duminică, 16 martie 2008

Bularga - cartierul uitat

Cred ca imaginile vorbesc de la sine...


Bularga... un cartier in care ideea de ordine, curatenie, organizare, grija fata de cetateni si-a pierdut orice semnificatie...



Viata iesenilor din acest cartier se apropie, ca standard de viata, de satele uitate de timp...



Intilnirea de astazi din cartierul Bularga face parte din categoria ''viata bate filmul''... o realitate trista, dezarmanta si din care nu transpare decat lipsa de speranta!...



14 comentarii:

  1. hmmm..e vb si de strazi nu numai de potentialul zonei...pt k carrefour nu face trotuare ....spatii verzi....etc..

    FLYFISH

    RăspundețiȘtergere
  2. Spatii verzi? Despre ce vorbesti amice? Unde vezi in Iasi spatii verzi? Uite ca infloresc copacii da astia de la Spatii Verzi au tuns arbustii de forsitzia de-au ramas niste crengi ciuntite. Asa stiu ei sa toaleteze arborii decorativi, ca atunci cind tai lemne, tai tot, nu conteaza cum.La Budapesta, arbustii de acest tip sint adevarate opere de arta, sint supranumiti "ploaia de aur a primaverii" iar la Iasi arata de parca au explodat bombe linga ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai trebuie si ei sa faca ceva , sa vada lumea ca Nichita i-a pus la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  4. sincer nu am incrdere in dvs ca o sa faceti ceva sau cu mult mai mult decat altii.
    pai saracile femei care le exploatati in firma dvs de confectii ce parere au despre dvs?
    dvs puteti trai cu 600 lei pe luna cand numai intretinerea la un apartament cu 2 camere e 350 lei????
    plus ca se munceste si sambata, dar orele nu sunt trecute pe cartea de munca, iar daca cineva nu vine sambata is e ia 4 bonuri de masa, cu ce drept?
    mai intai rezolvati-va probleme din firma,faceti sa fie multumiti cateva sute de oameni si abpoi incercati sa faceti ceva pt cateva sute de mii;cu toate ca ma indoiesc ca o sa reusiti acest lucru ....mda
    o sa revin..la revedere

    RăspundețiȘtergere
  5. carcotasii, pasaroii si alti destepti de pe aici care sar in sus de fiecare data cind posteaza cineva vreo chestie de bun simt m-au convins: NU va voi vota. Si daca inca va mai faceti iluzii, ar fi bine sa ii temperati pe cei ce nu inceteaza sa va ridice in slavi pe blogul asta. Aplauzele mai lipsesc si ne intoarcem in urma cu 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Carcotasul vesel dixit :

    .....pai mahhhhh animalule (ca ma faci sa fiu Iliescu ) cine a facut intretzinerea mare....nu cumva domnul Nichita ?.......
    Bleaaaaah asha poastare asha raspuns !
    Aloooooo contracandidatzii lui I.SCHROTTER schimbatzi bre bagatorii ashtia la taste ca nu e profesionishti !....n-au nici sare nici piper !

    Carcotesc , carcotesc ,carcotesc .....

    RăspundețiȘtergere
  7. Carcotasul vesel dixit :

    Mahhhhh conservator mic oricum nu ai vota pentru I.SCHROTTER....nu mai face atat balet ca te da de gol modul tastarii :))))))) fugi la partid shi laaaaaaaasa-ne ! Shi sa nu uitzi baietzel : EU NU SUNT DESHTEPT EU SUNT INTELEGENT !!! ....chestie de nuantza .....

    Posteaza ceva intelegent shi ai sa fii citit sau o sa tzi se raspunda intelegent ...daca postezi ceva deshtept asta-i prbl ta ...ca de deshteptzi pute tzara asta !!!!!

    Carcotesc , carcotesc ,carcotesc ...

    RăspundețiȘtergere
  8. pakt k noi ne certam aici shi nea' canea asta tot ce vrea el face...pt numai pt cateva luni..zilele-i sunt NUMARATE!!
    hahahaaaaaaa dar avem anonimi kre se cam agita pe acest blog... e vb de invidie?de frica??
    haaaaaa.....mai vb

    FLYFISH

    RăspundețiȘtergere
  9. Carcotasul vesel dixit :

    FLYFISH,langsam, langsam adicalea grabeshte-te incet ca acum doar ascutzim sabiile shi reglam inaltzatoarele .....tzine minte o vorba de la bunicu' ca-i veteran in campanii : CINE DESCHIDE FOCUL ULTIMUL RAMANE CU MUNITZIE IN RANITZA PANA-N ULTIMA ZI DE BATALIE !
    Cat despre anonimii agitatzi, indopatzii cu PASTILE CAUSTICE ca dispar repede din peisaj ...ashti-as catzelandrii care doar latra ...dulaii apar mai tarziu !

    Carcotesc,carcotesc ,carcotesc..

    RăspundețiȘtergere
  10. Saracii... Aveti dureri mari. Imi imaginez ca va zbateti rau in chinuri, ma refer aici si la cei pro si la cei contra... Am si eu o intrebare: doamna Irina Schrotter va arunca macar un os'cior pentru deranjul vostru? Va da ceva de mancare... Sunt convins ca e unu pe aici ii mai scapa o bucata de paine, dar restul? Daca o veti vota sau nu, nu prea conteaza! Important este ca pe 1 cand va veni vremea scrutinului fiecare sa puna stampila pe cine crede de cuviinta... E atat de simplu... Stiu ca e libertatea de exprimare si ca asta e scopul acestei rubrici... Dar de pareri (mai mult sau mai putin argumentate) si de vorbe de 2 lei m-am cam saturat... Lasati-i pe oamenii astia (Schrotter, Nichita, Oprea, Adomnitei si care o mai fi...) sa spuna ce au de spus... La urma tragem linie si scoatem concluziile... cu stampila... In rest, numai de bine...
    Andrei!

    RăspundețiȘtergere
  11. Carcotasul vesel dixit :

    La treaba cu :
    "La urma tragem linie si scoatem concluziile... cu stampila..."
    ai o foarte mare dreptate !!!!
    Ai dreptate shi la treaba cu : "Aveti dureri mari" doar ca aici am o mica corectzie .....durerea mea este localizata in bashchetzi !

    Carcotesc ,carcotesc , carcotesc ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Carcotasul vesel dixit :

    La treaba cu :
    "La urma tragem linie si scoatem concluziile... cu stampila..."
    ai o foarte mare dreptate !!!!
    Ai dreptate shi la treaba cu : "Aveti dureri mari" doar ca aici am o mica corectzie .....durerea mea este localizata in bashchetzi !

    Carcotesc ,carcotesc , carcotesc ...

    RăspundețiȘtergere