gheorghe Nichita. Vad ca Nichita insista in continuare, inclusiv la televiziuni, pe faptul ca acea intalnire a fost solicitata de staff-ul domnului Oprea. Fals. Acea intalnire a fost solicitata la TVR de staff-ul lui Gheorghe Nichita. Ne-am prezentat, la ora stabilita, asa cum am promis, si am dat nas in nas cu Constantin Neculau, trimis la inaintare de primar, fara alte explicatii. Unde fugise primarul?

Gheorghe Nichita spune ca se afla in judet impreuna cu Constantin Simirad. Fals. Simirad evolua la o alta televiziune locala in acelasi interval orar, exista dovezi in acest sens, iar Nichita a fost zarit in Pacurari de o echipa a mea.

Aceste strategii de hartuire sunt folosite de staff-urile care nu se pot baza in intalnirile directe pe o prestatie convingatoare a candidatului. Asa facea, de exemplu, Adrian Nastase in campania din 2004 cu Traian Basescu. A fugit tot timpul, pana nu a mai avut incotro.

Daca doriti amanunte, explicatii, informatii despre ceea ce se intampla in culise, daca aveti cunostinta de zvonuri si minciuni lansate de PSD si Gheorghe Nichita, va rog sa le faceti publice pe blog. Le voi demonta punct cu punct.

22 de comentarii:

  1. Tocmai l-au facut ashtia de la REALITASTEA-SOV zdrentze pe Nichita !!!!!!!!!!!!!
    I-au tras-o shi de DASCALU shi de finii cu COPOUL....

    AUZI BAAAAAH NICHITA CE-AU ZIS ASHTIA DE LA REALITATEA -SOV ...CA AI PUS TAXA SHI PE APA DE PLOAIE ! .....NU ESHTI SANATOS BREEEEEEEEEE !

    :))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, noi la Iasi platim si apa care vine de sus, nu numai de la robinet. Da macar aia de sus e mai curata si cu mai putin clor in ea.
    Taxa pe apa meteorica ii zice.
    Bucurestiul e minciuna la capitolul "taxe pt prosti", carcotasule. Traiasca mintea tenebroasa a lui Robinet!
    Si sa dea domnu la cat mai multe confruntari Oprea-Nichita!

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa mai puna taxe de acuma pe cheptu lu masa futul in gura de chior.abia astept 1 iunie.ieseni veniti la vot.votati dumitru oprea singura sansa ca iasul sa devina un oras european si nu unul comunist ca pana acum. 100%iesean

    RăspundețiȘtergere
  4. mai bine se ducea in judet , la tara , acolo langa psd-istii lui nenorociti ,cu care se potriveste de minune
    CRAZY FROG

    RăspundețiȘtergere
  5. Baaaaaah nu fitzi marlani , daca-l injuratzi, nu-l injuratzi de defectele fizice shi familie...nu se cade !
    Injuratzi-l de partid, instalatzii, canele shi alte supape !

    EXEMPLU :

    In loc de :

    "...o sa mai puna taxe de acuma pe cheptu lu masa futul in gura de chior"

    se foloseshte :

    ...o sa mai puna taxe de acuma pe cheptul lu" ILIESCU futu-l in gura de COMUNIST !

    PS
    Nu uitazti sa-l injuratzi gramatical ca iar ne ridicam in cap "telectualii !!!!!!

    Hihihi

    Aaaaaaaaaaa shi uitasem baaaaah :
    dtudor88@yahoo.com
    s-a mutat Canada-n Romania mah
    shperlitza liberala.

    Fii barbat nu homalau PNL-ist shi intra on line ca sa-tzi bag un vierme-n hard !!!!!! Maaaaaaaare penibilitate de papagal pseudo- canadiano-romanian eshti ! Hai ca te facem un pic la email..... sa nu te superi !!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Circotas, esti tu vesel, dar nu cobori stacheta, please! Imi place sa cred ca sintem niste blogeri ceva mai de elita chiar daca nu ne cunoastem intre noi(spun asta dpmdv). Imi pare rau ca nu am vazut cum l-au "parfumat" cei de la Realitatea pe al nostru edil-sef dar tot acolo ce-am vazut eu ieri e numa bun pentru Nichita, aproape ca era cu dedicatie de la colegi de-ai sai.Diaconescu (PSD) zice despre primarul PDL(de Bucuresti, bineinteles) f nervos: "ne-am saturat sa auzim ca trebuie sa subventionam RADET",apoi (cu ton ridicat) "a luat strandul si l-a dat unei firme private", si mai nervos..."ne-am saturat de furtul de bani prin proiecte", si altele. Pai, nenicule, cu asta s-a ocupat "colegul" de la Iasi, mare vicepresedinte PSD "pe tara". Chiar ma intrebam nauc de ce Diaconescu le da la gioale colegilor din teritoriu, in speta Nichita? La intrebari de genul asta e bine de facut copy-paste si adresate lui Nichita, din partea colegilor de partid.Hi, hi, hi...Pai nu ei cunosc cel mai bine "retzetele" de umplut buzunarele? Si zice el, Diaconescu, ca s-a saturat. Dar noi? Iesenii, cei care sintem sacrificati de 'nspe ani de clica asta de hoti ce sa zicem? Cui sa zicem? Iaca zicem aici.Sa stie si doamna Schrotter si domnul Oprea ca ii votam sa nu mai auzim de hoti.Vrem un oras frumos,european, cu oameni care stiu sa zimbeasca pentru ca meritam.

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari pt emisiunea de pe tele'm. v-am urmarit si mi-a placut cu i-at demascat minciunile lui nichita

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Irina sa stiti ca mi-a placut foarte mult in aceasta dupa amiaza de dumneavoastra. Si eu stau in Pacurari si imi este groza sa ma gandesc ca la orice ora din zi ca sa ajungi in Tg Cucului se fac 20 de minute [n mijlocul de transport. Sunteti si mai aproape de sufletul meu si sunt aproape sigura ca atunci cand o sa fiu "mare" ca dvs. vreau sa fiu. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bre Shtefane ne zici si noua cum fu la cafea cu irina?

    RăspundețiȘtergere
  10. Copy-paste:

    În această seară, de la ora 22:00 la Realitatea TV, vin in faţa dumneavoastră candidatii la funcţia de primar al oraşului Iaşi.
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. "Aceste strategii de hartuire sunt folosite de staff-urile care nu se pot baza in intalnirile directe pe o prestatie convingatoare a candidatului."
    :)
    asta ma duce cu gandul ca PDL il acuza pe nichita ca nu vrea sa apara la dezbateri ca sa para PDL aia curajosi, aia care vor dezbatere, iar Nichita, speriat, vinovat, nu vrea sa isi asume lupta.
    asa facea si Ciorbea in '96 contra lui I.Nastase. presa il sustinea in ideea ca Nastase e las, il evita. Ciorbea era agresiv(desi daca te uitai la ei il vedeai ca nu are tupeu sa se uite in ochii unuia pe strada). Pe val, a castigat. comunistul, coruptul PSD Ilie Nastase a pierdut. Il mai tineti minte pe Ciorbea? Pe unde mai e?
    neprezentarea lui Nichita la o emisiune e un detaliu banal. nici nu are de ce sa ii fie frica de Oprea. Oprea e fals, atitudinea lui ofensiva e vizibil nesincera si lumea simte asta.
    toti candidatii isi ataca adversarii ca sunt hoti, corupti,comunisti,securisti.
    Oprea nu are niciun argument sa iasa primar contra lui Nichita. de aia se ratzoieste la TV si spera ca popularitatea lui TBasescu sa-l atinga si pe el. si pe altii.
    adica PD(L) daca ca castiga contra PSD si PNL ii va aduce la putere pe Carlan, Flaiser, Oprea(astia 3 si altii ca ei nu erau pana mai ieri la PSD si PNL?) daca in anii '90 PSD lui Flaiser se lupta cu PD lui Nichita, acum PD(L) lui Flaiser se lupta cu PSD lui Nichita? Deci care e bun si care e rau? Care a avut dreptate? Cand? Daca votezi anti-PSD si iese Flaiser e mai bine decat atunci cand ai votat anti-PD si a iesit tot Flaiser?Nichita cand era rau, la PSD sau la PD?
    Singura chestie care lipseste e sa se intoarca Nichita acasa, la PD(L), la toamna,odata cu victoria nationala a PDL. sa zica: fratilor, nu se mai putea cu aia de PSD...
    Si atunci pe cine mai dam vina?
    Fraierii care la fiecare 4 ani inghit manevrele astea isi merita, cumva, soarta. De aia nu au containere pt gunoi la bloc. Ca sunt orbi si nu vad ca astia, cameleonici, isi schimba culoare electorala la fiecare 4 ani(daca nu mai repede) si raman in aceleasi pozitii de putere, cu votul de confirmare al cetatenilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. L-am vazut pe Nichita la Realitatea. Ce ologofren, frate. Nu lega doua vorba si scuipa minciuni pe banda. Cum dracu mai iesenilor va permiteti luxul sa tineti un prost in frunte.
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  13. apropo...de apa nemesis...apa la noi in iasi ajunge prin CADERE LIBERA!!!!!!!!!FRATZILOR CADERE LIBERA.....(pt cei proshti.....eventualii pesedishti...(data viitoare nu va mai zic pe nume....)CADE DE SUS....COBOARA DEALURI)nu are nevoi de intretzine...pompare dekt in orash....SHI PRETZULU EI E EXAGERATTTTTTTTTTTTTTTT!!!!

    PACAT PENTRU CELE 7 COLINE!!!

    FLY FISH

    RăspundețiȘtergere
  14. de ce pupati la Oprea la curte acum.Va sacrificati pentru binele Iasului. va multumim

    RăspundețiȘtergere
  15. In CADERE LIBERA e si Nichita, FLY FISH!!

    El cade, apa cade... si poate reinvie si orasul...

    RăspundețiȘtergere
  16. Hai sa spun lucrurilor pe nume (punct de vedere personal):
    ...."minciuni!...nu mai mintiti atat!....cum puteti minti o tara intreaga, etc, etc."...cam asta e tot ce-am retinut din emisiunea de aseara (Realitatea TV) de la d-nul Oprea. Ceilalti,golani, mai unsi cu diverse alifii, au stiut cat de cat sa se stapaneasca !!
    Iritat, nervos, aproape coleric, Oprea a cazut in plasa intinsa de Nichita si Adomnitei si n-a reusit sa de-a nici un raspuns la intrebarile puse. Ba mai mult a vrut sa dea impresia ca le
    ocoleste elegant, dar nu i-a iesit. Prestatia domniei sale a fost taxata ca atare de cetateni.
    Oare n-a invatat, ca , poate cu buna credinta si bine intentionat, in politica castiga cel care
    minte mai mult? care se stapaneste mai bine? care e suficient de abil sa nu pice in capcane intinse de adversari?...e exact ca la poker !!! De cele mai multe ori se castiga la cacealma si cei care se stapanesc mai bine! offff !! Cu tactica asta, dom' profesor va fi pierdut !! Ar trebui sa lase acuzele, chit ca sunt adevarate si sa-si schimbe tactica in a oferi solutii si a invata sa se stapaneasca. Ba chiar sa invete sa zambeasca si in fata camerelor. (aici,Irina, te rog, fa lectii cu domnu' !!). Mai sunt doua saptamani de campanie...se poate rasturna totul!

    Despre prezenta la Valea Lupului:
    D-nul Oprea a fost intr-o scoala. De copii de gimaziu. Nici macar din mun.Iasi, pentru care candideaza.
    Dar, se stie oare ca in multe scoli din Iasi, pe 9 mai au avut loc actiuni cu ocazia Zilei UE? Jr al meu (Scoala 22) n-a facut 2 ore si a desenat pe asfalt in curtea scolii pe aceasta tema, iar reprezentanti ai...habar n-am ai cui, au impartit baloane si fluturasi.
    Vorbim cumva de lucruri diferite? Eu cred ca nu, si tin sa aduc aminte ca inspector general (cred
    ca pe viata !!) d-na Camelia Gavrila - PNL, nu?. Stie oare ce se intampla in scoli? Io' cre'ca stie! Ca sa nu mai vorbesc de afacerile care se fac prin scoli cu diverse carti, culegeri, poze,
    concursuri - ca sa participi tre' sa platesti, n-are nimic de-a face cu ce stii - deci ii pregatesc foarte corect fata de ceea ce li se va intampla copiilor in viata!!!, etc - de toate astea cu siguranta are stiinta....
    Si apoi, ce cauta Adomnitei pe la Negruzzi? Cumva cei de-a XII-a au drept de vot? Trimis de maica Gavrila? Incurcate sunt caile....!!!

    Iar o tona de prostii, ca de obicei...ia sa inchei cu o perla matematica : am pretentia ca ma pricep la matematica si inca bine....am intors adunarea asta pe toate partile, am aplicat toate formulele cunoscute, zau ca n-am reusit sa rezolv dilema !! Imi scapa mie ceva...
    Deci :
    20% + 26% = 17% !!!!!
    toti cei care au vazut emisiunea de aseara stiu ce vorbesc !
    Nu-mi ramane decat sa intreb retoric:
    ..........................? cine ghiceste ce-am vrut sa spun ii dau io' o cafea !!

    FLY FISH zice bine: pacat de cele 7 coline...., io' adaug...pacat de Irina pentru toate eforturile depuse !!!

    P.S. @anonim de aseara : despre cafea, sorry, e confidential :)))))))))))))

    !!)

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru gentlemen jim 02.52 :

    "...... de ce pupati la Oprea la curte acum"

    .....ce shmek eshti te-n curte acum de liberal !

    Bleaaaaaaaaaah !

    P.S.
    COSMINE TE MANANCA PIELEA ?....RASA TA DE PURCEL CAT TZI-AU TRAS LIBERALI CA SA BAGI FLOOD-VOT ASEARA ?.....ASTA ASHA CA SA NU CREZI CA AM PUS BOTUL LA VRAJEALA ! :D......DIN ASTEA FACEAM LA GRADINITZA CAND ERAM LA GRUPA MICA !

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonimul asta de la 21.10 le zice crunt da le cam nimereshte !..........hmmmmmmmmm
    Cat despre Ciorbea anonimule pot sa -tzi spun ca este retras la odihna deoarece placa de metal care o are montatata in tzeasta se pare ca a inceput de vreo doi ani sa prinda tot felul de unde electromagnetice ciudate ....se plange ca-l bruiaza securitatea cu aparatura speciala !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Treziti-va , fratilor , acuma cand trebuie , sa nu va vad ca va plangeti dupa aia ca iar a iesit comunistul asta de nichita si va rade in fata . Cand veti/vom putea spune ca ne meritam soarta , una buna ?
    CRAZY FROG

    RăspundețiȘtergere
  20. Ia fiti atenti ce zice madam asta pe http://www.realitatea.net/tu-decizi----candidatii-la-primaria-iasi-_282262_comentarii.html#comments . Vaaaai , indoctrinata mai e cucoana ! Alegeti voi variantele care ar scuti-o de dezinformare si de faptul ca nu vede in ce hal arata orasul :
    -merge doar prin gradina botanica prin iarba verde ,fara sa se confrunte cu gropile si traficul infernal din oras
    -nu are si nu a avut niciodata o masina pe care sa-i fi cazut vreo caramida desprinsa de pe o cladire istorica prin centru
    -are miopie avansata , nu vede de la un metru departare
    -participa constiincios la toate adunarile psd , e aproape de integrarea in absolut si scrie pe unde apuca PSD , PSD , PSD
    - ii plac lucrurile intense , si-ar dori din toata inima sa-i mai lase lui Nichita nitel timp.
    ....astept si alte variante
    "Iasul, nu are nevoie de un primar ascultator ca Adomnitei, care nu iese din cuvantul lui Fenechiu; iasul nu are nevoie de un primar ca profesorul Oprea, care se lauda cu facultatea din banii, taxele si examenele vandute studentilor. Iasul are nevoie de primarul- gospodar NICHITA, care a scos orasul din bezna, care a adus investitori si a inceput proiecte importante pentru dezvoltatea capitalei moldovei, ce vor fi finalizate in urmatorul sau mandat la primarie!!! "

    RăspundețiȘtergere
  21. am stat linistita pana acum si am citit toate comentariile de pe acest blog. m-am distrat alaturi de carcotas, am zambit la alte comentarii, am fost nepasatoare la unele postari colorate in galben sau rosu (combinatia da portocaliu, nu-i asa stefan_jr? cel mic stie sigur :)), iar acum sunt practit iritata. m-a iritat ultimul mesaj postat, cel de la ora 16:04.
    unde dracu vezi dumneata, d-le, sau tovarase, oras scos din bezna! te invit intr-o seara la o plimbare in zona rezidentiala din spatele molului celuilalt tovaras, iulius dascalu sa vezi ce luminata este strada, sau ce luminate sunt aleele din carier.

    unde sunt marii investitori? voi confundati miroslava cu iasul, este o alta parohie..apartine altei unitati administrative din tara asta. sau vreti sa luati in administrare si miroslava!!! ati vrea voi, dar sunt prea multe sfori de tras...

    care sunt marile proiecte importante incepute si pentru care actualul primar "cerseste timp"?
    stiti ceva? daca sunteti atat de tari, de ce nu iesiti in campanie cu ce ati facut si pentru ce vreti timp, dar concret..nu vorbe din turbinca!!
    da..sunt deacord cu un singur lucru din tot mesajul: ca va incerca sa finalizeze ceea ce a inceput acum.
    variante:
    a) nimic
    b)sa termine de vandut iasul..tovarasilor

    recomandare: sa mergeteti de manuta toti pe la acea universitate pe care o tot blamati vanduda studentilor si la FEEA exista specializarea Administratie Publica Locala. mergeti sa luati cateva cursuri de "Stiinta administratiei" si "Elemente de administratie publica locala", putin contencios administrativ, bugete publice si finante publice si va mai invata ei acolo un lucru: ca a fi functionar public inseaman sa fii sluga la cetatean. sa servesti cetateanul, iar cand esti primar trebuie sa fii apolitic, pentru ca sistemul administrativ nu trebuie influentat de cel politic. asta e la teorie, dar daca sunteti cei mai tari in iasul asta de ani buni...daca nu gresesc de vreo 18...faceti voi reforma administrativa la iasi, descentralizati toate serviciile, rupeti-va de sistemul politic, asezati-va in genunchi in fata investitorilor, aduceti bani europeni sa nu stergeti poponeturi bolsevice si demonstrati ca sunteti GOSPODARI.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru Anonima 17.16

    Maaaaaaaah reciteshte cu atentzie postarea 16.04 lui nea "pashol na turbinka".....el doar cita o FULGA PSD-ista care a postat pe site la Realitatea !!!!!!!!!!
    Ti pup dulshi shi nu mai fii "practic iritata" !

    :)))))))))))))))))))))))))

    Hihihi !......apropos breh n"auzitzi unde gasesc shi io o nevasta ?....ca mi-a venit cheful sa ma marit !

    RăspundețiȘtergere